Mario odlicno igra u startu Bundeslige, definitivno kalibar za reprezentacije.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Stari moj taj pojam odavno postoji u nogometnoj statistici, radi se o kategoriji key pass. Kako ce tko prevesti je druga stvar. Nisu to Hrvati izmislili.Goalgetter je napisao/la:Moram malo, kad Hrvati mogu, mozemo bome i mi nase tako hvaliti.Inace, copyright predasistencije je naravno kod nasih komsija.
Mario odlicno igra u startu Bundeslige, definitivno kalibar za reprezentacije.
Treba prodati TSS, Vrsajevica, Vrancica, Hadzica...izaci u susret domacim lobijima koji guraju Zakarice, Cimirote, Dujkovice !povratakotpisanih je napisao/la:Evo jedna ekipa od 11 igrača koji su u dobroj formi a Pape se pravi glup i nepoziva ih u repku.
1. Šehić
2. M. Sušić
3. Letić
4. Horič
5. Zukanović
6. Vrančić
8. Ščuk
10. Štilić
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sehic nam nije potreban ionako Begovic je neprikosnoven bolja varijanta od Susica mi je Martic iz Veronepovratakotpisanih je napisao/la:Evo jedna ekipa od 11 igrača koji su u dobroj formi a Pape se pravi glup i nepoziva ih u repku.
1. Šehić (Qarabag)
2. M. Sušić (Cluj)
3. Letić (Žilina)
4. Horič (Domžale)
5. Zukanović (Chievo)
6. Vrančić (Paderborn)
8. Ščuk (Mlada Boleslav)
10. Štilić (Wisla)
7. Nadarević (Trapani)
11. E. Hadžić (Zaragoza)
9. Đurić (Cesena)
Martić treba ganjati papire a Sušić je svakako naš a igrao je i za mladu repku što bi se trebalo nagraditi pozivom u A repku.Interista je napisao/la:Sehic nam nije potreban ionako Begovic je neprikosnoven bolja varijanta od Susica mi je Martic iz Veronepovratakotpisanih je napisao/la:Evo jedna ekipa od 11 igrača koji su u dobroj formi a Pape se pravi glup i nepoziva ih u repku.
1. Šehić (Qarabag)
2. M. Sušić (Cluj)
3. Letić (Žilina)
4. Horič (Domžale)
5. Zukanović (Chievo)
6. Vrančić (Paderborn)
8. Ščuk (Mlada Boleslav)
10. Štilić (Wisla)
7. Nadarević (Trapani)
11. E. Hadžić (Zaragoza)
9. Đurić (Cesena)
A tek prezime.Goalgetter je napisao/la:Mateo Susic je zanimljivo ime.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano i 20 gostiju.