QUARTERBACK je napisao/la:Objektivno je Avdija Vrsajevic pozvan nakon povrede Mujdze i Vranjesa! Ko je u tom trenutku bio toliko bolji desni bek? Daj ime!!!
Dilaver? Kao što ti reče, sređeni su papiri Tini jer trenutno računa na njega Susic i hoce da ga proba, jel to nije tako moglo da se sredi i Emiru i da se i njega proba kao sto se probao sinoc Susic i Hadzic?
Moglo je, ali je preče bilo da se ugura Avdija koji realno veze s vezom nema.
Vidi ovako: Imas dva igraca na koje racunas za poziciju desnog beka! U momentu kad su obojica povrijedjeni, posezes za desnim bekom koji ima papire i pravo nastupa! Susic se odlucio za Vrsajevica, a od Dilavera nisam vidio konstantnost i kvalitet koji je toliko nadmocan da bi sad trebali svi horski da pljujemo Papeta!
drummer je napisao/la:Damire,radis sizifov posao,ne mozes odbraniti Safetov nepotizam.Ni jedan igrac iz agencije koji je ikad pozvan nije bio dovoljno kvalitetan za reprezentaciju.Ova dvojica zadnjih,od njih ima boljih igraca i u nasoj ligi.
Safet je sam sebe otjerao pozivanjem bratica koji nema kvalitet,znaci cistom stelom.
Dakle,sam je dao kontraargument protivnicima.Mozes ti tu obmanjivat koliko hoces ali ljudi nisu budale.
Kad tako kazes "Ni jedan igrac iz agencije koji je ikad pozvan" stice se dojam da ih je bilo na desetine. A to su do poslednjeg okupljanja bili slovom DVA i brojem 2!
Optuzujes me da obmanjujem nekoga, pa evo reci mi samo sta je konkretno moja obmana?
Broj igraca iz "agencije"?
Datumi kad su ti igraci debitovali za reprezentaciju? Momenti u kojima su ti igraci debitovali za reprezentaciju?