Safet Sušić - Pape

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la calcio » 06 mar 2014, 22:20

drummer je napisao/la:Damire,radis sizifov posao,ne mozes odbraniti Safetov nepotizam.Ni jedan igrac iz agencije koji je ikad pozvan nije bio dovoljno kvalitetan za reprezentaciju.Ova dvojica zadnjih,od njih ima boljih igraca i u nasoj ligi.
Safet je sam sebe otjerao pozivanjem bratica koji nema kvalitet,znaci cistom stelom.
Dakle,sam je dao kontraargument protivnicima.Mozes ti tu obmanjivat koliko hoces ali ljudi nisu budale.
Bogami covjek je fino objasnio.
Sto se tice kvalitete, dok je Zaha igrao i reprezentacija je lijepo igrala i redala pobjede. Vrsajevic je bio backup u slucaju povreda i ostace na istoj ulozi. Ova dvojica TSS i EH su tek debitovala i rano je davati konacne ocjene, mozda ce se nekad i oni pokazati korisnim igracima.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 06 mar 2014, 22:20

19risha88 je napisao/la: Objektivno je Adnan Zahirovic odigrao odlicnih utakmica u dresu reprezentacije, ali njegova karijera nije isla onako kako smo svi ocekivali. Momak nije dobio poziv za poslednje okupljanje reprezentacije! Jel to radi onaj koji "gura igrace"?

Objektivno je Avdija Vrsajevic pozvan nakon povrede Mujdze i Vranjesa! Ko je u tom trenutku bio toliko bolji desni bek? Daj ime!!!

Ova dvojica su tu dosli sinoc... O njima cemo ako se ustale!
Ako ćemo pošteno od svih iz te agencije Adnan Zahirović je najbolje odigrao... Ako ćemo pošteno sad bi imali 4 igrača u reprezentaciji iz SUŠIĆ agencije,a nemamo samo zato što Adnan Zahirović nije više ni na klupi Bochuma bio nego na tribinama,tako da se nikako nije mogao pozvat![/quote]

Mogao je, da je cilj Susica da gura igrace Germanije!

Tri (3) igraca (od kojih su dva debitovala sinoc) iz Germanije, za vise od CETIRI GODINE Susicevog mandata, vama je dovoljno da Susica optuzite da uzima pare kroz pozive za reprezentaciju?? Svaka vam cast gospodo!

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 06 mar 2014, 22:21

Ne ublazavaj! Jasno se ovdje Safet Susic optuzuje da poziva lose igrace iz agencije sa kojom je povezan njegov brat, u cilju sticanja licne koristi!

Objektivno je Adnan Zahirovic odigrao odlicnih utakmica u dresu reprezentacije, ali njegova karijera nije isla onako kako smo svi ocekivali. Momak nije dobio poziv za poslednje okupljanje reprezentacije! Jel to radi onaj koji "gura igrace"?

Objektivno je Avdija Vrsajevic pozvan nakon povrede Mujdze i Vranjesa! Ko je u tom trenutku bio toliko bolji desni bek? Daj ime!!!

Ova dvojica su tu dosli sinoc... O njima cemo ako se ustale!
Imao je par dobrih,solidnih utakmica.Nista posebno i dokaz da nije kvalitetan igrac je njegova trenutna situacija a nije dobio poziv zbog isuvise nastalog pritiska od strane javnosti zbog bratica.Avdija je blam od igraca i to je pokazao od pocetka.Mogao je probati staviti nekog igraca iz postojeceg kadra ili pozvati npr Sanela Jahica kojem je to sporedna pozicija a vec je nastupao u reprezentaciji.
A za ovu dvojcu sinoc ko inace prati nogomet posebno sve dogadjaje oko reprezentacije mogao je prije poziva zakljuciti da oni jos nisu reprezentativni kalibar ( ne gledajuci cinjenicu da nam je Susic podvaljen kao DM sto uopste nije i mozes li mi uzgred dati odgovor zasto je to tako uradjeno ? ).

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 mar 2014, 22:21

Ma bolji je qrac moj. Jedina prednost mu je sto je izbjegao u Austriju i trenirao tamo. Gledao sam ga i nije to nikakav Dani Alves, mrtvi prosjek koji jednako kao Avdija ne moze prismrditi Mujdzi. Nisu to klase koje trazimo prijatelju moj.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 mar 2014, 22:22

19risha88 je napisao/la:a nemamo samo zato što Adnan Zahirović nije više ni na klupi Bochuma bio nego na tribinama,
Netačno. Zahirović je počeo igrati za Bochum. U jednoj od naredne dvije utakmice ga očekujem u prvoj postavi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 06 mar 2014, 22:23

calcio je napisao/la:
drummer je napisao/la:Damire,radis sizifov posao,ne mozes odbraniti Safetov nepotizam.Ni jedan igrac iz agencije koji je ikad pozvan nije bio dovoljno kvalitetan za reprezentaciju.Ova dvojica zadnjih,od njih ima boljih igraca i u nasoj ligi.
Safet je sam sebe otjerao pozivanjem bratica koji nema kvalitet,znaci cistom stelom.
Dakle,sam je dao kontraargument protivnicima.Mozes ti tu obmanjivat koliko hoces ali ljudi nisu budale.
Sto se tice kvalitete, dok je Zaha igrao i reprezentacija je lijepo igrala i redala pobjede. Vrsajevic je bio backup u slucaju povreda i ostace na istoj ulozi. Ova dvojica TSS i EH su tek debitovala i rano je davati konacne ocjene, mozda ce se nekad i oni pokazati korisnim igracima.
Istina je jedino da je Zahirović zaista bio igrač koji nam je donosio nafaku :D A nije bi uopšte loš,s obzirom ko je sve dolazio i igrao,a mislio sam da će dogurat daleko kad je u pitanju klubski fudbal...

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 06 mar 2014, 22:26

Virtu4l je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:a nemamo samo zato što Adnan Zahirović nije više ni na klupi Bochuma bio nego na tribinama,
Netačno. Zahirović je počeo igrati za Bochum. U jednoj od naredne dvije utakmice ga očekujem u prvoj postavi.
Tek dva puta i to nesto sitno od po 10 minuta.To je i dalje veliko pitanje da li ce se izboriti ;)

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 06 mar 2014, 22:27

Ma dajte,kakav Zahirovic.Da je u tom trenutku bilo koji def.vezni bilo kog naseg tima ukljucujuci i Veliku Obarsku igrao na njegovom mjestu ne bi odigrao slabije od njega.On je trcao i zbunjivao nekad protivnicke igrace i ulazio im u putanju,to je sve.Vi njemu pjesme pjevate,on je kvalitet pokazao u klubovima,svugdje je bio na klupi osim u onon Nalciku i to kad je tek otisao,kasnije Nalcik klupa,Dinamo Minsk klupa,evo sad i Bohum klupa,ko njega nakon ovoga moze predstavit dobrim igracem?Samo onaj ko laze,niko vise.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 06 mar 2014, 22:28

QUARTERBACK je napisao/la:
Dilaver? Kao što ti reče, sređeni su papiri Tini jer trenutno računa na njega Susic i hoce da ga proba, jel to nije tako moglo da se sredi i Emiru i da se i njega proba kao sto se probao sinoc Susic i Hadzic?

Moglo je, ali je preče bilo da se ugura Avdija koji realno veze s vezom nema.
Vidi ovako: Imas dva igraca na koje racunas za poziciju desnog beka! U momentu kad su obojica povrijedjeni, posezes za desnim bekom koji ima papire i pravo nastupa! Susic se odlucio za Vrsajevica, a od Dilavera nisam vidio konstantnost i kvalitet koji je toliko nadmocan da bi sad trebali svi horski da pljujemo Papeta!
Kad tako kazes "Ni jedan igrac iz agencije koji je ikad pozvan" stice se dojam da ih je bilo na desetine. A to su do poslednjeg okupljanja bili slovom DVA i brojem 2!
Optuzujes me da obmanjujem nekoga, pa evo reci mi samo sta je konkretno moja obmana?
Broj igraca iz "agencije"?
Datumi kad su ti igraci debitovali za reprezentaciju? Momenti u kojima su ti igraci debitovali za reprezentaciju?

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 mar 2014, 22:29

19risha88 je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Istina je jedino da je Zahirović zaista bio igrač koji nam je donosio nafaku :D A nije bi uopšte loš,s obzirom ko je sve dolazio i igrao,a mislio sam da će dogurat daleko kad je u pitanju klubski fudbal...
Ima on jos vremena, za koji dan ce napuniti 24. godine sto znaci da je mlad, ima jos mjesta na napredovanje pogotovo na toj poziciji gdje je iskustvo bitan faktor. Vratice se Zaha u reprezentaciju, ubjedjen sam. ;)

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 06 mar 2014, 22:30

QUARTERBACK je napisao/la: Bolji je od Vršajevića kako god, to je poenta.
Pape je odgovoran za to.
To da je bolji je tvoje misljenje, a sve i da jeste nije bas mnogo bolji! A nije ni imao papire! Jos uvijek ih nema....

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 06 mar 2014, 22:31

Virtu4l je napisao/la:
Netačno. Zahirović je počeo igrati za Bochum. U jednoj od naredne dvije utakmice ga očekujem u prvoj postavi.ž
Govorim o cijelim kvalifikacijama i šta mu se sve dešavalo u Bochumu,dobijao šansu na početku,pa malo klupa,pa ga poslali na tribine, i sad se tek počeo vraćati,a koliko vidim Bochum će pokušati dovesti i Misimovića,njihovu legendu.. žele da se vrate u Bundesligu... Barem najavljuju taj projekat,a ako ništa drugo bili bi dobro da Zahirović ¸proigra do SP...jer nemamo nikakvog DM...

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 06 mar 2014, 22:31

drummer je napisao/la:Ma dajte,kakav Zahirovic.Da je u tom trenutku bilo koji def.vezni bilo kog naseg tima ukljucujuci i Veliku Obarsku igrao na njegovom mjestu ne bi odigrao slabije od njega.On je trcao i zbunjivao nekad protivnicke igrace i ulazio im u putanju,to je sve.Vi njemu pjesme pjevate,on je kvalitet pokazao u klubovima,svugdje je bio na klupi osim u onon Nalciku i to kad je tek otisao,kasnije Nalcik klupa,Dinamo Minsk klupa,evo sad i Bohum klupa,ko njega nakon ovoga moze predstavit dobrim igracem?Samo onaj ko laze,niko vise.

To je to,imao par solidnih nastupa i nista vise.Medjutim ovdje se dize u nebesa kad normalno odigra i to vecinom rade ljudi koji brane Susica da se predstavi kao dobar u skautingu ili da se opravda koristenje igraca iz agencije.Svakako steta zbog njegove karijere,mislio sam da ce bolje ali to je neka druga prica.

K.R.C
Kontakt:

Post Postao/la K.R.C » 06 mar 2014, 22:34

Safet Suši reprezentaciju!

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 06 mar 2014, 22:34

damir_82 je napisao/la:
Pape je odgovoran za to.
To da je bolji je tvoje misljenje, a sve i da jeste nije bas mnogo bolji! A nije ni imao papire! Jos uvijek ih nema....
A Damire mozes li mi odgovoriti ako nema nepotizma zasto nam je Tino ubacen u repku kao DM kad eto od sinoc znamo a znali smo i prije da je on ofanzivni vezni gdje nam nisu potrebna pojacanja ???

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 mar 2014, 22:34

calcio je napisao/la:Ima on jos vremena, za koji dan ce napuniti 24. godine sto znaci da je mlad, ima jos mjesta na napredovanje pogotovo na toj poziciji gdje je iskustvo bitan faktor. Vratice se Zaha u reprezentaciju, ubjedjen sam. ;)
Momak je odigrao veoma dobro. Samo se treba sjetiti šta je uradio protiv Slovačke kad je ušao, skroz zatvorio onu stranu što nas je izluđivala, tamo je čini mi se igrao onaj Weiss.
donniedarko je napisao/la: To je to,imao par solidnih nastupa i nista vise.
Radio je sve ono šta treba da radi jedan kvalitetan zadnji vezni. Trčao, razbijao igru protivnika, a mi pobjeđivali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 06 mar 2014, 22:37

donniedarko je napisao/la:
damir_82 je napisao/la:
Pape je odgovoran za to.
A Damire mozes li mi odgovoriti ako nema nepotizma zasto nam je Tino ubacen u repku kao DM kad eto od sinoc znamo a znali smo i prije da je on ofanzivni vezni gdje nam nisu potrebna pojacanja ???

Mogli smo da vidimo koliko nam netrebaju pojacanja... Al tino nije to sto nam treba iskreno, ako je zadnji vezni neka tamo onda igra...

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 06 mar 2014, 22:38

Igraci pozivani menadzerskom linijom,ne samo bratovom ali stela je stela:Vrsajevic,Maletic,Vranjes,Kvrzic,Visca,Zahirovic,Fejzic,Avdukic(ovo je Piplica,nije Susic)Šunjić,Sušić,Hadzić,Mravac,Svraka,Sesar
Ovo je 14 kako vidim,malo li je.
Jedino Vranjes ima odredjeni kvalitet za 17 reprezentaciju svijeta,ostali skandalozan izbor.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 06 mar 2014, 22:39

Virtu4l je napisao/la: Radio je sve ono šta treba da radi jedan kvalitetan zadnji vezni. Trčao, razbijao igru protivnika, a mi pobjeđivali.
Da solidno i bolje smo igrali kad je on bio tu,medjutim i on je bio daleko od idealnog i u medjuvremenu se nista nije uradilo da se pronadje bolje rjesenje a imali smo ga u vidu Salatica.Eh ko je sad kriv ?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 mar 2014, 22:41

Zahirović je odigrao prvih pet utakmica za BiH u kvalifikacijama. Pobijedili smo na četiri utakmice, jednu remizirali i to u Grčkoj.

Kasnije se povrijedio i nije dobio poziv mislim dvaput.

Protiv Slovačke smo gubili 1:0, Weiss je radio šta je htio a onda je ušao Zahirović i momak se nije više vidio. Naravno, ne trebam napominjati da smo preokrenuli rezultat u tom drugom poluvremenu.

Svi igrači koji su aktivno igrali moraju dobiti poziv u Brazil osim ako su povrijeđni. Dakle, momak odradi kvalifikacije i onda se odbaci kao komad smeća dok neki drugi imaju "veće" pravo od njega da budu pozvani?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.