FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Niti ga se mogu riješiti.
To je tacno, mada eto Kimichu je prva posle potpisa u zadnje vrijeme je igrao dobor, ali ova je jedna od najlosijih u sezoni, bar ovoliko krivih pasova nije imao...Klauzula me ne iznenadjuju sto posto, mada sam mislio a ce ipak nesto ponekad i uraditi, nikada nece biti igrac ni za pola od onih para sto je dobio, suvise pokusava napravi neke je.ene carolije. Ja sam i prije ugovora govorio to, ali...kad bi napravio par dobrih utakmica, pa da neko aktivira tu klauzulu odmah na ljeto, bilo bi idealno. Dok se ne presabere treba ga klupirati, Miller ce biti bolji sa 100 godina, Olise na toj poziciji je klasa, neka makar zamjene mjesta ako nece napolje, sredina je za njega previse trafik sa tim svojim ludorijama mozda bi bocno nekoga i mogao izbaciti pa napravit sansu, ovako samo je opasnost za nas gol. Odakle izvuce Gnabrija, imao je jednostavno rjesenje da Ita ubacu na lijevog beka a Daviesa napred, dobije bolje igrace na dvije pozicije.
-
- Kontakt:
+6 a 8 kola do kraja.
Leverkusen ima ‘laksi’ raspored do kraja, a evo izgleda da ih je opet ‘krenulo’.
Izgubljenih 5 bodova protiv fenjeraša će nas koštati na kraju, zapamtite.
Leverkusen ima ‘laksi’ raspored do kraja, a evo izgleda da ih je opet ‘krenulo’.
Da čevjek ne povjeruje, gube 3:1, to je reko gotovo gledam rukomet i naša dva sledeća protivnika u CL, vratim se da vidim šta se dešava 20 sekundi poslije 3:2, i tako još dva puta, do konačnih 3:4.Baš sam baksuz!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nema opustanja, 6 pobjeda do kraja znace i titulu, jos mnogo lufta sto se tice kikseva, cak dva poraza do kraja znace titulu i to sve zbog odlicne gol razlike.
Nesto sumnjam da ce i Leverkusen do kraja sve pobijediti.
Nesto sumnjam da ce i Leverkusen do kraja sve pobijediti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Uzima bayo bundesku 100% , necete ni jednu izgubiti od 8 do kraja!CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑16 mar 2025, 21:24+6 a 8 kola do kraja.
-
- Kontakt:
Daj Boze. Da se makar neko dobio u zadnje dvije, ali eto.eaglebvb09 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 03:38Uzima bayo bundesku 100% , necete ni jednu izgubiti od 8 do kraja!CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑16 mar 2025, 21:24+6 a 8 kola do kraja.
Sljedeća St. Pauli…
Treba Robbena i Riberya vratiti iz penzije.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Imam viska dres Kimmicha ( Njemacka ) na prodaju, meni prevelik, XL. Ako je neko zainteresovan PP 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Laimer kapiten Austrije, igra sve od napadača do beka. Par pta oduzeo Srbima loptu u njihovih 16 i stvorio lijepe prilike.
Olise na 10-ki, Upa desni centarhalf. Stanisa za Hrvate na desnom beku. Dobra utakmica do sada sva troica
Svi Bayernovi igrači na terenu dominiraju i drastično se ističu, osim Sanea naravno.
-
- Kontakt:
- Bayern@heart
- Kontakt:
Josuha mora i kod nas igrat ovo sto igra u Elfu desni bek i gotovo
Kakva igra
valjda i novi ugovor u Bayi natjera na ovo
Kakva igra

-
- Kontakt:
Gledaj ti ovog nehljebara Sanea, motkom ga treba otjerati iz Minhena
Evo syeba go yebo majku svoju kolko je sposoban doprinijet protivniku
Olise. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.