Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
-------------Begovic-------------
Mujdza--Vranjes--Bico--Zuka
--------Besic---Pjanic---------
Visca--------Medo---------Sejo
------------Dzeko--------------
Spaha izgleda nece doci, Sunjic crveni a Kolasinac, Lulic imaju te povrede.
Mujzda treba dati 180 minuta, da udje u neku formu ne bili se vratio u prvu postavu. Onaj Martic vec 5 utakmica nije dobio ni minutice u Veroni. Dati sansu Cocalicu, Djuricu. Medo je izbubio mjesto. Mozda staviti Seju u sredinu, Hajrovic desno a Visca lijevo. Ne treba zaboraviti Zeca, eno ga opet zabija. Mozda njega lijevo, Sejo sredina, Medo klupa.
Mujdza--Vranjes--Bico--Zuka
--------Besic---Pjanic---------
Visca--------Medo---------Sejo
------------Dzeko--------------
Spaha izgleda nece doci, Sunjic crveni a Kolasinac, Lulic imaju te povrede.
Mujzda treba dati 180 minuta, da udje u neku formu ne bili se vratio u prvu postavu. Onaj Martic vec 5 utakmica nije dobio ni minutice u Veroni. Dati sansu Cocalicu, Djuricu. Medo je izbubio mjesto. Mozda staviti Seju u sredinu, Hajrovic desno a Visca lijevo. Ne treba zaboraviti Zeca, eno ga opet zabija. Mozda njega lijevo, Sejo sredina, Medo klupa.
- Nerminovic
- Kontakt:
Moze li mi neko objasniti zbog cega je to Milan Duric vise zasluzio poziv od naprimer Ajdin Mahmutovica, eto bas me nesto zanima? 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
pohvale za sve igrace koji se spominju da su pozvani .stilic,cocalic,djuric,zukanovic,sehic....treba imati jednu siru bazu u startu pa to poslije filtrirati .. jedina zamjerka je za eldina hadzica . momak opet zabio ...6 golova 5 asistencija , krilo, 91. god , real zaragoza , ekipa ze bori za ulazak u spansku prvu ligu nista slabija od deportiva la corunje npr,ima sve papire da zaigra..po meni morao bi dobiti poziv , ali vidjecemo kad spisak bude objavljen .
Meša odlazi!

Odmah buraz,znaci na prvom treningu...bolje po nas.Ako vidis boljeg na njegovoj poziciji reciElegant je napisao/la:Ni manje ni vise nego odmah u prvi tim.rodjenisa je napisao/la:Mesa dragi nadam se ces pozvati Harisa Duljevica,i to prije svih ovih koji se pominju u poslijednje vrijeme.Imas ubicu za narednih 10-12 godina.Mali je beton i bez kalkulacija odma moze u pocetnu postavu...po desnom krilu naravno
Inace mislim da ce momak u vrlo bliskoj buducnosti biti jedan od predvodnika reprezentacije
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Nerminovic je napisao/la:Moze li mi neko objasniti zbog cega je to Milan Duric vise zasluzio poziv od naprimer Ajdin Mahmutovica, eto bas me nesto zanima?
meni je , bez ljutnje , djuric kvalitetniji , korisniji i mladji igrac....a i igrac iz bolje lige nego mahmutovic
Pozovite sve igrace zelje i sarajeva da se vise navijaci tih klubova ne prepucavaju
Činjenica je da se pita ne pravi od gov...a jer kod nas je 70% igrača limitirano i vrhunac njihovih karijera su Freiburzi,Cesene,Hajduci,Gaziantepi..... teško se odlučiti svakom treneru koga pozvati od Štilića,Prcića,TSS-a,Medunjanina ili Đurića,Mahmutovića,Hadžića,Zeca,Handžića,Bajića sve je to u pet deka po kvalitetu na pozicijama kojim igraju,formi i kvalitetu lige.
- Neandertalac
- Kontakt:
Slazem se za Duljevica. Beton igrac. Mlad, brz, prodoran, odlican tehnicar. Sigurno medju pet najboljih igraca Pl, opet bar za mene. I slazem se da ce u buducnosti biti jedan od glavnih u rep, jer ako ga povrede zaobidju igrace u ligama petice zagarantovano.rodjenisa je napisao/la:Odmah buraz,znaci na prvom treningu...bolje po nas.Ako vidis boljeg na njegovoj poziciji reciElegant je napisao/la:Ni manje ni vise nego odmah u prvi tim.rodjenisa je napisao/la:Mesa dragi nadam se ces pozvati Harisa Duljevica,i to prije svih ovih koji se pominju u poslijednje vrijeme.Imas ubicu za narednih 10-12 godina.Mali je beton i bez kalkulacija odma moze u pocetnu postavu...po desnom krilu naravno
Inace mislim da ce momak u vrlo bliskoj buducnosti biti jedan od predvodnika reprezentacije
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Igrao je Milan u seriji B koja je slabija od Češke 1. i kao napadač nije nikad postigao ni 5 golova po sezoni.Mahmutović će ove godine igrati europsko takmičenje LP ili EL sigurno.Nemam ništa protiv Milana naprotiv,ali Mahmutović je po meni kompletniji i bolji igrač od Đurića.arius je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:Moze li mi neko objasniti zbog cega je to Milan Duric vise zasluzio poziv od naprimer Ajdin Mahmutovica, eto bas me nesto zanima?
meni je , bez ljutnje , djuric kvalitetniji , korisniji i mladji igrac....a i igrac iz bolje lige nego mahmutovic
Forlan je napisao/la:Činjenica je da se pita ne pravi od gov...a jer kod nas je 70% igrača limitirano i vrhunac njihovih karijera su Freiburzi,Cesene,Hajduci,Gaziantepi..... teško se odlučiti svakom treneru koga pozvati od Štilića,Prcića,TSS-a,Medunjanina ili Đurića,Mahmutovića,Hadžića,Zeca,Handžića,Bajića sve je to u pet deka po kvalitetu na pozicijama kojim igraju,formi i kvalitetu lige.

Ne moze sad Mesa odjednom pozvati sve potencijalne igrace, nego ce svaki put dodavati i isprobavati nova imena. Ono sto je najbitnije je da ih sve prati i da nikome nije zatvorio vrata kao prosli selektor. Ako je neko sad zakinut za poziv, ima vremena do sledeceg da dokaze da ga zasluzuje i sigurno mu poziv nece izostati, a oni koji su pozvani i ne opravdaju poziv ispadaju.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
E kad si ti Suljica pozvao, nema od tebe trenera...fataj se nekog drugog posla.
begovic
mujdja bicakcic vranjes zukanovic
duljevic besic pjanic salihovic
djeko djuric
po meni najspremnije u ovom momentu,jer definitivno nije najkvalitetnije
lulic,kolasinac,ibisevic,sehic,hajrovic,cimirot,hadzic iz zaragoze,medunjanin,visca,sunjic,stilic,vrancic,i ima neki mali iz osasune,halalite,zaboravio sam momku ime
to je to po meni,uz blaze moguce korekcije.kao sto vidite,svrsko,amidjin miljenik i hadjic nisu dio mog spiska,volio bi da nebudu ni mesinog,jer po meni,sve trojica tarabe zesce.
mali hadjic iz zaragoze je 100 put bolji od austrijanca,a vrancic od amidje
a svrsko za mene nije fudbaler...on na terenu nezna jadan ni sta ce on tu koji k...kamoli da igra
mujdja bicakcic vranjes zukanovic
duljevic besic pjanic salihovic
djeko djuric
po meni najspremnije u ovom momentu,jer definitivno nije najkvalitetnije
lulic,kolasinac,ibisevic,sehic,hajrovic,cimirot,hadzic iz zaragoze,medunjanin,visca,sunjic,stilic,vrancic,i ima neki mali iz osasune,halalite,zaboravio sam momku ime

to je to po meni,uz blaze moguce korekcije.kao sto vidite,svrsko,amidjin miljenik i hadjic nisu dio mog spiska,volio bi da nebudu ni mesinog,jer po meni,sve trojica tarabe zesce.
mali hadjic iz zaragoze je 100 put bolji od austrijanca,a vrancic od amidje

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Daj Boze da Dulja dobije poziv. Cisto sumnjam u to. Boljeg od njega na toj poziciji nemamo, sigurno!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Nece dobiti Dulja, Suljic je upao mada je Dulja klasa za njega.amorovski je napisao/la:Daj Boze da Dulja dobije poziv. Cisto sumnjam u to. Boljeg od njega na toj poziciji nemamo, sigurno!
Inace, ne pamtim kad smo imali goru ekipi, Austrija ce nas poniziti.
1946
znal ce kad ce taj spisak Mesa dati u javnost???
-
- Kontakt:
@head odkud to za Suljica? Gdje si to cito? Jel sigurno dobio poziv?
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
1000%, vidjeces u ponedeljak kad izbaci spisakbhfanatic14 je napisao/la:@head odkud to za Suljica? Gdje si to cito? Jel sigurno dobio poziv?
1946