Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

suhakrpa
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la suhakrpa » 31 avg 2014, 23:15

Momak definitivno ima potencijala, ali mi nije jasno zasto u ovom prijelaznom roku nije napustio Hajduk? Mislim da je bio idealan trenutak da napravi korak naprijed u karijeri.

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 31 avg 2014, 23:21

suhakrpa je napisao/la:Momak definitivno ima potencijala, ali mi nije jasno zasto u ovom prijelaznom roku nije napustio Hajduk? Mislim da je bio idealan trenutak da napravi korak naprijed u karijeri.
Vjerovatno ga Hajduk nije htio sad jeftino dati. S obzirom da ocekuju da bude nosioc repke u narednom periodu i pravi nasljednik Misketa, pa ce mu i vrijednost porasti kada mnogi vide njegove kvalitete. A i njemu nema gdje da se zuri da sada mijenja sredinu, tek su mu 22 godine, ima sigurno mjesto u ekipi a hrvatska liga i Hajduk uopste nisu losi za napredak. Bolje mu je za godinu-dvije otici u 3 puta vecu ekipu nego sto bi sad otisao.

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 31 avg 2014, 23:27

tini svaka cast ali realno zasluzio je i mario vrancic da bude u repki i da bude on nosioc igre, vidjeli smo svi sta radi po bundesligi a sta je tek radio prosle sezone u cvajti da ne pricam... a mi svi hocemo i zaahirovica koji sjedi na klupi u bochumu da nam igra a vrancic igrac cvajte prosle sezone.

tino beton igrac nema sta zasluzio je poziv, sigurno ce se prodati u dobar klub liga 5-ice

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 31 avg 2014, 23:32

FranckRibery je napisao/la:tini svaka cast ali realno zasluzio je i mario vrancic da bude u repki i da bude on nosioc igre, vidjeli smo svi sta radi po bundesligi a sta je tek radio prosle sezone u cvajti da ne pricam... a mi svi hocemo i zaahirovica koji sjedi na klupi u bochumu da nam igra a vrancic igrac cvajte prosle sezone.

tino beton igrac nema sta zasluzio je poziv, sigurno ce se prodati u dobar klub liga 5-ice
Slazem se, to ce biti slatke muke za Safeta u veznom redu. Jedino je Pjanic siguran. Besic mora puno bolje da igra. A izmedju Tina i Vrancica ne znam koga bi stavio. Mario ipak igra bundesku i ako nastavi ovako igrati onda nema dileme da on ima prednost (al po kvaliteti su tu negdje bez obzira na razliku u ligama).

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 31 avg 2014, 23:59

Amarkony je napisao/la:
suhakrpa je napisao/la:Momak definitivno ima potencijala, ali mi nije jasno zasto u ovom prijelaznom roku nije napustio Hajduk? Mislim da je bio idealan trenutak da napravi korak naprijed u karijeri.
Vjerovatno ga Hajduk nije htio sad jeftino dati. S obzirom da ocekuju da bude nosioc repke u narednom periodu i pravi nasljednik Misketa, pa ce mu i vrijednost porasti kada mnogi vide njegove kvalitete. A i njemu nema gdje da se zuri da sada mijenja sredinu, tek su mu 22 godine, ima sigurno mjesto u ekipi a hrvatska liga i Hajduk uopste nisu losi za napredak. Bolje mu je za godinu-dvije otici u 3 puta vecu ekipu nego sto bi sad otisao.

slika
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 sep 2014, 00:05

ovaj sušić je sasvim dobar igrac ,ima boljih od njeg to je sigurno :D al koliko se pljuje i prica da nema pojma vala nije tako .

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 01 sep 2014, 00:07

U njeg svaki go je slican na desnoj strani raspali je lijevom i ona ide u rašlje..Neka ga nek se razvija al ubrzo bi trebo uzet kartu bez povratka mani se Avdije bio je onaj Mehmed ALispahic on godinama igra po HNLu al nije za rep..

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 01 sep 2014, 00:42

bordobijeli je napisao/la:ovaj sušić je sasvim dobar igrac ,ima boljih od njeg to je sigurno :D al koliko se pljuje i prica da nema pojma vala nije tako .
Nije problem u Susicu- poluspicu... Problem je u Susicu- velikom razbijacu i defanzivcu kako ga je amidza prob'o uvaliti. ;)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 01 sep 2014, 00:54

Ma dobro ljudi. Realno je zasluzii da bude na spisku ali spisku od 23 igraca. Ispred anela ali ne u prvoj postavi. Lahko je biti dobar u hrvatskoj ligi gdje imas nekoliko igraca dobrih i to je to. Nije ni dinamo tolika klasa ko do nedavno iako su i dalje najjaci klub u regionu ali hocu da kazem da on nema toliko jakih tekmi u sezoni da bi ga se dizalo u visine. Mozda bi on i u nasoj ligi bio petnest svjetlosnih godina ispred svih recimo (malo preuvelicavam namjerno) ali opet ne znaci da lik moze takav meda nesto protiv wc igraca.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 01 sep 2014, 01:00

Ma cim je to Susic to mora znat igrat lopte. :D

Salim se naravno, Tino apsolutno ima potencijala da postane izvrstan igrac svjetske klase na poziciji ofanzivnog veznog, nesto kao James Rodrigez sto igra, ili cak i malo defanzivnije, ima beton sut, dobar pas, a zna i vrlo dobro da dribla, jos se on mora klesati kroz jace lige, al da ce bit dobar igrac, bit ce sigurno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 sep 2014, 01:01

Consigliere je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:ovaj sušić je sasvim dobar igrac ,ima boljih od njeg to je sigurno :D al koliko se pljuje i prica da nema pojma vala nije tako .
Nije problem u Susicu- poluspicu... Problem je u Susicu- velikom razbijacu i defanzivcu kako ga je amidza prob'o uvaliti. ;)
pa dobro i nije nesto puno igrao a ono sto je odigrao u brzilu bilo je sasvim solidno ,a ispostavilo se da nam i nije toliki problem taj zadnji vezni vise nam skripi u odbrani .al kako god gledaš uglavnom ga ljudi pljuju sto se prziva sušic ne zbog neke loše igre

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 01 sep 2014, 01:20

Bas lijep gol zabi. Cestitke. Slijedi prvijenac za repku protiv Lichtensteina.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 01 sep 2014, 01:30

Dobri igraci igraju u jakim klubovima i jakim ligama.Ende.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 01 sep 2014, 02:00

Očekujem Tina u prvom sastavu protiv Kipra. Ono, nije da to svojim igrama nije zaslužio, a još ga i amidža gotivi :mrgreen: .
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 01 sep 2014, 07:08

Dečko je dobar igrač i ništa više od toga. Od njega su bolji Pjanić, Prcić, Vrančić i Štilić. Dakle tek peti na svojoj poziciji. Momak je prošao Standardovu školu i normalno da zna opaliti po golu ili nabaciti, ali znaju to i ovi momci. BiH je u TOP 20 na svijetu i igrači kao TS i Vrške ne mogu igrati u takvoj reprezentaciji.
Moram ovdje napisati da ima ciganski karakter. Cijelo vrijeme se svađao sa sucima, psovao im i tjerao neku svoju pravdu, umjesto da igra. Seljačina do bola.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 01 sep 2014, 08:10

Boze ne pratih temu par mjeseci koja promjena . Ne mogu da vjerujem da se toliko raje nalozilo na Tina :cry: :cry: :oops: :oops: :clap: Odjednom normalno da se ova vjetrenjaca zove u repku .. nije ni cudo sto je Bosna u k..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 01 sep 2014, 10:28

calcio je napisao/la:Kada Vrancic sredi papire i pokaze da zasluzuje poziv, onda cemo pricati. Imam osjecaj da su mnogi tek culi za njega pa misle da je neka igracina, ali ima nas koji ga pratimo vec 5-6 godina pa znamo da nije opravdao ocekivanja koja je nekad imao. Nije on bez razloga proveo godine i godine na posudbama po trecim ligama.
Vidis calcio,s mnogim stvarima se na ovom forumu slazem sa tobom,ali ovdje nisi u pravu,nimalo.Sta mislis kad kazes na to da pratis? Pratis u kojim je klubovima igrao posljednjih godina,samo to?
Tu da nije opravdao svoja ocekivanja,to je istina.Ocekivanja od igraca koji je kao kadet bio najbolji igrac juniora Mainza,koji je sa 16 potpisao svoj prvi profesionalni ugovor i sa 17 odigrao 35 minuta na prepunoj Allianz Areni,koji je u svojoj generaciji bio najveci talenat Njemacke,su bila da postane standardni reprezentativac Njemacke.Na njegovu zalost i na nasu srecu,nije ih ispunio.Zasto ih nije ispunio,mozes naslutiti ili njega pitati.
To da su mnogi culi tek sada za njega,i to je istina.To da mnogi iskoristavaju njegove dobre partije da bi mogli pisati protiv Susica,Hadzica,Cimirota i ne znam ti koga,i tu ima istine.
Ja pratim te njemacke lige vec podugo i tu cu ti reci nesto sto vjerovatno ti podrazumijevas pod tim pracenjem,a nije pracenje.Posudbe po drugim,trecim,cetvrtim njemackim ligama su sasvim normalan dio u putu jednog profesionalnog fudbalera skolovanog u najboljim fudbalskim skolama te zemlje.Thomas Müller, Kroos i Badstuber su tu fazu prosli u drugoj ekipi Bayerna,Rode iz Bayerna isto u trecoj ligi ako se ne varam,Hahn iz Gladbacha je doskora igrao 5-6 ligu,Salihovic ti je igrao po trecim ligama,Besic ti je igrao u drugoj ekipi Hamburga u cetvrtoj ligi,Miroslav Klose, Kiessling itd. Vidis,oni su s razlogom ta kaljenja,posudbe proveli da bi kao igraci sazrijeli.Nisu bili zreli kao Gotze,Alaba,Draxler...da debituju sa 17-18-19 u Bundesligi i da se nose s tim,isli su tim drugim putem koji te samo moze oceliciti i na kraju vidis kako su prosli. Ne vidim razloga da se to isto i Mariu nije desilo.
To da nije igracina,to nije istina. Ja sam i za Tinu, i za Maria, i za Cimirota i Prcica - i zelim sve najbolje nasoj reprezentaciji,ali objektivno moras gledati i vidjeti da je on ispred svih njih trenutno na njegovoj poziciji. Uostalom,to je i dokazao i nastaviti ce dokazivati.
Moje zamjerke su samo usmjerene na to sto prije ovaj igrac nije prije poprimio paznju nase javnosti jer igra vec dvije godine konstantno i to dobro,ali mi i to pada u vodu jer ce sad zaigrati za nas. Sljedeci put kad se inatis ovima sto su protiv Tina,Safeta.. promisli kako ces to uraditi.

P.S. Super gol Tina.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 01 sep 2014, 10:47

igracina
doktor
tino sven
very good player
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 01 sep 2014, 10:47

Dobar gol, al idalje TSS nije za reprezentacije.
🔵⚪

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 sep 2014, 10:54

@imperatore, vidim da stvarno pratis igrace sto je za pohvalu. Za razliku od ovih koji nadju nekog igraca na transfermarktu pa danima pisu samo o njemu, dok se ne pojavi neki drugi pa ovog starog bace u korpu kao nekakav zguzvani papir. Pitam se sto su na primjer zaboravili jednog Salatica ili Scuka, pred SP su nas davili sa njima? Nisu im vise interesantni a do prije mjesec-dva su bili spasioci? :D Sada su isti likovi nasli Vrancica. I naravno pretjeruju sa njim, vide ga u prvoj postavi, vide ga ispred ovoga ili onoga, ispred svih. A sutra ce biti "Vrancic who?", kada nadju nekog novog i zanimljivijeg igraca. :mrgreen:
Sto se tice Maria, on je fakticki debitant u Bundesligi, sa punih 25 godina. A nekad je bio veliki talenat, kao sto i sam znas. Na njemu je da dokaze da nije zalutao. Ista je prica i sa reprezentacijom. Kada dobije poziv u reprezentaciju (kada sredi papirologiju itd) on kao debitant nije ispred nikoga nego je zadnji, ostalo je na njemu.
p.s. Imam osjecaj da ce Ajax lajkovati tvoj post :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983 i 19 gostiju.