Nazalost je spremniji od 95 % reprezentacije BiH, samo je Besic spremniji od njegaLenBias je napisao/la:jbt sinoc bas gledam utakmicu i kad je olic zabio spomenu komentator kako ima 35 godina, al vrijeme leti covjece

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Nazalost je spremniji od 95 % reprezentacije BiH, samo je Besic spremniji od njegaLenBias je napisao/la:jbt sinoc bas gledam utakmicu i kad je olic zabio spomenu komentator kako ima 35 godina, al vrijeme leti covjece
Zemane, glup si!Zeman je napisao/la:Rakitić, Modrić, Mandžukić, Srna?RockyMaivia je napisao/la:Mrzim one koje su mi spalili kucu u ratu.SiamoNoi je napisao/la: Hehe to brate.I ja sam protiv Hrvata brate paliju zastave BiH nema veze što ti pojedinci ne predstavljaju niti 1 posto te nacije,ali mrzimo brate sve Hrvate,ajmooooo Meksiko trpajjjjjjjj![]()
![]()
![]()
Hajde,banuj me sta cekas!!!dubrava je napisao/la:
Zemane, glup si!
Oni predstavljaju utjelovljenje svih mogućih povampirenih hrvata koji ustvari nisu hrvati nego krvavi ustaše koji jedva čekaju nabiti na kolac nekog bal...ovaj tur...ovaj bošnjaka...
Ali, ja se samo nadam da će mi admin dati ovlast za ban na ovom dijelu...![]()
p.s. sva sreća pa je moja kuća do temelja srušena, pa nisam imao problema za paljenjem
forzza mexikooooooooooooGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Maloumnici.
Temu bi trebalo zakljucati,ovdje svacega ima,samo najmanje nogometaLillard je napisao/la:@golgeter
Jbte, sta ti je bilo potrebno da ovo stavljas na temu. Pa yeobga zivot, sad ce se opet na.srat 20 stranica idiotizma. Zaboli me kako slavi 30 ljudi u Citluku..
Daj modovi dovedite temu u red.
Ovo treba strpati u neki kavez!Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Maloumnici.
Ne vodim se jeftinim političkim trikovima i forama, kao ni nacionalnim/vjerskim emocijama i nabrijavanjima kao većina na forumu (uključujući i tebe). Trezven sam i realan. Tako da, opušteno.RockyMaivia je napisao/la:Hajde,banuj me sta cekas!!!dubrava je napisao/la:
Zemane, glup si!
Oni predstavljaju utjelovljenje svih mogućih povampirenih hrvata koji ustvari nisu hrvati nego krvavi ustaše koji jedva čekaju nabiti na kolac nekog bal...ovaj tur...ovaj bošnjaka...
Ali, ja se samo nadam da će mi admin dati ovlast za ban na ovom dijelu...![]()
p.s. sva sreća pa je moja kuća do temelja srušena, pa nisam imao problema za paljenjem
Samo cekam da vidim razlog...
+1dubrava je napisao/la: Ali, ja se samo nadam da će mi admin dati ovlast za ban ili bar brisanje na ovom dijelu pa da očistimo hamelj koji se nakupio na ovih 100 str....![]()
Nabrijavnje je kad navijas za Mexico??? Prvi put cujemdubrava je napisao/la:
Ne vodim se jeftinim političkim trikovima i forama, kao ni nacionalnim/vjerskim emocijama i nabrijavanjima kao većina na forumu (uključujući i tebe). Trezven sam i realan. Tako da, opušteno.
Stvarno bi bilo dobro kada biste više prestali. Lijepo vas molim..
ma igracina je olic, stvarno dugo traje, nikad to nije bio neki najveci nivi ali da je zavidno i konstantno vala jest i tu mu se nema sta prigovoriti, kao navijen je od trenutka kad je prvi put krocio na teren i svaka mu castdubrava je napisao/la:I ja sam to isto sinoć pomislio. Čovjek je igrao na prvenstvu 2002., dao gol Talijanima, i evo ga opet tu, 12 godina poslije, sa 35 godina na leđima, a trči ko navijen. U prvoj tekmi je trčao i za sebe i za balvana Jelavića.LenBias je napisao/la:jbt sinoc bas gledam utakmicu i kad je olic zabio spomenu komentator kako ima 35 godina, al vrijeme leti covjece
Kako ide ona pjesma: Batistuta Gabriele, za tebe je Olić Pele
Ako si mod i imas ovlastenja trebao bi banovati sve ovo, ide mi vise na qrac, ne mogu nista da procitamdubrava je napisao/la: Ne vodim se jeftinim političkim trikovima i forama, kao ni nacionalnim/vjerskim emocijama i nabrijavanjima kao većina na forumu (uključujući i tebe). Trezven sam i realan. Tako da, opušteno.
Stvarno bi bilo dobro kada biste više prestali. Lijepo vas molim..
Siamo, prestani...
Zavidan nivo je njegova fizicka sprema itekako jarane, ono je yebena masina.LenBias je napisao/la: ma igracina je olic, stvarno dugo traje, nikad to nije bio neki najveci nivi ali da je zavidno i konstantno vala jest i tu mu se nema sta prigovoriti, kao navijen je od trenutka kad je prvi put krocio na teren i svaka mu cast
Necemo se raspravljat uopste ja sam za ovu selekciju navijao i navijacu, samo mi je krivo sto sto se sve ovako desava.Zeman je napisao/la:Kažem da je bio nasušno potreban tebi i sličnim komplekašima da imate razlog za istresanje frustracija, koje su posljedica brojnih odyebausa od strane djevojaka u tinejdžerskim danima.sarajlija je napisao/la:Siamo Noi i ostali sta kazete na ovaj video?
kazem da nikad nije bio igrac koji je u samom vrhu na svojoj poziciji kao sto je sad modric npr, fizicka sprema je sasvim nesto drugo, razumijemo se vjerovatno ali pises kao da se ne razumijemoDonCorleone je napisao/la:Zavidan nivo je njegova fizicka sprema itekako jarane, ono je yebena masina.LenBias je napisao/la: ma igracina je olic, stvarno dugo traje, nikad to nije bio neki najveci nivi ali da je zavidno i konstantno vala jest i tu mu se nema sta prigovoriti, kao navijen je od trenutka kad je prvi put krocio na teren i svaka mu cast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.