Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

frankqqqqq
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la frankqqqqq » 22 mar 2013, 09:24

mandraX je napisao/la:Napokon dođe i taj dan...

Kakvo je vrijeme u Ze?
Sunce, prijatno je vani. Odlični uslovi za igru :)

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 22 mar 2013, 09:26

Odlični uslovi za igru
Odlični uvjetui za stiltat Grke...grčku stiltam, grčku stiltam, grčku stiltam...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 22 mar 2013, 09:30

Grci su motivisani i vjerovatno idu na pobjedu,nemogu ni zamisliti sta bi se ovdje dogodilo u slucaju poraza BiH ...Ali nadam se da toga nece dolaziti :mrgreen: ..Idemo zmajevi 1-0 je dosta !!!

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 22 mar 2013, 09:33

u slucaju poraza (sto nikako nevjerujem da ce biti, jer cemo ih ubiti minium 2 gola razlike prijatelji moji), hoce li biti kakve pizdarije?

Dzonikola
Kontakt:

Post Postao/la Dzonikola » 22 mar 2013, 09:33

slika
Grcki tim po meni.

Spyropoulos nije u konkurenciji za tekmu iako je igrao u Grckoj onu, Holebas na lijevom b. po meni mnogo je bolji igrac od Spyropoulos.

Kyriakos Papadopoulos iz Salkea otpao, Avraam Papadopoulos (Olymp.P) u igri cisto sumnjam da ce staviti Kostas Manolasa stoper takodjer stopera Olymp.P mladji i neiskusniji u repki..

Tachtsidis iz Rome zadnji vezni na klupi mislim prednost imaju Tziolis i Katsouranis mnogo iskusniji i non stop ovaj tandem igra..

U dilemi Giannis Maniatis ili Kostas Fortounis :? ali misli da igrac (Olymp. P) Giannis Maniatis starta od 1min.

Od 1min Dimitris Salpingidis :? Theofanis Gekas a sa najmanjom sansom vidim Kostas Mitrogloua.

Dimitris Salpingidis maleni je brz i nezgodan igrac a kako objavi jedan bh portal da su grci sinoc uvjezbali ulijetanja u 16 min. Vidim njega od 1min.
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 22 mar 2013, 09:35

mandraX je napisao/la:Napokon dođe i taj dan...

Kakvo je vrijeme u Ze?
trenutno 5 stepeni, malo pohladno ali suncano, tako bi trebao biti ostatak dana, znaci bez nekih padavina... za vrijeme tekme ce biti oko 2-3 stepena
Republika Zenica

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 mar 2013, 09:36

Srce na teren 8-)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 22 mar 2013, 09:37

I sad sam se dereao nakon suteva Musketa i Lulica :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 22 mar 2013, 09:44

xinxee je napisao/la:Grci su motivisani i vjerovatno idu na pobjedu,nemogu ni zamisliti sta bi se ovdje dogodilo u slucaju poraza BiH ...Ali nadam se da toga nece dolaziti :mrgreen: ..Idemo zmajevi 1-0 je dosta !!!
Grci idu na x, nikada na pobjedu, njima je x sigurno prvo mjesto, oni su si tako dobar raspored napravili, da nema za njih na pobjedu, njima nula igra kao kuća, i još da daju gol, 1:1, to je ono što očekuju. Grci su u prednosti radi ljudi u BiH savezu koji su dogovarali termine, oni 4 kućigraju i u gostima sa Lichtenstajnom, to su samo budale mogle potpisati...

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 22 mar 2013, 09:47

England je napisao/la:
xinxee je napisao/la:Grci su motivisani i vjerovatno idu na pobjedu,nemogu ni zamisliti sta bi se ovdje dogodilo u slucaju poraza BiH ...Ali nadam se da toga nece dolaziti :mrgreen: ..Idemo zmajevi 1-0 je dosta !!!
Grci idu na x, nikada na pobjedu, njima je x sigurno prvo mjesto, oni su si tako dobar raspored napravili, da nema za njih na pobjedu, njima nula igra kao kuća, i još da daju gol, 1:1, to je ono što očekuju. Grci su u prednosti radi ljudi u BiH savezu koji su dogovarali termine, oni 4 kućigraju i u gostima sa Lichtenstajnom, to su samo budale mogle potpisati...
E ako budu Grci isli na X onda ce sigurno izgubiti,ne mogu se oni odbraniti u grotlu Biljinog Polja,ali svakako ce izgubiti.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 22 mar 2013, 09:51

Pa i nema druge, samo poraz Grčke, valjda će Safet preuzeti rizik...mislim da sa ovom utakmicom najviše dobija ili gubi selektor, danas će se vidjeti koliko zna, moje mišljenje da nema kalkuliranja...

Dzonikola
Kontakt:

Post Postao/la Dzonikola » 22 mar 2013, 09:51

England je napisao/la:

Igraju veceras u gostima pa jos dvije u gostima Liht. i Litvaniji.

Kod kuce Slovacka, Liht, Latvija.
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 22 mar 2013, 09:53

Da, negdje sam krivi raspored vidio, al' opet zadnje 3 kući, što je stvarno zanimljivo.

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 22 mar 2013, 09:58

Valjda ce im Slovaci uzeti bod :/...imaju potencijala,a i nadam se da ce se Slovacka takodjer zakucati protiv Litve ili Latvije...

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 22 mar 2013, 09:59

BluesForever je napisao/la:
England je napisao/la:
E ako budu Grci isli na X onda ce sigurno izgubiti,ne mogu se oni odbraniti u grotlu Biljinog Polja,ali svakako ce izgubiti.
Ne bih da kvarim atmosferu pred utakmicu, niti da omalovažavam ikoga, ali o kakvom grotlu mi pričamo, pa pola ulaznica je podjeljeno svakakvim guz.onjama i oni da mi prave atmosferu? Bože sačuvaj.Ista stvar je bila i sa Portugalom, atmosfera k'o u pozorištu, možda čak i gora.Gledaoci u pozorištu aplaudiraju na neki smiješan dio, dok na Bilinom protiv Portugala nije ni toga bilo.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 22 mar 2013, 10:02

**** je ovaj Samaras pravo. U Atini smo srece imali nakon one greske mladog Vranjesa. Ko ce igrati flastera na njemu danas? Vranjes opet ili neko drugi?

Vidite nesto, ranije sam pisao. Mi smo svoju sansu za pobjedu imali u Atili, realno gledajuci, kada su se makar malo otvorili. Ovdje se nece nikada otvoriti, i nasa jedina sansa su prekidi, koliko i njihova. E sada jedino nasa neke greska u fazi ofanzive moze njima stvoriti dobro kontru gdje bi nas mogli kazniti. **** je ovo ekipa do bola, nemoj se samo ubjedivati da cemo mi uzeti ovo glatko.

0:0 je mila majka za nas, po meni. 1:1 vec njima ide debelo na ruku.

Uglavnom, mozda neki pritisak odmah na samom startu publike bi ovdje mogao biti presudan. Ali cisto onih prvih 15 min, ako im u tom vremenskom intervalu uvalimo, sve je moguce, ako ne, bice prava rovoska borba sa puno udaraca, prekrsaja, varnica i svega pomalo...Dosta ovdje zavisi i od Susica kako je on ovo zamislio. Ja bi recimo sve ucinio da im ako nista pokusamo uvaliti u prvih 15 min. Onda ce se morati otvoriti kad, tad..

Takoder, nadam se da su navijaci koji ce zaista davati podrsku svih 90 min, obezbijedili sebi ulaznice. Ako budu opet guzonje, i prijatelji guzonja, zajebino onda pravu podrsku...

EDIT: iskreno, ako vec pitas, za mene je general, general, ali ono doslovno. Moze on biti od vitalnog znacaja danas. Trebat ce nam on vise, cisto kada se stvari panika i pritisak, on je taj ko ce uleti loptu i stati na nju...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 22 mar 2013, 10:12, ukupno mijenjano 4 puta.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 22 mar 2013, 10:05

DzoleZeljo je napisao/la:**** je ovaj Samaras pravo. U Atini smo srece imali nakon one greske mladog Vranjesa. Ko ce igrati flastera na njemu danas? Vranjes opet ili neko drugi?
Ma ne flaster, on je na boku u reprezntaciji, samo preuzimanje, bez zalijetanja naprijed.Igra lijevo, i čeka dijagonalu, odlično igra, treba ga duplirati jer na mišiće prolazi 1na 1, čupa , trga, zaheban.

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 22 mar 2013, 10:09

Sreca pa je Holandez sudija....sad kad nas budu prolazili,udri,cupaj,lomi....Sta mislite ko je sposobniji na poziciji zadnjeg veznog? zaha ili Rahimic?...Po meni nekako Zahirovic,posto igra redovno,a sa druge strane "General" ima iskustva i to bi nam moglo biti od pomoci...

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 22 mar 2013, 10:10

Oni Grci u Atini su bili zreli za pobjediti, što mi nismo nažalost iskoristili.Sada nova utakmica, novih 90 minuta, nadam se da će to Pape posložiti kako valja i da slavimo svi večeras.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 22 mar 2013, 10:12

plavetniloo je napisao/la:Oni Grci u Atini su bili zreli za pobjediti, što mi nismo nažalost iskoristili.Sada nova utakmica, novih 90 minuta, nadam se da će to Pape posložiti kako valja i da slavimo svi večeras.
ma mogli smo mi i po....it lagano tamo da Salpingidis pogodi, ali bilo pa prošlo, večeras samo pametno i bez srljanja

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.