NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Hare_BvB
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Hare_BvB » 06 avg 2011, 08:54

Edin TM87 je napisao/la:Citavu sedmicu daju snimke prosle sezone, pogledao sam dosta tekmi i strah me odbrane Ravensa :mrgreen:
Suggsova labrnja utjeruje strah u kosti. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 06 avg 2011, 16:57

Seahaaaaaaaaaaaaaaaaaawksiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!! :mrgreen:

Počeo sam nedavno to pratiti, msm. nije još sezona počela ali mi nešto naumpalo i tako sam počeo LUDITI za tim.

Seahakws rulez' baby, ove godine SS osvajaju :)

http://www.facebook.com/pages/NFL-Bosni ... 8472586848" onclick="window.open(this.href);return false;

Like pls. :)
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 avg 2011, 20:48

hahahah Jackson ce vas garant odvest do SS :)...Vi ste jos losi nego prosle godine, a Arizona i Stl su jaci nego prosle godine, tako da cete se vi opet boriti da nekako jedva se provucete do playoffa
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 avg 2011, 04:37

Hayden wouldn't mind coming home
Free-agent cornerback says he'd love to play for Bears

"It would be great to come home and play for the home team," Hayden told the Tribune on Saturday. "It would be a great situation, playing with a great defense and an explosive offense."

Treba nam cornerbeck obavezno, pa zasto ga ne dovesti kad i on sam zeli da se vrati kuci, jer inace je iz Chicaga... ebo mater sebi on nam je uzeo onu loptu u super bowlu i napravio TD :)

Danas je Tilman bio odlican i u nekoliko navrata je presjekao pasove Cutlera...doduse nije ni jednu pokupio, ali je dobro pratio recivere
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 07 avg 2011, 13:49

Ma bitno je da se Seahawksi dođu do play off-a a dalje kako Bog dragi zapovjeda xd
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 avg 2011, 17:25

Forte nece igrati u pripremnim utakmicama :)...ne radi se o nekoj povredi, vec jednostavno nije dobio jos uvjek novi contract tako da ne zeli se u tim utakmicama povrijediti i da mu onda propadne produzenje ugovora...naravno a i u ekipi misle da je najbolje da vide ko ce biti drugi RB Berber ili Taylor
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 07 avg 2011, 19:12

Bivsi clan New York Provokatorsa, DE Shaun Ellis, novi clan New England Patriotsa. :D
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 avg 2011, 19:22

randy_moss je napisao/la:Bivsi clan New York Provokatorsa, DE Shaun Ellis, novi clan New England Patriotsa. :D
Randy, što kažeš za tim?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 avg 2011, 04:52

ja kad vidim ovu mrcinu od Peppersa, odmah mi se ogari pozicija QB :)...pa valja imat na umu, da te Peppers i slicni njemu imaju na oku citavu utkamicu :)....ovaj kad skoci na tebe tu ti je kraj....vidjeli smo kako je Vicka ganjao citavu tekmu, pa iz i kopacku mu je Peppers skino :)

slika
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 08 avg 2011, 07:22

Ted Mosby je napisao/la:
randy_moss je napisao/la:Bivsi clan New York Provokatorsa, DE Shaun Ellis, novi clan New England Patriotsa. :D
Randy, što kažeš za tim?
Ovo na papiru je fantasticno, ali vidjet cemo kako stvari funkcioniraju protiv Jacksonvillea u cetvrtak.
Bas bi volio saznati sta je Belichick naumio sa odbranom: planira li igrati 3-4, 4-3 ili mix?
Kad samo zamislim Hayneswortha i Wilforka, jedan pored drugog. 311 kg :D

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 avg 2011, 18:06

Hayden danas dolazi u Bearse na probu, pa vjerovatno ce i ostati.

Ne znam zasto ovaj navijac Coltsa za njega kaze da je spor i da im ko nije bio dobar, kad je covjek od 9 lopti koje je uzeo odkad igra za Coltse cak 4 je otrcao za TD...Coltsi i Bearsi igraju slican sistem odbrane i njemu odgovara cover 2 sistem gdje bi se idealno uklopio...u ovom slucaju sad bi imali dvojicu CB iz Coltsa koji su nas uzeli u tom super bowlu :)... i Jennings je bio u Coltsima tad, a za nas je prosle sezone odigrao dosta dobro.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

the_packer
Kontakt:

Post Postao/la the_packer » 08 avg 2011, 21:04

SaltCityAttack je napisao/la:hahahah Jackson ce vas garant odvest do SS :)...Vi ste jos losi nego prosle godine, a Arizona i Stl su jaci nego prosle godine, tako da cete se vi opet boriti da nekako jedva se provucete do playoffa

nebi ja reko da je seatle slabiji nego prosle godine. jackson je qb koji je vikingse doveo do play-ofa prije 3 godine. ne kazem da je vrhunski qb, ali je iznad prosjeka lige, samo sto mu i minesoti nisu davali previse sansi, a sada ima i sydnija ciju igru poznaje. seatle se rijesio tatupua i imaju poprilicno mladu ekipu tako da bi oni mogli biti kandidati za play of. sumnjam da mogu proci wild card jer prosle godine su iipak imali dosta srece.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 avg 2011, 21:28

ma Arizona je sad dovela QB pa mislim da su oni u prednosti ebiga...ipak imaju i dva dobra recivera ...ma bilo kako bilo bice zanimljivo u toj diviziji, jer je poprilicno izjednaceno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 avg 2011, 05:04

smijao sam se ijavi Tilmana danas , koju je dao nakon treninga za Comcast TV :).....Kaze Hayden je odlican i bio bi veliko pojacanje i ako misli da je ovo njegov tim, neka ostane i pomogne nam da dodjemo do super bowla.... nakon toga onako nasmijano kaze, kako nam je vec jednom pomogao da izgubimo super bowl, sad je red da nam pomogne :)...... iskreno i jeste, jer nakon te lopte koju je uzeo i napraivo TD, utkamicu je odveo na stranu Coltsa, jer Bearsi su prvo poluvrijeme imali donekle igru i rezultat
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 09 avg 2011, 08:40

Bas me zanima kako ce patriots ove godine izgledat s tandemom Welker - Ochocinco na ofanzivi i tandem Ellis - Haynesworth na defanzivi? Meni licno je Haynesworth obicni panj od covjeka.

Eagles ce biti mocni na odbrani, bolje receno, pass coverage ce im biti beton. Ofanziva nije se pojacala, ali sta ti bas treba kad imas Vick-Jackson-McCoy.

Cowboys - Pa sta reci.... :roll: Doveli su Rob Ryan kao def coordinator

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 09 avg 2011, 11:47

AÐ_Official je napisao/la:Bas me zanima kako ce patriots ove godine izgledat s tandemom Welker - Ochocinco na ofanzivi i tandem Ellis - Haynesworth na defanzivi? Meni licno je Haynesworth obicni panj od covjeka.

Eagles ce biti mocni na odbrani, bolje receno, pass coverage ce im biti beton. Ofanziva nije se pojacala, ali sta ti bas treba kad imas Vick-Jackson-McCoy.

1) Haynesworth - Wilfork ce ciniti sredinu odbrane i tandem defensive tackleova. Ellis ce igrati defensive enda.
2) Simpaticna izjava, stvarno simpaticna.
3) Isto tako, posto nisu doveli skoro nikog provjerenog u ofanzivnoj liniji, ocekujem da ce Vick odigrati jedno 10-ak utakmica i da ce zavrsiti sa slomljenim rebrima.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 09 avg 2011, 12:58

randy_moss je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:Bas me zanima kako ce patriots ove godine izgledat s tandemom Welker - Ochocinco na ofanzivi i tandem Ellis - Haynesworth na defanzivi? Meni licno je Haynesworth obicni panj od covjeka.

1) Haynesworth - Wilfork ce ciniti sredinu odbrane i tandem defensive tackleova. Ellis ce igrati defensive enda.
2) Simpaticna izjava, stvarno simpaticna.
3) Isto tako, posto nisu doveli skoro nikog provjerenog u ofanzivnoj liniji, ocekujem da ce Vick odigrati jedno 10-ak utakmica i da ce zavrsiti sa slomljenim rebrima.
1) mislio sam vise u vezi pojacanja jer su obojica novi pa me interesuje kako ce igrat. Isto tako me interesuje u vezi Chad Ochocinco ;)
2) Nek "10-ak" utakmica odigra, taman da stignu u playoffs pa da onda deru guzove nekome iz Massachusets :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 avg 2011, 19:07

Po meni Patriotsi i Philla uz Packerse su najveci favoriti za slijedecu sezonu.... naravno tu su jos Baltimore,Pittsburh,Jetsi,Coltsi, pa eventualno i Bearsi , jer mislim da imaju bolju ekipu nego prosle godine gdje su bili u finalu NFC

Bearsi nisu potpisali Haydena barem za sada, jer nije im poznato koliko se on zapravo oporavio od povrede....juce je imao taj test i jos se nisu odlucili....ebiga valjda ga uzmu, ali ako je povredjen stace nam imamo Grahama covjeku treba dati da igra, a i DJ Moore je bio odlican prosle godine
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 09 avg 2011, 21:18

@Saltcity.....sta mislis za Ravens, oni potpisali Ricky Williams da bude tandem sa Ray Rice. :lol:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 09 avg 2011, 21:26

SaltCityAttack je napisao/la:Po meni Patriotsi i Philla uz Packerse su najveci favoriti za slijedecu sezonu.... naravno tu su jos Baltimore,Pittsburh,Jetsi,Coltsi, pa eventualno i Bearsi , jer mislim da imaju bolju ekipu nego prosle godine gdje su bili u finalu NFC

Bearsi nisu potpisali Haydena barem za sada, jer nije im poznato koliko se on zapravo oporavio od povrede....juce je imao taj test i jos se nisu odlucili....ebiga valjda ga uzmu, ali ako je povredjen stace nam imamo Grahama covjeku treba dati da igra, a i DJ Moore je bio odlican prosle godine
Po pisanju Tribune-a, od Haydena nema nista. Razlozi nisu poznati. Znajuci nasu upravu, nebi me cudilo da su pare u pitanju.

Ja nas ne svrstavam ni u "eventualne" favorite. Lose je ovaj free trade deadline prosao za nas.

Prvi favoriti Patrioti, pa novo nagruhani Eagles.
Postovanje treba zaraditi.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.