Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

NemaStrancaDoBosanca
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la NemaStrancaDoBosanca » 25 avg 2014, 00:02

Poprilicno lose je to izgledalo usprkos sarenom sastavu i ne bas velikim ocekivanjima. Osijek je zasluzeno pobjedio, a uz dva gola imao je dvije odlicne prilike Mesanovica koji tom prilikom nije dobro reagirao pa je Kalinic lagano pokupio lopte/udarce. Mesanovic je zato imao jednu jako lijepu asistenciju.

Iso je bio solidan tih 15-ak minuta, ali je utakmica tada vec bila rijesena. Ne bi me iznenadilo ni da sutra bude u sastavu Hajduka B koji protiv Junaka na pomocnim terenima Poljuda igra 1. kolo 3. HNL jug. Takve utakmice ce mu jako dobro doci u njegovom daljnjem razvoju.
Iz ljubavi, iz dišpeta. Član Hajduka. http://hajduk.hr/klub/clanstvo

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 25 avg 2014, 16:03

Nego @fidelis jesi zbavio kartu, rasprodano sve :P
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 25 avg 2014, 16:41

Ja sam svoju na vrijeme uzeo,gorit ce grad u cetvrtak,karusel se sprema :D
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 25 avg 2014, 16:46

Ma sta ce biti rasprodano, uvijek netko ima da je triput rasprodano, samo javis nekome od ekipe na sjeveru i to je to. :) Veci je problem sto meni izgleda vec trebaju tri dana slobodno s posla, od Splita, Zadra, do Banja Luke. :rol:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 25 avg 2014, 17:00

Ostalo je jos karata ali mislim samo za pretplatnike,nece biti problem naci karte i na dan utakmice,samo ces je morati dobro platiti :lol:

HRHB

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 25 avg 2014, 19:44

BurningLegion je napisao/la:Ma sta ce biti rasprodano, uvijek netko ima da je triput rasprodano, samo javis nekome od ekipe na sjeveru i to je to. :) Veci je problem sto meni izgleda vec trebaju tri dana slobodno s posla, od Splita, Zadra, do Banja Luke. :rol:
vidi ga, pravi navijač ne može dobiti kartu, a ovaj ercegovački lapan će uzeti kolko mu treba :twisted: još se bahati kako može, pu :P

ma ko da je vama dole problem uzeti čitavu heftu slobodno. uvijek ima neki svetac, neki vjerski praznik, ionako na tom kamenjaru ništa ne radite i pijete karlovačko :P ako se ne varam 14 dana nakon 15.08. bi trebala biti pravoslavna gospa :mrgreen: ili mozda ima neki muslimanski svetac :mrgreen: ha ja...

Sva sreća da je i Dinamo kiksao tako da razmak nije "strašan". Jebte, 6 kola, a zaostajemo 6 bodova. :cry:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 25 avg 2014, 20:25

dubrava je napisao/la:
BurningLegion je napisao/la:Ma sta ce biti rasprodano, uvijek netko ima da je triput rasprodano, samo javis nekome od ekipe na sjeveru i to je to. :) Veci je problem sto meni izgleda vec trebaju tri dana slobodno s posla, od Splita, Zadra, do Banja Luke. :rol:
vidi ga, pravi navijač ne može dobiti kartu, a ovaj ercegovački lapan će uzeti kolko mu treba :twisted: još se bahati kako može, pu :P

ma ko da je vama dole problem uzeti čitavu heftu slobodno. uvijek ima neki svetac, neki vjerski praznik, ionako na tom kamenjaru ništa ne radite i pijete karlovačko :P ako se ne varam 14 dana nakon 15.08. bi trebala biti pravoslavna gospa :mrgreen: ili mozda ima neki muslimanski svetac :mrgreen: ha ja...

Sva sreća da je i Dinamo kiksao tako da razmak nije "strašan". Jebte, 6 kola, a zaostajemo 6 bodova. :cry:
Ko je bola vidio radit :mrgreen:

Ma Dinamo nije uopce toliko vazan kao Dnipro,prvenstvo ionako ne mozemo osvojiti,a ulazak u EL bi bio...

HRHB

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 25 avg 2014, 21:58

dubrava je napisao/la:

Ha sta cu vam ja kad ste kmetovi obicni umjesto da ste rodjeni kao Hercegovci. :P Jos cu se i rugati usput ovima bez karte vani. :mrgreen: :twisted:

15.08. je dan grada, opcine, tad sto jest jest sve puno, bude po 10 000 ljudi vani, al nakon toga i neema nekih svetaca, al ipak, radi se, zaato mozemo i kompleksirati ostatak i objasnjavati neke stvari. Ali i uzeti slobodno, ovako u inat da se ode gdjegod. :P

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 26 avg 2014, 10:03

Nemoj da mi dubravi govoris da je kmet umjesto da je hercegovac. Odmah i mene vrijedjas, ja i on smo 40km :mrgreen:

NemaStrancaDoBosanca
Kontakt:

Post Postao/la NemaStrancaDoBosanca » 27 avg 2014, 09:29

U ponedjeljak je svoju prvu prvenstvenu utakmicu u okviru 3. HNL jug odigrao Hajduk B. Na pomocnim terenima Poljuda se skupilo 600-injak gledatelja, a pobjedu je upisao Junak iz Sinja rezultatom 1:0. Gol je pao nakon kornera. S obzirom da je dan prije u Osijeku igralo par mladica iz ove momcadi ona ovom prilikom nije bila kompletna. Ponajbolji pojedinac kod Hajduka je bio Hairlahovic koji je igrao samo prvo poluvrijeme jer je i on dan ranije bio s prvom momcadi.

Nogometasi Dnjipra za sat vremena slijecu u Split, a zanimljivo je da ce odsjesti u hotelu Atrium koji je u blizini stadiona, ali je takodjer odmah uz prometnu cestu, tako da ce veceras biti jako bucno za njih obzirom da se sprema karusel ulicama Splita s posebnim zaustavljanjem ispred hotela. :D

Za utakmicu je otpao mladi Vlasic koji je u Osijeku u duelu s Jonjicem zaradio potres mozga i morat ce pauzirati tri tjedna.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 27 avg 2014, 14:13

[KARUSEL]

Poziv na karusel već kruži društvenim mrežama priključite se i stvorite vatrenu uvertiru prije utakmice s Dnjiprom!

"Karusel večeras u 21:00 sa polaskom isprid Sv. Frane. Replika karusela iz 95. godine pred utakmicu Hajduk-Ajax. Proučite mapu, ponesite šalove, zastave, baklje i ostalo veselje i dođite u rekordnom broju. Karusel završava šetnjom priko rive. Suzdržite se paljenja baklji u tunelu. Vozite polako, kako se i vozi u karuselu, nigdi nam se ne žuri.
Ovom gradu triba samo jedna šibica...HŽV!"

slika

Goritttt ce

HRHB

NemaStrancaDoBosanca
Kontakt:

Post Postao/la NemaStrancaDoBosanca » 27 avg 2014, 19:24

Glavna vijest s netom održane Tudorove pressice je da Artem Milevski neće biti u kadru za utakmice s Dnjiprom i Dinamom. Kako slijedi reprezentativna stanka on će u iduća tri tjedna odraditi mini pripreme kako bi se pokušao dovesti u zadovoljavajuće stanje kad je tjelesna pripremljenost u pitanju.

Evo mala taktička najava sutrašnje utakmice:
http://www.****.net/**** ... _4TDSYcTIU" onclick="window.open(this.href);return false;

NemaStrancaDoBosanca
Kontakt:

Post Postao/la NemaStrancaDoBosanca » 27 avg 2014, 23:49

Snimka dijela karusela objavljena na službenom you tube kanalu Dnjipra, snimana iz hotela u kojem se nalaze.

[youtube][/youtube]

Više slika i video materijala: http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/torcid ... 67883.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 28 avg 2014, 00:23

Niko k'o Hajduk i Torcida! Niko ... :tokralju:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 28 avg 2014, 00:35

[youtube][/youtube]
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 28 avg 2014, 10:34

[youtube][/youtube]

AJMO BILIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

HRHB

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 28 avg 2014, 15:11

Vi kad dolazite na Poljud, to je kao da dolazite u Gulag!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 28 avg 2014, 17:05

Samo dajte linkova na vrijeme... Ako moze sa HRT-a. Meni ga kodiraju na kablovskoj kad god je tekma :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 28 avg 2014, 18:27

Trebalo bi ovdje biti: http://sportska-tv.org/" onclick="window.open(this.href);return false;

ne znam što bih rekao za večeras...ufff...

sretno bijeli!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 28 avg 2014, 18:36

Sretno Dalmaciiiijoooooo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.