Hajduk Split
-
- Kontakt:
Re: Hajduk Split
Poprilicno lose je to izgledalo usprkos sarenom sastavu i ne bas velikim ocekivanjima. Osijek je zasluzeno pobjedio, a uz dva gola imao je dvije odlicne prilike Mesanovica koji tom prilikom nije dobro reagirao pa je Kalinic lagano pokupio lopte/udarce. Mesanovic je zato imao jednu jako lijepu asistenciju.
Iso je bio solidan tih 15-ak minuta, ali je utakmica tada vec bila rijesena. Ne bi me iznenadilo ni da sutra bude u sastavu Hajduka B koji protiv Junaka na pomocnim terenima Poljuda igra 1. kolo 3. HNL jug. Takve utakmice ce mu jako dobro doci u njegovom daljnjem razvoju.
Iso je bio solidan tih 15-ak minuta, ali je utakmica tada vec bila rijesena. Ne bi me iznenadilo ni da sutra bude u sastavu Hajduka B koji protiv Junaka na pomocnim terenima Poljuda igra 1. kolo 3. HNL jug. Takve utakmice ce mu jako dobro doci u njegovom daljnjem razvoju.
Iz ljubavi, iz dišpeta. Član Hajduka. http://hajduk.hr/klub/clanstvo
Nego @fidelis jesi zbavio kartu, rasprodano sve 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ja sam svoju na vrijeme uzeo,gorit ce grad u cetvrtak,karusel se sprema 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- BurningLegion
- Kontakt:
Ma sta ce biti rasprodano, uvijek netko ima da je triput rasprodano, samo javis nekome od ekipe na sjeveru i to je to.
Veci je problem sto meni izgleda vec trebaju tri dana slobodno s posla, od Splita, Zadra, do Banja Luke. 

Ostalo je jos karata ali mislim samo za pretplatnike,nece biti problem naci karte i na dan utakmice,samo ces je morati dobro platiti 

HRHB
HRHB
vidi ga, pravi navijač ne može dobiti kartu, a ovaj ercegovački lapan će uzeti kolko mu trebaBurningLegion je napisao/la:Ma sta ce biti rasprodano, uvijek netko ima da je triput rasprodano, samo javis nekome od ekipe na sjeveru i to je to.Veci je problem sto meni izgleda vec trebaju tri dana slobodno s posla, od Splita, Zadra, do Banja Luke.

ma ko da je vama dole problem uzeti čitavu heftu slobodno. uvijek ima neki svetac, neki vjerski praznik, ionako na tom kamenjaru ništa ne radite i pijete karlovačko

Sva sreća da je i Dinamo kiksao tako da razmak nije "strašan". Jebte, 6 kola, a zaostajemo 6 bodova.

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ko je bola vidio raditdubrava je napisao/la:vidi ga, pravi navijač ne može dobiti kartu, a ovaj ercegovački lapan će uzeti kolko mu trebaBurningLegion je napisao/la:Ma sta ce biti rasprodano, uvijek netko ima da je triput rasprodano, samo javis nekome od ekipe na sjeveru i to je to.Veci je problem sto meni izgleda vec trebaju tri dana slobodno s posla, od Splita, Zadra, do Banja Luke.
još se bahati kako može, pu
![]()
ma ko da je vama dole problem uzeti čitavu heftu slobodno. uvijek ima neki svetac, neki vjerski praznik, ionako na tom kamenjaru ništa ne radite i pijete karlovačkoako se ne varam 14 dana nakon 15.08. bi trebala biti pravoslavna gospa
ili mozda ima neki muslimanski svetac
ha ja...
Sva sreća da je i Dinamo kiksao tako da razmak nije "strašan". Jebte, 6 kola, a zaostajemo 6 bodova.

Ma Dinamo nije uopce toliko vazan kao Dnipro,prvenstvo ionako ne mozemo osvojiti,a ulazak u EL bi bio...
HRHB
HRHB
- BurningLegion
- Kontakt:
dubrava je napisao/la:vidi ga, pravi navijač ne može dobiti kartu, a ovaj ercegovački lapan će uzeti kolko mu trebaBurningLegion je napisao/la:Ma sta ce biti rasprodano, uvijek netko ima da je triput rasprodano, samo javis nekome od ekipe na sjeveru i to je to.Veci je problem sto meni izgleda vec trebaju tri dana slobodno s posla, od Splita, Zadra, do Banja Luke.
još se bahati kako može, pu
![]()
ma ko da je vama dole problem uzeti čitavu heftu slobodno. uvijek ima neki svetac, neki vjerski praznik, ionako na tom kamenjaru ništa ne radite i pijete karlovačkoako se ne varam 14 dana nakon 15.08. bi trebala biti pravoslavna gospa
ili mozda ima neki muslimanski svetac
ha ja...
Ha sta cu vam ja kad ste kmetovi obicni umjesto da ste rodjeni kao Hercegovci.

15.08. je dan grada, opcine, tad sto jest jest sve puno, bude po 10 000 ljudi vani, al nakon toga i neema nekih svetaca, al ipak, radi se, zaato mozemo i kompleksirati ostatak i objasnjavati neke stvari. Ali i uzeti slobodno, ovako u inat da se ode gdjegod.

Nemoj da mi dubravi govoris da je kmet umjesto da je hercegovac. Odmah i mene vrijedjas, ja i on smo 40km 

-
- Kontakt:
U ponedjeljak je svoju prvu prvenstvenu utakmicu u okviru 3. HNL jug odigrao Hajduk B. Na pomocnim terenima Poljuda se skupilo 600-injak gledatelja, a pobjedu je upisao Junak iz Sinja rezultatom 1:0. Gol je pao nakon kornera. S obzirom da je dan prije u Osijeku igralo par mladica iz ove momcadi ona ovom prilikom nije bila kompletna. Ponajbolji pojedinac kod Hajduka je bio Hairlahovic koji je igrao samo prvo poluvrijeme jer je i on dan ranije bio s prvom momcadi.
Nogometasi Dnjipra za sat vremena slijecu u Split, a zanimljivo je da ce odsjesti u hotelu Atrium koji je u blizini stadiona, ali je takodjer odmah uz prometnu cestu, tako da ce veceras biti jako bucno za njih obzirom da se sprema karusel ulicama Splita s posebnim zaustavljanjem ispred hotela.
Za utakmicu je otpao mladi Vlasic koji je u Osijeku u duelu s Jonjicem zaradio potres mozga i morat ce pauzirati tri tjedna.
Nogometasi Dnjipra za sat vremena slijecu u Split, a zanimljivo je da ce odsjesti u hotelu Atrium koji je u blizini stadiona, ali je takodjer odmah uz prometnu cestu, tako da ce veceras biti jako bucno za njih obzirom da se sprema karusel ulicama Splita s posebnim zaustavljanjem ispred hotela.

Za utakmicu je otpao mladi Vlasic koji je u Osijeku u duelu s Jonjicem zaradio potres mozga i morat ce pauzirati tri tjedna.
[KARUSEL]
Poziv na karusel već kruži društvenim mrežama priključite se i stvorite vatrenu uvertiru prije utakmice s Dnjiprom!
"Karusel večeras u 21:00 sa polaskom isprid Sv. Frane. Replika karusela iz 95. godine pred utakmicu Hajduk-Ajax. Proučite mapu, ponesite šalove, zastave, baklje i ostalo veselje i dođite u rekordnom broju. Karusel završava šetnjom priko rive. Suzdržite se paljenja baklji u tunelu. Vozite polako, kako se i vozi u karuselu, nigdi nam se ne žuri.
Ovom gradu triba samo jedna šibica...HŽV!"

Goritttt ce
Poziv na karusel već kruži društvenim mrežama priključite se i stvorite vatrenu uvertiru prije utakmice s Dnjiprom!
"Karusel večeras u 21:00 sa polaskom isprid Sv. Frane. Replika karusela iz 95. godine pred utakmicu Hajduk-Ajax. Proučite mapu, ponesite šalove, zastave, baklje i ostalo veselje i dođite u rekordnom broju. Karusel završava šetnjom priko rive. Suzdržite se paljenja baklji u tunelu. Vozite polako, kako se i vozi u karuselu, nigdi nam se ne žuri.
Ovom gradu triba samo jedna šibica...HŽV!"

Goritttt ce
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Glavna vijest s netom održane Tudorove pressice je da Artem Milevski neće biti u kadru za utakmice s Dnjiprom i Dinamom. Kako slijedi reprezentativna stanka on će u iduća tri tjedna odraditi mini pripreme kako bi se pokušao dovesti u zadovoljavajuće stanje kad je tjelesna pripremljenost u pitanju.
Evo mala taktička najava sutrašnje utakmice:
http://www.****.net/**** ... _4TDSYcTIU" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo mala taktička najava sutrašnje utakmice:
http://www.****.net/**** ... _4TDSYcTIU" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Snimka dijela karusela objavljena na službenom you tube kanalu Dnjipra, snimana iz hotela u kojem se nalaze.
[youtube][/youtube]
Više slika i video materijala: http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/torcid ... 67883.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
Više slika i video materijala: http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/torcid ... 67883.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
- Consigliere
- Kontakt:
Niko k'o Hajduk i Torcida! Niko ... 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- samo_lijevo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
[youtube][/youtube]
AJMO BILIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
AJMO BILIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
HRHB
HRHB
- sanlituncay
- Kontakt:
Vi kad dolazite na Poljud, to je kao da dolazite u Gulag!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
- Consigliere
- Kontakt:
Samo dajte linkova na vrijeme... Ako moze sa HRT-a. Meni ga kodiraju na kablovskoj kad god je tekma 

Fit Tony: I keep my friends close...
Trebalo bi ovdje biti: http://sportska-tv.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
ne znam što bih rekao za večeras...ufff...
sretno bijeli!
ne znam što bih rekao za večeras...ufff...
sretno bijeli!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Sretno Dalmaciiiijoooooo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.