Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Batko
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Batko » 18 jun 2014, 15:01

zizu1991 je napisao/la:Drago mi je da svi mislimo da je za najveće domete, ali se ipak ne treba zalijetati.
Nek' sezonu - dvije odradi recimo u Anderlechtu ili Ajaxu, Feynoordu, nebitno, može ostvariti lijep transfer u ligu petice. U takvim timovima bi dobio vrijeme, prostor i priliku za napredak.

Celik se kuje dok je vruc.....U Besicevoj karijeri za sada nije nista normalno i sigurno da kraja karijere nece ni biti normalno, sada mu je sansa da ode u veliki klub a moze i igrati ako bude ovako igrao.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 jun 2014, 15:04

Momka ne potcijenjivam. Što se mene tiče, želim mu sve najbolje. Nemojte se paliti odma'.
I ja bi' volio Mumeta vidjeti u nekom top - timu koji igra ligu šampiona. Ako stručnjaci vide u njemu igrača koji je spreman odmah za takvo nešto, niko sretniji od mene. Samo ne bi' volio vidjeti ga na klupi nekog tima.
Njemu je najbitnije da igra.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 18 jun 2014, 15:19

Benfica bi bila ekstra klub za njega. Jak klub, redovan u evropi, koji forsira mlade igrače, ali ne prejaka liga taman da bere iskustvo, skuplja utakmice.
Pa onda fino ko David Luiz ili Matić, pravac Engleska..
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 18 jun 2014, 15:27

slika

:lol: :lol:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 jun 2014, 15:30

zizu1991 je napisao/la:Mislim da bi transfer u Švicarsku ili Holandsku ligu bio odgovarajući. Stepenica po stepenica.
Ne kažem da momak nema potencijal za najveće domete, ali ipak.
Ja mislim da bi zanjega bio idelan neki malo losiji klub u Bundesligi. Pa poslje godinu, dvije standardnog igranja da onda potpise za npr. Borussiu Dortmund. A ne odma sad. Jer je pitanje dali bi se izborio da igra standardno. Treba ici korak po korak. Identicno vazi za Hajrovica. Koji je napravio bas tu gresku sa Galatasarayem. Werder je idealan klub za njega za godinu, dvije. Isto Borussia Mönchengladbach ili neka losija ekipa za godinu, dvije kod Besica. Pa tek onda Bayer, BvB i Schalke.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 18 jun 2014, 15:31

fedeltafrotta je napisao/la:slika

:lol: :lol:
aa jbte :lol: :lol: :lol:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 jun 2014, 15:31

zizu1991 je napisao/la:Mislim da bi transfer u Švicarsku ili Holandsku ligu bio odgovarajući. Stepenica po stepenica.
ma kakva crna švica i holandija :o šta ti je.....momak treba ici u špansku Primeru, ima tehniku za te lige i neophodnu drskost - španci cijene takve igrace....mislim da ce tamo završiti nakon SP....ne mora odmah u elitne klubove , ali može sigurno u Villareal, Sociedad, Malaga, Espanyol, Celta i slicno.

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 18 jun 2014, 15:32

[youtube][/youtube]

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 jun 2014, 15:45

let3 je napisao/la:
ma kakva crna švica i holandija :o šta ti je.....momak treba ici u špansku Primeru, ima tehniku za te lige i neophodnu drskost - španci cijene takve igrace....mislim da ce tamo završiti nakon SP....ne mora odmah u elitne klubove , ali može sigurno u Villareal, Sociedad, Malaga, Espanyol, Celta i slicno.
Samo Bundesliga. Bundesliga je za Bosanske igrace vrh, nema dalje. Ako zadovoljis eto te za godinu dvije u Bayeru, Schalkeu , BvB-u i mozda cak Bayernu. Tako to rade svabe, oni kupuju najvise igrace iz losijih klubova iz svoje lige. Najveci problem je da se probije igrac do Bundeslige. Zato jer njihovi klubovi ne nude bogate ugovore kao Englezi i bolji Turski klubovi. A poslje kad si jednom vec tamo. Skoro svi nasi igraci napreduju.

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 18 jun 2014, 15:46

Mene ovaj dečko ne prestaje oduševljavati...pazi molim te izjave: "Sve ekipe su po našem mišljenju iste...treba ih pobijedit i to je to..."
Podsjećam na raniju izjavu "Ne gledam ja je li to Messi ili Di Maria...ja igram svoju igru"...

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 18 jun 2014, 16:29

[youtube][/youtube]

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

BackSpace United

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 18 jun 2014, 16:36

Momčina strogi profesionalac. :cool:

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 18 jun 2014, 16:48

Izjave Susica i Besica od 5.5.2014

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 jun 2014, 16:53

A momaka jesu pričljivi majko mila. Nema priče samo djela, ljubi ga brat ovako beskompromisnog i prema novinarima. :cool: :clap: :clap:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 18 jun 2014, 18:31

Engleska se ubila za njega :cool:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 18 jun 2014, 19:04

nedim93 je napisao/la:pa da ga zamrzi pola Bosne. Čuj totettenham :puke: , od tolikih klubova ti te židove nađe
:puke:

Mislim da sam dobio tumor na mozgu čitajući ovaj mentalni prdež.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 18 jun 2014, 20:20

zizu1991 je napisao/la:Momka ne potcijenjivam. Što se mene tiče, želim mu sve najbolje. Nemojte se paliti odma'.
I ja bi' volio Mumeta vidjeti u nekom top - timu koji igra ligu šampiona. Ako stručnjaci vide u njemu igrača koji je spreman odmah za takvo nešto, niko sretniji od mene. Samo ne bi' volio vidjeti ga na klupi nekog tima.
Njemu je najbitnije da igra.
Tacno, najbitnije je da igra - definitivno.
Ali brato, ja odavno ne vidjeh mladjeg a jaceg igraca na DM poziciji. Stvarno je zivina.
Znam ja to sto ti kazes - ne treba zuriti sa pretpostavkama, treba dati vremena da se vidi detaljno, ali ono sto je pokazao sa Meksikom, Obalom Slonovace i Argentinom da ti se zamanta kako momak igra. :crazy:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 18 jun 2014, 23:14

Upucava se frajer ribi: Cuvao bih te ko Besic Messija

BackSpace United

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jun 2014, 23:31

Koliko mu je krivo jbt, ne zna šta će sa sobom...

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 19 jun 2014, 00:27

Virtu4l je napisao/la:Koliko mu je krivo jbt, ne zna šta će sa sobom...

nek je okreći :P
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.