BegAx je napisao/la:Zna li se gdje je otisao Subasic?
A zar je otisao??????????????
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/za-s ... -ali/50553
BegAx je napisao/la:Zna li se gdje je otisao Subasic?
Na pripreme sa olimpicomBegAx je napisao/la:Zna li se gdje je otisao Subasic?
Kiso na menadzeru zvijerDevil je napisao/la:Nenad Kiso potpisuje za Olimpic.![]()
![]()
Ja sam sve bio u tripu da Olimpic vodi pametnu transfer politiku.
Olimpic ima svoj stadion i imao je nemali broj navijača za naše prilike, dok su se utakmice igrale na Otoci. Da je Gracić bio iskren u svojim namjerama da od Olimpia napravi pravi klub, nikada mu ne bi palo na pamet da se fuzioniše sa FK Sarajevom ili FK Famosom jer bi u tom slučaju neko morao prestati da egzistira. Evidentno je da je Graciću prvi cilj, lični profit, a ne interes kluba, koji je, opet naglašavam, imao na svojim utakmicama gledatelja, kao i Leotar, Žepče, Posušje, pa i Slavija.bosnas_ je napisao/la:upravu je Zujo,mislim da se preko Olimpica samo peru pare... ljudi nemaju ni stadion ni navijace,ni sponzore.. evo ne zna se ni gdj ece igrati proljetni dio prvenstva! spominje se Hrasnica,ali tamosnji stadion je neuslovan,fali 3 hiljade sjedecih mjesta,svlacionice itd itd...Olimpic je najsmjesniji klub u regionu,sprdancija ziva!
Monci je napisao/la:Gracic navodi uspjehe Olimpika,mozda ja ne pratim dovoljno sportska desavanja,pa bi zamolio nekoga od navijaca Olimpika da mi samo kaze koji su to sportski uspjesi.
Da se razumijemo,Zelji je super sto je Olimpik premijerligas,jer su tu uvijek sigurne tri gostujuce bobe,tako da neka ga,a komsijama ponekad i cvakne Gracic koju bobu iz inata....
Pogledaj tabelu ziv bio...gavran je napisao/la:Monci je napisao/la:Gracic navodi uspjehe Olimpika,mozda ja ne pratim dovoljno sportska desavanja,pa bi zamolio nekoga od navijaca Olimpika da mi samo kaze koji su to sportski uspjesi.
Da se razumijemo,Zelji je super sto je Olimpik premijerligas,jer su tu uvijek sigurne tri gostujuce bobe,tako da neka ga,a komsijama ponekad i cvakne Gracic koju bobu iz inata....
zasto uopste to tebi objasnjavati kad ti i ne znas da se oni zovu olimpiC,
osim toga VI navijaci ŽELJE mrzite sve koji su uspjesniji od VAS pa samim tim i olimpiC
6 nastupa, 305 minuta ukupno, jednu utakmicu čitavu odigrao, dva puta ušao sa klupe i tri puta krenuo pa zamijenjenSN96_FOREVER je napisao/la:moze li mi neko reci molim vas igrali Smajo Sadic u Olimpicu? jel imao neku posebnu minutazu u prvom dijelu sezone ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.