Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

NoName
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la NoName » 14 maj 2012, 00:38

Devil je napisao/la:
NoName je napisao/la:
Devil je napisao/la:Kolarov titula.
Subotic dupla kruna.
Krasic titula.
Lane Jovanovic titula.
Pantela,Fejsa titula
Novakovic titula
Sulejmani titula
Lazovic,Lukovic titula
Karisik titula
Treba pisati UEFA da vam daju titulu prvaka Evrope, da se džaba ne igra ovo EP kad se vidi da ste najbolji :P
Pis'o im ja, al' ne daju dusmani,kaze igrajte za raju.A ovi nasi to "igrajte za raju" bukvalno shvatise. :mrgreen:
:D
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 maj 2012, 01:03

Devil je napisao/la:
marconato je napisao/la:Sta kazete na Krkica u reprezentaciji?! za, protiv?
S obzirom u kakvom smo stanju sa napadacima,za sam sto da ne. ;)
Ja sam isto za! On, Sulejmani i Markovic bi cinili cuda...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 maj 2012, 21:02

"Problem oporezivanja konačno je prevaziđen, Siniša Mihajlović i definitivno dolazi na klupu ''Orlova'', a konačan dogovor postignut je danas u Staroj Pazovi. Promocija u ponedeljak, okupljanje reprezentativaca dan kasnije."
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 17 maj 2012, 21:50

A sad da se dignemo k'o feniks iz pepela! :D
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 maj 2012, 21:59

marconato je napisao/la:A sad da se dignemo k'o feniks iz pepela! :D
Ja se nadam da hocemo,imamo 3 jake utakmice pred nama,imamo dobrog selektora,imamo dobre igrace na svim pozicijama izuzev napada,na tome malo da se poradi i rezultati ce doci...
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 17 maj 2012, 22:11

Ma ako nista, bar ce se pod Mihinom komandnom palicom morati boriti i ginuti za dres! Nema vise splavarenja i manekenisanja... ;)

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 19 maj 2012, 16:06

Siniša Mihajlović novi je selektor fudbalske reprezentacije Srbije. ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 maj 2012, 21:39

Svaka cast nasem kapitenu, ako je neko zasluzio ovaj pehar, onda je to on! ;) 8-)

slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 maj 2012, 22:30

2:0 poraz od Spanije,ali ja sam u ovome mecu video vise pozitivnih stvari nego negativnih.Za mene je prvi Mihajlovicev mec na klupi Srbije doneo jedne nove vetrove,jedan novi pristup igri,novu formaciju.

Za pocetak taktika je odlicna.Sa ovakvim konceptom igraca formacija koju je Miha danas prikazao je odlicna za Srbiju.Danas je to bila 3-4-2-1,a u samoj utakmici to moze lagano postati 5-4-1,4-5-1,3-5-2 sve zavisno od toga sta imamo na klupi.Raznovrsni smo nazad,ali nam je potreban jos jedan igrac koji moze pokriti u ovoj formaciji levog stopera.Osim Tosica tu kvalitetno resenje bas i nemamo i tu cemo morati nekoga da "napravimo" ako planiramo igrati ovu formaciju.

Upravo mi se defanizivni deo tima danas i dopao,nama Spanci nisu stvorili 100% prilike na postavljeni napad.Prvi gol ocajan pas Kolarova,kontra,losa procena Tosica,ocajno postavljanje Subotica i Ivanovica i na kraju gol.Tri poprilicno krupne greske u jednom napadu,a o penalu ne treba trositi reci.Ono je sramota. :oops:

Napad je vec predmet polemike,i u njemu se stvari trebaju menjati jer mi skoro nista da nismo uradili.Svi su delovali izgubljeno,narocito Ljajic i Radovanovic koji su imali kamaru pogresnih pasova,nekako je to mnogo bolje izgledalo kada su igri bili Tosic i Jankovic te Scepovic u napadu,ali Scepovic se previse izvlaci nazad u ovakvoj formaciji to ne bi trebalo da se radi.Npr.kada bi Lekic bio u samom spicu,onda bi Scepovic bio odlican izbor za drugog napadaca.

Dobar je ovo primer kako treba ici,Sinisa ima viziju i nadam se da ce izabrati prave igrace za kvalifikacije.Protiv Francuza ocekujem slican pristup,sa tim da se ovaj put dodatna paznja pokloni napadackim akcijama i bogacenju prilika.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 maj 2012, 00:48

@Devil,

slazem se s vecinom, samo bih jos dodao da imamo i Nastasica kao tog lijevog stopera! On to igra u Fiorentini, a cini mi se da se i bolje sluzi lijevom nego desnom nogom + Rajkovic...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 27 maj 2012, 17:13

Devil je napisao/la: Prvi gol ocajan pas Kolarova,kontra,losa procena Tosica,ocajno postavljanje Subotica i Ivanovica i na kraju gol.Tri poprilicno krupne greske u jednom napadu,a o penalu ne treba trositi reci.Ono je sramota. :oops:
A sto je Kahriman na liniji dok mu igrac sa 3 metra daje gol, to nista? :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 maj 2012, 17:16

braoolyo je napisao/la:
Devil je napisao/la: Prvi gol ocajan pas Kolarova,kontra,losa procena Tosica,ocajno postavljanje Subotica i Ivanovica i na kraju gol.Tri poprilicno krupne greske u jednom napadu,a o penalu ne treba trositi reci.Ono je sramota. :oops:
A sto je Kahriman na liniji dok mu igrac sa 3 metra daje gol, to nista? :D
A sto mu niko ne pokriva prvu stativu,to nista ?
Jedino da ima odraz kao kengur pa da skoci sa prve stative gde je morao da stoji u ovakvoj situaciji i pokupi loptu.Da je imao nekog igraca koji bi pokrio blizu stativu onda bi gol bio njegov,ovako od cele odbrane njegova krivica je najmanja.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 27 maj 2012, 17:31

Sto je morao da stoji na prvoj stativi?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 maj 2012, 17:42

braoolyo je napisao/la:Sto je morao da stoji na prvoj stativi?
Ako napad ide sa desne strane gde ce stajati,zasigurno nece na drugoj ako niko nema ispred njega. :roll:
[youtube][/youtube]
Pogledaj jos jednom tok akcije,da je stajao bilo gde drugo Navas bi zapotegnuo sut,a onda bi njegova krivica bila 100% da je uslo.Ovako je bilo itekakvih resenja da se odbrani ovaj napad samo sto smo se u odbrani totalno pogubili. ;)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 27 maj 2012, 18:39

Pa stajace na prvoj stativi ali ce izaci malo sa linije. Morao je vidjeti igraca koji je pobjegao Ivanovicu i Navasa. Situacija je preteska za sut, ocekivati je centarsut i biti spreman na njega.
Ne mozes me uvjeriti da lopta koja ide ovako na 2-3 metra od gola nije golmanova. :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 maj 2012, 18:45

braoolyo je napisao/la:Pa stajace na prvoj stativi ali ce izaci malo sa linije. Morao je vidjeti igraca koji je pobjegao Ivanovicu i Navasa. Situacija je preteska za sut, ocekivati je centarsut i biti spreman na njega.
Ne mozes me uvjeriti da lopta koja ide ovako na 2-3 metra od gola nije golmanova. :)
U fudbalu nema ocekvivanja,u datom momentu ides tamo gde si potreban.Jeste preteska ali nista nije nemoguce,nije Navas juce poceo igrati fudbal,odlican je to krilni igrac.Napisao sam na pocetku diskusije,Kahrimanova krivica je najmanja od cele odbrane+Kolarov. ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 maj 2012, 22:51

Nemamo igrace za 3-5-2 varijacije. Jednostavna istina.
Sinisa nije pokazao nista, sem da od Fiorentine jos nije odmakao. Rezultati ce mu biti analogni angazmanu u Firenzi.
Pozitivno je sto nema Jovanovica, Zigica, Pantelica i sl., a negativno je sto su tu jos neki neupotrebljivi igraci tipa Radovanovic, Petrovic, D.Tosic.
Bilo bi dobro i da se Ljajic skloni, a da se na mesto kreativnog igraca postavi neko od mladjih snaga tipa Djuricic ili Tadic. Takodje, pokazalo se koliko Kuzma fali. On nam je trenutno kljucni igrac sredine.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 maj 2012, 23:11

Samo polako, tek smo na pocetku! Mozda ova formacija ne odgovara, a mozda opet super na kraju ispadne kad se uigramo... ;) Ono sto mene raduje jeste vidljiva disciplina i zalaganje svih igraca, sto je veliki + za Mihu! Ovo su pripremne utakmice, probaju se razne varijante i zamisli...

Imamo respektabilnu odbranu koja treba da bude oslonac i temelj ekipe, a sve ostalo je plod discipline i uigranosti + sto smo relativno mlada i talentovana ekipa!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 maj 2012, 23:14

MaGiCa je napisao/la:Nemamo igrace za 3-5-2 varijacije. Jednostavna istina.
Sinisa nije pokazao nista, sem da od Fiorentine jos nije odmakao. Rezultati ce mu biti analogni angazmanu u Firenzi.
Pozitivno je sto nema Jovanovica, Zigica, Pantelica i sl., a negativno je sto su tu jos neki neupotrebljivi igraci tipa Radovanovic, Petrovic, D.Tosic.
Bilo bi dobro i da se Ljajic skloni, a da se na mesto kreativnog igraca postavi neko od mladjih snaga tipa Djuricic ili Tadic. Takodje, pokazalo se koliko Kuzma fali. On nam je trenutno kljucni igrac sredine.
Onda su beskorisni Ivanovic i Subotic.Tosic je juce na moje veliko iznenadjenje odigrao odlicnu partiju izuzev kiksa kod gola kada je cela odbrana kiksala,i onog jednog driblanja kao posledica igranja u JSL gde ono moze da radi.
Kako ti znas da je Petrovic neupotrebljiv sada ? Ahh da juce je odigrao katastrofalnu partiju. :oops: :roll:
Radovanovic jeste bio los ali daleko od toga da neko kaze da je neupotrebljiv nakon jedne jedine utakmice,sta cemo sa Djuricicem ili Ljajicem i oni su onda neupotrebljivi u pm. :roll:

p.s
Ko je rekao da mi igramo 3-5-2 ? :?

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 27 maj 2012, 23:16

super i svaka čast suđenje zna se uništi male , daj sili , bez obzira što mi je Furija simpa ;) iskreno nadala sam se golijadi Furije s više razlike , ali momci i borbenost igre full rešpekt! ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.