Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Cestitke i od mene.
Cestitam...
Znaci kad Lule da gol u Zenici ili Litvaniji bice ono popularno Bebetovo ninanje bebe prilikom proslave....

Znaci kad Lule da gol u Zenici ili Litvaniji bice ono popularno Bebetovo ninanje bebe prilikom proslave....

Ko ba zna da je letio u LA? Zvanicne informacije se nigdje pojavile nisu.Batko je napisao/la:Ne napada ga niko jer je opravdano.....
Dzekino je recimo bilo neopravdano, jer da je bio valjan razlog rekao bi ga svima, a svi znaju da je bilo zbog picke(letio u LA)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Goalgetter
- Kontakt:
U nas se sve znasoccerfan je napisao/la:Ko ba zna da je letio u LA? Zvanicne informacije se nigdje pojavile nisu.Batko je napisao/la:Ne napada ga niko jer je opravdano.....
Dzekino je recimo bilo neopravdano, jer da je bio valjan razlog rekao bi ga svima, a svi znaju da je bilo zbog picke(letio u LA)

Sad ce ti doci treci koji zna da je Dzeko ostao zbog Hajrovica, i dolazio Spaha po njega, i kad je ovaj vidio da nece, spucao ga sakom, uhvatio ga za uho i dovukao ga na okupljanje...

Jedan lik je upravo to i govorio.Šatro pričo mu neki security što je bio tu blizuGoalgetter je napisao/la:U nas se sve znasoccerfan je napisao/la:Ko ba zna da je letio u LA? Zvanicne informacije se nigdje pojavile nisu.Batko je napisao/la:Ne napada ga niko jer je opravdano.....
Dzekino je recimo bilo neopravdano, jer da je bio valjan razlog rekao bi ga svima, a svi znaju da je bilo zbog picke(letio u LA).
Sad ce ti doci treci koji zna da je Dzeko ostao zbog Hajrovica, i dolazio Spaha po njega, i kad je ovaj vidio da nece, spucao ga sakom, uhvatio ga za uho i dovukao ga na okupljanje...

DRUG NEBI TI PUNCA
Cestitke Lula i sve najbolje! Eto pa da dadnes po jedan gol i jednim i drugima sad 

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- sanelmasetic
- Kontakt:
nek' mu je kćerka živa i zdrava
inače se zove Lea, haman je žena Sandra vodila glavnu riječ 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Kud ces valjanijeg razloga.Batko je napisao/la:Ne napada ga niko jer je opravdano.....
P.S Luli sve najbolje sa prinovom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trebala je et biti Razija po nasoj legendi Raziji MujanovicJTS je napisao/la:nek' mu je kćerka živa i zdravainače se zove Lea, haman je žena Sandra vodila glavnu riječ

- DonCorleone
- Kontakt:
Suhra je trebala biti al hajd kad cojk nije patriJota
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
a dobro, rekao je da će pustiti dijete da samo odluči da li će biti Bosanka, Švicarka ili Italijanka
a moguće i Hrvatica, mislim da mu je žena Hrvatica 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Eno sad ce belaj ispasti o imenu djeta. Sta ako se njemu to ime svidja...
Ja koliko znam svedanka jeJTS je napisao/la:a dobro, rekao je da će pustiti dijete da samo odluči da li će biti Bosanka, Švicarka ili Italijankaa moguće i Hrvatica, mislim da mu je žena Hrvatica

- tyler durden
- Kontakt:
Odlicno imeJTS je napisao/la:nek' mu je kćerka živa i zdravainače se zove Lea, haman je žena Sandra vodila glavnu riječ

https://www.facebook.com/sandra.lulicfehr/likes_othersoccerfan je napisao/la:Ja koliko znam svedanka jeJTS je napisao/la:a dobro, rekao je da će pustiti dijete da samo odluči da li će biti Bosanka, Švicarka ili Italijankaa moguće i Hrvatica, mislim da mu je žena Hrvatica
Hrvatica ba, odlično špreha hrvatski

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Dobro nije muško,borili bi se za kog bi igro u slučaju da fudbal odabere. 

Nad tobom sunce najljepše sja
Da, Luliceva zena vodi glavnu rijec, isto kao Amra Dzeki, Nicolle Begovicu...
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Alma Sušiću...Pauk je napisao/la:Da, Luliceva zena vodi glavnu rijec, isto kao Amra Dzeki, Nicolle Begovicu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jesi li ti glavni u svojoj kuci ili ti momak vodi glavnu rijec?Pauk je napisao/la:Da, Luliceva zena vodi glavnu rijec, isto kao Amra Dzeki, Nicolle Begovicu...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester