SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
Ja sam ubijedjen da ce Cavani ostati. Ne sumnjam u to...
[youtube][/youtube]
- 10DelPiero
- Kontakt:
E cuj Benitez, mislim da je Napoli mogao i bolje da prode al' eto pitanje koji ce trofej da donese 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
Najbolja opcija bi im bio Guidolin, ali dobro, vidjet ćemo kako će se Benitez snaći, otkad je otišao iz Liverpoola ništa nije napravio.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Benitez je upgrade u odnosu na Mazaria sigurno
plus bi pokazalo tu dodatnu ozbiljnost Napolia kao kluba , jer ipak kad dovodis covjeka sa 2 evropska trofeja
da mislis ozbiljno i na duze staze..
za Cavania ne znam
ako se Real ili Citi zalete na njega , sto je realno
bumo vidjeli
plus bi pokazalo tu dodatnu ozbiljnost Napolia kao kluba , jer ipak kad dovodis covjeka sa 2 evropska trofeja
da mislis ozbiljno i na duze staze..
za Cavania ne znam
ako se Real ili Citi zalete na njega , sto je realno
bumo vidjeli
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ništa nije napravio?
Ovogodišnja sezona s Chelskyem sasvim uspješno prošla. Plasman u CL, + osvajanje EL.
Ovogodišnja sezona s Chelskyem sasvim uspješno prošla. Plasman u CL, + osvajanje EL.
Grazie mister, grazie di tutto. ★★★
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Vincere non è importante, ma è l’unica cosa che conta.
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Vincere non è importante, ma è l’unica cosa che conta.
IlCapitano je napisao/la:Najbolja opcija bi im bio Guidolin, ali dobro, vidjet ćemo kako će se Benitez snaći, otkad je otišao iz Liverpoola ništa nije napravio.

Guidolin ne zeli da napusta Udine.IlCapitano je napisao/la:Najbolja opcija bi im bio Guidolin, ali dobro, vidjet ćemo kako će se Benitez snaći, otkad je otišao iz Liverpoola ništa nije napravio.
Martinez or Benitez for Napoli?
Napoli are in London for talks with Rafa Benitez, but it’s reported they also approached Wigan boss Roberto Martinez.
The club is seeking a new Coach after Walter Mazzarri announced his departure last night.
Consistent reports have placed Benitez as the hot favourite, especially as he will now be a free agent following his spell as Chelsea Interim Manager.
It is believed that talks began today when President Aurelio De Laurentiis, directors Bigon and Chiavelli flew to London, but had to be interrupted so Chelsea could leave for their US tour.
However, according to other rumours emanating from Naples this evening, Benitez was not the only Spanish tactician who Napoli met with today.
The other was Wigan Athletic boss Martinez, fresh from beating Manchester City to win the FA Cup, even though the team was relegated from the Premier League.
Napoli are in London for talks with Rafa Benitez, but it’s reported they also approached Wigan boss Roberto Martinez.
The club is seeking a new Coach after Walter Mazzarri announced his departure last night.
Consistent reports have placed Benitez as the hot favourite, especially as he will now be a free agent following his spell as Chelsea Interim Manager.
It is believed that talks began today when President Aurelio De Laurentiis, directors Bigon and Chiavelli flew to London, but had to be interrupted so Chelsea could leave for their US tour.
However, according to other rumours emanating from Naples this evening, Benitez was not the only Spanish tactician who Napoli met with today.
The other was Wigan Athletic boss Martinez, fresh from beating Manchester City to win the FA Cup, even though the team was relegated from the Premier League.
Martinez.BegAx je napisao/la:Martinez or Benitez for Napoli?

Ja ipak mislim da Benitez nije za Napoli.Mozda je u Chelseau osvojio trofej EL i izborio LP naredne sezone ali bila bi sramota da nije.Prije dolaska Beniteza,Chelsea je bio drugoplasiran i kasnio par bodova(max.5) za Unitedom a na kraju svi vidimo kolika je to razlika.

Roberto ima fine rezultate u Wiganu.Jest' da je sljedece sezone ova ekipa clan druge lige(

Siguran sam da bi sa ovom ekipom napraviti puno toga.

Keep the Blue Flag Flying High !
Ma kakav crni Martinez.Posrecilo mu se u Wiganu da digne onaj smijesni trofej i on kao neki strucnjak.
Covjek ispao iz lige i treba ga kao dovesti
Obicna flopina koje Benitez doruckuje.
Covjek ispao iz lige i treba ga kao dovesti

Obicna flopina koje Benitez doruckuje.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
De Laurentis rekao da pregovaraju sa Cityem u vezi Dzeke i Cavania..
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
ako Napoli zadrzi sve igrace osim Cavanija,a uspiju dovesti Dzeku,i ako ih bude vodio Benitez onda oni imaju velike ambicije,vjerovatno titula.... ali izgleda da Zuniga ide u Juventus,a on im je jako vazan igrac iako su doveli Armera....
Ne u Juventus, vec u Inter. Zuniga je Mazzarrijev omiljeni igrac, tako da to ne treba da cudi.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ma dobro, bolji je Armero od Zunige. Kad se već Cavani masno prodaje treba ga što bolje utopitMaGiCa je napisao/la:Ne u Juventus, vec u Inter. Zuniga je Mazzarrijev omiljeni igrac, tako da to ne treba da cudi.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Vise je bio box to box igrac u ovoj formaciji sa 3 pozadi..
4 pozadi , Armero lijevo i Magio desno
nema puno boljih tandema..
Samo treba rijesit pitanje trenera na vrijeme.
4 pozadi , Armero lijevo i Magio desno
nema puno boljih tandema..
Samo treba rijesit pitanje trenera na vrijeme.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Predsednik Napolitanaca Aurelio de Laurentiis je potvrdio da je poslao sportskog direktora Riccarda Bigona na pregovore sa M.Cityjem u vezi sa dva napadača.
S obzirom da će Napoli teško da zadrži Urugvajca još jednu sezonu, a da se o odlasku Džeka iz Cityja priča već mesecima, ovi pregovori predstavljaju logičan korak.
"Juče (ponedeljak) sam bio u Londonu sa generalnim direktorom Andreom Chiavellijem i Bigonom iz prostog razloga, zbog priprema za premijeru filma o Stive Jobbsu. Ipak, rekao sam Bigonu: ''Idi u City i pokušaj da se dogovoriš za Džeka, a videćemo šta su oni spremni da urade za Cavanija", istakao je De Laurentiis koji je usput demantovao da je bio u Londonu zbog Rafaela Beniteza, potencijalnog kandidata za trenera.
"Nisam išao u London zbog Beniteza. Vi mi dovodite 15 trenera. Ko će biti novi trener? Ne radim takve stvari u žurbi. Pokušavam da shvatim ko će biti ljudi koji će me pratiti na sledećem putovanju", zaključio je De Laurentiis.
Cavani je u protekloj sezoni na 43 utakmice postigao 38 golova (28 u Seriji A), dok je Džeko na 43 dao 15 za Siti, iako je bio tek treći izbor u napadu.
Ako se ovo realizuje, ocekujem da Napoli postane preko noci najpopularniji klub u BiH, ili barem u rangu Reala, Bayerna, Barce ili Manchester UTDa.
S obzirom da će Napoli teško da zadrži Urugvajca još jednu sezonu, a da se o odlasku Džeka iz Cityja priča već mesecima, ovi pregovori predstavljaju logičan korak.
"Juče (ponedeljak) sam bio u Londonu sa generalnim direktorom Andreom Chiavellijem i Bigonom iz prostog razloga, zbog priprema za premijeru filma o Stive Jobbsu. Ipak, rekao sam Bigonu: ''Idi u City i pokušaj da se dogovoriš za Džeka, a videćemo šta su oni spremni da urade za Cavanija", istakao je De Laurentiis koji je usput demantovao da je bio u Londonu zbog Rafaela Beniteza, potencijalnog kandidata za trenera.
"Nisam išao u London zbog Beniteza. Vi mi dovodite 15 trenera. Ko će biti novi trener? Ne radim takve stvari u žurbi. Pokušavam da shvatim ko će biti ljudi koji će me pratiti na sledećem putovanju", zaključio je De Laurentiis.
Cavani je u protekloj sezoni na 43 utakmice postigao 38 golova (28 u Seriji A), dok je Džeko na 43 dao 15 za Siti, iako je bio tek treći izbor u napadu.

Ako se ovo realizuje, ocekujem da Napoli postane preko noci najpopularniji klub u BiH, ili barem u rangu Reala, Bayerna, Barce ili Manchester UTDa.

Napoli seek Mexican goalkeeper
Napoli have reportedly set their sights on Ajaccio’s Mexican goalkeeper Guillermo Ochoa.
The Partenopei must look to the future after second choice Antonio Rosati opted to leave and first pick Morgan De Sanctis turned 36.
According to Terra.es, the prime target on the transfer market is 27-year-old Ochoa.
Sportski direktor Bigon danas izjavio da je postignut dogovor sa Udineseom oko Benatie.
Napoli have reportedly set their sights on Ajaccio’s Mexican goalkeeper Guillermo Ochoa.
The Partenopei must look to the future after second choice Antonio Rosati opted to leave and first pick Morgan De Sanctis turned 36.
According to Terra.es, the prime target on the transfer market is 27-year-old Ochoa.
Sportski direktor Bigon danas izjavio da je postignut dogovor sa Udineseom oko Benatie.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Benatia je zahvalan igrač, koristit će u rotacijiBegAx je napisao/la:Napoli seek Mexican goalkeeper
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- IlCapitano
- Kontakt:
Kakvoj bolan rotaciji, Benatia je bolji od svih trenutnih Napolijevih štopera skupa. 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.