Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

truts
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la truts » 11 jun 2012, 23:19

ma flash sam isto pokušavao, izađe mi nekakav glup prozor k'o stari youtube pa nekakav error kad kliknem play :S

caki
Kontakt:

Post Postao/la caki » 12 jun 2012, 16:16

ovako,sad ja kuco neesto u notepadu,i odjednom mi se ugasi racuncar(nestalo struje :cry: ),zna li iko jel mi se to sto sam kuco izbrisalo ili se negdje snimilo? :geek:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 12 jun 2012, 20:13

vjerovatno ti se izbrisalo, al' pokušaj tražiti pod nazivom "Untitled" (tako se obično zovu dokumenti u Notepadu, a možda ti je to spašeno)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 jun 2012, 21:14

caki je napisao/la:ovako,sad ja kuco neesto u notepadu,i odjednom mi se ugasi racuncar(nestalo struje :cry: ),zna li iko jel mi se to sto sam kuco izbrisalo ili se negdje snimilo? :geek:
Da si kuco u Wordu ostalo bi spaseno. Inace, u notepadu nikad ne kucam mnogo teksta.
#divovi

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 12 jun 2012, 21:30

Ukljucim zvucnik i sad svijetli ona lampica normalno al' ne cuje se nista. Pomislim do drivera je, skinem instaliram nista opet, skinem i onaj program sto sam pronalazi drivere reko nisam skinuo odgovarajuci, opet se nista ne cuje. Je l' zna neko do cega bi moglo biti, sta da radim? :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 12 jun 2012, 21:58

xaviesta je napisao/la:Ukljucim zvucnik i sad svijetli ona lampica normalno al' ne cuje se nista. Pomislim do drivera je, skinem instaliram nista opet, skinem i onaj program sto sam pronalazi drivere reko nisam skinuo odgovarajuci, opet se nista ne cuje. Je l' zna neko do cega bi moglo biti, sta da radim? :mrgreen:

Meni isto tako,iz cista mira prestalo raditi...al' ti prvo broja jel' u tom fazon,ubaci slusalice pa probaj ;)

Inace,ja sam sve probavo,nije islo i na kraju srusim sistem i ide k'o podmazano :mrgreen:

neyzikreyzi
Kontakt:

Post Postao/la neyzikreyzi » 16 jun 2012, 10:21

Nije pomoc u vezi PC-a, problem je u vezi stranice... Kad je hocu da otvorim izbacuje mi cgi-sys prije mi se to desavalo pa proradi stranica sada ne radi 6 dana.. ?
Navijači Manchester Cityja pridružite nam se.

https://www.facebook.com/Balkan.Citizens

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 16 jun 2012, 11:23

Obrisao sam verziju Java 6, pa onda instalirao ovu najnoviju Java 7 update 5, ali mi se na kraju instalacije pojavljajue ovo
slika

Ima neko da zna šta bih trebao uradit :?:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 16 jun 2012, 12:17

I mene zeza ovaj flash nesta ...

Pojavi mi se ovo kada na forumu ima postavljen video :

slika

slika

Ja fino kliknem i instaliram to sto mi nudi ali ne pije vode , opet isto...

Sta trebam raditi?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 jun 2012, 15:50

dr.van nostrand je napisao/la:I mene zeza ovaj flash nesta ...

Pojavi mi se ovo kada na forumu ima postavljen video :

slika

slika

Ja fino kliknem i instaliram to sto mi nudi ali ne pije vode , opet isto...

Sta trebam raditi?
izbrisi taj flash sto si instalirao u "add/remove programs" i ukucaj na google-u "download adobe flash player 10", skini, instaliraj, restartuj mozzilu (il koji vec browser koristis) pa javi moze li...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 16 jun 2012, 17:02

umjesto da mu pomognes ti mu odmogneš :mrgreen: uvaljujes mu staru verziju flasha

btw izbrisi taj prethodni i odavde skini noviju verziju flasha

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 jun 2012, 17:05

znao sam da ces se ti javit i ponuditi nesto najinovativnije :mrgreen:

nema potrebe za tim najnovijim, jer ja sa ovom "desetkom" mogu sta god treba, a u ovom slucaju njemu treba flash da moze gledati klipove na forumu, YT itd...mislim, moze on skinuti i taj najnoviji, al nema potrebe, al dobro, svako ima svoje...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 jun 2012, 17:11

Prilično se dobro razumijem u komp ali ova nova verzija flasha izgleda nije samo kod mene problem, konstantno mi se ruši čim malo više str koje koriste flash otvaram sto nije bio slucaj prije.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 jun 2012, 17:25

zato ja govorim da nema potrebe se "inovatirati" i sad skidati najnoviji sto je izasao, kad s ovim svojim mogu fakticki sve ono za sta je flash player namijenjen... jedino je mana da, kad gledam klipove na YT, kad povecam na cijeli ekran, slika je samo crna, a ima tona...al meni licno to nije vazno, jer i kad sam na YT, "normalno" gledam klipove, tj u onoj velicini koja dodje samim ulaskom na link...na kompu u drugoj sobi (sestrin komp i koristim ga samo za fb) se ponekad, kad gledam klipove na YT rusi flash i pojavi se slika kao ova iznad, samo sto umjesto ovog "click here to download plugin", pise otprilike kao "flash player is crashed", i moram ponovo ulazit u link...ne znam koja je verzija flasha na tom kompu, mrsko mi ga sad palit da vidim, al na ovoj "desetki" se to nikad ne desava....

zato, cafiri moji, pamet u glavu kad skidate verzije flasha :mrgreen:

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 17 jun 2012, 12:08

Kako da riješim ovaj problem: kad kliknem na bilo šta, npr. neku pjesmu za YouTube, otvara mi taj link 2 puta (nekad i 3), ili odem na X na jednom tabu, on mi iksira dva taba :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 jun 2012, 12:23

Papastathopoulos je napisao/la:zato ja govorim da nema potrebe se "inovatirati" i sad skidati najnoviji sto je izasao, kad s ovim svojim mogu fakticki sve ono za sta je flash player namijenjen... jedino je mana da, kad gledam klipove na YT, kad povecam na cijeli ekran, slika je samo crna, a ima tona...al meni licno to nije vazno, jer i kad sam na YT, "normalno" gledam klipove, tj u onoj velicini koja dodje samim ulaskom na link...na kompu u drugoj sobi (sestrin komp i koristim ga samo za fb) se ponekad, kad gledam klipove na YT rusi flash i pojavi se slika kao ova iznad, samo sto umjesto ovog "click here to download plugin", pise otprilike kao "flash player is crashed", i moram ponovo ulazit u link...ne znam koja je verzija flasha na tom kompu, mrsko mi ga sad palit da vidim, al na ovoj "desetki" se to nikad ne desava....

zato, cafiri moji, pamet u glavu kad skidate verzije flasha :mrgreen:

Ma staro je zakon, to je vise puta potvrdjeno u svemu :- )

Bas cu sad pogledati na oldversion dat kom ima li malo starijih verzija flasha jer ovaj me prosto ubija u pojam.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 17 jun 2012, 15:01

Zna li neko gdje u BiH ima dobrih laptopa na rate da se može uzeti, do nekih 1000-1200 KM?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 17 jun 2012, 15:13

Unknown Genius je napisao/la:Zna li neko gdje u BiH ima dobrih laptopa na rate da se može uzeti, do nekih 1000-1200 KM?
imas u imtecu dobrih laptopa, ja sebi zapiko 1 uzecu ga ABD sljedeci mjesec 1179 :D

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 17 jun 2012, 15:19

arelinho je napisao/la:
Unknown Genius je napisao/la:Zna li neko gdje u BiH ima dobrih laptopa na rate da se može uzeti, do nekih 1000-1200 KM?
imas u imtecu dobrih laptopa, ja sebi zapiko 1 uzecu ga ABD sljedeci mjesec 1179 :D
Da ne misliš na ovaj Toshiba-in, izgleda dobar ovako. Moglo bi se ovdje naći, kontao sam i one iz Telecoma vidjeti kakvi su, ali čisto sumnjam da oni nude nešto dobro....
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 17 jun 2012, 15:26

imtec.ba
ue.ba
next.ba
plus.ba
genelec.ba
barico.net
ingel.ba

itd. biraj sebi druže gdje ti je najpovoljnije.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 42 gosta.