Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
ma flash sam isto pokušavao, izađe mi nekakav glup prozor k'o stari youtube pa nekakav error kad kliknem play :S
ovako,sad ja kuco neesto u notepadu,i odjednom mi se ugasi racuncar(nestalo struje
),zna li iko jel mi se to sto sam kuco izbrisalo ili se negdje snimilo? 

vjerovatno ti se izbrisalo, al' pokušaj tražiti pod nazivom "Untitled" (tako se obično zovu dokumenti u Notepadu, a možda ti je to spašeno)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- moustapha
- Kontakt:
Da si kuco u Wordu ostalo bi spaseno. Inace, u notepadu nikad ne kucam mnogo teksta.caki je napisao/la:ovako,sad ja kuco neesto u notepadu,i odjednom mi se ugasi racuncar(nestalo struje),zna li iko jel mi se to sto sam kuco izbrisalo ili se negdje snimilo?
#divovi
Ukljucim zvucnik i sad svijetli ona lampica normalno al' ne cuje se nista. Pomislim do drivera je, skinem instaliram nista opet, skinem i onaj program sto sam pronalazi drivere reko nisam skinuo odgovarajuci, opet se nista ne cuje. Je l' zna neko do cega bi moglo biti, sta da radim? 

Don't hate what you don't understand.
xaviesta je napisao/la:Ukljucim zvucnik i sad svijetli ona lampica normalno al' ne cuje se nista. Pomislim do drivera je, skinem instaliram nista opet, skinem i onaj program sto sam pronalazi drivere reko nisam skinuo odgovarajuci, opet se nista ne cuje. Je l' zna neko do cega bi moglo biti, sta da radim?
Meni isto tako,iz cista mira prestalo raditi...al' ti prvo broja jel' u tom fazon,ubaci slusalice pa probaj

Inace,ja sam sve probavo,nije islo i na kraju srusim sistem i ide k'o podmazano

-
- Kontakt:
Nije pomoc u vezi PC-a, problem je u vezi stranice... Kad je hocu da otvorim izbacuje mi cgi-sys prije mi se to desavalo pa proradi stranica sada ne radi 6 dana.. ?
Navijači Manchester Cityja pridružite nam se.
https://www.facebook.com/Balkan.Citizens
https://www.facebook.com/Balkan.Citizens
Obrisao sam verziju Java 6, pa onda instalirao ovu najnoviju Java 7 update 5, ali mi se na kraju instalacije pojavljajue ovo

Ima neko da zna šta bih trebao uradit

Ima neko da zna šta bih trebao uradit

- dr.van nostrand
- Kontakt:
I mene zeza ovaj flash nesta ...
Pojavi mi se ovo kada na forumu ima postavljen video :

Ja fino kliknem i instaliram to sto mi nudi ali ne pije vode , opet isto...
Sta trebam raditi?

Sta trebam raditi?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Papastathopoulos
- Kontakt:
izbrisi taj flash sto si instalirao u "add/remove programs" i ukucaj na google-u "download adobe flash player 10", skini, instaliraj, restartuj mozzilu (il koji vec browser koristis) pa javi moze li...dr.van nostrand je napisao/la:I mene zeza ovaj flash nesta ...
Sta trebam raditi?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
umjesto da mu pomognes ti mu odmogneš
uvaljujes mu staru verziju flasha
btw izbrisi taj prethodni i odavde skini noviju verziju flasha

btw izbrisi taj prethodni i odavde skini noviju verziju flasha
- Papastathopoulos
- Kontakt:
znao sam da ces se ti javit i ponuditi nesto najinovativnije
nema potrebe za tim najnovijim, jer ja sa ovom "desetkom" mogu sta god treba, a u ovom slucaju njemu treba flash da moze gledati klipove na forumu, YT itd...mislim, moze on skinuti i taj najnoviji, al nema potrebe, al dobro, svako ima svoje...

nema potrebe za tim najnovijim, jer ja sa ovom "desetkom" mogu sta god treba, a u ovom slucaju njemu treba flash da moze gledati klipove na forumu, YT itd...mislim, moze on skinuti i taj najnoviji, al nema potrebe, al dobro, svako ima svoje...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Prilično se dobro razumijem u komp ali ova nova verzija flasha izgleda nije samo kod mene problem, konstantno mi se ruši čim malo više str koje koriste flash otvaram sto nije bio slucaj prije.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
zato ja govorim da nema potrebe se "inovatirati" i sad skidati najnoviji sto je izasao, kad s ovim svojim mogu fakticki sve ono za sta je flash player namijenjen... jedino je mana da, kad gledam klipove na YT, kad povecam na cijeli ekran, slika je samo crna, a ima tona...al meni licno to nije vazno, jer i kad sam na YT, "normalno" gledam klipove, tj u onoj velicini koja dodje samim ulaskom na link...na kompu u drugoj sobi (sestrin komp i koristim ga samo za fb) se ponekad, kad gledam klipove na YT rusi flash i pojavi se slika kao ova iznad, samo sto umjesto ovog "click here to download plugin", pise otprilike kao "flash player is crashed", i moram ponovo ulazit u link...ne znam koja je verzija flasha na tom kompu, mrsko mi ga sad palit da vidim, al na ovoj "desetki" se to nikad ne desava....
zato, cafiri moji, pamet u glavu kad skidate verzije flasha

Kako da riješim ovaj problem: kad kliknem na bilo šta, npr. neku pjesmu za YouTube, otvara mi taj link 2 puta (nekad i 3), ili odem na X na jednom tabu, on mi iksira dva taba 

Čelik Zenica 1945
- Titova-Juga
- Kontakt:
Papastathopoulos je napisao/la:zato ja govorim da nema potrebe se "inovatirati" i sad skidati najnoviji sto je izasao, kad s ovim svojim mogu fakticki sve ono za sta je flash player namijenjen... jedino je mana da, kad gledam klipove na YT, kad povecam na cijeli ekran, slika je samo crna, a ima tona...al meni licno to nije vazno, jer i kad sam na YT, "normalno" gledam klipove, tj u onoj velicini koja dodje samim ulaskom na link...na kompu u drugoj sobi (sestrin komp i koristim ga samo za fb) se ponekad, kad gledam klipove na YT rusi flash i pojavi se slika kao ova iznad, samo sto umjesto ovog "click here to download plugin", pise otprilike kao "flash player is crashed", i moram ponovo ulazit u link...ne znam koja je verzija flasha na tom kompu, mrsko mi ga sad palit da vidim, al na ovoj "desetki" se to nikad ne desava....
Ma staro je zakon, to je vise puta potvrdjeno u svemu :- )
Bas cu sad pogledati na oldversion dat kom ima li malo starijih verzija flasha jer ovaj me prosto ubija u pojam.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Zna li neko gdje u BiH ima dobrih laptopa na rate da se može uzeti, do nekih 1000-1200 KM?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
imas u imtecu dobrih laptopa, ja sebi zapiko 1 uzecu ga ABD sljedeci mjesec 1179Unknown Genius je napisao/la:Zna li neko gdje u BiH ima dobrih laptopa na rate da se može uzeti, do nekih 1000-1200 KM?

- Unknown Genius
- Kontakt:
Da ne misliš na ovaj Toshiba-in, izgleda dobar ovako. Moglo bi se ovdje naći, kontao sam i one iz Telecoma vidjeti kakvi su, ali čisto sumnjam da oni nude nešto dobro....arelinho je napisao/la:imas u imtecu dobrih laptopa, ja sebi zapiko 1 uzecu ga ABD sljedeci mjesec 1179Unknown Genius je napisao/la:Zna li neko gdje u BiH ima dobrih laptopa na rate da se može uzeti, do nekih 1000-1200 KM?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
imtec.baUnknown Genius je napisao/la:Zna li neko gdje u BiH ima dobrih laptopa na rate da se može uzeti, do nekih 1000-1200 KM?
ue.ba
next.ba
plus.ba
genelec.ba
barico.net
ingel.ba
itd. biraj sebi druže gdje ti je najpovoljnije.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 42 gosta.