Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
ma ono moje standardno... malo štovao riječi iz džamije kralja fahda, malo citirao efendiju bugarija i slično

- Nail for Real
- Kontakt:
Hahahahahaahahaha. Edo, nikad saznat neces
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Prvi put da kod tebe u postu vidim ovog veselog smajlicaadmin je napisao/la:ma ono moje standardno... malo štovao riječi iz džamije kralja fahda, malo citirao efendiju bugarija i slično![]()
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
srami se. tako razgovarati sa ozbiljnim čovjekom. ccc
Banuj ga ahhahahahahah, cuj ub'o, a frajer cita knjige ef. Bugarijaadmin je napisao/la:srami se. tako razgovarati sa ozbiljnim čovjekom. ccc
Cuo sam da je on izlijecio puno narkomana...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Ne nabijaj postove admine.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
POTPIS !Jimmy from the hood je napisao/la:Ne nabijaj postove admine.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Megamon
- Kontakt:
Cvjeta covjeku zivot,nesto ubo tako da se sad osjeca ko visibaba nakon prvog snijega.
Sto i avatar pokazuje(izvinite ako sam zahebo vrstu cvijeta ipak ja nisam botanicar Hemuli).
Sto i avatar pokazuje(izvinite ako sam zahebo vrstu cvijeta ipak ja nisam botanicar Hemuli).
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Megamon je napisao/la:Cvjeta covjeku zivot,nesto ubo tako da se sad osjeca ko visibaba nakon prvog snijega.

Ubo,ubo,jednu od ove dvije
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Admine il prestani spamat, il se banuj ko čovjek 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
HAHAHHAHAMegamon je napisao/la:Cvjeta covjeku zivot,nesto ubo tako da se sad osjeca ko visibaba nakon prvog snijega.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Nail for Real
- Kontakt:
Ovo vam je jedinstvena prilika da muhabetite sa adminom, a da nije u vezi banovanja
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Megamon
- Kontakt:
Papastathopoulos je napisao/la:HAHAHHAHAMegamon je napisao/la:Cvjeta covjeku zivot,nesto ubo tako da se sad osjeca ko visibaba nakon prvog snijega.
Sto i avatar pokazuje(izvinite ako sam zahebo vrstu cvijeta ipak ja nisam botanicar Hemuli).![]()
pa doro jedan, valjda mozes prepoznat ljubicicu
![]()
![]()
![]()
hahahaha
![]()
Mogu ba nego malo zahebavam admina
PS:Jos bi napis'o nesto al me hastra bana.Malo provokacije upuceno adminu
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Od sad te malo postujemadmin je napisao/la:ma ono moje standardno... malo štovao riječi iz džamije kralja fahda, malo citirao efendiju bugarija i slično![]()
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
- Megamon
- Kontakt:
Vjecna Robija je napisao/la:Od sad te malo postujemadmin je napisao/la:ma ono moje standardno... malo štovao riječi iz džamije kralja fahda, malo citirao efendiju bugarija i slično![]()
Samo jos avatar promjeni
Nije valjda da si i ti is'o u dzamiju i slus'o Bugarija a na avataru ti gajba pive
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Nisam dogurao do djamije jos sam u mektebu ..
P.S Ode tema u off al jbg
P.S Ode tema u off al jbg
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Papastathopoulos je napisao/la:inace, gledao sam od ove lissa ann (il kako vec) jedan njen autobiografski film, njena prica iz zivota kako je nekad bila uciteljica i tako to....film se zove "Lissa Ann, my first sex teacher"Megamon je napisao/la:Isprika adminu,smetn'o sam s uma da nema onih komentara.
Evo jedna da se iskupim,samo za admina.Posto je on covjek u godinama
Admine,uz nju ide i potencijalto je prvi film sto sam gledao da ucenik kara uciteljicu, a ne obratno
![]()
LBJ MVP je napisao/la:UmiremEmirTM87 je napisao/la:aaaaa nemoj vise molim teeeGoalgetter je napisao/la:
Evo jos jedne slike![]()
Shakiraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kako s onim papkom može bit pored mene vakog
Za zivot cijeli!
- Nail for Real
- Kontakt:
bimbrlica je napisao/la:atletico se pomirio da je izgubio Kuna,samo je pitanje gdje ce on zavrsiti...on je sam izjavio da sljedece sezone nece nositi dres Atletica...ako bude isao za parama ici ce sigurno u City,a ako bude vodjen srcem doci ce u Liverpool...
Kun i Maxi su familija preko žene, svake praznike ( Božić,nova godina ) Kun slavi u Liverpoolu. Zato je napisao ako bude slušao srceNail for Real je napisao/la:bimbrlica je napisao/la:atletico se pomirio da je izgubio Kuna,samo je pitanje gdje ce on zavrsiti...on je sam izjavio da sljedece sezone nece nositi dres Atletica...ako bude isao za parama ici ce sigurno u City,a ako bude vodjen srcem doci ce u Liverpool...![]()
There got to be something for Liverpool big number nine ...
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Tebi bas zivot nije los kad ti je sve smijesno.Nail for Real je napisao/la:bimbrlica je napisao/la:atletico se pomirio da je izgubio Kuna,samo je pitanje gdje ce on zavrsiti...on je sam izjavio da sljedece sezone nece nositi dres Atletica...ako bude isao za parama ici ce sigurno u City,a ako bude vodjen srcem doci ce u Liverpool...![]()
Jimmy from the hood je lud.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.