Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
suspenzija je jedini put, samo nek **** idu
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Los_Blanos2
- Kontakt:

Mamicu vam glavatu
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Upravu jebordo_Sarajevo je napisao/la:mojne mi ovogjubitubi je napisao/la:Pa evo ovaj jedan pljuje RS,ova drugi krmka Dodika,i nek ga pljuje,al nema on nikakve veze sa ovim sto se desava.Shvatite to vec jednom da se krivica dijeli!!!
Je l to sarkazam ili,posto ne kontam?ibrakadabra je napisao/la:Ovi Srbi jedini imaju m.....da .Godinama pokušavamo da otjeramo Pušine,Čolakoviuće.Bevande,dominkoviće i njima slične.Oni su sebe žrtvovali da bi spasili BH fudbal.
G.ovna na slikama izgledaju kao revizori iz GRAS-a.
mah ti navijas za hrvatsku pa ti je svejedno, nama nije... vi sto se tjesite da ce urfa i fifa nesto uradit da se ovi ljudi promjene samo cu reci , slicne ovima nije ni Hag promjenio...Kevin je napisao/la:vi koji se bunite niste mi jasno..pa jel bolje da su suspendirali...brzo će se vratiti..savez Irana je vraćen za 45 dana...bitno je samo da ova bagra što je do sada bila u savezu nemože više nikad biti u istom..ostalo je manje bitno..jedne sezone bez europe, bez kvalifikacija..šta ima veze..
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Giallorossi
- Kontakt:
brate eto imas jednog koji je glaso protiv a tj. Suljo..nije dzabe sad izjavio da nije za to da se javno izjasne za sta su glasali..nama znas kolko je sati.ŠB.TRN je napisao/la:Čini mi se da nisu ni svi Bošnjaci glasali za statut,ako ih ima 24???Kad ce se znati tko je bio protiv a tko za??!!!
PS:SAVEZ NAPOLJE !
Zadnja izmjena: Giallorossi, dana/u 29 mar 2011, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Ipak je CRNI scenario pobjedio,politicari u bh Savezu su izglasali suspenziju fudbala u ovoj drzavi,pa je li ovo moguce!? ONI su unistili fudbal u ovoj drzavi,najvazniju sporednu stvar na svijetu! Znalo se da ce do ovoga doci,ko je sinoc gledao BHT vidio je kako Bevanda prica kao klasicni politicar,a najmanje kao sportski radnik,Bevandu-objesit!
RS je glasala takodjer protiv fudbala,Dodik je javno prije 2 mjeseca izjavio da delegati iz RS ne smiju glasati za jednog predsjednika,koji ce se rotirati svake 4 godine! Ovo je politicka koalicija HDZ-SNSD ,sahranili su fudbal u ovoj drzavi!
dvije su dobre stvari u svemu ovome,konacno se vidjelo ko voli a ko ne voli ovu drzavu,politicari je ne vole,sportisti vole,politicari su odbili statut FIFE I UEFE,sad treba javno staviti njihova imena i prezimena,staviti slike,pa cemo poduzeti dalje korake..druga dobbra stvar u svemu ovome je sto ce ova bagra zauvijek otici iz sporta u ovoj drzavi! koalicija HDZ-SNSD u Savezu,je morala znati da u sportu nema mjesta politici,na to je FIFA alergicna,i cekaju nas sada drakonske kazne ,i Bog dragi zna kad cemo se oporaviti! Bevanda-zlo najvece,sram te bilo,idiote jedan majmunski,stidi se i boj se!!! delegati iz RS,tacnije politicari koji su zalutali u sport,jasno kazu mi ne volimo ovu drzavu i oni su jedva docekali da sahrane nesto sto je jedinstveno u BIH a to je sport,jer kako ce se oni pomiriti da BIH ode na EP,a Srbija ne ode!? Ovo je TUZAN dan za sve zaljubljenike u sport,a sretan dan za rusitelje ove drzave,i sporta u ovoj drzavi! Oporavili smo se nakon srpsko-hrvatske agresije na BIH,oporavit cemo se i od politickog saveza HDZ-SNSD! budi ubjedjen Bevanda u to,2 miliona patriota ti to garantuju! a ti i tebi slicni neka se sada boje za sebe i svoj zivot,jer jako ste hrabri rusitelji,barbari...
RS je glasala takodjer protiv fudbala,Dodik je javno prije 2 mjeseca izjavio da delegati iz RS ne smiju glasati za jednog predsjednika,koji ce se rotirati svake 4 godine! Ovo je politicka koalicija HDZ-SNSD ,sahranili su fudbal u ovoj drzavi!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Kevin je napisao/la:vi koji se bunite niste mi jasno..pa jel bolje da su suspendirali...brzo će se vratiti..savez Irana je vraćen za 45 dana...bitno je samo da ova bagra što je do sada bila u savezu nemože više nikad biti u istom..ostalo je manje bitno..jedne sezone bez europe, bez kvalifikacija..šta ima veze..
maj a sta tebe ovdje boli k.... ti i tako imas za koga navijat ha ja,..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- anonymousHD
- Kontakt:
Čolaković zaključio sjednicu. Nazvan je lažovom od strane delegata FSKS. Predsjednik Srednjo-bosanskog kantona Trbojević želio pretući Čolakovića. Sjednica Skupštine završena dramom i totalnim haosom u kojem umalo nije došlo do opće tučnjave. Delegati koji su glasali protiv statuta su se brže-bolje razbježali iz Holiday Inn-a.

- badblueboylivno
- Kontakt:
BiH UEFA-i i FIFA-i ne predstavlja ništa, samo jednu članicu, jednoj predstavlja jednu pedesettrećinu, drugoj jednu dvjestoosminusoba 39 je napisao/la:Ne prenagljujte,ko zna na šta će se suspenzija odnositi.Možda samo za članove i delegate F/NS BiH.Mislim da ni Uefi/Fifi nije baš u interesu suspendovati repku i klubove(igrače) znajući da nije do njih.
Prema tome, treba se pomiriti s činjenicom da naših klubova sljedeće sezone nema u Europi, da nema repke u nastavku kvalifikacija i to je to.
P.S. Evo, javljam se za poziciju u novom savezu. Neiskvaren, lijep, pametan, student, volim BiH, nemam nikakvih financijskih interesa u nogometu, a imam ideja za transformaciju lige i ligaškog sustava.
Zadnja izmjena: badblueboylivno, dana/u 29 mar 2011, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
Hayley <3
Ma nema tu ljutnje, kada niko od ljudih u savezu nije vidio fudbala... SVE SU TO ISTA GAMAD!badblueboylivno je napisao/la:Delegat iz Tuzlanskog kantona Izet Banda, kao i delegati Sarajevskog kantona traže da se svi delegati pojedinačno javno izjasne za koga su klazali, dok se Čolakoviću taj prijedlog ne dopada.
Eto, sva tri naroda su sjebala. Tako da ne bude ljutnje na ostala dva.
Bazdarevic, Konjic, Hibic, Bolic, Susic, Barbarez, Katalinski, Sliskovic, Osim, Vladic itd..
Bajevic, Nikic
[youtube][/youtube]
Bajevic - Vladic GOL!
Nece pitati kako se zoves ovi ljudi nego koliko imas veze sa fudbalom...
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Ne mogu vjerovati šta nam rade. 
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
- ibrakadabra
- Kontakt:
nemoj da vrijeđaš revizoreever je napisao/la:G.ovna na slikama izgledaju kao revizori iz GRAS-a.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Normalno da nece UEFA postavljati nikoga, jednostavno toje smijesno pomisljati..Dado je napisao/la:Nece UEFA nikog sama postavljati. Sami to moramo uraditi i dok to ne dodje iz dupeta u glavu bicemo suspendovani. Zar jos niste naucili da nece biti (vojne) intervencije. Trebamo i mi jednom odrasti
To je protiv svih pravila.
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 29 mar 2011, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Braćo-prijatelji Bosanci I hercegovci,Bošnjaci,Srbi,Hrvati i ostali hočete li vi gledati amaterizam e nek vam je sa srećim a ko god podržava ovakvo stanje da Bog da nu u kući gore bilo zar nije dosta više tih sranja ko je ko i šta je ko sramota pa zar nas ne bi trebala vezati jedna stvgar a to je fudbalska lopta moj prijedlog je ne igrati više ligu sa dušmanima dok zdrave sbage ne počiste smeče u svačijoj avliji aposebno u RS i Hercegovini mada i u Sarajevu treba metla tužno je ovo da jedan marsiano,maletiić,bešlija,kojašević,adilović,raščić,selimović zadro............. sad mogu gledati samo oovi koji su ih uništili ja nikad više na stadion otići neču da gledam amatere ne pada mi na pamet a i ovako smo bili dno dna tuuuuggggaaaaa!

Sarajevo ljubavi moja!
ma svi smo mi znali da ce ovo ovako da bude...mislim da nema potrebe da mi jedni druge okrivljujemo ovdje po forumu....za ovo sto se desava nije kriv obican narod
U cemu je finta svadje colakovica i ovih iz sredno-bos i sa kantonaanonymousHD je napisao/la:Čolaković zaključio sjednicu. Nazvan je lažovom od strane delegata FSKS. Predsjednik Srednjo-bosanskog kantona Trbojević želio pretući Čolakovića. Sjednica Skupštine završena dramom i totalnim haosom u kojem umalo nije došlo do opće tučnjave. Delegati koji su glasali protiv statuta su se brže-bolje razbježali iz Holiday Inn-a.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nema potpisa
Sad što prije metlu u ruke i čistit' !! Prvo krenut' od one PeciKoze pa nadalje 
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- samir_tm87
- Kontakt:
DaBogda vam djeca dozivotno ostala nepokretna,a za kolica nemali :S
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, CAGarfia, denza, Goalgetter, greenwood, Hardzavi, HZbec, L-Train, Proximic, Shategabri i 73 gosta.