NBA Playoffs 2024-2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2024-2025
Siakam je masina, samo jeb*ga nije zanimljiv medijima
-
- Kontakt:
Jako zahvalan igrač u napadu i konzistentan. Razmontirava Knickse još od dana Raptorsa.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Negdje sam pročitao da ga žele jer je jeftiniji od Giannisa, a mislim da bi SA i njemu odgovarao.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑28 maj 2025, 15:01Ma glasine su to.Poceli su kao s LAL, svi ce u SA.![]()
Ako ce za neku "sicu" doci, ne bi bilo lose.To se lako moze odraditi ako on kaze da zeli samo SAS, a ima isticuci ugovor.
Slicno kao sa Foxom, samo sto bi SA ovdje dao mnogo manje sigurno.
Msm kome ne bi odgovarao KD, a mislim da ne bi morali platiti mnogo. Na kraju krajeva zapad jeste jak ali nema tu neke nepobjedive ekipe ili neke predstojeće dinastije.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma ne moze se porediti njegova cijena sa Giannisovom.Mislim da bi za njega, ako bi rekao da zeli SAS, cijena bila fakticki meciranje ugovora (sto moze malo biti problem) i eventualno jedan lutrijski zasticen pik 1.runde ili koji pik 2.runde.To je to.To znaci da bi SA zadrzao sve vrijedno od svojih asseta, da bi dodao vrhunski mladi talenat kroz jos jedan draft, a doveo i igraca koji bi te ucinio instant konkurentnijim.dark44 je napisao/la: ↑28 maj 2025, 22:25Negdje sam pročitao da ga žele jer je jeftiniji od Giannisa, a mislim da bi SA i njemu odgovarao.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑28 maj 2025, 15:01Ma glasine su to.Poceli su kao s LAL, svi ce u SA.![]()
Ako ce za neku "sicu" doci, ne bi bilo lose.To se lako moze odraditi ako on kaze da zeli samo SAS, a ima isticuci ugovor.
Slicno kao sa Foxom, samo sto bi SA ovdje dao mnogo manje sigurno.
Msm kome ne bi odgovarao KD, a mislim da ne bi morali platiti mnogo. Na kraju krajeva zapad jeste jak ali nema tu neke nepobjedive ekipe ili neke predstojeće dinastije.
Kad covjek malo razmisli, on i jeste logicnija opcija od Giannisa. Za ovog bi morao dati dosta toga, ugroziti dugorocan cap i izgubiti mnogo pikova kao i talenat poput Harpera zarad instant uspjeha i to sve pod uvjetom da ne bude povreda i da sve ide u idealnom pravcu, jer vremena za cekanje vise ne bi bilo.
S druge strane, za Duranta ne dajes toliko, a vjerujem da bi sa njim postao PO ekipa u najmanju ruku.Da ne kazem top 6.U medjuvremenu bi on omogucio da u godinu-dvije, koliko bi bio tu, nukleus ekipe (Wemby, Fox, Castle, Harper ako je on taj pik koji ce se draftati) postane jos bolji kroz jake PO tekme i da su spremni za velike uloge kad on ode, a ostaju ti i svi pikovi i cap fleksibilnost.
A Wemby nece biti zdrav, ne mozes biti toliko visok i dostupan/zdrav. Problemi s povredama ce ga pratiti cijelu karijeruMogli je napisao/la: ↑28 maj 2025, 15:32Al tek sad je trejd za Foxa ispao ogroman kiks za Spurse. Drugi najbolji prospekt drafta je igrac koji je zapravo njegova kopija. Ljevak kojem je najveca mana sut. Jos kad uzmes u obzir da je proslogodisnji rookie Castle isto los suter nikako im se ne uklapa u ekipu.![]()
Ma vec sam govorio da je jasno da ce lik stalno imat problema jer ljudsko tijelo nije stvoreno da bude gradjeno poput njegovog.alemsa je napisao/la: ↑28 maj 2025, 23:55A Wemby nece biti zdrav, ne mozes biti toliko visok i dostupan/zdrav. Problemi s povredama ce ga pratiti cijelu karijeruMogli je napisao/la: ↑28 maj 2025, 15:32Al tek sad je trejd za Foxa ispao ogroman kiks za Spurse. Drugi najbolji prospekt drafta je igrac koji je zapravo njegova kopija. Ljevak kojem je najveca mana sut. Jos kad uzmes u obzir da je proslogodisnji rookie Castle isto los suter nikako im se ne uklapa u ekipu.![]()
Moraju svakako neke trejdove odradit ako zele imat uspjesnu iducu sezonu. A vec su dugo smece i red bi bio.

Kakvo razvaljivanje. Cekamo da Rona napise da gube iducu seriju. 

Daj brate aleme racunicu kako Minny ovo moze okrenuti 

Cestitke Oklahomi.
Indiana uz Denver ce im biti najopasniji rival,ako vec nisu mogli Knicksi navijamo za Hliburtona i drustvo

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ant ponovo razočarao..SGA ga ugasio .
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
- superFrankie
- Kontakt:
Kakve su ovo takticke igre KnicskaStatus alert: Karl-Anthony Towns (knee) a game-time decision Thursday.
-
- Kontakt:
Jedva završio prošlu utakmicu nakon dva udarca u koljeno, ništa čudno.
Ja rekoh 3u i 5u ce Knicksi uzetiTripleThreat je napisao/la: ↑30 maj 2025, 02:13Jedva završio prošlu utakmicu nakon dva udarca u koljeno, ništa čudno.

-
- Kontakt:
Nemoj, aleme. Treća je još.alemsa je napisao/la: ↑30 maj 2025, 03:36Ja rekoh 3u i 5u ce Knicksi uzetiTripleThreat je napisao/la: ↑30 maj 2025, 02:13Jedva završio prošlu utakmicu nakon dva udarca u koljeno, ništa čudno.![]()
TripleThreat je napisao/la: ↑30 maj 2025, 03:37Nemoj, aleme. Treća je još.alemsa je napisao/la: ↑30 maj 2025, 03:36Ja rekoh 3u i 5u ce Knicksi uzetiTripleThreat je napisao/la: ↑30 maj 2025, 02:13Jedva završio prošlu utakmicu nakon dva udarca u koljeno, ništa čudno.![]()
Believe
Šestu dobijaju Knicksi, a onda gube sedmu u Gardenu. 

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.