Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Vakat je bio, zar ne.
Metereolog zanimanje koje popišam i nikada necu cijeniti, najvece ublehe.
Znaci 2 kisna dana najavili cjelodnevne kise, grmljavina, evo oba dana fino ugodno bez vjetra grmljavine i bez kapi kiše.
Fula 100%
Znaci 2 kisna dana najavili cjelodnevne kise, grmljavina, evo oba dana fino ugodno bez vjetra grmljavine i bez kapi kiše.
Fula 100%
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
I ja sam se nadao kiši, nigdje je. Opet je sutra najavili.
Haman ce veceras tokom noci, fali vjetra za kisu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mozda nisi ti onda za ovoga foruma

Ovdje kao da se takmice koga da banuje...svakim danom sve vise trolova. Ne znam kakav imaju privatan zivot ili bolje receno nemaju, kad prave naloge samo iz razloga da voze trolu po forumu

⚽FK Garaže⚽
Evo je udari samo sto sam ovo napisao hahah u Lameli.
Ma biljke, drvece, trava zuta, sve struhlo od suse, Bosna presusila, neka malo sad da razdrma prirodu da nam malo ozeleni okoliš.
Ne mogu se ni mravi od toga vode napiti, to treba da pada 24 sata da natopi ovu jadnu isusenu bosansku zemlju.
-
- Kontakt:
HR odbojkašice ako sutra pobjede Italiju mogu postati Kraljice šoka vol2
- kraljttbvb
- Kontakt:
Neutral je napisao/la: ↑23 avg 2021, 22:22Slijedi par kisnih dana. Kako god, ljeto je proslo. I da bude 35-36 stepeni, noc je jako ugodna i konacno se covjek moze naspavati. Ne pamtim gore ljeto, katastrofalno. Godinama slusam na tvu onu famoznu recenicu, kronicni bolesnici ce osjetiti itd, bilo mi apsurdno dok ja to isto nisam osjetio kao takav. Koja tuga, sve utice na covjeka. Sjetis se mladjih dana i kako je sve lijepo bilo.

Čuj prošlo ljeto.
Ljubitelji ljeta su se i danas kupali

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
ti si bolestanjolicnikola je napisao/la: ↑24 avg 2021, 19:44HR odbojkašice ako sutra pobjede Italiju mogu postati Kraljice šoka vol2
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
svako sa dvije normalne u glavi ce se vakcinisati ne trebaju mu savjeti i pozivi sa raznih stranaakisarajevo92 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 22:21CNN i BBC vise ni ne biraju nacin kojim ce natjerati narod da primi vakcinu, ovaj naslov i clanak su samo jedan od milion slicnih
al veliku vecinu je strah koliko znam likova to bi rekao neke alfa muzjaci bicepsi ha hu a boji se igle

- Marsal
- Kontakt:
Nedavno sam pricao, a mene na onoj temi optuzili da sam vakser i da sirim panikuakisarajevo92 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 22:21CNN i BBC vise ni ne biraju nacin kojim ce natjerati narod da primi vakcinu, ovaj naslov i clanak su samo jedan od milion slicnih

Sestra mi nurse u USA i dosla joj "zdrava" nevakcinisana 33-godisnjakinja sa laksom klinickom slikom
kad kazem zdrava mislim da nema bilo kakvih hronicnih oboljenja, osoba normalnog zdravlja za svoje godine
fasovala delta soj, do kraja smjena se naglo pogorsalo stanje i kad je sestra zavrsavala 12 casovnu smjenu zavrsila na respiratorima u 7 ujutru
vrati se sister navece (radi 3 nocne zaredom) ona umrla
meni ne treba bolja pouka da se vakcinisem samo ne zelim AZ ili Sinovac
cekam da dodju Pfizer, Sinopharm, Sputnik ili Moderna
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 33 gosta.