Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Što da ne Rusmir Cviko ?
Mlad, ambiciozan, razumije se u moderne tokove, govori tečno bosanski jezik. A ima i licencu.
Mlad, ambiciozan, razumije se u moderne tokove, govori tečno bosanski jezik. A ima i licencu.
Samo se ti rolaj, gore od ovog Nemere
Besicu nije strano igrat u odbrani a siguran sam da bi bio bolje rjesenje kad bi barem malo ozivio karijeru.
Pape ima iskustvo i vec poznaje vecinu igraca tako da smo i tu u plusu.

- Probisvjet
- Kontakt:
Treba nekoga starijeg i iskusnijeg od Princa.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Siguran sam da ti se vise rolao zbog Safeta vec Mumeta.
Kaže Saša Ibrulj da je Bruno Akrapović jedan od glavnih favorita za mjesto selektora.
Ono što jeste dobro kod njega je da preferira formaciju 3-5-2/3-4-1-2, da i to konačno isprobamo. Bolje od 4-3-3 sa centralnim veznjacima ili Višće na krilnim pozicijama.
Ono što jeste dobro kod njega je da preferira formaciju 3-5-2/3-4-1-2, da i to konačno isprobamo. Bolje od 4-3-3 sa centralnim veznjacima ili Višće na krilnim pozicijama.
Kad vidim Hadziahmetovica, Besic je i ovakav kakav jeste Kante za njega
- Probisvjet
- Kontakt:
jel ovo Cviko?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Moze, daj odmah do novembra da bar dvije utakmice vodi reprezentaciju. Nije legenda i to mu odmah ide u prilog a pokazuje naznake da zna. Ako okupi fin svabski ili slican tim oko sebe moglo bi to interesantno izgledati. Samo ne Krstajic, Okuke i sl.Vucevich je napisao/la: ↑14 okt 2020, 23:47Kaže Saša Ibrulj da je Bruno Akrapović jedan od glavnih favorita za mjesto selektora.
-
- Kontakt:
Evo sutra ce odma dat.hurem je napisao/la: ↑15 okt 2020, 00:02Moze, daj odmah do novembra da bar dvije utakmice vodi reprezentaciju. Nije legenda i to mu odmah ide u prilog a pokazuje naznake da zna. Ako okupi fin svabski ili slican tim oko sebe moglo bi to interesantno izgledati. Samo ne Krstajic, Okuke i sl.Vucevich je napisao/la: ↑14 okt 2020, 23:47Kaže Saša Ibrulj da je Bruno Akrapović jedan od glavnih favorita za mjesto selektora.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- Chapman1886
- Kontakt:
nije budala da napušta komotan posao u bugarskoj rad ovog putujućeg cirkusa
Samo Sloboda | COYG
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dajte Brunu kud puklo da puklo.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
****, izgleda da jesteChapman1886 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 00:07nije budala da napušta komotan posao u bugarskoj rad ovog putujućeg cirkusa

Pa ne govorimo mi o slavenu bilicu,nego o liku kojem je Nk Split i Plovdiv bugarska vrhunac karijere,taj bi sutra preuzeo reprezentacijuChapman1886 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 00:07nije budala da napušta komotan posao u bugarskoj rad ovog putujućeg cirkusa
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- Chapman1886
- Kontakt:
aferimVucevich je napisao/la: ↑15 okt 2020, 00:12****, izgleda da jesteChapman1886 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 00:07nije budala da napušta komotan posao u bugarskoj rad ovog putujućeg cirkusa![]()

Samo Sloboda | COYG
Samo nek novi selektor bude neko ko ce znati motivisati i moralno podici ekipu, ne mora imati nikakvo trenersko znanje ni iskustvo. Preko glave mi je ovih neambicioznih i anemicnih staraca, koji misle da su pokupili svu pamet svijeta. Mi smo najbolji bili u Cirinoj eri, a on nikad nije pametovao o taktikama, formacijama i ostalim glupostima, nego je fudbalerima davao utisak da su najbolji na svijetu. Takav smo narod, nemamo karaktera i discipline. Kakvu god ti njima taktiku spremio, ako ih nisi naelektrisao i narednu utakmicu u njihovim glavama pretvorio u rat - oni ce tu debelo podbaciti.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Ghuraba je napisao/la: ↑15 okt 2020, 00:21Samo nek novi selektor bude neko ko ce znati motivisati i moralno podici ekipu, ne mora imati nikakvo trenersko znanje ni iskustvo. Preko glave mi je ovih neambicioznih i anemicnih staraca, koji misle da su pokupili svu pamet svijeta. Mi smo najbolji bili u Cirinoj eri, a on nikad nije pametovao o taktikama, formacijama i ostalim glupostima, nego je fudbalerima davao utisak da su najbolji na svijetu. Takav smo narod, nemamo karaktera i discipline. Kakvu god ti njima taktiku spremio, ako ih nisi naelektrisao i narednu utakmicu u njihovim glavama pretvorio u rat - oni ce tu debelo podbaciti.
Kako motivirati reprezentaciju koja je tri puta za redom propustila prvenstvo? Kako?!
Treba pustiti ovoj omladini da igra, a neki su bome zreli za oproštaj, koliko god to nama teško palo..
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Moze Bruno. Ima neko iskustvno, nesto je napravio, relativno mlad, igrao za BiH, i zeljan dokazivanja.hurem je napisao/la: ↑15 okt 2020, 00:02Moze, daj odmah do novembra da bar dvije utakmice vodi reprezentaciju. Nije legenda i to mu odmah ide u prilog a pokazuje naznake da zna. Ako okupi fin svabski ili slican tim oko sebe moglo bi to interesantno izgledati. Samo ne Krstajic, Okuke i sl.Vucevich je napisao/la: ↑14 okt 2020, 23:47Kaže Saša Ibrulj da je Bruno Akrapović jedan od glavnih favorita za mjesto selektora.
Kako ces otici na svako naredno prvenstvo, ako nemas potrebni kvalitet?!ArtVandelay je napisao/la: ↑15 okt 2020, 00:25Kako motivirati reprezentaciju koja je tri puta za redom propustila prvenstvo? Kako?!
Treba pustiti ovoj omladini da igra, a neki su bome zreli za oproštaj, koliko god to nama teško palo..
Po tvojoj logici, nas je nemoguce motivisati jer smo luzerska nacija koja nikad ni u cemu nije uspjela (ne samo 3x zaredom).
Ok, sve super, eto Dzeko je po godinama najzreliji za oprostaj, ali koga umjesto njega?! Evo veceras si imao Prevljaka, koji se uz Koljica ponajvise spominje kao Dzekina zamjena, pa za 35 minuta na terenu nije imao vise od 3-4 kontakta s loptom.
Mi smo nakon Brazila mogli i morali otici bar na jos 2 prvenstva (racunajuci i ovo naredne godine). Kvalitet je bio tu, ali neprofesionalizam, pogresne selektore i korumpirani savez nije bas lahko 'savladati'.
Treba ciljati sledece Evropsko prvenstvo, i forsirati mladje igrace ko Demirovic sa nekoliko iskusnjijh koji bi i tad mogli igrati, i normalno bez nekih imperativa koji se svaki put novom selektoru namecu. To je moje misljenje, jeste bolno ali se mora to uraditi.Ghuraba je napisao/la: ↑15 okt 2020, 00:39Kako ces otici na svako naredno prvenstvo, ako nemas potrebni kvalitet?!ArtVandelay je napisao/la: ↑15 okt 2020, 00:25Kako motivirati reprezentaciju koja je tri puta za redom propustila prvenstvo? Kako?!
Po tvojoj logici, nas je nemoguce motivisati jer smo luzerska nacija koja nikad ni u cemu nije uspjela (ne samo 3x zaredom).
Ok, sve super, eto Dzeko je po godinama najzreliji za oprostaj, ali koga umjesto njega?! Evo veceras si imao Prevljaka, koji se uz Koljica ponajvise spominje kao Dzekina zamjena, pa za 35 minuta na terenu nije imao vise od 3-4 kontakta s loptom.
Mi smo nakon Brazila mogli i morali otici bar na jos 2 prvenstva (racunajuci i ovo naredne godine). Kvalitet je bio tu, ali neprofesionalizam, pogresne selektore i korumpirani savez nije bas lahko 'savladati'.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.