Petrović: Nikada nisam volio baletane u ekipi

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Petrović: Nikada nisam volio baletane u ekipi
Samo da se citiram.Blueboy1 je napisao/la:Po mojim informacijama najbliži klupi je Slavko Petrović. Na stranu sve to, i ako on dođe, a svi znamo da su mu ekipe među najspremnijim i da nametne žestok tempo na treninzima, hoće li naše "zvjezdice" i njemu govoriti 'ta ćeš mi ti čunjeve postavljati, smršaj papak.
Blueboy1 je napisao/la:Samo da se citiram.Blueboy1 je napisao/la:Po mojim informacijama najbliži klupi je Slavko Petrović. Na stranu sve to, i ako on dođe, a svi znamo da su mu ekipe među najspremnijim i da nametne žestok tempo na treninzima, hoće li naše "zvjezdice" i njemu govoriti 'ta ćeš mi ti čunjeve postavljati, smršaj papak.
ne znam jel mi draze sto je Slavko dosao il ova tvoja reakcijaHrasno1921 je napisao/la:Gotovooooooooooooooo !!!!!!!!!
Dobro nam dosao Slavko !!!
Mislim da je ipak zbog Slavkegramparada je napisao/la:ne znam jel mi draze sto je Slavko dosao il ova tvoja reakcijaHrasno1921 je napisao/la:Gotovooooooooooooooo !!!!!!!!!
Dobro nam dosao Slavko !!!
Hrasno1921 je napisao/la:BijelaCokolada je napisao/la:Treba slikati onu anketu u kona![]()
![]()
![]()
MISKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE![]()
![]()
![]()
I ja sam im dao podrsku Cali, i iskreno se nadam da ce im Cala biti trener![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.