Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Čestitke navijačima Sarajeva na pobjedi. Cvitanović je fino posložio ekipu. Malo kasno za titulu,ali mogu do drugog mjesta.
Ljajić,Cimirot,Guli klase.
Ljajić,Cimirot,Guli klase.
Kme kme kmeeee
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kako uspijes biti banovan na sedmicnom nivou?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:44Ja kontam sta je sad uradio, kazu najbolju potez lige ikad hahahahahahahah
Tri put bolji potez gol u derbiju
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma nema veze. Sad dobijete ovu zaostalu i 3. ste.
I onda vam uđe investitor i titula
Sto volim ovako kad se od muke grizete iznutra
volim slusati fasisticko **** kad kuka
pa realno jest skupo, 20km za gledati utakmicu na vasem groblju je previse, jesi li ti nekada pogledao kako vama stadion izgleda, oronuo se, kada sjedis samo cekas kada ce sve popucat i tribine se porusiti...Herson je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:45Nemoj da sam čuo više da ti je skupo 20KM za Koševo.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:44Ja kontam sta je sad uradio, kazu najbolju potez lige ikad hahahahahahahah
Crni Cerak 🐦⬛
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Sada će Štimac baciti jedan domoljubni status na facebooku da smiri ovce Nemanju i ostale 
ErosViverosViv je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:42I ono bi za cenera da gleda Ljajica. Evo ti desno mudo.
Lakše je Štimcu pao poraz nego Ordenu.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Orden43 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:48pa realno jest skupo, 20km za gledati utakmicu na vasem groblju je previse, jesi li ti nekada pogledao kako vama stadion izgleda, oronuo se, kada sjedis samo cekas kada ce sve popucat i tribine se porusiti...Herson je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:45Nemoj da sam čuo više da ti je skupo 20KM za Koševo.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:44Ja kontam sta je sad uradio, kazu najbolju potez lige ikad hahahahahahahah
Nije skupo nego preskupo
-
KosevoZove
- Kontakt:
Jel se ovo kone bgt javljaju?
Koliko ste juce igrali?
Drzite se bolan svog kluba i da pobjedite sad slogu, oni se fks dotakli i skutora **** vas oni u pakas!
Koliko ste juce igrali?
Drzite se bolan svog kluba i da pobjedite sad slogu, oni se fks dotakli i skutora **** vas oni u pakas!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Lakse Arsenalu zabit go nego Sarajevu.
Pa nemoj sjediti, ti stoj...Orden43 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:48pa realno jest skupo, 20km za gledati utakmicu na vasem groblju je previse, jesi li ti nekada pogledao kako vama stadion izgleda, oronuo se, kada sjedis samo cekas kada ce sve popucat i tribine se porusiti...Herson je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:45Nemoj da sam čuo više da ti je skupo 20KM za Koševo.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:44Ja kontam sta je sad uradio, kazu najbolju potez lige ikad hahahahahahahah
Da li je borac sve utakmice ove sezone protiv rs timova dobio?
nema potpisa
ErosViverosViv je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:42I ono bi za cenera da gleda Ljajica. Evo ti desno mudo.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Još 5 dana da se igralo, Zrinjski nebi zabio gol.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Neka ostane trener njihov zauvijek!Threeplanetrees je napisao/la: ↑14 dec 2025, 19:48Sada će Štimac baciti jedan domoljubni status na facebooku da smiri ovce Nemanju i ostale![]()
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Zato si ti skutore zasluzeno uzeo bod na Kosevu,mrs iz lige smece jedno
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 14 dec 2025, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 24 gosta.