FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kpik
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kpik » 13 maj 2010, 23:23

@boccaccio
mislim da si postavio dosta pravi pitanja potrudicu se da na sve odgovorim profesionalmo( nemogu neke stvari iznjeti koje ce ici na stetu zelje ili njega docice vrijem za vse )

istina je da kerla ne moze igrati za neki drugi klub dok ne dobije napismeno od zelje ( sve dok sezona traje i ne pocnu prelazni rokovi) zeljo tu pomalo tktizira ( zasto bi zeljo dao potvrdu nekome ispade da ga oni trapaju samo da ga se rijese samim tim gube na cijeni igraca potez zelje je u njihovu korist) isto tako on ima pravo da trenira sa njima na svoju odgovornost
a zasto ga je fkc dove vako rano odgovor je u tome sto 1FCK pravi selekciju igraca jednostavno zele da se zahvale nekim igracima na dosadasnjim usluga (1BL je mnogo jaca od 2BL) zele da naprave spisak od 30 fudbalera koji ce svi ravnopravno konkuristai za prvi tim ( pripreme 1FKC-a pocinju 21JUna do tada se mora znati ko ide ko otpada)
a dali je FCK bio svjestan naravno da jeste znali su da on ne moze igrati za njih dok ne dobije ciste papire on njima treba da se uvjere u njegovu formu tehniku i izdrzljivot na licu mjesta jer nasa lioga nije mjerilo kakav god da si igrac ( danas su igrali prvi tim protiv drugog imao je sansu da se pokaze -..) po onome kako stoje stvari do sada semir ce biti angazovan.... nije jedini KSC zainteresiran ima klubova koji bi rado uzeli njegov potpis bez ikakvih proba i peripetija sacekajmo prelazni rok kada niko ne moze nikome stati na put sve je jasno ko prvi uplati na racun ima igraca,, fudbal je biznis nadam se da sam malo pojasnio da nije ovo rorum pojasnio bih ti vise vrlo rado :D :D :D :D :D :D

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 13 maj 2010, 23:37

Hamo baš nam je drago što sa nama dijeliš svoje emotivne sfere ličnosti ( : Planirate li doći sutra na trening

Ima da napunimo stadion, da postanemo jedini navijači koji su to uradili za vrijeme treninga :mrgreen:
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 13 maj 2010, 23:40

@kpik
Hvala na odgovorima,imao bih jos dosta pitanja,ali bice vremena,necu sad pred derbi da zamaram time i ostale,nadam se da ces nas obavjestavati kad dodje vrijeme kakva je situacija...ima tu i logike a nesto malo mi i nema logike kada su u pitanju njemci,ali dobro,hvala ti na dosljednom odgovoru
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 13 maj 2010, 23:47

[youtube][/youtube]
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 maj 2010, 23:52

slika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Urban

Post Postao/la Urban » 14 maj 2010, 00:13

Nesto gledam ovu kladionicu i primjetim da se kod madjara za prvaka bori videoton e kako bi volio kojim slucajem da budu prvaci pa da ih dobijemo u pretkolu, i razmontiramoo ko beba zveckuu
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 maj 2010, 00:13

"Ma, da je nama osvojiti barem dvije titule, za ostalo cemo lako"

:mrgreen:

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 14 maj 2010, 00:16

Seyo_TM je napisao/la:slika
ne znam koja je poenta da sarajevski derbi sudi sarajevski sudija? :roll:

najbolje bi bilo da derbi sudi maksimovic iz novog sada (ako neko ne zna ko je to, to je legendardni sudija koji je za vrijeme sfrj sudio 5-6 derbija, sad ne znam tacno)... ili jos bolje nijemac froehlich :D
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 maj 2010, 00:58

slika

ps sto nisi pljuno lazo ovog uhljupa...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 maj 2010, 01:35

Nije htio, čisto iz poštovanja prema uhljupovim danima provedenim u ŽELJI.
Dobar u Laze skener :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 14 maj 2010, 01:40

Željovac je napisao/la:Nije htio, čisto iz poštovanja prema uhljupovim danima provedenim u ŽELJI.
zar je koroman igrao u Želji? :roll:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 maj 2010, 02:08

Kad bi Zeljo doveo Zec-a na posudbu na koji mjesec valjao bi za Europu :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 14 maj 2010, 02:44

Ponos Torina je napisao/la:Kad bi Zeljo doveo Zec-a na posudbu na koji mjesec valjao bi za Europu :mrgreen: :mrgreen:
nemoguce
zlaya_tm87 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Nije htio, čisto iz poštovanja prema uhljupovim danima provedenim u ŽELJI.
zar je koroman igrao u Želji? :roll:
kad si to vec spomenuo i mene zanima,kad je koroman igrao u zelji :?

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 14 maj 2010, 02:55

vjeran1987 je napisao/la:kad si to vec spomenuo i mene zanima,kad je koroman igrao u zelji :?
pa prije rata..u mladjim kategorijama....
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 14 maj 2010, 03:20

Željovac je napisao/la:Uh, jesi li to pisao u jedanaestercu? Poetično, nema šta. Pročit'o si me skroz i pravo si mi ga spustio. Eh da, samo jedno pitanje. Zašto je jug izašao na poluvremenu i da li i dalje stojiš iza "misli" da su igrači zbog transparenta izgubili??? :lol:
Pa išao sam u školu Ivan Goran Kovačić. Ima smisla :lol:

Znači, Jug je uvijek u pravu ? Jel tako :mrgreen: Nema fule ? To je ona sezona kada nismo dobili licencu ? Jel misliš da je razlog izlaska bio to što se mi protivimo navodnoj prodaji Žepču" ili tu ima još nečega. Malo pritiska na upravu, malo pokušaja uvaljivanja na Zapad(neki su i uspjeli u tome), zapošljavanja familije u Želji i tako tih caka. Odron je tada počinjao. U svim segmentima.

Gdje sam ja napisao da su igrači izgubili zbog transa ? Nećemo se sada lagati. Nije to fino :mrgreen: Izgubili smo utakmicu i neka smo je izgubili. Da se ista situacija desi, opet isto treba da uradimo. Kada se neke stvari promijene, onda možemo da pričamo o obrazu.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 14 maj 2010, 08:33

LIvada je napisao/la:
vjeran1987 je napisao/la:kad si to vec spomenuo i mene zanima,kad je koroman igrao u zelji :?
pa prije rata..u mladjim kategorijama....
Prije rata,bio kapiten u pionirima,sa pala dolazio zajedno sa Obucom na treninge,bili su pravo dobri jarani :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Senad_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Senad_tm87 » 14 maj 2010, 08:46

Zna li neko hoce li biti direktnog prenosa sa derbija ili cemo morati cekati da TV Vogosca pusti snimak?

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 maj 2010, 08:59

AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 maj 2010, 09:27

Seyo_TM je napisao/la:"Ma, da je nama osvojiti barem dvije titule, za ostalo cemo lako"

slika

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 maj 2010, 09:27

Al' bas svi!

slika
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 45 gostiju.