BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Illmatic09
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Dahoud dosta sebičan u par navrata, ima slobodnog igrača koji je u dobroj prilici (kad je bilo 5 na 4 u jednoj prilici) a on puca na silu. Zagadu do greške odličan. Šteta što se nisu iskoristele prilike, pogotovo ova od Larsena pred kraj utakmice.
- Desperado09
- Kontakt:
Ne može se svaka ni pobijediti. Očekivao sam malo više rotacije od Favrea nakon velike pobjede u LP. Dahoud nikako da opravda povjerenje. Treba dati šansu Weiglu.
- kraljttbvb
- Kontakt:
I dalje mislim da su juce jako glupo izgubljena 2 boda. Cak bih i Favrea krivio za to, jer 5 minuta do kraja vodis i ne zatvoris utakmicu kako treba
Juce opet Witsel odusevio, a pored njega i Hakimi. Po meni je lik trenutno najbolji bek u ligi. A jos mu je i Favre dao slobodu da ide u napad, a u napadu ocito zna sta treba raditi. Podsjeca me na Pisceka od prije 5-6 godina, kada je Poljak bio na vrhuncu
Treba Favrea pohvaliti jer je jako dobro skombinovao bekovski par - Desno Piscek, lijevo Hakimi
Koliko mi je drago da ce BVB otkupiti Paca, toliko i nije. Lik ne moze sastaviti 3 utakmice da odigra, vazda povrijedjen
. Mislim da je juce bio da bi zabio par golova i da bi se gosti u Berlin vratili porazeni sa 3 gola razlike...
Dahoud igra neku svoju igru
. Nesto pokusava na silu, sebican, skoro pa nikakve koristi od njega. Morat ce se malo uozbiljiti i poceti igrati kako treba. Ja sa Veiglom ne bi pokusavao, ipak mi je on nekako vise defanzivniji, a tu ne moze pored Witsela. Jedino sad u Kupu ili kad se bude igralo protiv nekih jacih ekipa, pa budu trebala 2 defanzivna vezna. Ja bih ga prodao Gvardioli za veliku lovu, on voli ovakove ko Veigl
Inace sta je sa Akanjijem, Delanijem, Pacom, Smelcerom
, do kada ce odsustvovati 

Juce opet Witsel odusevio, a pored njega i Hakimi. Po meni je lik trenutno najbolji bek u ligi. A jos mu je i Favre dao slobodu da ide u napad, a u napadu ocito zna sta treba raditi. Podsjeca me na Pisceka od prije 5-6 godina, kada je Poljak bio na vrhuncu

Treba Favrea pohvaliti jer je jako dobro skombinovao bekovski par - Desno Piscek, lijevo Hakimi

Koliko mi je drago da ce BVB otkupiti Paca, toliko i nije. Lik ne moze sastaviti 3 utakmice da odigra, vazda povrijedjen

Dahoud igra neku svoju igru

Inace sta je sa Akanjijem, Delanijem, Pacom, Smelcerom

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Desperado09
- Kontakt:
Akanji i Paco već treniraju. Msm da neće konkurirati za srijedu u kupu, ali u Wolfsburgu za vikend bi bar Paco mogao biti opcija.
Witsel je toliko moćan igrač da ću vjerojatno AW28 dres naručiti i to crni. Druga opcija je Diallov dres. Moram razmisliti, mada je odnos 70-30 u korist Witsela.
Witsel je toliko moćan igrač da ću vjerojatno AW28 dres naručiti i to crni. Druga opcija je Diallov dres. Moram razmisliti, mada je odnos 70-30 u korist Witsela.
Startelf: Hitz. Zagadou, Diallo, Hakimi, Dahoud, Philipp, Pulisic, Kagawa, Wolf, Weigl, Toprak.
Zanimljivo
Zanimljivo

- Desperado09
- Kontakt:
Klasična kup utakmica. Na kraju prolaz najbitniji. Zabrinjava me broj povrijeđenih braniča. Sada nam sa povredom Dialla fali kompletna odbrana s početka sezone Piszczek, Akanji, Diallo, Schmelzer.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sta je sa Kupom i zadnjim minutama
Ova druga napadacka postava se i nije nesto pokazala. Kagawa mi je drag, ali ocito se ne moze nositi sa ovom mladjarijom...
Odbrana slaba sinoc, bezveze su primljena oba gola
A Hitz me neodoljivo podsjeca na klauna Weidenfelera. Ovako je i Feler sa drugom Groskrojcom poklonio LP Bajernu 2013. bezveznim ispucavanjem
Nadati se da ce Paco poceti u subotu

Ova druga napadacka postava se i nije nesto pokazala. Kagawa mi je drag, ali ocito se ne moze nositi sa ovom mladjarijom...
Odbrana slaba sinoc, bezveze su primljena oba gola

A Hitz me neodoljivo podsjeca na klauna Weidenfelera. Ovako je i Feler sa drugom Groskrojcom poklonio LP Bajernu 2013. bezveznim ispucavanjem

Nadati se da ce Paco poceti u subotu

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ne baš lijepo na oko, ali 3 boda su tri boda.
Bayern opet prosuo bodove, postajem optimističan za ovu sezonu.
Bayern opet prosuo bodove, postajem optimističan za ovu sezonu.

- kraljttbvb
- Kontakt:
Pomalo na guzove, ali 3 boda su najbitnija
Zamalo ko protiv Herte da se na kraju uprska, dobru je sansu Volfsburg imao nakon onog ubacaja sa strane, ali sreca pomazi zute
A onda sa laganm zadrzavanjem, utakmica se hladno privede kraju
Po meni je trebalo veceras izvesti onu postavu bez napadaca, a Paca ubaciti pri kraju ko dzokera. Ovako su Vukove pustili da igraju svoju igru, pa napad nije dosao do izrazaja...
Jadon Sancho ima pravo dobar pregled igre, kako samo pronalazi slobodne igrace, to je cudo jedno
Sad Atletiko u Madridu, pa Bajern kuci. Ako ostane Kovac bit ce svasta

Zamalo ko protiv Herte da se na kraju uprska, dobru je sansu Volfsburg imao nakon onog ubacaja sa strane, ali sreca pomazi zute

A onda sa laganm zadrzavanjem, utakmica se hladno privede kraju

Po meni je trebalo veceras izvesti onu postavu bez napadaca, a Paca ubaciti pri kraju ko dzokera. Ovako su Vukove pustili da igraju svoju igru, pa napad nije dosao do izrazaja...
Jadon Sancho ima pravo dobar pregled igre, kako samo pronalazi slobodne igrace, to je cudo jedno

Sad Atletiko u Madridu, pa Bajern kuci. Ako ostane Kovac bit ce svasta

- Desperado09
- Kontakt:
Bitno da se povećala prednost pred sljedeći meč. Tako da smo sigurno prvi i nakon sljedećeg kola, međutim, imamo odličnu šansu da odemo na +7 aBd obzirom na formu jednih i drugih.
Sad slijedi duel na Wandi
, bilo bi lijepo ovjeriti prolaz mada će biti preteško, jer će Patetico tražiti osvetu, ali tu i vidim našu šansu.
Sad slijedi duel na Wandi

Ma šta vas briga za Atletico, to možete odradit i sa trećom momčadi, držite vi samo bundes.
- Desperado09
- Kontakt:
U kupu nam dolazi Werder sa Nurijem.
- kraljttbvb
- Kontakt:
I ja bih cuvao Reusa, Paca, Hakimija, stopere, a u vatru gurnuo Maxa, Pulisica, Bruun Larsena i ostale sa klupeledar je napisao/la:Ma šta vas briga za Atletico, to možete odradit i sa trećom momčadi, držite vi samo bundes.

Bitnije je dobiti u subotu, a u Madridu i 0-3 prolazi

- Desperado09
- Kontakt:
Koliko god bilo bitno sačuvati neke igrače sa subotu, toliko je bitno nastaviti niz bez poraza zbog psihičkog momenta.
U slučaju pobjede ćemo obezbijediti prvo mjesto u grupi.
U slučaju remija osiguravamo prolaz u grupi
U slučaju poraza, a da Monaco-Brugge završi neriješeno također prolazimo grupu.
Sa timom su otputovali Gotze i Piszczek.
Kod Atletika izgleda da sutra fale Koke, Costa, Lemar, Savić a i Godin je upitan.
U slučaju pobjede ćemo obezbijediti prvo mjesto u grupi.
U slučaju remija osiguravamo prolaz u grupi
U slučaju poraza, a da Monaco-Brugge završi neriješeno također prolazimo grupu.
Sa timom su otputovali Gotze i Piszczek.
Kod Atletika izgleda da sutra fale Koke, Costa, Lemar, Savić a i Godin je upitan.
- Desperado09
- Kontakt:
Atelti objavio kadar za sutra. Nedostaje svih 5 gore nabrojanih igrača. Dakle, Lemar, Costa, Savić, Godin i Koke. Znači, sutra ovjera prvog mjesta.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sad im treba BVB udariti kontru, pa ne izvesti svojih 5 najboljih igraca 

- Desperado09
- Kontakt:
Burki - Piszczek, Akanji, Toprak, Hakimi - Witsel, Delaney - Pulišić, Reus, Sancho - Paco
Na granici najjačeg sastava. Možda samo Diallo fali da bude najjači. Včrs osiguravamo prvo mjesto.
Na granici najjačeg sastava. Možda samo Diallo fali da bude najjači. Včrs osiguravamo prvo mjesto.

-
- Kontakt:
Jeli još nekoga isprepadao ovaj mali što je zurio u kameru?
- Desperado09
- Kontakt:
Odbrana nesigurna. Kasne u pozicioniranju. Bolje su to radili u Dortmundu Diallo-Zagadou nego včrs Toprak-Akanji. Desna strana mrtva. Pulišić nevidljiv. Nadam se da će Favre posložiti kockice u drugom poluvremenu kao što inače radi.
P.S.
Saul 3 faula 0 kartona
Sancho dobije karton što ga Junafran vuče za dres
Sudija
P.S.
Saul 3 faula 0 kartona
Sancho dobije karton što ga Junafran vuče za dres
Sudija

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.