NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Alibasic je iz kalesije eh sad ne znam dali je on na transfer listi. Dobro je odigrao zadnje utakmice.
Cifra ne ide ide preko 100 000 KM, Ordagic nema veliku platu u Zvijezdi, daleko je on od najplacenijih igraca Zvijezdesony_91 je napisao/la:Još ako i to ima i ako Ordagić htjedne aktivirati tu klauzulu to je to što se tiče Ordagića i Zvijezdecokara je napisao/la:U ugovoru ima klauzula da u slučaju ispadanja Zvijezde u niži rang Ordagić je slobodan igrač. Ja mislim da je Ordagić daleko najskuplji igrač Premijer lige s obzirom na minutažu i cijenu koja je Zvijezda na kraju platila. Kada se doda i plata cifra ide preko 100.000 KM a ukupno je srebrenički dragulj odigrao 48 premijerligaških utakmica pri čemu je postigao 3 gola.

Zamisli koliko moras biti dobar da te navijaci dizu u nebesa iako si dao samo tri gola na 48 utakmica , i da te trazi pola lige

Amer ima ugovor jos pola godine, i nema kaluzule prema kojoj se raskida ugovor, da hoce moze tuziti Zvijezdu i dobiti papire, zbog toga sto neke stvari iz ugovora nisu ispostovane(najvise zahvaljujuci bivsoj upravi), ali on to nece uraditi, jer ne zeli na takav nacin otici iz Zvijezde, najsretniji bi bio kad bi se neki klub dogovorio sa Zvijezdom, ali vidjeti cemo sta ce biti.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Pa, traže ga jer je pokazao kvalitet. Ja sam samo rekao s obzirom na minutažu i to koliko je Zvijezdu koštao njegov 'autogram' i ako nije najskuplji tu je negdje u samom vrhuYNWA je napisao/la:Cifra ne ide ide preko 100 000 KM, Ordagic nema veliku platu u Zvijezdi, daleko je on od najplacenijih igraca Zvijezdei krivo mislis
![]()
Zamisli koliko moras biti dobar da te navijaci dizu u nebesa iako si dao samo tri gola na 48 utakmica , i da te trazi pola lige![]()
Amer ima ugovor jos pola godine, i nema kaluzule prema kojoj se raskida ugovor, da hoce moze tuziti Zvijezdu i dobiti papire, zbog toga sto neke stvari iz ugovora nisu ispostovane(najvise zahvaljujuci bivsoj upravi), ali on to nece uraditi, jer ne zeli na takav nacin otici iz Zvijezde, najsretniji bi bio kad bi se neki klub dogovorio sa Zvijezdom, ali vidjeti cemo sta ce biti.

Amer tesko moze vani iz Zvijezde, jednostavno tesko je prodati igraca iz ove lige, a igraca koji je igrao za klub koji je ispao iz lige skoro nemoguce.sony_91 je napisao/la:Pa, traže ga jer je pokazao kvalitet. Ja sam samo rekao s obzirom na minutažu i to koliko je Zvijezdu koštao njegov 'autogram' i ako nije najskuplji tu je negdje u samom vrhuYNWA je napisao/la:Cifra ne ide ide preko 100 000 KM, Ordagic nema veliku platu u Zvijezdi, daleko je on od najplacenijih igraca Zvijezdei krivo mislis
![]()
Zamisli koliko moras biti dobar da te navijaci dizu u nebesa iako si dao samo tri gola na 48 utakmica , i da te trazi pola lige![]()
Amer ima ugovor jos pola godine, i nema kaluzule prema kojoj se raskida ugovor, da hoce moze tuziti Zvijezdu i dobiti papire, zbog toga sto neke stvari iz ugovora nisu ispostovane(najvise zahvaljujuci bivsoj upravi), ali on to nece uraditi, jer ne zeli na takav nacin otici iz Zvijezde, najsretniji bi bio kad bi se neki klub dogovorio sa Zvijezdom, ali vidjeti cemo sta ce biti.. A, Amer više nije za BH terena, prerastao je on ovu Premijer ligu. I, što duže ostaje samo stagnira i 'propada'
Sarajevo i Liverpool
Piske da nema trebalo bi ga izmislit. Ja njega stvarno više neću napadati, meni je njega u zadnje vrijeme žao, žao iz razloga jer ni on sam nije svjestan koje gluposti valja.reddragon001 je napisao/la:Ja ne znam dokle trebam da pisem da se ja nista dole ne pitam niti o cemu odlucujem, jednostavno ljudi mi kazu tako i tako je. I zavrseno Fadil je jos u ovoj sezoni zavrsio dvije jake kompanije a neko je vec pisao o tome a to je Fabrika Duhana Sarajevo i Sarajevska Pivara ttakoder spominje se ulazak onih Talijana sto imaju fabriku kod Netza. Drugo Mladost nije htjela pusiti utakmicu ni po koju cijenu jer sam sjedio u kaficu iza mene su sjedili igraci Mladosti koji su govorili da su imali neke ponude ali su rekli gospodinu koji im je nudio lovu da je na pogresnoj adresi za to imam i svjedoka koji je to cuo. Tako da su vam to ciste dezinformacije, sto se tice pojacanja moram i na to da se osvrnem: ako zvucna pojacanja nisu zeba, savic, markovic, huseinbasic ja ne znam ko bih po tebi bio to su igraci koji su trebali da dodju u Zvijezdu ali Segrt je rekao ne trebaju mu da time zatvaramo vrata nasoj djeci koja nisu odigrala minute u drugoj polusezoni prema tome nemam sta da se pravdam. Tacno dodje mi da nista ne pisem ovdje radi pojedinih koji odmah to popljuju. Uskoro ce se klub obratiti navijacima i simpatizerima preko press-a sto je planirano cekamo da trener zvanicno produzi saradnju.Tkanton je napisao/la:Nije mi namjera da te razocaram ali evo od kako je mljekara Zott dosla u Gradacac ti si je najavljivo kao velikog sponzora i tako sve do danas najavljujes neke sponzore i provjerene igrace a mi ispadosmo, nemasmo pisljivi 150.000 KM da platimo Mladosti da nas puste... i jednom tako i kad dodje neko bice evo ja sam znao i nemoj da se nadjes uvrijedjen ali dokle god dole budu petljali ljudi poput tebe nema nama spasa svaka tebi cast na svemu...reddragon001 je napisao/la:Ajde bolan pa motajte se vi bolan pisete 2-3 covjeka sa 10 nikova, smijesni ste pustite na miru ljudi nek rade svoj poso, a ko radi on i grijesi. Ja vjerujem u ove ljude ako oni dignu ruke onda smo tek nahebali valja igrati sa Bosnom M. Bio sam ja i u vrijeme nurde dole cak sam bio i igrac u to vrijeme ne brinite se vi za mene gledajte svoja posla. Ja to radim iz ljubavi prema Zvijezdi a lahko je pisati ovdje po forumu. Evo dajem na raspolaganje kod god hoce da umjesto mene trosi svoje vrijeme i pare izvjestavajuci sto na BET, sto ovdje sto na klupske stranice. 80% utakmica sam pratio sve o svom trosku i ekipe svoje s kojom idem. Prema tome umrite dusmani Zvijezda ce opet biti sampion! A vi pljuvaci imate svoju Bosnu Mionicu idite tamo trenirajte i vodite klub.
Prije dva mjeseca je pisao da trebaju doći Savić, Vladavić i Osmanagić sada Savić, Zeba, Huseinbašić itd. Ovo da neko pročita pa mi smo trebali završiti među prvih pet a ne zadnji. Ti koja si imena spominjo ispalo bi da imamo para ko Amidžići Tanovci a ne da smo jedno kolo suspendovani radi finansija a takođe još jedno nam je prijetilo da budemo suspendovani.
Kako te nije stid prebacivati krivicu samo na Šegrta a do neki dan si ga kovao u Zvijezde i govorio kako je najbolji stručnjak i kako će mo biti hit prvenstva.
Zato Piska stipu malo neznaš dalje od nosa.
I još da ti kažem za ove sponzore što spominješ Sarajevsku Pivaru i Fabriku Duhana, od tih sponzora nećeš imati ni za sudije.Pa Sarajevska Pivara je zatvorila svoje skladište u Gradačcu a da daje neke veće iznose za Zvijezdu - niđe veze.
Jeli neko spomenuo da bi se danas trebalo znati ostaje li nedim trener. Znali neko više???
Combe pravis od sebe budalu s tim postovima, ti igraci su bili na listi zelja kluba, ali Segrt nije htjeo pojacanja jer je vjerovau u ekipu koju je imao tj. malo ih je precijenio. Stalno spominjes kako je ovaj kovao Segrta u zvijezde pa realno kovali smo ga svi, a sad ga maltene svi i pljuju tako da popusti malo, imate pp pa se tamo do milje volje natezite. Piska kad ce proradit stranica i hoces li nastavit odrzavat i prosljedjivat informacije nama obicnim smrtnicima?
Vama čim neko navodi istinu o onome što ste do prije par mjeseci pisali "pravi budalu od sebe", nek ste vi pametni. Ja a ima nas još niti sam ga kovao a niti sada mislim da je on jedini krivac za ispadanje.I dalje stojim pri svom da je trenutna uprava glavni krivac za trenutno stanje i ispadanje iz lige.ludiloo je napisao/la:Combe pravis od sebe budalu s tim postovima, ti igraci su bili na listi zelja kluba, ali Segrt nije htjeo pojacanja jer je vjerovau u ekipu koju je imao tj. malo ih je precijenio. Stalno spominjes kako je ovaj kovao Segrta u zvijezde pa realno kovali smo ga svi, a sad ga maltene svi i pljuju tako da popusti malo, imate pp pa se tamo do milje volje natezite. Piska kad ce proradit stranica i hoces li nastavit odrzavat i prosljedjivat informacije nama obicnim smrtnicima?
A što se tiče Piske da jedno utvrdimo ja protiv njega lično nemam ništa, čak šta više drag mi je momak. Meni smeta samo njegovo sranje i baljezganje sa informacijama od kojih na kraju istina bude možda nekih 10% i to što se okreće kao suncokret spram trenutne situacije.
-
- Kontakt:
Daj boze da ovi rasprave o polusezone. 

Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Ma nisam ti reko da si budala sto navodis"istinu" nego sto si se uhvatio oko njega kao da ti ne grijesis. Sto se ispadanja tice tu su svi krivci, ali ne treba sad odustajat nego prihvatit kritiku i nastavit jos bolje radit. Dobro sto jest, jest nekad pretjera sa tim informacija, mozda ga ponese kad pise pa malo pretjera, ustvari vecinom pretjera ali opet covjek odvaja svoje vrijeme da bi mi imali kakve takve informacije, jer on sa klubom nema maltene nista tj. ne pita se nizasta, vec volonterski radi sajt i prosledjuje informacije.combe je napisao/la:Vama čim neko navodi istinu o onome što ste do prije par mjeseci pisali "pravi budalu od sebe", nek ste vi pametni. Ja a ima nas još niti sam ga kovao a niti sada mislim da je on jedini krivac za ispadanje.I dalje stojim pri svom da je trenutna uprava glavni krivac za trenutno stanje i ispadanje iz lige.ludiloo je napisao/la:Combe pravis od sebe budalu s tim postovima, ti igraci su bili na listi zelja kluba, ali Segrt nije htjeo pojacanja jer je vjerovau u ekipu koju je imao tj. malo ih je precijenio. Stalno spominjes kako je ovaj kovao Segrta u zvijezde pa realno kovali smo ga svi, a sad ga maltene svi i pljuju tako da popusti malo, imate pp pa se tamo do milje volje natezite. Piska kad ce proradit stranica i hoces li nastavit odrzavat i prosljedjivat informacije nama obicnim smrtnicima?
A što se tiče Piske da jedno utvrdimo ja protiv njega lično nemam ništa, čak šta više drag mi je momak. Meni smeta samo njegovo sranje i baljezganje sa informacijama od kojih na kraju istina bude možda nekih 10% i to što se okreće kao suncokret spram trenutne situacije.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Dosta je igraca iz Zvijezde otislo vani.. Emir Halilovic je najbolji primjerYNWA je napisao/la:Amer tesko moze vani iz Zvijezde, jednostavno tesko je prodati igraca iz ove lige, a igraca koji je igrao za klub koji je ispao iz lige skoro nemoguce.sony_91 je napisao/la:Pa, traže ga jer je pokazao kvalitet. Ja sam samo rekao s obzirom na minutažu i to koliko je Zvijezdu koštao njegov 'autogram' i ako nije najskuplji tu je negdje u samom vrhuYNWA je napisao/la:Cifra ne ide ide preko 100 000 KM, Ordagic nema veliku platu u Zvijezdi, daleko je on od najplacenijih igraca Zvijezdei krivo mislis
![]()
Amer ima ugovor jos pola godine, i nema kaluzule prema kojoj se raskida ugovor, da hoce moze tuziti Zvijezdu i dobiti papire, zbog toga sto neke stvari iz ugovora nisu ispostovane(najvise zahvaljujuci bivsoj upravi), ali on to nece uraditi, jer ne zeli na takav nacin otici iz Zvijezde, najsretniji bi bio kad bi se neki klub dogovorio sa Zvijezdom, ali vidjeti cemo sta ce biti.. A, Amer više nije za BH terena, prerastao je on ovu Premijer ligu. I, što duže ostaje samo stagnira i 'propada'
⭐
-
- Kontakt:
Sajt će uskoro početi sa radom, čeka se potvrda trenerovog ostanka onda će se napraviti neki press takođe radi se na prikupljanju i planiranjj budžeta za narednu sezonu ambicije su jasne premijer liga. Također znat će se i ko ostaje od igračkog kadra narednih dana do tada nam je da cekamo. Čim budemo imali potvrdu da nedim ostaje klub će se oglasiti.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ja sam 100 puta moderatorima slao link na temu, i link profila ovih likova sto skrecu s teme. I nikome nista.batigol777 je napisao/la:Daj boze da ovi rasprave o polusezone.
⭐
-
- Kontakt:
Pa jesil vidio mene da ja koga pljujem i odgovaram prenesem vam ono što sam čuo i sto znam. Pa akp.ljudi mene lazu onda i ja vas.
-
- Kontakt:
Jusufbegovic produžio 2 godine ugovor. Samo je tražio uslove i ambicije za ekspresan povratak u Premijer Ligu. Uskoro i pojacanja...
-
- Kontakt:
Hajmmmooiooo zvjezdaaaaaaa to nedimeeee max podrskaaa
Maloprije sam čuo da je bila čistka po uposlenicima,ali ovu informaciju sam čuo na kafi pa je ipak treba uzeti sa rezervom,ako neko ima info. neka i napiše..
-
- Kontakt:
Ima na stranici objavljeno jedini uslov bio da obezbijede uslove za PL. Svaka caat
Bravo bravo.ovo se trazilo.akobogda bice stadion pun I bice zvijezda opet sampion.
Vjerujem da ce sada ostati vecina igraca posto je nedim ostao.ovo su lijepe vijesti.
Svi smo razocarani ispadanjem ali treba sve ostaviti iza sebe I krenuti svi ko jedan.volim te zvijezdo
Vjerujem da ce sada ostati vecina igraca posto je nedim ostao.ovo su lijepe vijesti.
Svi smo razocarani ispadanjem ali treba sve ostaviti iza sebe I krenuti svi ko jedan.volim te zvijezdo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Koliko imam info od igraca kojima je ponuden produzenje jedino Buba je sporan koji ima ponude Olimpika i Zelje. Isanovic ce produziti, Gadzo i Stojanov su takoder blizu dogovora to su informacije koje imam, ali opet ce se znati za par dana da ne bude da bubam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.