FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Morali su ga nogirati jer je mogao I njih povuci sa sobom u ambis. Ubuduce trener mora dovoditi igrace za stil igre koji on forsira, nista odbori I palci.
Stanic ne dolazi u obzir, daj nam Petrovica sada!
Podrska upravi I hvala Kosticu.
Stanic ne dolazi u obzir, daj nam Petrovica sada!
Podrska upravi I hvala Kosticu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Incognito87
- Kontakt:
Kostića je trebalo ostaviti?TikTak je napisao/la:Samo placenici mogu odobravati novi cirkusantski potez Misimovica i kompanije. Mi smo izgubljeni u vremenu i prostoru. Prije godinu dana smo bacali price o Odinoj djeci, prije par mjeseci o Edisu vojnicini, a prije dva mjeseca o Kosticu i evropskim spravama za trening. Svi su zrtvovani izuzev pravih i jedinih krivaca, fudbalskih anonimusa. Nas Zeljo bespovratno klizi prema provaliji i noga Kosticu ga nece zaustaviti. Ublehasi nemaju muda i ustvari ih boli kurcina za Zeljom. Bitna im je samopromocija i nista vise. A vas placenike nabijem na k.urac sto Mamic kaze.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- Incognito87
- Kontakt:
Slažem se da ga nije trebalo dovoditi. Koga je trebalo dovesti? Ko je htio doći? Precjenjujemo se debelo. Edisa trebalo ostaviti? Možda da, možda ne, ali raja se počela šprdati sa njim. Opravdano ili ne, mislim da je neopravdano. Dobar skor, ali kada je najviše trebao pokazati on je podbacio.
Ne znam, ne vjerujem da će iko dovesti trenera na klupu a da zna da ne valja. Samim tim sebi bi imidž i reputaciju srozao, mislim da su treneri dovođeni sa nadom da će se "ubosti" sa njima i da će biti nekog pomaka, ali ništa od toga se nije desilo.
Ne znam, ne vjerujem da će iko dovesti trenera na klupu a da zna da ne valja. Samim tim sebi bi imidž i reputaciju srozao, mislim da su treneri dovođeni sa nadom da će se "ubosti" sa njima i da će biti nekog pomaka, ali ništa od toga se nije desilo.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
TikTak je napisao/la:Pusti ovih par forum placenika. Sve je vise starije raje koja shvata sta nam se radi od kluba.starina je napisao/la:Citam i ne vjerujem.Ujeba vam klub jedan covjek a pojedini ga u zvijezde kuju zato sto je pokupio lovu od vas navijaca da nesto gradi na stadionu.Rezultate nemate od kad vam se uhljebio u klub lik koji misli da vodi firmu ocito.
Jaka ti ta starija raja, i shvataju svašta. Shvataju valjda da od Univerzitatee i kad se počeo gradit sjever stojimo i stojimo, stagniramo. 30 godina prošlo haveru, a ta raja napokon vidila pomak, pa im se eto ne sviđa. Eto i toj Univerzitatei Nikola dade zadnji gol, i danas priča kako "njegov željo nije nikad bio tako loš", a zaboravio Jagoda dane kad se nas mlatili skoro svi, rahmetli Katana nas godinama držao sam u prvoj ligi, dok je ovaj simulirao penale. Volim Nikolu, al mu je bolje ostat ono što je bio, a ne doljevat ulje na izmišljenu vatru. Ja isto kažem daj mi stadion, a titula može pričekat par godina. I Evropu spominjemo ko da igramo sa Realom i Bazernom, a ne da ispadamo u prvih par kola. Pare su dobre od Evrope, al sagradi nam stadion pa će bit i para i sponzora i Evrope i reprezentacije.
Miske volimo te

- Hrasno1921
- Kontakt:
Jeli Kostic nestrucan ili je bojkot !?
Idemo dalje, idemo lagano ...

Idemo dalje, idemo lagano ...

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ovo je sprdancija od kluba sta rade, u svakom segmentu igraju se top menadzera, za Janeza se svakako nakon sinocnje sjednice ocekivalo da ce dobiti otkaz, ali imenovanje Muse je i vise nego komedija ...
Sto je najgore ovu krizu ce produbiti za mjesec dva a sve dovesti do usijanja i krajnije haoticne situacije, i tek tada cemo se fatati za glave, ovu sezonu pisi propalo, 6.kolo gledaj strategije

Sto je najgore ovu krizu ce produbiti za mjesec dva a sve dovesti do usijanja i krajnije haoticne situacije, i tek tada cemo se fatati za glave, ovu sezonu pisi propalo, 6.kolo gledaj strategije
1921'
sad nam, opet, neko vrijeme, valja slusat opravdanja, kako je cuko uletio u teren i poremetio nam igru, pa smo zbog toga zijanili tekmu
salim se malo, mada je ovo vise zalosna situacija. ne zbog kostica, kao njega, nego zbog ponavljanja istih gresaka, vec dvije godine, u vise navrata, nedosljednosti prema izgovorenom i obecanom i nadat se da ce naredni izbor ostati, makar, do kraja sezone na klupi. ovo im je, sigurno, zadnji voz po pitanju struke, ako opet bude greska, ja ne vidim kako bi se mogli oprati.
@admin i @aco veliki, bez namjere da se petljam u vasu uredjivacku politiku, na kraju, nemam ni pravo na to, ali moram reci da su vasi tekstovi o Zelji, postavljeni na stranicu u posljednja dva dana, bez obzira sto ima dosta istine u njima, sve, osim profesionalni. novinari bi, u svom poslu, trebali biti nepristrasni i profesionalni, a, pomenuti tekstovi izgledaju kao nacin i prilika za nekakve licne obracune, omalovazavanje, lijecenje sujete i frustracija, itd.
opet kazem, vas portal i vasa uredjivacka politika, vi sve odredjujete i pisete i time donosite sebi klikove, citanost i popularnost. medjutim, meni, kao iskrenom navijacu Zelje, para oci nacin pisanja. mogli ste sve ono napisati i drugacije, profesionalnije i nepristrasnije.
ako sam za bana, necu moliti i samo me kikajte, ali sam ovo morao napisati, jer ovakvim tekstovima ne pisete samo protiv pojedinaca, nego Zelje kao kolektiva. niko nije iznad Zelje, ni amar, ni miske, ni ivica... i ja ne mogu presutiti kada neko pretjerano i maliciozno blati Zelju.

@admin i @aco veliki, bez namjere da se petljam u vasu uredjivacku politiku, na kraju, nemam ni pravo na to, ali moram reci da su vasi tekstovi o Zelji, postavljeni na stranicu u posljednja dva dana, bez obzira sto ima dosta istine u njima, sve, osim profesionalni. novinari bi, u svom poslu, trebali biti nepristrasni i profesionalni, a, pomenuti tekstovi izgledaju kao nacin i prilika za nekakve licne obracune, omalovazavanje, lijecenje sujete i frustracija, itd.
opet kazem, vas portal i vasa uredjivacka politika, vi sve odredjujete i pisete i time donosite sebi klikove, citanost i popularnost. medjutim, meni, kao iskrenom navijacu Zelje, para oci nacin pisanja. mogli ste sve ono napisati i drugacije, profesionalnije i nepristrasnije.
ako sam za bana, necu moliti i samo me kikajte, ali sam ovo morao napisati, jer ovakvim tekstovima ne pisete samo protiv pojedinaca, nego Zelje kao kolektiva. niko nije iznad Zelje, ni amar, ni miske, ni ivica... i ja ne mogu presutiti kada neko pretjerano i maliciozno blati Zelju.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
ko i kako se precjenjuje? jel" nam dejo, na pressu, prilikom predstavljanja kostica, zajedno sa njim, najavio povratak titula na grbavicu? jel" nam mulalic predstavljen kao dugorocno rjesenje na klupi? jel" capljic doveden kao trener za jednu noc i predstavljen kao sok terapija i spasilac rezultata? jel mema vodio ijedan trening, a kamoli utakmicu?...Incognito87 je napisao/la:Slažem se da ga nije trebalo dovoditi. Koga je trebalo dovesti? Ko je htio doći? Precjenjujemo se debelo. Edisa trebalo ostaviti? Možda da, možda ne, ali raja se počela šprdati sa njim. Opravdano ili ne, mislim da je neopravdano. Dobar skor, ali kada je najviše trebao pokazati on je podbacio.
ja nikoga ne precjenjujem i procjenjujem unaprijed. pokusavam dati ocjenu na osnovu uradjenog. uprava je ta, koja u sportskom segmentu daje nerealna i nepotkovana obecanja. kad na to dodas nekakve bumove, koji su, do prije par dana, bili svakodnevni, raja poleti, pa preuzesmo titulu prvaka svemira od komsija, a sve bez realnog pokrica.
kad svi budemo realno gledali situaciju, bez slijepog odobravanja, podilazenja, prepucavanja, glumljenja insajdera... sve cemo lakse podnositi. recimo, nakon tekme sa zrinjskim, citam kako pojedinci pisu da nisu mogli zaspati, koliko ih je sve pogodilo. ja, Bogami, zasp"o k"o janje, jer sam u ranijim utakmicama vidio da ne znamo, da nemamo igre i ocekivao sam poraz. nijedan adut nije bio da mi pokaze suprotno.
- Incognito87
- Kontakt:
starigrad je napisao/la:ko i kako se precjenjuje? jel" nam dejo, na pressu, prilikom predstavljanja kostica, zajedno sa njim, najavio povratak titula na grbavicu? jel" nam mulalic predstavljen kao dugorocno rjesenje na klupi? jel" capljic doveden kao trener za jednu noc i predstavljen kao sok terapija i spasilac rezultata? jel mema vodio ijedan trening, a kamoli utakmicu?...Incognito87 je napisao/la:Slažem se da ga nije trebalo dovoditi. Koga je trebalo dovesti? Ko je htio doći? Precjenjujemo se debelo. Edisa trebalo ostaviti? Možda da, možda ne, ali raja se počela šprdati sa njim. Opravdano ili ne, mislim da je neopravdano. Dobar skor, ali kada je najviše trebao pokazati on je podbacio.
ja nikoga ne precjenjujem i procjenjujem unaprijed. pokusavam dati ocjenu na osnovu uradjenog. uprava je ta, koja u sportskom segmentu daje nerealna i nepotkovana obecanja. kad na to dodas nekakve bumove, koji su, do prije par dana, bili svakodnevni, raja poleti, pa preuzesmo titulu prvaka svemira od komsija, a sve bez realnog pokrica.
kad svi budemo realno gledali situaciju, bez slijepog odobravanja, podilazenja, prepucavanja, glumljenja insajdera... sve cemo lakse podnositi. recimo, nakon tekme sa zrinjskim, citam kako pojedinci pisu da nisu mogli zaspati, koliko ih je sve pogodilo. ja, Bogami, zasp"o k"o janje, jer sam u ranijim utakmicama vidio da ne znamo, da nemamo igre i ocekivao sam poraz. nijedan adut nije bio da mi pokaze suprotno.
Ja govorim o treneru i izboru novog trenera ljetos. Svakakva imena se spominjala, ljudi lupali i očekivali da će nas voditi neko ko ima zapaženu karijeru. A takvim ljudima kada se ponudi da vode Želju, samo se nasmiju i najlaganije i najkulturnije moguće nas odbiju. O tom precjenjivanju ja govorim. Ostalo se slažem sa tobom.
-
- Kontakt:
Ljudi moji,ni jedan trener koji drzi do sebe nece doci u klub za koji se zna da nepostuje to radno mesto. Kad mu drugi sastavlja ekipu,dovodi igrace,mesetari i spletkari. Ovo je lopovluk uprave ili nekoliko ljudi u upravi i oko nje koji se bogate.
Prva greska je jos bila raspustiti ekipu koja je igrala evropu.Ostalo dva igraca sve ukupno i to je bilo pod Mulalicem. Dovesti 30 igraca i raskinuti isto toliko ugovora,na ciju stetu i u ciju korist! Tu lezi mali zeka,u toj rupi. Necu o stolicama i o kuknjavi o njihovoj nabavci ni da pricam,jer o tome se ne bi ni pisalo da su odgovorni pare ulozili u infastrukturu,a ne trpali u sopstvene dzepove bezumnim transferima.Sramota!!!
Prva greska je jos bila raspustiti ekipu koja je igrala evropu.Ostalo dva igraca sve ukupno i to je bilo pod Mulalicem. Dovesti 30 igraca i raskinuti isto toliko ugovora,na ciju stetu i u ciju korist! Tu lezi mali zeka,u toj rupi. Necu o stolicama i o kuknjavi o njihovoj nabavci ni da pricam,jer o tome se ne bi ni pisalo da su odgovorni pare ulozili u infastrukturu,a ne trpali u sopstvene dzepove bezumnim transferima.Sramota!!!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Mario Stanic 100% ulazi u klub, dali kao trener ili sportski direktor
1921'
-
- Kontakt:
Osim (nemoguce), Odovic (sramota da nas opet on vadi pa da dobije otkaz u roku od godinu dana), Petrovic (najbolje rjesenje al tesko da ce napustiti Radnik, ima dogovor sa Krstajicem), Simo Krunic (nije lose rjesenje)
Samo da ne dodje trener tipa Jovic, Musa, ..
i da, trener mora imati apsolutnu slobodu sto se tice dovodjenja igraca, Kosticu su pojedini ljudi skrojili tim (tako da ovi rezultati nisu samo njegova krivica).. samom promjenom trenera se nece puno toga promjentiti...
i da, trener mora imati apsolutnu slobodu sto se tice dovodjenja igraca, Kosticu su pojedini ljudi skrojili tim (tako da ovi rezultati nisu samo njegova krivica).. samom promjenom trenera se nece puno toga promjentiti...
ko god da dodje, sumnjam da ce imati priliku mjenjati ekipu. mislim da ce se morati snalaziti s ovim sto ima u trenutnom kadru, makar do zimske pauze i prelaznog roka. suludo bi bilo sada, opet, mjenjati znacajniji broj igraca. na kraju, novi trener, bi se trebao upoznati gdje dolazi, s cim raspolaze i sta se trazi od njega.risingforce je napisao/la:Osim (nemoguce), Odovic (sramota da nas opet on vadi pa da dobije otkaz u roku od godinu dana), Petrovic (najbolje rjesenje al tesko da ce napustiti Radnik, ima dogovor sa Krstajicem), Simo Krunic (nije lose rjesenje)
mada, poucen prethodnim iskustvom, od ove uprave, na sportskom planu, nista me ne moze iznenaditi.
Kakva Pecara bolan, cijela njihova opština nebi mogla napuniti naš sjever, o čemu ti pričaš i koga porediš? Mi moramo imati stadion, i imatTikTak je napisao/la:Samo ti voli, zadna recenica ti poprska sve sto si napisao. Sinoc sam rekao Siroki napravio evropsku Pecaru pa se ne kurci. Nove stoolice i tribina u najavi sa 4000 stolica su evolucija. Tebi jesu, meni nisu, a sve nas je vise. Pogledaj komentare na zvanicnoj facebook stranici i vidjet ces da nas sve vise shvata da su ublehasi u klubu. Saginjem se Vitezu i pricaju mi o progresu. To samo mogu ublehasi raditi. Samo i njihov sat otkucava.SirAmar je napisao/la:TikTak je napisao/la: Pusti ovih par forum placenika. Sve je vise starije raje koja shvata sta nam se radi od kluba.
Jaka ti ta starija raja, i shvataju svašta. Shvataju valjda da od Univerzitatee i kad se počeo gradit sjever stojimo i stojimo, stagniramo. 30 godina prošlo haveru, a ta raja napokon vidila pomak, pa im se eto ne sviđa. Eto i toj Univerzitatei Nikola dade zadnji gol, i danas priča kako "njegov željo nije nikad bio tako loš", a zaboravio Jagoda dane kad se nas mlatili skoro svi, rahmetli Katana nas godinama držao sam u prvoj ligi, dok je ovaj simulirao penale. Volim Nikolu, al mu je bolje ostat ono što je bio, a ne doljevat ulje na izmišljenu vatru. Ja isto kažem daj mi stadion, a titula može pričekat par godina. I Evropu spominjemo ko da igramo sa Realom i Bazernom, a ne da ispadamo u prvih par kola. Pare su dobre od Evrope, al sagradi nam stadion pa će bit i para i sponzora i Evrope i reprezentacije.
Miske volimo te
ćemo ga. 30 godina bolan ono stoji, gorilo bilo, srušeno, ostatak nekih starih vremena. Dolaze nova vremena, regionalna liga, pa šta onda, gdje ćeš stavit 20 hiljada kad ti dođu Partizan, Hajduk i Dinamo? Vodit ih na koševo opet? Valjda ti je jasno da nisam od jučer navijač, i da je malo teško veslat starije. Igrat i razvalit Viteza ili izgubit od istog nit me baca u trans nit mi daje nervni slom. Al folirat da smo sila hvalit se da smo najtrofejniji, a izgledati oronulo i biti dužni Bogu državi i narodu, to ne ide. Mi smo Željo. Ti tvoji stariji navijači Želje su u politici Želje, a ne sa Željom u srcu. Kakva bolan fejsbuk stranica? Ko to još ozbiljno uzima?
- amazon
- Kontakt:
Nek pogledaju malo ovi dusebriznici sto prate sta i kako pisem, pa nek vide koliko sam ja procijenio da ce Kostic ostati kola na klupi. Ali ne zato sto sam ja to prizeljkivao, vec zato sto je sve ukazivalo na ovakav epilog,od njegovog (ne)iskustva, pa preko toga da mu je neko drugi krojio ekipu. Nek nam je Bog na pomoci, sta reci...
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
Senad Misimovic,zvijezda vodilja nasa.Amar Zulic,duhovni vodja.Svi u Zenicu ! JURISSSSS
Za zivot cijeli !
Re: RE: Re: FK Željezničar
Hahahah Mahatma Gandi naš !4672980102091213 je napisao/la:Senad Misimovic,zvijezda vodilja nasa.Amar Zulic,duhovni vodja.Svi u Zenicu ! JURISSSSS
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Svejedno je Musa ili Sveti Simeon. Samo je bitno da babuke jos uvijek vedre i oblace.Qwerty90 je napisao/la:Hahahah Mahatma Gandi naš !4672980102091213 je napisao/la:Senad Misimovic,zvijezda vodilja nasa.Amar Zulic,duhovni vodja.Svi u Zenicu ! JURISSSSS
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Za zivot cijeli !
-
- Kontakt:
Nisi samo ti procjenio, iste su procjeni davali:amazon je napisao/la:Nek pogledaju malo ovi dusebriznici sto prate sta i kako pisem, pa nek vide koliko sam ja procijenio da ce Kostic ostati kola na klupi. Ali ne zato sto sam ja to prizeljkivao, vec zato sto je sve ukazivalo na ovakav epilog,od njegovog (ne)iskustva, pa preko toga da mu je neko drugi krojio ekipu. Nek nam je Bog na pomoci, sta reci...
Bekrić,
Kosorić,
Kjosevski,
Memija i
Mujagić.
I to još tokom priprema na Pohorju.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Cwirek, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Levin, NeSamSafetee, Proximic, ristagrad, Tramvaji29877 i 65 gostiju.