doveli se igraci sa strane konjic stolac jablanica moraju igrat dok nasa djeca sjede na klupi a bolji od njih
ovaj izvor je provjeren od roditelja te djece

Naša djeca su i to, ima tatinih sinova svugdje a u Mostaru najviše.Treba uslove poboljšati i naravno nekog trenera sa autoritetom, koji će odlučivati po kvaliteti a ne po prezimenu.Ali opet teško takog trenera bez para dovest.Bolje da su ove pare od Maletića u omladinski pogon uložili.Uzet će nam min 50.000 a Evrope svakako nećemo vidit.Maletić nije budućnost Veleža, djeca jesu.VELEZDOGROBA je napisao/la:juniori su **** zato sto igraju tatini sinovi
doveli se igraci sa strane konjic stolac jablanica moraju igrat dok nasa djeca sjede na klupi a bolji od njih
Provjeren izvor od OBJEKTIVNIH roditelja te djece koji nikako nebi vukli na svoju stranu.VELEZDOGROBA je napisao/la:juniori su **** zato sto igraju tatini sinovi
VELEZDOGROBA je napisao/la:juniori su **** zato sto igraju tatini sinovi
Te isprike za uslovene ne piju vode druze, to mi je na vrh glave ! Godinama neuspjeha polako al sigurno smo spustili kriterije do minimuma. Vise i ne trazimo da lopte znaju igrat , dati dugi pas , osutat iz trka sa 20 metara A PO GOLU , igra glavom .. znaci nista . Oni druze dolaze zgoljavi , nejaki i lose fizicke spreme. Misicna masa nista , izdrzljivost nista. Jedini decko koji je postao fizicki jak i zilav mali Durakovic. Znamo kako je zavrsio. A da smo imali u timu onakvih 4,5 sa onom trkom i borbenoscu bili bi uvjek u vrhu tabele. Taj nerad u omladinskoj, nepritisak na trenera omladinaca i glumacki BRAAATO mentalitet kod te mlade raje ce nas drzati zakovane za dno tabele. To nikakvi Niksici , Maletici nece promijeniti.MostaracVelezovac je napisao/la:Da ne govorimo o tome da ti "tatini sinovi" treniraju na livadi gdje im se svaki trening moze slomit noga - uslovi su im bas za stele. Vidi se da su masno platili i sredili da im djeca na njivi treniraju.VELEZDOGROBA je napisao/la:juniori su **** zato sto igraju tatini sinovi
Jesi li ti normalan?AlemC85 je napisao/la:jbm im sve po spisku opet po starom. pa koji im je qurac? ko je trener tih hablečina nakon odlaska Reme?vm22 je napisao/la:Kadeti
Leotar Velež 1-2
juniori
Leotar Velež 3-1
Sve po starom...
otjerati i doviđenja, oni jedino trenutno kvare atmosferu u i oko kluba....
Za mene je pogubno da neko djecu iz "jablanice, konjica, stoca" pa i sire hercegovine ne smatra nasom djecom i imenuje kao da su "sa strane" WTF???. Pa zar stvarno zelimo klub svedemo na jednu mahalu i izvrsimo kompletnu lokalizaciju. A naravno sa druge strane ocekuje se da svi ljudi iz tih mjesta navijaju za Velez.VELEZDOGROBA je napisao/la:juniori su **** zato sto igraju tatini sinovi
Tako je care!Dena je napisao/la:Za mene je pogubno da neko djecu iz "jablanice, konjica, stoca" pa i sire hercegovine ne smatra nasom djecom i imenuje kao da su "sa strane" WTF???. Pa zar stvarno zelimo klub svedemo na jednu mahalu i izvrsimo kompletnu lokalizaciju. A naravno sa druge strane ocekuje se da svi ljudi iz tih mjesta navijaju za Velez.VELEZDOGROBA je napisao/la:juniori su **** zato sto igraju tatini sinovi
Plus to sto taj info dolazi od roditelja je odmah sumnjiv. Ja ne znam da li si upravu. Mozda su sad stvarno djeca iz Mostara bolja od onih iz Jablanice, Konjica...itd i mozda se stvarno nepravda desava. Fakat nemam blage. Ono sto znam je da mi se nikako ne svidja nacin razmisljanja iznesen u ovom postu.
Pojačanja tipa Letić i slični su uvijek dobrodošla ali , evo konkretno Maletić, u poznim igračkim godinama, istrošen od hodanja od Kazahstana do Azerbejdžana u potrazi za angažmanom, nespreman totalno a uzet će nam garant bar 50 milja i vjerovatno mjesto Dini Hajdareviću koji je naš talenat i kojega treba forsirat.Od Evrope nema ništa ove godine, živi bili pa vidili.Sa igrom prikazanom u prva tri kola i sredina je dobra.Ako su već pare davali trebali su dobru desetku dovest, neko ko će organizovat napade i ubacivati lopte napadačima.refko je napisao/la:nerazumijem nas nikako--..nevalja nam kad dovedu pojacanja.....pa igrali su velezova djeca (mostarska) pa i sami znate gdje smo bili(vazda se borili za opstanak)...pustite boni ljude neka svoj posao rade.(meni izgleda da ce mo prvi put poslije rata da se borimo za europu).,a stadion se bas pravo sredzuje.VELEZ DO GROBA
Ma druze gdje ces Maletica na beka gurat,lik je ko silo sa strasnim centarsutem i dobrim osjecajem kad se treba ubacit kad mu neko gurne loptu u for. Dino mi je drag momak pravo i odlican fudbaler ali jedna dobro odigrana utakmica ne daje sigurnost da ce on svaku tako dobro odigrat. Moze Dino igrat i na drugim pozicijama to nije problem ali njega umjesto Maletica gurat po meni jest. Mislim da treba malo zgusnut sredinu,pokusat sa Ramovicem,Majkicem,Zvonicem i Jusufbegom isped te linije a u napad roknut Sevkiju i Maletica. Dino i Letic na bekovima sa standardnim ubacivanjima u napad/posto su fizicki najspremniji/ a Merzic i Zolj da igraju zadnja dvazizu1991 je napisao/la:Upravo tako, ja ne vidim Maletiću niti jednu drugu ulogu osim one na desnom krilu. Jedino da izbaci Kodru sa desnog beka, a ostane Dino na krilu, onda bismo imali igrača više u vezi, spremnog da uđe sa klupe ako zatreba.
Podsjećanja radi, pozicija desnog beka Maletiću nije strana, čak šta više, viđali smo ga na istoj u reprezentativnim ogledima. Istina je i to da mu ta pozicija nije prirodna, al Bože moj ...
Kad smo mogli Letića kao krilo prekomandovati na beka, i uveliko profitirati sa njegovim pomjeranjem natrag te dobili jako ofanzivnog beka, zašto isto ne bi moglo biti urađeno sa Maletićem ?
AlemC85 je napisao/la:dovođenje darka maletića predstavlja marketinški trik uprave s ciljem da se što više ljudi vrati na veležove tekme, pošto je bilo opalo interesovanje za rođene.
iza njega je bogata karijera, kako klupska tako i reprezentativna, pa je i bilo logično da ga dovedu, da se probudi raja...nemojmo zaboraviti da su prije 10-ak godina igrači bukvalno bježali od veleža, danas je druga priča...
20 godina je trebalo veležu da krene naprijed, to je cijena koja se morala platiti...