samo zelim reci da, bez novca, nema ni stadiona, ni jake ekipe, ni dobrih pojedinaca/igraca, nema dobre igre, nema gledalaca, sponzora... nazalost, osudjeni smo, i to jos dugo vremena, da u budzet ukalkulisemo lovu od evrope (nagrada, tv prava, sponzori, prodate karte...), kao i lovu od prodaje igraca, koji ce se, bez prezentacije i igara u evropi, tesko prodati.NEZALAGANJE je napisao/la:Pa stani.Nisam kontradiktoran.Uprava je odgovorna za sportski segment svakako ali da li je iedan segment dovoljan da ih tjeramo a da zanemarimo sve ostalo?Jel to tvoja filozofija??Niko mene nije zaludio,ja se samo pozivam na konkretno.Dobili smo ono sto smo sanjali od rata,sta je sad??Sto nas druge uprave nisu tako "kupile" kad je to sve tako lako?I ne odgovori mu na pitanje,koliko god krale,kradu i krasce druge uprave jer smo mi takav pogan narod,hajmo onda podvuci crtu i vidjeti sta je to ostalo za nas navijace??Ovi ce ostaviti stadion,kakav god ali dovoljan za Evropu,sta nam je to ostalo od ranijih uprava,"postenog" Keme i svih ostalih??TikTak je napisao/la:Kontradiktoran si. Gadi mi se vise izvlacenje na sportski segment. Jesmo li ja i ti birali i postavljali sportski segment ili Uprava. Jesmo li mi otjerali tri trenera i promijenili 40 igraca u godinu dana. Zaludili su vas propagandom isto sto je 90-ih SANU zaludio nase istocne susjede. Igrao sam Evropu, sepurio se i pio krv na slamku navijacima svih klubova. Sad oni meni piju jer sam zajedno s tobom i ostalom rajom ucestvovao u izgradnji evropske Grbavice. I Siroki napravi evropsku Pecaru pa to nije predstavio kao osmo svjetsko cudo.
@starigrad Ja znam batem 10 "mrtvih" Zeljovaca koji razmisljaju kao i ja u pogledu stadiona.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
jah ... Kozarića i ublehe, ja Bogami sve konto da se na tekme dolazi zbog Želje, a ne Uprave. Svakakvih budala Tobejarabi.
- slavko njegus
- Kontakt:
Jel seji pravite frizuru?
Nije Kemo ni iz ceg Želju dizao, jedina osoba zaslužna za Željino dizanje i sve dobro oko njega je Amar i isključivo Amar !!!! Ostali su se samo kitili njegovim uspjesima ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
-
- Kontakt:
Lose vijesti 9. smo na tabeli....
Hahaha, da nije tužno bilo bi smiješno. Al' hajd šta ćeš jbg ... Tebi je svak ko ne razmišlja kao ti plaćenik, isto kao da ja sad za tebe kažem da si Kemin plaćenik, al naravno neću nije to moj nivo, a spuštanje na tvoj nivo bi bilo pogibeljno za mene ...
Zadnja izmjena: Qwerty90, dana/u 21 avg 2016, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
- zeljoooooooooo
Amare vrati se molim te, **** Katar i milione.Qwerty90 je napisao/la:Nije Kemo ni iz ceg Želju dizao, jedina osoba zaslužna za Željino dizanje i sve dobro oko njega je Amar i isključivo Amar !!!! Ostali su se samo kitili njegovim uspjesima ...
Pitaj Mišu Smajlovića, ko je digao Želju iz pepela...svako ko se deklariše navijačem Želje, a ne dolazi na utakmice zbog UPRAVA za ovih 95 godina je ublehaš. Na utakmice se dolazi zbog Želje, a ne Uprava. Nemoj spominjati Amara, čovjek je otišao na godišnji odmorTikTak je napisao/la:Ubleha covjek koji je Zelju digao iz pepelacarsijaba je napisao/la:jah ... Kozarića i ublehe, ja Bogami sve konto da se na tekme dolazi zbog Želje, a ne Uprave. Svakakvih budala Tobejarabi.![]()
![]()
. Sutra ce vam i Amar biti ubleha placenici. Strah vas da ne ostanete bez koje stoje. Dovukao vas Misimovic ko drva na Grbavicu. Ban cu dobiti pa ne smijem da kazem sta mislim o takvim kao ti.

Carsijaba nemoj tako pisati, jeste da je otisao nekako "supacki" ali Amar je legenda našeg kluba. Stipu to godišnji 

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Hrasno1921
- Kontakt:
Amar Osim vise nije clan skusptine
Sent from my iPhone using Tapatalk

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Amara volim jer je fakin, ali su mi šega ovi likovi koji se pokušavaju "kriti" iza njegovog imena, a svi dobro znamo da ni njegovo maslo nije za Ramazana.MuhamedTM je napisao/la:Carsijaba nemoj tako pisati, jeste da je otisao nekako "supacki" ali Amar je legenda našeg kluba. Stipu to godišnji
Meni je npr. legenda Kluba pokojni Blagoje Bratić, Ivica Osim, Mišo Smajlović, Mehmed Baždarević, Čiko Radović...
Hrasno1921 je napisao/la:Amar Osim vise nije clan skusptine![]()
- Hrasno1921
- Kontakt:
Amar i jos cetiri clana
1921'
Reci mi ko je rekao da nisu legende? Isto tako Amar je legenda tip koji donio dosta dobrog Zelji.carsijaba je napisao/la:Amara volim jer je fakin, ali su mi šega ovi likovi koji se pokušavaju "kriti" iza njegovog imena, a svi dobro znamo da ni njegovo maslo nije za Ramazana.MuhamedTM je napisao/la:Carsijaba nemoj tako pisati, jeste da je otisao nekako "supacki" ali Amar je legenda našeg kluba. Stipu to godišnji
Meni je npr. legenda Kluba pokojni Blagoje Bratić, Ivica Osim, Mišo Smajlović, Mehmed Baždarević, Čiko Radović...
Njegovo maslo za Ramazana znam da nije ali opet necu zbog par likova nista reci loše za Amara. Znao nas je sve iritirati svojim ponašanjem nekad jer je ters. Ostalo daj Boze da se Amar vrati, niko sretniji

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
Pusti Amara, svakako te ne gotivi, nego jesi li preuzeo klub? Kažeš za 20 dana bi sredio stanje, to je odlično, jer se nakon Žuje, Đele i Keme, meni se čini još oporavljamo.Hrasno1921 je napisao/la:Amar i jos cetiri clana
-
- Kontakt:
Retorika iz udženika HDZ-ove političke akademije, recenzija dr. Dragan Čović, i povjesno pitanje može li sarajevski hrvat biti pravi hrvat.amazon je napisao/la:Dzaba trunite. Ta prica o PIO, Stanicu itd nikog ne zanima. Stav raje, pravih navijaca, ne placenika je da se uprava treba raspustit, sve ostalo je prodavanje magle. A to ce se desiti kad tad. Bilo to sad ili za mjesec je svejedno, samo sto cemo kao klub se boriti za opstanak, a evropu necemo opet vidjeti.
Onda kad spiskaju svu lovu pisat ce o tome kako oni uplacuju doprinose igracima, a ne pisu ili pricaju kako peru pare preko spanca.
Trunite u prazno a nas Zeljo u ku. Rcu.
Pa jest, nemožeš biti pravi navijač Želje, ako se neznaš grebat, ako nisi hajrovo, malo laminata, parketa ili keramike, ili obrno kakvo sponzorstvo klubu od nekog piljara. Sitne taldžije i piljari. Mali igrači, malih cifara.
U svakom slučaju, drug Kemo od prije par godina, ok, sad je ispuho, na zalasku karijere,skupa sa haverom Koldžom, koji broji zadnje dane načelničkog mandata, jadan pokušaj da obnovi karijeru. Ostaje mu da Fati s vremena na vrijeme tuhne petobu pred rajom Makijatu, to je i onako njegov nivo. Ima priliku da makar malo ostane gospodin i drži se fakulteta, ionako se patio dok je magistrirao.
- amazon
- Kontakt:
Sama cinjenica da neko pljuje po covjek koji je napravio sjajne rezultate govori samo ovamo. Da vam primanje plate od Zelje uskoro istice, pa mozete u kompletu kod Misketa u firmu da budete ekonomosti, pravnici i naucnici. Dosta ste ubleharili. I naravno da vas prijavi.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
Ako su dugovi rezultati, onda su vrhunski. Nepljujem ja ni po kome, ja to njemu i u lice kažem. Preko 12 godina se krije od Želje, i sad kad je ispuho u svakom smislu, a posebno političkom se sjetio Želje. Hajdeee, neznam odakle izvalčite ove političke fosile.amazon je napisao/la:Sama cinjenica da neko pljuje po covjek koji je napravio sjajne rezultate govori samo ovamo. Da vam primanje plate od Zelje uskoro istice, pa mozete u kompletu kod Misketa u firmu da budete ekonomosti, pravnici i naucnici. Dosta ste ubleharili. I naravno da vas prijavi.

- amazon
- Kontakt:
Ja nisam vidio niti u jednom trenutku da je neko za Kozarica, niti da se treba Misimovic zamjeniti Kozaricem. Stvar je u tome sto je gadno i za povracat citati gadosti o ljudima koji su napravili uspjeh s Zeljom sto niko nije. Sigurno nisu dosli u klub da su imali 3-4 miliona. Ne kazem da se nije hapalo ni tad, ali smo dan danas u skoro istom dugu a proslo je uprava i uprava. Sad je doslo vrijeme da se mora i to je tako. Da smo mi u nekom manjem dugu Bogme i nismo.
Samo ova uprava je spickala sigurno 2 miliona na 40 igraca, trenera, losih ugovora, odlazaka igraca itd.
Napravili **** parking, nesto malo zapada i srusili istok kao da su Boga za muda uhvatili tobe jarabi.
Sve to od para navijaca i kluba a ne svojim vlastitim parama da bi se tim kitili.
Isto tako ratu koju placaju placaju od para prodaje nase djece, evrope koju je Odovic s Kokotom izborio i finih para zaradio, da bi ti isti olosi koji se kite tim parama za Kokota rekli da je cetn.ik i sta sve.
Otjerali 100 igraca koji su u Zelji imali dobar broj utakmica, a predstavljali spanca s clanskom kao najvece pojacanje da bi na kraju otisao pred pocetak prvenstva.
Ima se tu pisati jos 100 stvari ali to nema svrhe. Ove ljudi su bivsi ako ne sad sigurno za mjesec, dva jer ce nam klub biti posljednji na tabeli. A tu ti ne moze pomoci ni Bog.
Samo ova uprava je spickala sigurno 2 miliona na 40 igraca, trenera, losih ugovora, odlazaka igraca itd.
Napravili **** parking, nesto malo zapada i srusili istok kao da su Boga za muda uhvatili tobe jarabi.
Sve to od para navijaca i kluba a ne svojim vlastitim parama da bi se tim kitili.
Isto tako ratu koju placaju placaju od para prodaje nase djece, evrope koju je Odovic s Kokotom izborio i finih para zaradio, da bi ti isti olosi koji se kite tim parama za Kokota rekli da je cetn.ik i sta sve.
Otjerali 100 igraca koji su u Zelji imali dobar broj utakmica, a predstavljali spanca s clanskom kao najvece pojacanje da bi na kraju otisao pred pocetak prvenstva.
Ima se tu pisati jos 100 stvari ali to nema svrhe. Ove ljudi su bivsi ako ne sad sigurno za mjesec, dva jer ce nam klub biti posljednji na tabeli. A tu ti ne moze pomoci ni Bog.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Sad kad sve ovo saberem i oduzmem, podrška upravi i Misimoviću, jača nego ikad.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.