FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa sta treba sada da prebiju igrace.Nismo takvi divljaci, podijeli im otkaze koje zasluzio a ne ceku im praviti ispred stadiona.
-
- Kontakt:
Baca ovaj troll ublehe, kakva policija, igraci dobili podrsku od koga su trebali dobiti.
Za zivot cijeli !
- Hrasno1921
- Kontakt:
Dugo vam je trebalo da dodjete, iskreno mislio sam da vas veceras nema
Igraci Zrinjskog otisli prije pola sata, nasi i dalje tu, vjerovatno "sastance", u mahali sam pa vidim s prozora sve

Igraci Zrinjskog otisli prije pola sata, nasi i dalje tu, vjerovatno "sastance", u mahali sam pa vidim s prozora sve

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Laže, iako bih ovoga puta volio da na laže, jer su neki već u kafanama.4672980102091213 je napisao/la:Baca ovaj troll ublehe, kakva policija, igraci dobili podrsku od koga su trebali dobiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Hrasno1921
- Kontakt:
odlicna uprava i strucnjaci ...
Računajući i Kostića, četiri različita trenera (Mulalić, Čapljić, Odović) u manje od godinu dana te oko nestvarnih 30 pojačanja od prošlog ljeta (Mailson, Zahirović, Hodžurda, S. Stevanović, Djermanović, Fejzić, Bogičević, Livaja, Lendrić, Stokić, Bekrić, Diatta, Kramarić, Mladenović, Halvadžić, M. Stevanović, Faria, Zolotić, Stanić, Nikolić, Jahić, Hervas, Lazić, Bevab, Radinović, Toskas, Pozder, Šećerović, Boccaccini, Husić) prošlo je kroz Željine papire. Puno? Previše.
1921'
-
- Kontakt:
Aco bio si u pravu za Fejzica, Vecini golovi prvi protiv Viteza i sad ovaj, izgubio je kompas.
Za zivot cijeli !
- Hrasno1921
- Kontakt:
bi belaj!!! kako ces sad opravdati pricu?Virtu4l je napisao/la:Laže, iako bih ovoga puta volio da na laže, jer su neki već u kafanama.4672980102091213 je napisao/la:Baca ovaj troll ublehe, kakva policija, igraci dobili podrsku od koga su trebali dobiti.
1921'
-
- Kontakt:
Zaboravljate sve dobre stvari sto je ova uprava uradila...
Vugla rego!
Do vracanja Osima se borimo za ostanak u prvom drzavnom rangu. Sjeti te se kad smo kritikovali Bajica, Viscu, Kerlu, Cocalica, Hadziahmetovica I Dzeku.
Nisu igraci ni sekunde krivi, kriv je onaj ko ih je postavio.
Imali jos ko da podrzava Kostica?
Vugla rego!
Do vracanja Osima se borimo za ostanak u prvom drzavnom rangu. Sjeti te se kad smo kritikovali Bajica, Viscu, Kerlu, Cocalica, Hadziahmetovica I Dzeku.

Nisu igraci ni sekunde krivi, kriv je onaj ko ih je postavio.
Imali jos ko da podrzava Kostica?
-
- Kontakt:
Jel vrijeme Kosticu ?aleksandar_veliki je napisao/la:Vidi druze, zivot jee cudo. Sve se vraca. Samo od svega je najgore sto ja dobijam poruku od covjeka odmah nakon utakmice i to od covjeka bliskog klubu slijedeceg sadrzaja: Nije Kosticeva odluka da se Veca vrati na gol. To je poraz u ovom slucaju Zelje ali i svakog drugog kluba koji je u slicnoj situaciji. Veca je za nase uslove dobar golman ali ne puno bolji ili slabiji od Fejzica. Samo je i on ukopan sad.4672980102091213 je napisao/la:Aco bio si u pravu za Fejzica, Vecini golovi prvi protiv Viteza i sad ovaj, izgubio je kompas.

Za zivot cijeli !
-
- Kontakt:
Po meni je onaj ko je dovodio igrace najveci krivac, a to je uprava, ali zbog nekih drugih stvari glupo je pricati da oni trebaju otici, a tek bi onda nagrabusili. Ovo mora biti skola i vise prava na gresku nemaju u sportskom segmentu, a neko novi mora dobiti punu slobodu. Kao laik vidis da i Kostic izmislja, ali brate bas izmislja. Drag mi je nekako i mislim da nije los trener, ali stvarno ima cudne odluke s ovim krilnim napadacima, bez Ugljese u timu i ovaj Secerovic je tanak. Ne znam stvarno, definitvno je alarm upaljen i mora se nesto promjeniti.
Za zivot cijeli !
-
- Kontakt:
dolazi vam segrt
-
- Kontakt:
Pogledaj omjer pobjeda u karijeri Odovica, Capljica I Mulalica, a onda pogledaj Kostica. Prva tri od rodjenja haman fudbaleri. Mislim da ti netreba vrijedjanje ove trojice da bi branio obicnog amatera koji je iz nepoznatih razloga zalutao u fudbal.aleksandar_veliki je napisao/la:Licno mislim da je Kostic najmanje kriv. Odovic, Capljic, Mulalic, Kostic. Zeljo to nikad nije radio i krivci su negdje drugo. Ne mozes se baviti sa sto poslova i misliti da si najbolji u svakom. To je tako i ne moze biti drugacije.
Nadam se samo da Musa nece doci
-
- Kontakt:
Ubleha nam dođe glave.Ne pamtim ovakvu nemoć i očaj. Želju nam polako ali sigurno guraju u ambis i to grupa sportskih marginalaca, ljudi koji vjerovatno ne poznaju ni pravila ove igre. Idite prodajite faks i saFun , ostavite se lopte bolje bi onaj Amarov cuko vodio klub od vas nehljebi majku vam vašu.
A smučar ti se pakuj i sa sobom onaj vagon buradi , čunjeva i markera ponesi, ubleho kretenska **** i tebe i onog ko te doveo.
Marš svi iz svetinjeeee
A smučar ti se pakuj i sa sobom onaj vagon buradi , čunjeva i markera ponesi, ubleho kretenska **** i tebe i onog ko te doveo.
Marš svi iz svetinjeeee
Uprava uradila sta napravila jednu tribinu parama od donacija i navijaca a drugu srusila ko je doveo onog Cenana halo ja necu da hodam po gradu da nebi nekog sreo jer bi mu se dobro znate vec sta jel to meni treba sa 52 godine.Ja volim Zelju ko mater i boli me ovo sve srcani sam prezivio granatu isto invalid osto u ratu ali nedam na Zelju jer mi je to famelija najbliznja.Kontas.
Ne treba tjerati samo Kostića, vec onoga ko ga je doveo u Želju. Nemoguće da su vazda treneri krivi (Odović, Čapljić, Mulalić, Kostić) i da niko ne odgovara za te promašaje 

Jedino logicno rjesenje je da vrate Odovica. Uz Osima ubjedljivo najboljeg trenera Zelje poslije rata! potrebna su naravno i adekvatna pojacanja, a pojedinim se zahvaliti na suradnji... ova uprava ima dobrih stvari, treba ih podrzati, ali imaju brate i dosta gresaka. Cestitke za renoviranje stadiona, a transfer politika, tj dovodjenje igraca i trenera je dosta lose uradjeno.... remont ekipe je neminovan i strucnog staba naravno!
-
- Kontakt:
Neko spomenu da nismo ocajnije izgledali. Neboj te se jesmo!
Demir Hotić poveo 24 igrača 31.01.2009., 15:44 Fudbaleri Željezničara danas su otputovali u Njemačku gdje će obaviti drugi dio priprema, a trener Demir Hotić poveo je 24 igrača. U Sarajevu su ostali Damir Rovčanin i Haris Redžepi, srbijanski državljani koji u Beogradu nisu uspjeli dobiti vize za ulazak u Njemačku, a u odnosu na prvoitni spisak u autobus se „ukrcao“ i napadač Stevo Malinović, koji je neposredno prije polaska potpisao dvogodišnji ugovor sa Željom. Željina ekspedicija nije krenula u 13 sati, kako je planirano, a kašnjenje je uslijedilo iz razloga što je Igor Radovanović zaboravio pasoš, pa je polazak autobusa prolongiran za skoro sat vremena, odnosno za vrijeme dok je „stigao“ Radovanovićev pasoš. Na pripreme su krenuili: Ibrahim Šehić, Goran Gvozdić, Sanel Borić, Samir Bekrić, Sead Bučan, Delimir Bajić, Edin Cocalić, Vlado Hrkač, Semir Kerla, Edis Mulalić, Dino Muharemović, Džemal Sadiković, Srđan Stanić, Admir Softić, Albin Pelak, Predrag Šimić, Emir Zeba, Mirsad Bešlija, Haris Bešlija, Mensur Sinanović, Igor Radovanović, Damir Memišević, Ranko Ivković i Stevo Malinović.
Ekipa sa igracima koji nisu mogli meda sa Hoticem, sezonu kasnije prvaci drzave pod Osimom.
Demir Hotić poveo 24 igrača 31.01.2009., 15:44 Fudbaleri Željezničara danas su otputovali u Njemačku gdje će obaviti drugi dio priprema, a trener Demir Hotić poveo je 24 igrača. U Sarajevu su ostali Damir Rovčanin i Haris Redžepi, srbijanski državljani koji u Beogradu nisu uspjeli dobiti vize za ulazak u Njemačku, a u odnosu na prvoitni spisak u autobus se „ukrcao“ i napadač Stevo Malinović, koji je neposredno prije polaska potpisao dvogodišnji ugovor sa Željom. Željina ekspedicija nije krenula u 13 sati, kako je planirano, a kašnjenje je uslijedilo iz razloga što je Igor Radovanović zaboravio pasoš, pa je polazak autobusa prolongiran za skoro sat vremena, odnosno za vrijeme dok je „stigao“ Radovanovićev pasoš. Na pripreme su krenuili: Ibrahim Šehić, Goran Gvozdić, Sanel Borić, Samir Bekrić, Sead Bučan, Delimir Bajić, Edin Cocalić, Vlado Hrkač, Semir Kerla, Edis Mulalić, Dino Muharemović, Džemal Sadiković, Srđan Stanić, Admir Softić, Albin Pelak, Predrag Šimić, Emir Zeba, Mirsad Bešlija, Haris Bešlija, Mensur Sinanović, Igor Radovanović, Damir Memišević, Ranko Ivković i Stevo Malinović.
Ekipa sa igracima koji nisu mogli meda sa Hoticem, sezonu kasnije prvaci drzave pod Osimom.
- plavousrcu
- Kontakt:
Poserem vam se na gradjevinsku i urbanisticku nesposobni stvorovi. **** vas onaj ko vas dovede u klub.
Jeste zadovljni ovdje sada? je li vam sad srce na mjestu. Hajde samo pricati lose i navlaciti losu energiju na klub, aferim vala
Ko navija za upravu? ko daj ime nicka sunce vam kalaisano svima.
Morate svi zapamtiti da niko nije iznad Zelje samo dragi Bog ne uprava hamdo himzo hikmet i rifet.
Sad o onom nehljebovicu iz slovenije i nasim truhlama iz odbrane posebno, pa picke jedne ima da igrate ko dokse. Igras za najtrofejniji klub majmune jedan ne za prodane i posoljene
ima da gines ili idi u pizdu materinu. Normalno da trebaju skinuti dresove, ljudima je Zeljo nesto vise od kluba I na Grbavici ne treba mravu dati prolaz a ne vitezu i zrinjskom.

Ko navija za upravu? ko daj ime nicka sunce vam kalaisano svima.
Morate svi zapamtiti da niko nije iznad Zelje samo dragi Bog ne uprava hamdo himzo hikmet i rifet.
Sad o onom nehljebovicu iz slovenije i nasim truhlama iz odbrane posebno, pa picke jedne ima da igrate ko dokse. Igras za najtrofejniji klub majmune jedan ne za prodane i posoljene

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Zigazaga i 42 gosta.