Premijer liga BiH - aktuelno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jesi ono ti spominjao slona na drvetu ili je neko drugi, treći, šesti?jurisicduska je napisao/la: ↑13 dec 2025, 18:47Joj evo i Široki ode ispred![]()
I dođosmo na ono sto vam je Duska govorio kad odigra svako sa svakim vi ste 6-7 ekipa lige.
Jbga morate priznati da se ja ipak malo bolje od vas razumijem u ovu drevnu igru.
Znamo da si naučio riječ potkapacititan na forumu ne moras je non stop pisat.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ma 10k zaokruzi svaku, prosjek neka bude 10k i daj im tituluDoktorXabaras je napisao/la: ↑13 dec 2025, 18:46Trebalo im je upisat 13800, kakva mitomanija.
Ponovo uvećanje za 100%![]()
Treba vam inspekciju poslat da prati brojanje karata, ovo sto radite je bas u skladu sa vasim principima mitomanskim

2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
jurisicduska
- Kontakt:
To ti je tako prihvatio ti ili neNajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 dec 2025, 18:52Jest vala sram ih bilo,nece golove iz ofsajda da priznaju
Sve je Edo Vehabovic kriv
Erick je najbolji primjer do utakmice sa radnikom je davao golcine sa 20,30 metara, a poslije radnika i dan dan je ostao trag na njemu
Vas je uzdrmao poraz protiv craiove i kradja protiv borca vas je unistila i tek sad se vracate u neku normalu
Adzem i igracu su pokradeni i sjebani iznutra i u glavi, a slag na tortu vici smo mi navijaci koji ne gledamo objektivno i sav pritisak prenesemo na brod koji tone
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
NoDi80 je napisao/la: ↑13 dec 2025, 19:01To ti je tako prihvatio ti ili neNajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 dec 2025, 18:52Jest vala sram ih bilo,nece golove iz ofsajda da priznaju
Erick je najbolji primjer do utakmice sa radnikom je davao golcine sa 20,30 metara, a poslije radnika i dan dan je ostao trag na njemu
Vas je uzdrmao poraz protiv craiove i kradja protiv borca vas je unistila i tek sad se vracate u neku normalu
Adzem i igracu su pokradeni i sjebani iznutra i u glavi, a slag na tortu vici smo mi navijaci koji ne gledamo objektivno i sav pritisak prenesemo na brod koji tone
A tebe su uzdrmale babice prilikom poroda, drugog objasnjenja nemam...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ovo je hit, “sudje su usrale sezonu Zalje” ima li kraja glupostima?
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Čudo onaj štrumfovsko-ciganski portal kLjiX ne piše o 10000 gledalaca na "plati vodu! areni....
Plavi munafici su čak i djikane prekucali u mitomaniji i onoj "ponavljamo laži dok i sami ne povjerujemo u njih kao da su istina..."
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 13 dec 2025, 19:11, ukupno mijenjano 2 puta.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nas je syebalo iskljucivo pustanje Zekica i rusenje tesko izgradjenog sistemaNoDi80 je napisao/la: ↑13 dec 2025, 19:01To ti je tako prihvatio ti ili neNajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 dec 2025, 18:52Jest vala sram ih bilo,nece golove iz ofsajda da priznaju
Vi ste oni sto su zivotom tvrdili da kad si bolji zabijes 3 komada i sudija ti nista ne moze i tako sprdali lakrdije koje smo mi trpili
Pozz
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nodi zapitas li se nekad zasto i tvoji misle da si mentalno ostecen?
Zekic je otisao zbog kriminalnog savezaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 dec 2025, 19:10
Vi ste oni sto su zivotom tvrdili da kad si bolji zabijes 3 komada i sudija ti nista ne moze i tako sprdali lakrdije koje smo mi trpili
Pozz
Slazem se s tobom i ja sam u vecini slucajeva govorio da ste pokradeni
Neki su samo krakovidni ne vide siru sliku, a ni nemaju nekih argumenata i vrijedjanja im je jedina opcijaErosViverosViv je napisao/la: ↑13 dec 2025, 19:12
Nodi zapitas li se nekad zasto i tvoji misle da si mentalno ostecen?
Nemam nesto zivaca da se upustam u rasprave, jer znam da je adzem najmanje kriv i da nam klopp ne bi pomogao, dok vico to ne dozvoli
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 13 dec 2025, 19:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Posebno je indikativno bilo kad nisu ljetos uspjeli rasprodati ni 10.000 ulaznica za evropsku utakmicu u vrijeme kad sve vrvi od dijaspore i turista. Ne pričamo o posjeti koju u tom periodu naprimjer ima Sarajevo, nego o 10.000 ulaznica, brojci koja je optimalna i adekvatna za klubove sa nešto skromnijom navijačkom bazom, ali i tu su zakazali.jurisicduska je napisao/la: ↑13 dec 2025, 18:59I onda im neko vjeruje da imaju 12000 članova.
6 u vrh glave.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Za Europsku utakmicu kapacitet je bio 13.000 i utakmici su mogli prisustvovati samo članovi.Herson je napisao/la: ↑13 dec 2025, 19:13Posebno je indikativno bilo kad nisu ljetos uspjeli rasprodati ni 10.000 ulaznica za evropsku utakmicu u vrijeme kad sve vrvi od dijaspore i turista. Ne pričamo o posjeti koju u tom periodu naprimjer ima Sarajevo, nego o 10.000 ulaznica, brojci koja je optimalna i adekvatna za klubove sa nešto skromnijom navijačkom bazom, ali i tu su zakazali.jurisicduska je napisao/la: ↑13 dec 2025, 18:59I onda im neko vjeruje da imaju 12000 članova.
6 u vrh glave.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Al Nodi da dokaze nesto stavi Erika koji do Veleza gola u karijeri nije dao
- Riquelme1921
- Kontakt:
Tvoj tim ima najveću vrijednost prema Transfermarktu a sa utakmicom više zaostaje 14 bodova za prvim mjestom i ti stavljaš taj emoji...tebi top
Grupa iznad svakog pojedinca.
Mala je razlika od borbe za titulu do s parama ste pobjegli želji samo x bodova
Isto ko sto je mala razlika od nikom te ne damo do da hoce doci investitor
Isto ko sto je mala razlika od nikom te ne damo do da hoce doci investitor
Osvojili bod a stoka ih opet vrijedja
Zasluzili smo da nas ismijavaju, nema druge. O tome da su oni lose to nije ni bitno, jer ovo sto mi pruzamo je za ismijavanja sve do februara tamo nekad.Riquelme1921 je napisao/la: ↑13 dec 2025, 19:18Tvoj tim ima najveću vrijednost prema Transfermarktu a sa utakmicom više zaostaje 14 bodova za prvim mjestom i ti stavljaš taj emoji...tebi top
Fk Željezničar.
A jbt grbavica krcata, manijaci se nabili u onaj dio bruka ih bilo. Pa jes jednu 14k danas bilo rekord pao.
Kako ono ide, golem si zeljo? Jel tako ide ?
Kako ono ide, golem si zeljo? Jel tako ide ?
Trenutno korisnika/ca: bvsic, ErosViverosViv, mnon46 i 31 gost.
.png)