Svi znamo da je Barcelona sinoć kiksala u gostima protiv Sportinga. Večeras Real Madrid ima priliku da uhvati priključak za Barcelonom i da smanji zaostatak na -5 bodova, trenutno iznosi -8. Dobra vijest za Madriđane jeste da se vraća par ključnih igraća u igru kao što su Pepe, Marcelo i Sergio Ramos. Zadnjih par utakmica RM je igrao sa šarenom odbranom zbog čega su njihovi protivnici imali više šansi za gol. Mislim da se večeras to mjenja. Ovo je najjača odbrana koju RM posjeduje. Također i u napadu stvari stoje odlično. Adebayor je počeo zabijati golove(navodno Real želi da ga zadrži kao svog igrača, tako da će večeras igrati motivisano), Kaka također se vraća u formu, Lass trči za petoricu ljudi na terenu. Njegova zadaća je da večeras prekida napade Espanyola. Za Ronalda i Ozila ne treba trošiti riječi, majstori s loptom. Espanyol je prošlu utakmicu izgubio u gostima protiv Almerije, dok je predprošlu također izgubio na svom terenu protiv Villareala (0:1). Mislim da je ovo danas zicer dana. Pobjeda Real Madrida.
Moji tipovi na ovu utakmicu su:
Pobjeda Reala @ 1,4
Pobjeda Reala s' hendikepom @ 1,9
PK 2/2 @ 1,9 or X/2 @ 4,2
PS2 @ 1,9
Sretno svima.