dobio si ppcombe je napisao/la:Možel na pp koliko je obeštećenje za Ordagu? I znali neko imali iko od igrača da ostaje ako je klub 12-orici dao nogu njih 6-7 će svakako sami otići pa ko onda ostaje. Ako se već spominje da će se ići odma na povratak u premier ligu (u što čisto sumnjam) zar nije logično da se pokušaju zadržati igrači koji su nešto vrijedili u prethodnoj sezoni(ima ih sigurno 4-5).
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
- theboss_RD07
- Kontakt:
Dobaci i menizmaj348 je napisao/la:dobio si ppcombe je napisao/la:Možel na pp koliko je obeštećenje za Ordagu? I znali neko imali iko od igrača da ostaje ako je klub 12-orici dao nogu njih 6-7 će svakako sami otići pa ko onda ostaje. Ako se već spominje da će se ići odma na povratak u premier ligu (u što čisto sumnjam) zar nije logično da se pokušaju zadržati igrači koji su nešto vrijedili u prethodnoj sezoni(ima ih sigurno 4-5).

⭐
-
- Kontakt:
Combe možeš samo da lajes i dalje ordagica su posmatrali u obarskok menadžeri ali nije zadovoljio. Combeta za direktora umjesto hamze čovjek je pravo ljudsko oličenje poštenja i istina odmah ga za direktora. Al da preko o foruma anonimno da vodi klub posto je mnogo hrabarpo pitanju pljuvanja. Ja kada imam nekome da nešto kažem ja napišem ili kažem u lice i to ti je tako. A ne ovako kao ti imaš svima nešto reći a ne znamo ko je taj pametni glavic koji je sposoban. Još jednom ponavljam piska se nista ne pita tu je da organiziju povremeno press i da izvještava za radiobet i web stranicu zvijezde. A ljudi iz uprave ponavljam rade odličan poso rade da ostave ljude koji su vrijedili u ekipi. Puna ima podrska
Dobro je da se već počelo raditi. Bitno je već početi sa pripremama u i oko kluba ako se misli pokušati ekspresno vratiti među premijerligaško društvo. Mislim da se treba upoznati i sa 'ligom', jer, mislim da ljudi koji su u klubu nisu baš najbolje upoznati sa svime, ali, vjerujem da će i tu poduzeti potrebne radnje i da će se na vrijeme 'pohvatati konci'. I, @zmaj348 da li može i meni ta pp sa podacima?
Moze i meni, druze.zmaj348 je napisao/la:osim onih 12 igrača koji su odmah dobili ispisnicu,ostali su dobili 7 dana da se izjasne da li žele da ostanu u klubu i sledeću godinu..navodno Stojanov i Gadžo su izrazili želju za odlaskom...Sloboda zainteresovana za Ordagića,e sada da li će komšije imati dovoljno novaca za njega to je drugo pitanje..cifru ako neko želi da zna koliko naši traže na PP..(pp samo za simpatizere Zvijezde)
Maloumnjače kakve veze ima Ordagić? I juče sam rekao ja za nešto što nisam sposoban toga se kanem pa tako i vođenje kluba nije za mene. Ali glupsone jedan problem je u tome što ti misliš da si ti sposoban i tebi slični. Ja sam rekao svoje mišljenje da je uprava dreš i iza tog stojim, ako ti nije jasno trebao si malo bolje gledati to i na utakmicama jer sam svoje mišljenje što se tiče trenutne uprave davao i dole i to veoma glasno i jasno.reddragon001 je napisao/la:Combe možeš samo da lajes i dalje ordagica su posmatrali u obarskok menadžeri ali nije zadovoljio. Combeta za direktora umjesto hamze čovjek je pravo ljudsko oličenje poštenja i istina odmah ga za direktora. Al da preko o foruma anonimno da vodi klub posto je mnogo hrabarpo pitanju pljuvanja. Ja kada imam nekome da nešto kažem ja napišem ili kažem u lice i to ti je tako. A ne ovako kao ti imaš svima nešto reći a ne znamo ko je taj pametni glavic koji je sposoban. Još jednom ponavljam piska se nista ne pita tu je da organiziju povremeno press i da izvještava za radiobet i web stranicu zvijezde. A ljudi iz uprave ponavljam rade odličan poso rade da ostave ljude koji su vrijedili u ekipi. Puna ima podrska
U svim normalnim sredinama u klubu se za nešto pitaju ljudi koji su ili uspješni privrednici ili legende kluba u sportskom smislu. A šta je kod nas'??? Jesu li Sadan, Kikić i kompanija uspješni privrednici ili možda legende Zvijezde??' I ti Pisko zajedno sa njima uspješni fudbaler Tramošnice iz njenih najboljih vremena, fukara kojoj je žao dati 5 KM za ulaznicu. Moj Piska to sav svjet vidi i zna, samo si ti slijep kraj rođenih očiju.
I opet odgovorno tvrdim ako gore pobrojani i ti i dalje budete imali veze sa Zvijezdom da nam iduće goine prijeti grčevita borba da se očuva Prvoligaški život.
auuu u šta se uvali,ne mogu da radim od pp-a
,danas je sastanak sa Nedimom,a izgleda da niko od nas nije znao da Sadan nije više u klubu,rekoše mi poodavno a koliko je to ne bi vam znao reći..

Ne bi to drug moglo biti poodavno, pošto sam Sadana vidio da sjedi u loži na utakmici protiv Veleža, znači predzadnje kolo.zmaj348 je napisao/la:auuu u šta se uvali,ne mogu da radim od pp-a,danas je sastanak sa Nedimom,a izgleda da niko od nas nije znao da Sadan nije više u klubu,rekoše mi poodavno a koliko je to ne bi vam znao reći..
Znaš li možda da li postoje realni izgledi da Nedim ostane???
ne znam,kada šta saznam objavit ću...combe je napisao/la:Ne bi to drug moglo biti poodavno, pošto sam Sadana vidio da sjedi u loži na utakmici protiv Veleža, znači predzadnje kolo.zmaj348 je napisao/la:auuu u šta se uvali,ne mogu da radim od pp-a,danas je sastanak sa Nedimom,a izgleda da niko od nas nije znao da Sadan nije više u klubu,rekoše mi poodavno a koliko je to ne bi vam znao reći..
Znaš li možda da li postoje realni izgledi da Nedim ostane???
-
- Kontakt:
Ej moj combe papcino jedna skrivena dodji i daj doprinos manji sranja po forumu radi tebe ljudi ne mogu znati Šta se dešava u klubu kakve su namjere. S Jusufbegovicem je 90% završeno.
-
- Kontakt:
Kako je se grad i zvijezda namucili da plate za ordagu koji je opravdao svaku marku ako ode ispod 250 000 eura netko tko to potpise treba ga lincovat u centru za uzor
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Daj nam informacija , sta se planira dalje koliko su jaki novi sponzori sto dolaze, imal kakvih planova za stadionreddragon001 je napisao/la:Ej moj combe papcino jedna skrivena dodji i daj doprinos manji sranja po forumu radi tebe ljudi ne mogu znati Šta se dešava u klubu kakve su namjere. S Jusufbegovicem je 90% završeno.
Nevjerovatno kolko neki seru ovdje, pa zar vam vise nije dosadno. Svi smo vjerovali da je Segrt dobar strucnjak, dobar covjek i svi smo se kleli u njega na kraju se ispostavilo totalno drugacije. Valjo nam je Piska dok je odrzavo stranicu i piso kakve-takve informacije, a sad nam ne valja. Segrt nam je tolku pricu prosipo, a sad nece da raskine ugovor. Nadam se da ce ljudi iz uprave odradit dobar posao i da cemo se vec naredne sezone vratiti u Pl.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
500 000 maraka obestecenje za Ordagica..hmmm...da nije puno malo....nije ovo engleska premijer liga nego bosanska....do.kad uostalom on im ugovor sa zvijezdombatigol777 je napisao/la:makar 250.000 eura
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Ako vrijedi Piric mozda vrijedi i Ordagic,ugovor mu istice za šest mjeseci koliko ja znam ,Zvijezda ipak trazi manju cifru a ne ovu...staragarda je napisao/la:500 000 maraka obestecenje za Ordagica..hmmm...da nije puno malo....nije ovo engleska premijer liga nego bosanska....do.kad uostalom on im ugovor sa zvijezdombatigol777 je napisao/la:makar 250.000 eura
-
- Kontakt:
Ordagic nema ambicija da ide u Slobodu, to je sigurno jedino gdje bih on mogao igrati jeste Zeljo ili Sarajevo od domacih. Ali prvenstveno se ceka ponuda za vani da se pusti u suprotnom ostaje u GRadaccu. Colic je potpisao medju prvima i rekao zeli da ostane za manje pare da pomogne Zvijezdi.Ponudeno je produzenje ugovora Stojanovu, Bubi, Isanovicu, Gadzi oni ce se izjasniti za par dana. Spasojevic Mirko je isto se ponudio da bih volio ostati, ali ovi iz kluba ga ne zele. Vec Hamza radi na kontaktiranju igraca koji bih mogli da pojacaju Zvijezdu uskoro vise informacija. Ovo sto je napisano znaci to su informacije iz kluba koje su trenutno na raspolaganju. Treba istaci ali nije provjerena informacija da bih nas i Facic mogao napustiti, takoder i Doljancic jer otac istog kaze da mu je za sina iz ponizenja igrati prvu ligu toliko o nasoj djeci. U narednom periodu dobro treba vidjeti kome pruziti sansu u Zvijezdi. Isti taj Doljancic loptu nije dirao u Zadnjem kolu a smatra se igracem.
-
- Kontakt:
Veliki potpis combe. On smatra sposobnim ljude koji su nas makli iz PL. Debil. I nista nisu napravili za godinu dana za zvijezdu. A ovaj pisko ih hvali zato sto su mu dospustili da se on mota dole i nesto pametuje. Zato su oni njemu dobri. A ne zbog onog sto su uradili odnosno sto nisu uradili. A pisko ko pisko. I da je za vrijeme nurde imaao pristup klubu i njega bi dizao u zvijezde...combe je napisao/la:Maloumnjače kakve veze ima Ordagić? I juče sam rekao ja za nešto što nisam sposoban toga se kanem pa tako i vođenje kluba nije za mene. Ali glupsone jedan problem je u tome što ti misliš da si ti sposoban i tebi slični. Ja sam rekao svoje mišljenje da je uprava dreš i iza tog stojim, ako ti nije jasno trebao si malo bolje gledati to i na utakmicama jer sam svoje mišljenje što se tiče trenutne uprave davao i dole i to veoma glasno i jasno.reddragon001 je napisao/la:Combe možeš samo da lajes i dalje ordagica su posmatrali u obarskok menadžeri ali nije zadovoljio. Combeta za direktora umjesto hamze čovjek je pravo ljudsko oličenje poštenja i istina odmah ga za direktora. Al da preko o foruma anonimno da vodi klub posto je mnogo hrabarpo pitanju pljuvanja. Ja kada imam nekome da nešto kažem ja napišem ili kažem u lice i to ti je tako. A ne ovako kao ti imaš svima nešto reći a ne znamo ko je taj pametni glavic koji je sposoban. Još jednom ponavljam piska se nista ne pita tu je da organiziju povremeno press i da izvještava za radiobet i web stranicu zvijezde. A ljudi iz uprave ponavljam rade odličan poso rade da ostave ljude koji su vrijedili u ekipi. Puna ima podrska
U svim normalnim sredinama u klubu se za nešto pitaju ljudi koji su ili uspješni privrednici ili legende kluba u sportskom smislu. A šta je kod nas'??? Jesu li Sadan, Kikić i kompanija uspješni privrednici ili možda legende Zvijezde??' I ti Pisko zajedno sa njima uspješni fudbaler Tramošnice iz njenih najboljih vremena, fukara kojoj je žao dati 5 KM za ulaznicu. Moj Piska to sav svjet vidi i zna, samo si ti slijep kraj rođenih očiju.
I opet odgovorno tvrdim ako gore pobrojani i ti i dalje budete imali veze sa Zvijezdom da nam iduće goine prijeti grčevita borba da se očuva Prvoligaški život.
sve za nasu zvijezdu !!!!!
-
- Kontakt:
Ajde bolan pa motajte se vi bolan pisete 2-3 covjeka sa 10 nikova, smijesni ste pustite na miru ljudi nek rade svoj poso, a ko radi on i grijesi. Ja vjerujem u ove ljude ako oni dignu ruke onda smo tek nahebali valja igrati sa Bosnom M. Bio sam ja i u vrijeme nurde dole cak sam bio i igrac u to vrijeme ne brinite se vi za mene gledajte svoja posla. Ja to radim iz ljubavi prema Zvijezdi a lahko je pisati ovdje po forumu. Evo dajem na raspolaganje kod god hoce da umjesto mene trosi svoje vrijeme i pare izvjestavajuci sto na BET, sto ovdje sto na klupske stranice. 80% utakmica sam pratio sve o svom trosku i ekipe svoje s kojom idem. Prema tome umrite dusmani Zvijezda ce opet biti sampion! A vi pljuvaci imate svoju Bosnu Mionicu idite tamo trenirajte i vodite klub.
-
- Kontakt:
Ordagica nitko netjera super momak dobar igrac i nek bude u gradaccu....nece otici za manje para ni nakon isteka ugovora.....treba ispostovati i prvi profesionalni ugovor i maticni i pare za naknadu i tako da ......kad menadzer iz beograda kaze ne sutira a to je puno para za pas igraca ....moj menadzeru opet ga ti nebi jer da sutira tad bi bio milion alo bre beogradjani
Kakve pare za naknadu? Ordagić nakon isteka ugovora ide bez marke naknade gdje god hoće, Zvijezda ne dobija ništadesetkamarakane je napisao/la:Ordagica nitko netjera super momak dobar igrac i nek bude u gradaccu....nece otici za manje para ni nakon isteka ugovora.....treba ispostovati i prvi profesionalni ugovor i maticni i pare za naknadu i tako da ......kad menadzer iz beograda kaze ne sutira a to je puno para za pas igraca ....moj menadzeru opet ga ti nebi jer da sutira tad bi bio milion alo bre beogradjani

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.