BukvalnoMerakk1921 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 14:51Ma ne zna se ko je gori Velez ili Željo, najrealniji komentar prvog poluvremena

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
BukvalnoMerakk1921 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 14:51Ma ne zna se ko je gori Velez ili Željo, najrealniji komentar prvog poluvremena
Boli istina?SSR je napisao/la: ↑02 feb 2021, 14:48Opet tiMuksi123 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 14:46Hahhaha pa ljudi nije valjda da ste vi nešto očekivali,ne može se pita napraviti a da nemaš mesa u ovom slučaju igrača,kad ćete već jednom shvatiti da nam je igrački kadar na nivou Prve Lige Federacije,ovi igrači nemaju kvalitet za titulu to shvatite i prestanite se lažno nadati,ja ih svakako ne gledam jer znam kakvi su samo sebe ubijate lažnim nadama....![]()
Nema šta da boli, ekipa koja ima Lendrića, Štilića, Zeca, Alispahića na nivou prve lige fbihMuksi123 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 14:55Boli istina?SSR je napisao/la: ↑02 feb 2021, 14:48Opet tiMuksi123 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 14:46Hahhaha pa ljudi nije valjda da ste vi nešto očekivali,ne može se pita napraviti a da nemaš mesa u ovom slučaju igrača,kad ćete već jednom shvatiti da nam je igrački kadar na nivou Prve Lige Federacije,ovi igrači nemaju kvalitet za titulu to shvatite i prestanite se lažno nadati,ja ih svakako ne gledam jer znam kakvi su samo sebe ubijate lažnim nadama....![]()
![]()
Stilic,Mesa,Zec uredu,al nemoj zezat da je tebi Lendric dobar igrac
Isto majke mi,oci krvare jarane zapitas se kako smo se srozali da takvi polovnjaci igraju u Zelji,...
Užas, ali bukvalno ništa ni sa čim. Nećemo mi centa naprijed krenuti dok se ne riješimo 90% igrača iz sadašnje ekipe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.