Opusti se legendo, uživaj u fudbalu, šta se sikiraš oko Želje povazdan na forumu. Izađi vani ganjaj trebe ispijaj kafe pusti naše ideale.DoktorXabaras je napisao/la: ↑12 dec 2025, 23:09Pa j.ebiga kad ste izdali svoje ideale moramo se nekako sikirati...kako ono ide nije željo prazan stan...Riquelme1921 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 22:38Na ovom pdf kad čovjek čita ispade više Pitari zabrinuti za Želju zbog dolaska Mirvića od nas samih..
#nikomtenedamo![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- Riquelme1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Grupa iznad svakog pojedinca.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Uživo sam legendice moja u nedelju može mi biti do aprilaRiquelme1921 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 23:38Opusti se legendo, uživaj u fudbalu, šta se sikiraš oko Želje povazdan na forumu. Izađi vani ganjaj trebe ispijaj kafe pusti naše ideale.DoktorXabaras je napisao/la: ↑12 dec 2025, 23:09Pa j.ebiga kad ste izdali svoje ideale moramo se nekako sikirati...kako ono ide nije željo prazan stan...Riquelme1921 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 22:38Na ovom pdf kad čovjek čita ispade više Pitari zabrinuti za Želju zbog dolaska Mirvića od nas samih..
#nikomtenedamo![]()
Nego kako ono bi...nismo mi Mirvićeva privatna prćija
- Riquelme1921
- Kontakt:
Pa znaš kako, mi i dalje nismo ničija prćija a ne mora značiti niti da ćemo biti. Ni ti ni ja niti iko još ne zna kakav će ugovor biti ako uopšte dođe do ulaska Sanina, ne mora značiti da će biti retardiran kao Ismir.DoktorXabaras je napisao/la: ↑12 dec 2025, 23:51Uživo sam legendice moja u nedelju može mi biti do aprilaRiquelme1921 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 23:38Opusti se legendo, uživaj u fudbalu, šta se sikiraš oko Želje povazdan na forumu. Izađi vani ganjaj trebe ispijaj kafe pusti naše ideale.DoktorXabaras je napisao/la: ↑12 dec 2025, 23:09
Pa j.ebiga kad ste izdali svoje ideale moramo se nekako sikirati...kako ono ide nije željo prazan stan...
#nikomtenedamo![]()
![]()
Nego kako ono bi...nismo mi Mirvićeva privatna prćija![]()
Vi naprimjer jeste jer Ismir gomila igrače bez ikakvog plana, dovodi trenere i daje im otkaze poslije par kola. Dovodi Zekiću Ljajića koji se nikako ne uklapa u njegov stil igre, pravi vas budalama što se tiče Ayle i dovodi 70 igrača u 5 godina.
Ipak, za to ste krivi i vi. Nedavno se otkrilo da je Ayla i dalje sa ekipom, putuje na utakmice i boravi u VIP sobama a Horde se nisu oglasile, zašto? Prošli put su bojkotovali utakmice zbog iste. Možda jer Horde Zla uzimaju dio novca od ulaznica?
A sta ako ovaj vas bude gori od ovog naseg?Riquelme1921 je napisao/la: ↑13 dec 2025, 00:04Pa znaš kako, mi i dalje nismo ničija prćija a ne mora značiti niti da ćemo biti. Ni ti ni ja niti iko još ne zna kakav će ugovor biti ako uopšte dođe do ulaska Sanina, ne mora značiti da će biti retardiran kao Ismir.DoktorXabaras je napisao/la: ↑12 dec 2025, 23:51Uživo sam legendice moja u nedelju može mi biti do aprilaRiquelme1921 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 23:38
Opusti se legendo, uživaj u fudbalu, šta se sikiraš oko Želje povazdan na forumu. Izađi vani ganjaj trebe ispijaj kafe pusti naše ideale.![]()
Vi naprimjer jeste jer Ismir gomila igrače bez ikakvog plana, dovodi trenere i daje im otkaze poslije par kola. Dovodi Zekiću Ljajića koji se nikako ne uklapa u njegov stil igre, pravi vas budalama što se tiče Ayle i dovodi 70 igrača u 5 godina.
Ipak, za to ste krivi i vi. Nedavno se otkrilo da je Ayla i dalje sa ekipom, putuje na utakmice i boravi u VIP sobama a Horde se nisu oglasile, zašto? Prošli put su bojkotovali utakmice zbog iste. Možda jer Horde Zla uzimaju dio novca od ulaznica?
Pitao sam to i prije i niko mi nije odgovorio. Kakve veze Sanin ima sa fudbalom i zasto ocekujete dobro ista od njeg?
Nodi ulozio za sanina vec 50 miliona
- Riquelme1921
- Kontakt:
Pa znaš kako, ako bude gori nama se ne piše dobro, ipak i dalje ne možemo ništa reći jer ne znamo kakvi su detalji pregovora. Ali definintivno je moguće da i naš bude loš kao što je i Ismir. Po meni ipak treba riskirati i pokušati jer ovo spajanje kraja s krajem i preživljavanje, borba za četvrto mjesto da odigramo jedno pretkolo Konferencijske lige ne vodi nigdje. Umoran sam više od raznih fudbalskih antitalenata koje gledam sve ove godine na Grbavici.bvsic je napisao/la: ↑13 dec 2025, 00:08A sta ako ovaj vas bude gori od ovog naseg?Riquelme1921 je napisao/la: ↑13 dec 2025, 00:04Pa znaš kako, mi i dalje nismo ničija prćija a ne mora značiti niti da ćemo biti. Ni ti ni ja niti iko još ne zna kakav će ugovor biti ako uopšte dođe do ulaska Sanina, ne mora značiti da će biti retardiran kao Ismir.DoktorXabaras je napisao/la: ↑12 dec 2025, 23:51
Uživo sam legendice moja u nedelju može mi biti do aprila![]()
Pitao sam to i prije i niko mi nije odgovorio. Kakve veze Sanin ima sa fudbalom i zasto ocekujete dobro ista od njeg?
prolupo nodi od svih desavanja ne zna ni sam jel na prodaju ili neNajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 dec 2025, 20:05Nisu na prodaju ali jesu na prodaju![]()
Ovo je sad i dobro,prije 10ak godina sta su pisali,slali u avaz clanke "privatizacija je nuznost malim klubovima" i slicno.
Kad je prpa ne bira se a znaju i sami da ce frajeru morati prepisati 51% kluba inace nece marke uloziti osim ako nije ozbiljan levat.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Drug razocarace se velika vecina vasih navijaca pismom namjere...Riquelme1921 je napisao/la: ↑13 dec 2025, 00:21Pa znaš kako, ako bude gori nama se ne piše dobro, ipak i dalje ne možemo ništa reći jer ne znamo kakvi su detalji pregovora. Ali definintivno je moguće da i naš bude loš kao što je i Ismir. Po meni ipak treba riskirati i pokušati jer ovo spajanje kraja s krajem i preživljavanje, borba za četvrto mjesto da odigramo jedno pretkolo Konferencijske lige ne vodi nigdje. Umoran sam više od raznih fudbalskih antitalenata koje gledam sve ove godine na Grbavici.bvsic je napisao/la: ↑13 dec 2025, 00:08A sta ako ovaj vas bude gori od ovog naseg?Riquelme1921 je napisao/la: ↑13 dec 2025, 00:04
Pa znaš kako, mi i dalje nismo ničija prćija a ne mora značiti niti da ćemo biti. Ni ti ni ja niti iko još ne zna kakav će ugovor biti ako uopšte dođe do ulaska Sanina, ne mora značiti da će biti retardiran kao Ismir.
Ja mislim da niko vise ne zna sta pise u ponudi od pitara. Ko da je njima na adresu pisaoRiquelme1921 je napisao/la: ↑13 dec 2025, 00:21Pa znaš kako, ako bude gori nama se ne piše dobro, ipak i dalje ne možemo ništa reći jer ne znamo kakvi su detalji pregovora. Ali definintivno je moguće da i naš bude loš kao što je i Ismir. Po meni ipak treba riskirati i pokušati jer ovo spajanje kraja s krajem i preživljavanje, borba za četvrto mjesto da odigramo jedno pretkolo Konferencijske lige ne vodi nigdje. Umoran sam više od raznih fudbalskih antitalenata koje gledam sve ove godine na Grbavici.bvsic je napisao/la: ↑13 dec 2025, 00:08A sta ako ovaj vas bude gori od ovog naseg?Riquelme1921 je napisao/la: ↑13 dec 2025, 00:04
Pa znaš kako, mi i dalje nismo ničija prćija a ne mora značiti niti da ćemo biti. Ni ti ni ja niti iko još ne zna kakav će ugovor biti ako uopšte dođe do ulaska Sanina, ne mora značiti da će biti retardiran kao Ismir.
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

.png)