NK Zvijezda Gradačac

zmaj348
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj348 » 01 jun 2015, 15:04

NKZ07 je napisao/la:Znam koji su igraci tacnije njih 12,ali dok ne dobijem potvrdu necu govoriti dalje
Facic potpisao ugovor ne znam detalje.
odlično,dobar je mali Fačić,od njega tek sledeću sezonu očekujem da pokaže šta zna...

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 01 jun 2015, 15:15

zmaj348 je napisao/la:
NKZ07 je napisao/la:Znam koji su igraci tacnije njih 12,ali dok ne dobijem potvrdu necu govoriti dalje
odlično,dobar je mali Fačić,od njega tek sledeću sezonu očekujem da pokaže šta zna...
Ja sam za to da probamo zadrzati Diattu i Amera,i golamana Brkića i malog Besima,ostalo poredat ovo sto imamo mozda ostavit Gadzu :)
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 01 jun 2015, 16:40

NKZ07 je napisao/la:
zmaj348 je napisao/la:
Ja sam za to da probamo zadrzati Diattu i Amera,i golamana Brkića i malog Besima,ostalo poredat ovo sto imamo mozda ostavit Gadzu :)
Amera treba prodat. To je za njegovo i nase dobro. Ali naravno za dobru cifru. Za te pare mozes dovest 3 samo takva igraca...

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 01 jun 2015, 17:11

Drugovi spominju se neki igraci od vas da bih mogli doci kod nas u Bratstvo ?? jel ima neko vise info o tome ??

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 01 jun 2015, 17:15

GracanicaAA je napisao/la:Drugovi spominju se neki igraci od vas da bih mogli doci kod nas u Bratstvo ?? jel ima neko vise info o tome ??
neznam koliko je tacno ja kako sam jutros cuo navodno ovaj golman japanac sto je bio kod nas a za ostale ne znam ;)
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 01 jun 2015, 17:26

Sta ce vam imate takvih nego vi trAzite bolje. Ja sam da ostanu brka faca ordaga gadzo i nasa djeca
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 01 jun 2015, 18:39

Ej moj combe kako o ti nadaš na pestalice rodje nikako oni su zatvorili kapije svima pa j tebi niko nije mogao pratiti treninge svi dobro znamo. Istina hvalio sam šegrta prvu polusezonu zadnjih kola sto je i bilo za pohvalu uzeo je 7 bodova. Ali na pauzi to znaju svi koliko smo bitku vodili s njim i ja i ostali koji su bili dole svaki dan riješio je sve jednog po jednog iz kluba od durguta, denisa taleta, pa ostale a radi takvih a kao što si ti combe kontrast ne treba ovdje ništa ni pisati. Jer te bi je bitno ssmo da pljujes nije bitno koga dali mene upravu, fadila, trenera sve ali nas to ne boli je to pljuje neki anonimna pi zdurina. Tako da imaš mahanje a mi se idemo spremati za Pl. A treneru ovome gospodine niti jedan bod nije dogovore care moj. Pogledaj malo snimke prvi Velez mu je okrenuo ledja.a ostalim da e pricam poz smradovi.

PS. I dalje tvrdim da je sve ok u klub ulazi još nekoliko novih sponzora na to sam mislio i dalje to tvrdim a vidjet ćete uskoro o kome se radi .

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 01 jun 2015, 18:45

kako sam cuo medu ovih 12 sto su otisli to su dzenan haracic covic mehmedalija go ito golman hadzic a za ostale nisam siguran ako netko zna volio bih da napise ako ne ovde moze i u pp
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 01 jun 2015, 19:42

Ito vam je bio najslabija karika u drugoj polusezoni, da ste imali boljeg golmana bar 2-3 boda bi bilo vise..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 01 jun 2015, 20:30

Istina da bele daju 300 km,ljudi bi davali i vise da su klubu,ljudi bi davali vise od nurde,da se postave na neku funkciju u klubu,a sto se tice para iz dzepa,ja kako sam skonto,neplacanjem poreza se pravdalo davanje para zvijezdi,tako da te pare nisu nurdine,nego drzavne,samo usmjerene ka zvijezdi,to je neki moj zakljucak iz procitsnog zakona
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 01 jun 2015, 21:47

Pametovanje ovo ono koliko ima jacine u rijecima .....koji je cilj kluba diktira budzet .....pljuvanje i slicno naredne godine ....forumasi ....mogu dati kroz financijsku pomoc klubu direktnu ...mozemo se organizovati kako ce se sredstva uplatit sa vasim imenima sa foruma i kad nam se netko javi tko je dao 1000 KM na forumu i kaze to bi trebalo treba ga malo gledati drugacije u odnosu na onog koji ce samo pljuvati a dao 10KM ili nista ako ste za forumasi organizovati cemo to anonimno....ako imate vise para otvorit cemo vam mjesto u upravi ...mislim da se to moze sa 5000 KM po polusezoni

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 01 jun 2015, 22:00

Nije kriv belamionix sto daje 300 KM nego firme koje daju nula to je razlika.....hvala opet beli

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 01 jun 2015, 22:50

desetkamarakane je napisao/la:Nije kriv belamionix sto daje 300 KM nego firme koje daju nula to je razlika.....hvala opet beli
Svaka čast :thumbup:

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 01 jun 2015, 23:27

desetkamarakane je napisao/la:Kako su vam dugi forumi svako ima nesto reci.....posle viteza majske teferic utakmice najbolji potez trebao je biti vrbovanje uprave tj ljudi koji su finansirali klub da ostanu i naredne godine...trebalo je suspendovati igrace ustedit 100 000 koji ce biti potroseni od 1maja do kraja prvenstva..sa nasih jedanest momaka brkic.colic.jasarevic.facic .doljancic.bijelic.hasic.muratovic.dedic.serbecic.isanovic i pridodati jos sest juniora da steknu iskustvo igranja ...privesti kraju...dovesti na pauzi 4 igraca i ostavit tj pokusati ordagica .puljica .diatu.islamagica i ako jos netko vrijedi gadzo ili neznam ....sve sto je bilo ostaje istorija bilo pozitivno ili negativno ....pisite za bolje sutra ...neosudjute ...organizujte...prikupljate snagu volju novac ...to je bitno pa zivimo jedni s drugim....ostalo je potrosna roba i igraci i privrednici danas igraju dobro sutra ne...danas su nasi sutra protiv nas....privrednici danas imaju para sutra ne....samo novi ljudi lagano i to je taj carobni krug uspjeha ...nevezujte se ni za kog lakse je volite klub on je tu i bit ce ....
YEB...ga u post al tako je i bilo najbollje

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 02 jun 2015, 07:34

reddragon001 je napisao/la:Ej moj combe kako o ti nadaš na pestalice rodje nikako oni su zatvorili kapije svima pa j tebi niko nije mogao pratiti treninge svi dobro znamo. Istina hvalio sam šegrta prvu polusezonu zadnjih kola sto je i bilo za pohvalu uzeo je 7 bodova. Ali na pauzi to znaju svi koliko smo bitku vodili s njim i ja i ostali koji su bili dole svaki dan riješio je sve jednog po jednog iz kluba od durguta, denisa taleta, pa ostale a radi takvih a kao što si ti combe kontrast ne treba ovdje ništa ni pisati. Jer te bi je bitno ssmo da pljujes nije bitno koga dali mene upravu, fadila, trenera sve ali nas to ne boli je to pljuje neki anonimna pi zdurina. Tako da imaš mahanje a mi se idemo spremati za Pl. A treneru ovome gospodine niti jedan bod nije dogovore care moj. Pogledaj malo snimke prvi Velez mu je okrenuo ledja.a ostalim da e pricam poz smradovi.

PS. I dalje tvrdim da je sve ok u klub ulazi još nekoliko novih sponzora na to sam mislio i dalje to tvrdim a vidjet ćete uskoro o kome se radi .
Samo da napomenem da sam rekao da su kapije za utakmice bile otvorene svima, treninge nisam spominjao nigdje(jer i u najvećima svjetskim klubovima se treninzi zatvore za javnost pa zašto ne bi i kod nas).
A sad da se vratim ovom drugom, gdje sam ja to pljuvao Fadila N.(šta sam god pisao uvijek sam navodio da je on najzaslužniji za posljednjih 10 godina koje su najuspješnije u istoriji Zvijezde), gdje sam blatio trenere, gdje sam rekao da su Jusufbegoviću kupovane utakmice, gdje, gdje, gdje??????
Zato Piska neseri. A na upravu i na tebe se poser.em, dokaz njihovog rada je trenutna situacija u koju smo došli, dokaz nečijeg uspješnog ili neuspješnog rada su rezultati, a oni ih nemaju i tu se stavlja tačka na njihovu sposobnost.
I još jednom kako te nije stid sebe stavljati u kontekst sa nekim koji se nešto pitaju u klubu("koliko smo bitku vodili s njim i ja i ostali koji su bili dole", "dali mene upravu, fadila, trenera sve ali nas to ne boli je to","mi se idemo spremati za Pl." - samo ti citiram neke djelove tvojih rečenica), zato i jesmo tu gdje jesmo jer se Pisko i sl.njemu vrzmaju oko kluba.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 02 jun 2015, 09:18

osim onih 12 igrača koji su odmah dobili ispisnicu,ostali su dobili 7 dana da se izjasne da li žele da ostanu u klubu i sledeću godinu..navodno Stojanov i Gadžo su izrazili želju za odlaskom...Sloboda zainteresovana za Ordagića,e sada da li će komšije imati dovoljno novaca za njega to je drugo pitanje..cifru ako neko želi da zna koliko naši traže na PP..(pp samo za simpatizere Zvijezde)

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 02 jun 2015, 09:22

makar 250.000 eura

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 02 jun 2015, 09:28

batigol777 je napisao/la:makar 250.000 eura
dobio si PP..

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 02 jun 2015, 09:32

Hvala.
malo je sto jest jest

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 02 jun 2015, 10:14

Možel na pp koliko je obeštećenje za Ordagu? I znali neko imali iko od igrača da ostaje ako je klub 12-orici dao nogu njih 6-7 će svakako sami otići pa ko onda ostaje. Ako se već spominje da će se ići odma na povratak u premier ligu (u što čisto sumnjam) zar nije logično da se pokušaju zadržati igrači koji su nešto vrijedili u prethodnoj sezoni(ima ih sigurno 4-5).

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.