Ma ne samo da će Švabi i Francuzu doći, nego i nama.JosephNongeBoende je napisao/la: ↑09 jan 2023, 09:14sve ce to Svabo otjerat iz drzave sa novim valom corone, nema vise posla, a mislis i da je EU drazi Indijac i Bosanac ispred Bugarina i Rumuna![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
- JosephNongeBoende
nama ce doci nasi koje Svabo otjera, ova povecana kvota sa 25k na 50k godisnje je takticka varka da se opustimo dok oni prqve planove za deportaciju
najavljen je ovakav scenarij vec ovdje na forumu
najavljen je ovakav scenarij vec ovdje na forumu
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Meni nije jasno kako Nijemci svoje probleme u najbolju ruku srednjorocno rjesavaju. Za pola stoljeca oni ce biti manjina u svojoj zemlji
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- numanumaye22
- Kontakt:
Trenutno i sa ovoliko stranaca, preko 80 % cine nijemci. Njima je bitnije da im ekonomija ne cucne, nego koje je neko nacionalnosti. Dobiju gotov proizvod.
Ali ovo sa drzavljanstvom ne znam kako ce proci, ko dobije npr njemacki pasos, onda on moze i roditelje dovest bez vize, plus se moze nakacit na socijalu.

- numanumaye22
- Kontakt:
@GG3
Mislim da nisi upravu, imam kolega dosta koji imaju djecu. Ovdje su trudnice i djeca zasticeni ko medvjedi. Djecji doplatak lagano, vozio ti BMW ili ne. Imam kolegu koji ima 4 djece, 4 doplatka, s 2 djeteta placa finanzierung auta i ima porezne olaksice
Jedino sto ne mozes je da putujes kao prije, sto je i logicno valjda, ne samo u Njemackoj nego bilo gdje na svijetu.
Mislim da nisi upravu, imam kolega dosta koji imaju djecu. Ovdje su trudnice i djeca zasticeni ko medvjedi. Djecji doplatak lagano, vozio ti BMW ili ne. Imam kolegu koji ima 4 djece, 4 doplatka, s 2 djeteta placa finanzierung auta i ima porezne olaksice

Jedino sto ne mozes je da putujes kao prije, sto je i logicno valjda, ne samo u Njemackoj nego bilo gdje na svijetu.
- JosephNongeBoende
a djeca jedu smece iz Lidla i oblace ih u Aldiu, ne znaju sta su losos i avokado, a o odlasku u kino da ne govorimonumanumaye22 je napisao/la: ↑09 jan 2023, 10:36Imam kolegu koji ima 4 djece, 4 doplatka, s 2 djeteta placa finanzierung auta i ima porezne olaksice![]()
bitan je bwm
svi su periguzani i baustelci isti
- numanumaye22
- Kontakt:
On je iz Sirije, dokaz da nismo mi samo takviJosephNongeBoende je napisao/la: ↑09 jan 2023, 10:43a djeca jedu smece iz Lidla i oblace ih u Aldiu, ne znaju sta su losos i avokado, a o odlasku u kino da ne govorimonumanumaye22 je napisao/la: ↑09 jan 2023, 10:36Imam kolegu koji ima 4 djece, 4 doplatka, s 2 djeteta placa finanzierung auta i ima porezne olaksice![]()
bitan je bwm

Zašto je na forumu dozvoljeno čestitanje dana genocidne tvorevine ?
Zasto je na forumu dozvoljeno skrnavljenje imena jednog od dva entiteta koja po ustavu cine BiH?
- JosephNongeBoende
vrijeme je da se zabrani politika na ovom forumu
Pa i jeste "zabranjena". S razlogom pod navodnicima, jer ces uvijek istu grupu ljudi vidjeti kako diskutuju o istim stvarima.JosephNongeBoende je napisao/la: ↑09 jan 2023, 11:24vrijeme je da se zabrani politika na ovom forumu
Evo ovaj zatucani j*be nekom majku cetnicku.. i opet nece biti nikakvih banova, a ovamo su trajno odstranjivali Hellera, dantesa i slicne zbog bezazlenih stvari. Ili cemo se praviti da je ovaj vehabija iznad korisniji, zanimljiviji i bolji za forum od nekog Hellera i slicnih.
Da imaš grama mozga shvatio bi.
Vehabija jer je RS genocidna tvorevina hahahaha kakav glupan.
Vehabija jer je RS genocidna tvorevina hahahaha kakav glupan.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma idioti zatucani.
Treba nam vise ljudi poput Foste95 a manje ovih kao dscile, Kardec, marconato
-
- Kontakt:
Vazda istli likovi kuhaju po forumu sa istim nebulozama , @admine banuj ovo ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Hahahahaha ti si bolestan
- feniksptica
- Kontakt:
Ma stalo je to. Novije generacije omladine sto odlaze drze do sebe. Putovanja, dobra odjeca obuca. Cesto i po restoranimaJosephNongeBoende je napisao/la: ↑09 jan 2023, 10:43a djeca jedu smece iz Lidla i oblace ih u Aldiu, ne znaju sta su losos i avokado, a o odlasku u kino da ne govorimonumanumaye22 je napisao/la: ↑09 jan 2023, 10:36Imam kolegu koji ima 4 djece, 4 doplatka, s 2 djeteta placa finanzierung auta i ima porezne olaksice![]()
bitan je bwm
Oni prije sto su otisli samo u beton u BiH ulagali.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Isto tako havla, dođeš i ti ovamo, pa nekom uživo reci da je vehabija.dscile je napisao/la: ↑09 jan 2023, 11:50Nemas ti kapaciteta da razgovaras sa bilo kim ko ne bi serijat u sred Evrope.
Provozaj se malo do RS-a, pa vidi da li na tabli pise Republika Srpska ili genocidna tvorevina. Ili jos bolje, kad si takav mudonja, idi nekome uzivo reci da je glupan ili mu psuj majku cetnicku. Lako je biti vehabija preko tastature.
Ali opusteno, znam da su takvi kao ti manji od makovog zrna uzivo, tako da razumijem, treba ti prostor na kojem mozes ispoljiti svoje komplekse. Uzivaj.
Po RS-u može pisati šta hoćeš, presuđeno vam je da ste genocidna tvorevina, kao i da ste oni, koje je uz ISIL, NATO jedino bombardovao.
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 09 jan 2023, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sto bi za vrijedjanje cetnika neko trebao dobiti ban?dscile je napisao/la: ↑09 jan 2023, 11:27Pa i jeste "zabranjena". S razlogom pod navodnicima, jer ces uvijek istu grupu ljudi vidjeti kako diskutuju o istim stvarima.JosephNongeBoende je napisao/la: ↑09 jan 2023, 11:24vrijeme je da se zabrani politika na ovom forumu
Evo ovaj zatucani j*be nekom majku cetnicku.. i opet nece biti nikakvih banova, a ovamo su trajno odstranjivali Hellera, dantesa i slicne zbog bezazlenih stvari. Ili cemo se praviti da je ovaj vehabija iznad korisniji, zanimljiviji i bolji za forum od nekog Hellera i slicnih.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Goalgetter
- Kontakt:
Velicaju genocid i ocekuje da ih neko postuje. Nece tako ici.