Razumijem,al toliko mi je bilo krivo samo da hoce odg na poruku.hilmo je napisao/la:@mma_hz
Nije ovakvim postovima mjesto na forumu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Razumijem,al toliko mi je bilo krivo samo da hoce odg na poruku.hilmo je napisao/la:@mma_hz
Nije ovakvim postovima mjesto na forumu.
Zasto tjerati uopste Amera Bekica? Meni taj decko djeluje sasvim ok, svoje mjesto na klupi kao rezervni napadac uvijek moze imati, ne mozes naci boljeg za klupe od njega. Problem je Ahmetovic koji je prvi napadac i koji nije nista bolji od Bekica. Njega treba otjerati i dovesti bolju devetku za prve postave, a Amera neka tu gdje i jeste.haris004 je napisao/la:Od onih što se najvise nadam da nas napuštaju izdvajam Husejinovića i Rustemovića.
Sljedeći na listi su Bekići, ali opet ne pod svaku cijenu. Zasto bi otjerali Almira za Puzigaću, ili Amera za igrača tipa Nikolić iz selje. Napomenuo bih da mi je zanimljiv igrač Jasarevic iz Krupe, lijevi bek, mislim da je i mlad.
Na kraju krajeva, zanimljivo ljeto pred nama, europa nakon godine izbivanja. Nadam se da se insajderi spremaju polako za prelazni rok
Goran Brkić iz Mladosti neće doći kod nas. Ima ponudu iz evrope.haris004 je napisao/la:Od onih što se najvise nadam da nas napuštaju izdvajam Husejinovića i Rustemovića.
Sljedeći na listi su Bekići, ali opet ne pod svaku cijenu. Zasto bi otjerali Almira za Puzigaću, ili Amera za igrača tipa Nikolić iz selje. Napomenuo bih da mi je zanimljiv igrač Jasarevic iz Krupe, lijevi bek, mislim da je i mlad.
Na kraju krajeva, zanimljivo ljeto pred nama, europa nakon godine izbivanja. Nadam se da se insajderi spremaju polako za prelazni rok
Jel on ikad uvalio igraca van BiHfico je napisao/la:Goran Brkić iz Mladosti neće doći kod nas. Ima ponudu iz evrope.haris004 je napisao/la:Od onih što se najvise nadam da nas napuštaju izdvajam Husejinovića i Rustemovića.
Saric moze u svemu osim trkacki zamjeniti Duljevica.miky_hz je napisao/la:Pa Dulju bi trebala zamjeniti neki kreativac realno,drugaciji profil igraca,dobro je njemu dosla ova pozicija jel smo uglavnom igrali iza lopte,i onda igrali na fazu brze transformacije i zato je njemu leglo ovo ko kec na deset.
Smatram da iduce sezone Sarajevo treba malo drugacije igrati,a to je pokusati imati tu loptu a ne zavisiti od presjecenih lopti i brze transformacije.Smatram da mi trebamo biti ti koju ce diktirati igru.
Treba tu jos jedan jak na lopti.
ma ne moze, nema Saric zadnji pas ni viziju ni blizu kao Duljevic, jedino u cemu mu parira su one vratolomije od driblinga ali i za to mu cesto ponestane snage, dobar je Saric ali necemo pretjerivatiRahma je napisao/la:Saric moze u svemu osim trkacki zamjeniti Duljevica.miky_hz je napisao/la:Pa Dulju bi trebala zamjeniti neki kreativac realno,drugaciji profil igraca,dobro je njemu dosla ova pozicija jel smo uglavnom igrali iza lopte,i onda igrali na fazu brze transformacije i zato je njemu leglo ovo ko kec na deset.
Smatram da iduce sezone Sarajevo treba malo drugacije igrati,a to je pokusati imati tu loptu a ne zavisiti od presjecenih lopti i brze transformacije.Smatram da mi trebamo biti ti koju ce diktirati igru.
Treba tu jos jedan jak na lopti.
Nista, uzivajmara1905 je napisao/la:Hvala Vam na pobijedi jučer.. Ustat pa reć Amer Bekić![]()
Samo se zahvaljuje na pobjedi opcenito, zna i on da smo igrali za sebe, nemoj biti ljuti čičkorasavoje je napisao/la:Nemas se ti nama sta zahvaljivati. Nismo mi igrali za vas, nego za nas.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Pitar6785, propoklopac, tajsamja i 51 gost.