FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 21 maj 2017, 15:17

hilmo je napisao/la:@mma_hz
Nije ovakvim postovima mjesto na forumu.
Razumijem,al toliko mi je bilo krivo samo da hoce odg na poruku. :evil: :evil:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

hzzavidovici
Kontakt:

Post Postao/la hzzavidovici » 21 maj 2017, 15:21

Konačno jutro sa osmjehom. U svim segmentima fudbalske igre smo ih nadigrali i trebali još koji gol dati, ali sreća nije na našoj strani. Hvala igračima na borbi i želji, stručnom štabu na srčanosti i predanosti u poslu. Jer svima nama je cilj bolje Sarajevo.

Braćo kad sumiram cijelu sezonu možemo reći da smo titulu izgubili u prvom kolu, 70 min sa igračem više. Pa poraz od metalegea, poraz od slobode, x sa krupom, radnikom i svinjskim. Nekako imam osjećaj sreće da nismo imali, ali realnije kada pogledam ni igre nismo imali. Npr kada je novi stručni štab došao nisu ništa promjenili u igri, par igrača promjenilo pozicije. Zima loše odrađena po meni, transferi i pripreme. Igra ništa nije unapređena, protivnici shvatili kako igramo počeli lako zatvarati a mi nemamo plana.
Boki što se mene tiče moze do penzije braniti.
Marko, Kovačević i Novaković (osim protiv mađara) izgledali odlično. Balić mi je drag, ali ako ima ponudu nek mu je sretno.
Advan, Hodžić i Bekić (samo da popravi kada pređe u polje napada + mu konkurenciju dovesti bolju od njega) bio bi zadovoljan.
Peroni, Sarić zadovoljili ukuse samo da Sarić popravi igru desnom nogom i igra jednostavnije. Potrebna konkurencija, podignuti Radovca i još 1 extra veznjak.
Rustemović, Husejnović doviđenja zbogom prijatno.
Crnkić, Hebibović, Anđušić, Lelić + extra konkurencija.
Dulji hvala za sve, a još bolje ako ostane, Livak nije za ovog nivoa fudbala. Dovesti ofenzivnog veznog.
Napad dovesti klasičnog centarfora + postojeći i Nedim obavezno.
Igrači na koje se ozbiljnije ne računa zahvaliti se i priključiti igrace iz akademije.

Ps još se nadam tituli, nakon ove sezone vjerujem u sve.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu

Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 maj 2017, 15:24

Treba nama jedan vrhunski lijevi bek,zadnji vezni al pravi vezni,jedno dobro krilo i naravno igrac da zamjeni Dulju a to ce biti tesko trenutno..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 21 maj 2017, 15:32

Od onih što se najvise nadam da nas napuštaju izdvajam Husejinovića i Rustemovića.
Sljedeći na listi su Bekići, ali opet ne pod svaku cijenu. Zasto bi otjerali Almira za Puzigaću, ili Amera za igrača tipa Nikolić iz selje. Napomenuo bih da mi je zanimljiv igrač Jasarevic iz Krupe, lijevi bek, mislim da je i mlad.
Na kraju krajeva, zanimljivo ljeto pred nama, europa nakon godine izbivanja. Nadam se da se insajderi spremaju polako za prelazni rok :kafa:

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 21 maj 2017, 15:35

Dulji ne treba zamjeriti, jer su ga prošlo ljeto zayebali Dino i kompanija za transfer, pa razumijem zašto nije htio produžiti. On se nije štedio do kraja i hvala mu na tome, mada je nekad trebao imati više muda, kao npr. u finalu Kupa, al nejse..

Ako će Perica igrati lijevog beka, onda dovesti def. veznog. Ako će Perica igrati def. veznog, onda dovesti lijevog beka. Perica je laf :tokralju:
SARAJEVO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 maj 2017, 15:36

Pa Dulju bi trebala zamjeniti neki kreativac realno,drugaciji profil igraca,dobro je njemu dosla ova pozicija jel smo uglavnom igrali iza lopte,i onda igrali na fazu brze transformacije i zato je njemu leglo ovo ko kec na deset.

Smatram da iduce sezone Sarajevo treba malo drugacije igrati,a to je pokusati imati tu loptu a ne zavisiti od presjecenih lopti i brze transformacije.Smatram da mi trebamo biti ti koju ce diktirati igru.

Treba tu jos jedan jak na lopti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 21 maj 2017, 15:40

haris004 je napisao/la:Od onih što se najvise nadam da nas napuštaju izdvajam Husejinovića i Rustemovića.
Sljedeći na listi su Bekići, ali opet ne pod svaku cijenu. Zasto bi otjerali Almira za Puzigaću, ili Amera za igrača tipa Nikolić iz selje. Napomenuo bih da mi je zanimljiv igrač Jasarevic iz Krupe, lijevi bek, mislim da je i mlad.
Na kraju krajeva, zanimljivo ljeto pred nama, europa nakon godine izbivanja. Nadam se da se insajderi spremaju polako za prelazni rok :kafa:
Zasto tjerati uopste Amera Bekica? Meni taj decko djeluje sasvim ok, svoje mjesto na klupi kao rezervni napadac uvijek moze imati, ne mozes naci boljeg za klupe od njega. Problem je Ahmetovic koji je prvi napadac i koji nije nista bolji od Bekica. Njega treba otjerati i dovesti bolju devetku za prve postave, a Amera neka tu gdje i jeste.

Said definitivno prvi, odmah potom Rustem. Ne bi imao nista protiv odlazaka Crnkica, Hebibovica i Almira Bekica takodje, Balic svakako ide i on je nebitan.

Zadrzati ovaj kostur iz odbrane, Pavlovic; Hodzic, Novakovic i Mihojevic, i dovest lijevog beka, ili ko sto neko rece pomjeriti Pericu iz veze na beka a dovesti onda zamjenu njemu u vezu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 21 maj 2017, 15:44

haris004 je napisao/la:Od onih što se najvise nadam da nas napuštaju izdvajam Husejinovića i Rustemovića.
Goran Brkić iz Mladosti neće doći kod nas. Ima ponudu iz evrope.
SARAJEVO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 maj 2017, 15:47

fico je napisao/la:
Goran Brkić iz Mladosti neće doći kod nas. Ima ponudu iz evrope.
Jel on ikad uvalio igraca van BiH
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 21 maj 2017, 15:52

miky_hz je napisao/la:Pa Dulju bi trebala zamjeniti neki kreativac realno,drugaciji profil igraca,dobro je njemu dosla ova pozicija jel smo uglavnom igrali iza lopte,i onda igrali na fazu brze transformacije i zato je njemu leglo ovo ko kec na deset.

Smatram da iduce sezone Sarajevo treba malo drugacije igrati,a to je pokusati imati tu loptu a ne zavisiti od presjecenih lopti i brze transformacije.Smatram da mi trebamo biti ti koju ce diktirati igru.

Saric moze u svemu osim trkacki zamjeniti Duljevica.
Amer Dupovac!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 21 maj 2017, 15:57

Rahma je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Pa Dulju bi trebala zamjeniti neki kreativac realno,drugaciji profil igraca,dobro je njemu dosla ova pozicija jel smo uglavnom igrali iza lopte,i onda igrali na fazu brze transformacije i zato je njemu leglo ovo ko kec na deset.

Saric moze u svemu osim trkacki zamjeniti Duljevica.
ma ne moze, nema Saric zadnji pas ni viziju ni blizu kao Duljevic, jedino u cemu mu parira su one vratolomije od driblinga ali i za to mu cesto ponestane snage, dobar je Saric ali necemo pretjerivati
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 21 maj 2017, 16:04

Saric mora igrati blize golu, previse je rizicno ono sto radi, na svojoj polovici dribla. Naravno ako ostane.

Andusic mora dobiti vise prilike, jos ne mogu da vjerujem sta je uradio jucer :tokralju:

Lb, cm, dm, krilo i cf tu trebaju jaki igraci za prve postave, a trenutne prvotimce na klupu. Said, Rustemovic, Almir i mozda Amer out. Dulja svakako odlazi. Nadam se ostanku Crnkica, a Hebiba i Ahmeta neka za klupe.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 21 maj 2017, 16:05

slika
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 maj 2017, 16:15

slika

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 21 maj 2017, 16:16

Hvala Vam na pobijedi jučer.. Ustat pa reć Amer Bekić :bow: :salut:
HŠKZ!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 maj 2017, 16:17

mara1905 je napisao/la:Hvala Vam na pobijedi jučer.. Ustat pa reć Amer Bekić :bow: :salut:
Nista, uzivaj :D

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 21 maj 2017, 16:20

Nemas se ti nama sta zahvaljivati. Nismo mi igrali za vas, nego za nas. :wave:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 maj 2017, 16:30

rasavoje je napisao/la:Nemas se ti nama sta zahvaljivati. Nismo mi igrali za vas, nego za nas. :wave:
Samo se zahvaljuje na pobjedi opcenito, zna i on da smo igrali za sebe, nemoj biti ljuti čičko

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 21 maj 2017, 16:32

Cist racun, duga ljubav. :kafa:

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 21 maj 2017, 16:33

slika
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Pitar6785, propoklopac, tajsamja i 51 gost.