FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sa Bojanom sam se sigurnije osjećao nego sa Delačom ako neko može da povjeruje. Naravno imao svojih padova i grešaka, kao što i Buffon ima. Ali je konstantan i koliko je samo mrtvih zicera skinuo.
Čestitke Boki na rekordu!
Čestitke Boki na rekordu!
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Brat je vazda lezeran i opusten! Yebi me akp ne brani na rakiji.

Joker u neki kanal up'o hahahahha
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Hvala Zukanovicu na Pavlovicu 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jahahahah
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Srusio se juce neki momak ispred mene na Istoku, da nije on. Ali se dohavizao, odvukla ga je hitna.zlo87 je napisao/la:Joker u neki kanal up'o hahahahha

Oni dole na atletskoj sve mutavo malo je reci.
Nesto razmisljam, ja bih se prije pozdravio sa Mersudinom i zahvalio mu se na sve, a ostavio Amera Bekica barem za hoklice ako mislimo dovesti 1 ili 2 kvalitetna spic igraca. Ili recimo dovesti samo jednog spica koji je vrh, a na klupi Amer i mali Hadzis, al se stvarno mora desiti i pritom davati malcu sansu.
Sada kad se sve zavrsilo idemo praviti ekipu pravu za sljedecu sezonu. Sto se tice Cale svi ste se pitali sto ne daje priliku malcu i mladim igracima od Hadzica, Herica pa na dalje, pa ko zna Calu malo bolje zna i to da nikad nije radio sa djecom kao npr Agim Nikolic, ovo dajem za primjer ne sto je Agim extra neki trener nego su to dva suprotna tipa trenera. Ovaj nikad nije radio sa djecom i ne vjeruje djeci, daj ti Cali iskusnog igraca hajmo reci dzuturuma kome on vjeruje, dok Agima nije strah igrati sa djecom. Sjetimo se Agimovih beba sa Koseva. Tako da ili traziti novog trenera (po ukusima navijaca kojeg ce opet kad tad otjerati) ili prestati kriviti Calu ako ostane na klupi sto ne daje veliku priliku mladim igracimo jer je jednostavno takav trener i nije jedini na svijetu.
Ima li damu ili nema, zna li napasti, na vrijeme izvrsiti izmjene i sta sve mu neki ne zamjeraju u to necu da ulazim, al sto se tice djece jednostavno to je to.
Sada kad se sve zavrsilo idemo praviti ekipu pravu za sljedecu sezonu. Sto se tice Cale svi ste se pitali sto ne daje priliku malcu i mladim igracima od Hadzica, Herica pa na dalje, pa ko zna Calu malo bolje zna i to da nikad nije radio sa djecom kao npr Agim Nikolic, ovo dajem za primjer ne sto je Agim extra neki trener nego su to dva suprotna tipa trenera. Ovaj nikad nije radio sa djecom i ne vjeruje djeci, daj ti Cali iskusnog igraca hajmo reci dzuturuma kome on vjeruje, dok Agima nije strah igrati sa djecom. Sjetimo se Agimovih beba sa Koseva. Tako da ili traziti novog trenera (po ukusima navijaca kojeg ce opet kad tad otjerati) ili prestati kriviti Calu ako ostane na klupi sto ne daje veliku priliku mladim igracimo jer je jednostavno takav trener i nije jedini na svijetu.
Ima li damu ili nema, zna li napasti, na vrijeme izvrsiti izmjene i sta sve mu neki ne zamjeraju u to necu da ulazim, al sto se tice djece jednostavno to je to.
Pavlovic
Zato nosim na dresu broj 30. 

Nije odavno mi ljepši dan bio, scenario ko iz bajke. Popio sam za svu tugu ove sezone i sve sinoć izbacio, sad možemo dalje u nove patnje. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jedini dobar potez iz vemena onog gmaza jesica je Bojan Pavlovic, svaka cast momku !!!
Hvala nasim igracima na ovoj pobjedi, na zalaganju, trudu, borbi u svetom bordo dresu, iako su nas nekolicinu puta razocarali svaka im cast kako su izvukli derbi, posebno ako se uzme u obzir u kakvom smo tempu igrali pa maltene mjesec dana.
Takodjer svaka cast i SŠ na tome kako su nas izvukli iz kanala u kojem smo bili poslije odlaska Hurtica i to niti jedan navijac ne smije zaboraviti, dosli smo i do finala kupa gdje smo nesretno izgubili, al Boze moj, takav je zivot, a vratit ce nam se negdje !!!
Hvala nasim igracima na ovoj pobjedi, na zalaganju, trudu, borbi u svetom bordo dresu, iako su nas nekolicinu puta razocarali svaka im cast kako su izvukli derbi, posebno ako se uzme u obzir u kakvom smo tempu igrali pa maltene mjesec dana.
Takodjer svaka cast i SŠ na tome kako su nas izvukli iz kanala u kojem smo bili poslije odlaska Hurtica i to niti jedan navijac ne smije zaboraviti, dosli smo i do finala kupa gdje smo nesretno izgubili, al Boze moj, takav je zivot, a vratit ce nam se negdje !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Samo titulu ganjati, odyebati odmah kup!joker90 je napisao/la:Nije odavno mi ljepši dan bio, scenario ko iz bajke. Popio sam za svu tugu ove sezone i sve sinoć izbacio, sad možemo dalje u nove patnje.

Jučer kad uze Anđušic loptu pa krenu u prodor, kad ono komentator poče kopirat Marijana sa face-a kada je Husejinović protiv Levskog kreno.
Veoma sličan prodor, i mene je samog posjetio na tu scenu, samo što je Sajo Urinator zabio na kraju..
Veoma sličan prodor, i mene je samog posjetio na tu scenu, samo što je Sajo Urinator zabio na kraju..
Ko su ovi amateri u plavim dresova hahahahhaRahma je napisao/la:
![]()
Otac!
Dere se neko sa istoka, neeeemoj sve sam, nisi ti Safet Sušć! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Čala treba da ostane, sa Repuhom i Švrakićem, realno oni su luđaci kao i mi. I da onaj papak od seoske varalice(f.i.) omoguću ljudima bolje igrače.
Sezone je oke, kako je moglo biti i sa kakvom smo ekipom igrali. Drago mi je za ovih 5% ja ikad, neka se nauce divljaci sa golubarnika.
Sezone je oke, kako je moglo biti i sa kakvom smo ekipom igrali. Drago mi je za ovih 5% ja ikad, neka se nauce divljaci sa golubarnika.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Koliko vidim niko nije dobio nagradu Ismir Pintol?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
NEmiky_hz je napisao/la:Koliko vidim niko nije dobio nagradu Ismir Pintol?
Marko Mihojevic je dobio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.