A mozda bi se i stalo na autoputu da nije bio jednak broj ljudi na obe stranetutankamon1905 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 10:58A mozda bi i drugi pristali al: 'nemam ljude kojima mogu vjerovat'LondonBlues je napisao/la: ↑12 dec 2025, 10:33Neko bar pristane na dogovorenu tucuDirektorcic je napisao/la: ↑12 dec 2025, 10:00Svaka cast ultrasima od srca,duze bi pod vodom izdrzao![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ide sutra ponovo američka zastava.
Nikom te nedamo
uzmi nas molim te.
Nikom te nedamo
- Threeplanetrees
- Kontakt:
PijaĆari standardno mahniti u predpazarnom razdoblju. Nije za zamjeriti 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
opalaopala
- Kontakt:
Jel ovo bio sex penzionera ili tuca, kad se stigose predat nakon minute. To je bilo eto kofol pokusali po kodeksima znali su da ce ih svakako nalupat ovako malo manje jer su se predali. Jer oni i kodeks nebo i zemlja
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- LondonBlues
- Kontakt:
Mozda bi i stali da su i oni bili naoruzani do zuba. Zato poslije kad treba na sake za transove nema se ljudi. Bjerite jadovi jadni.MostarskiSin je napisao/la: ↑12 dec 2025, 11:23A mozda bi se i stalo na autoputu da nije bio jednak broj ljudi na obe stranetutankamon1905 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 10:58A mozda bi i drugi pristali al: 'nemam ljude kojima mogu vjerovat'
![]()
![]()
Balo od jucer od kako je utakmica pocela bije izlazio sa teme BH klubovi u europi samo nijemo posmatrao, i evo nakon 12 sati napokon je smislio neku svoju anegdotu u 2 reda hvala mu sto nas je pocastio svojim cestitkama sad sve dobija na jos vecem znacaju.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
-
sakahuligana
- Kontakt:
e kad ovi neandertalci pocnu pisat za navijacke i tuce i slicno a vidjeli ocima nisu ni tribinu , kamol gostovanje , tucu neku , te fer tuce ljudi ne traju 15 minuta nego par minuta i tjt , Ultrasima svaka cast sto su uopste pristali na to , neki naprimjer nisu smjeli na spavaju u Poljskoj 
- Threeplanetrees
- Kontakt:
U isto vrijeme gostovali bez pratnje u Tuzli, a Red Army u Visokom i nisu bili naorožani. Izviđači 1994
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Izvor-vesela sveska. U rangu standardnih insajdera sa foruma (ukljucujuci i velezovce naravno) kad mlate 'provjerenim informacijama'. Al dobro mnogi se vode onim vise puta napisana laz postaje istinaLondonBlues je napisao/la: ↑12 dec 2025, 13:05Mozda bi i stali da su i oni bili naoruzani do zuba. Zato poslije kad treba na sake za transove nema se ljudi. Bjerite jadovi jadni.MostarskiSin je napisao/la: ↑12 dec 2025, 11:23A mozda bi se i stalo na autoputu da nije bio jednak broj ljudi na obe stranetutankamon1905 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 10:58
A mozda bi i drugi pristali al: 'nemam ljude kojima mogu vjerovat'
![]()
![]()
Balo od jucer od kako je utakmica pocela bije izlazio sa teme BH klubovi u europi samo nijemo posmatrao, i evo nakon 12 sati napokon je smislio neku svoju anegdotu u 2 reda hvala mu sto nas je pocastio svojim cestitkama sad sve dobija na jos vecem znacaju.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Kako to mislite, kasne plate, a Hiroš produžio ugovor?
Jesu li već prešli Savić i Juričić u Sarajevo, imaju li pravo nastupa u nedjelju, zna li se šta?
Jesu li već prešli Savić i Juričić u Sarajevo, imaju li pravo nastupa u nedjelju, zna li se šta?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- LondonBlues
- Kontakt:
Mozda mozes ovdje ovaj narod lagat, ja svojim ocima procito odgovor, brato. Da si ziv i zdrav.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑12 dec 2025, 13:20Izvor-vesela sveska. U rangu standardnih insajdera sa foruma (ukljucujuci i velezovce naravno) kad mlate 'provjerenim informacijama'. Al dobro mnogi se vode onim vise puta napisana laz postaje istinaLondonBlues je napisao/la: ↑12 dec 2025, 13:05Mozda bi i stali da su i oni bili naoruzani do zuba. Zato poslije kad treba na sake za transove nema se ljudi. Bjerite jadovi jadni.MostarskiSin je napisao/la: ↑12 dec 2025, 11:23
A mozda bi se i stalo na autoputu da nije bio jednak broj ljudi na obe strane![]()
Balo od jucer od kako je utakmica pocela bije izlazio sa teme BH klubovi u europi samo nijemo posmatrao, i evo nakon 12 sati napokon je smislio neku svoju anegdotu u 2 reda hvala mu sto nas je pocastio svojim cestitkama sad sve dobija na jos vecem znacaju.![]()
Oces da ulazimo u kako kazes insajderske nakon upada u stan i premlacivanja momka i ostavljanja da umre kakve su to navijacke dojave i od koga preko koga da se momak sakrije da mu je ime doslo na stol da se hapsi pa da ti kazem insajderski i gdje su sakrili cetvrtog sto je bio sa njima?
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Dobili batine i hvale seLondonBlues je napisao/la: ↑12 dec 2025, 10:33Neko bar pristane na dogovorenu tucuDirektorcic je napisao/la: ↑12 dec 2025, 10:00Svaka cast ultrasima od srca,duze bi pod vodom izdrzao![]()
![]()
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Može biti da je ovaj u pravu. Znao je šetati telefon uz gitaru i pjesmu na kočerinskim druženjima pored vatre 
Nema mi logike da RAhmetlije odbiju fer sa vama UMrlim iz razloga jer ste vi prvi odbili ferku par dana nakon što je onog malog kamen pogodio u glavu prije par godina.LondonBlues
Tako da mostarska djeco fino se igrajte i ne režite preko tastature.
Nego komsinice, "nikom te ne damo", a ni pomocni nece ostat u vasem posjedu
Prvi uslov za preuzimanje kluba 100% kontrola nad imovinom i sportskim segmentom
2015te sam ja najavljivao da cete vi zivot dat da vas neko preuzme, i to je bilo kad ste najvise srali po Tanu
Nego pita Mirvic jel kad vas kupi dolaze i taurunumi i zemunci u paketu ili je dodatna subskripcija
2015te sam ja najavljivao da cete vi zivot dat da vas neko preuzme, i to je bilo kad ste najvise srali po Tanu
Nego pita Mirvic jel kad vas kupi dolaze i taurunumi i zemunci u paketu ili je dodatna subskripcija
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Istina, cak i glavni dajemo i mogucnost rusenja ako bude Mirvic htio nakon par godina.plisek je napisao/la: ↑12 dec 2025, 14:17Nego komsinice, "nikom te ne damo", a ni pomocni nece ostat u vasem posjeduPrvi uslov za preuzimanje kluba 100% kontrola nad imovinom i sportskim segmentom
![]()
2015te sam ja najavljivao da cete vi zivot dat da vas neko preuzme, i to je bilo kad ste najvise srali po Tanu![]()
Nego pita Mirvic jel kad vas kupi dolaze i taurunumi i zemunci u paketu ili je dodatna subskripcija![]()
Fk Željezničar.
hajde ne bil otplatili racun za vodu iz 2012tePablo11 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 14:18Istina, cak i glavni dajemo i mogucnost rusenja ako bude Mirvic htio nakon par godina.plisek je napisao/la: ↑12 dec 2025, 14:17Nego komsinice, "nikom te ne damo", a ni pomocni nece ostat u vasem posjeduPrvi uslov za preuzimanje kluba 100% kontrola nad imovinom i sportskim segmentom
![]()
2015te sam ja najavljivao da cete vi zivot dat da vas neko preuzme, i to je bilo kad ste najvise srali po Tanu![]()
Nego pita Mirvic jel kad vas kupi dolaze i taurunumi i zemunci u paketu ili je dodatna subskripcija![]()
![]()
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Nikom te ne damo
Nikom te ne da
Nikom te ne
Nikom te
Nikom
Nik
N

Nestade, nema više
Nikom te ne da
Nikom te ne
Nikom te
Nikom
Nik
N
Nestade, nema više
Valja cistiti prvo svoju avliju, cure informacije..plisek je napisao/la: ↑12 dec 2025, 14:26hajde ne bil otplatili racun za vodu iz 2012tePablo11 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 14:18Istina, cak i glavni dajemo i mogucnost rusenja ako bude Mirvic htio nakon par godina.plisek je napisao/la: ↑12 dec 2025, 14:17Nego komsinice, "nikom te ne damo", a ni pomocni nece ostat u vasem posjeduPrvi uslov za preuzimanje kluba 100% kontrola nad imovinom i sportskim segmentom
![]()
![]()
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Fouzi1, Jet2Holiday, plisek i 43 gosta.
.png)