FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Rokoko87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Rokoko87 » 16 avg 2016, 17:11

zeljoooooooooo je napisao/la:Blagojević kažnjen sa 3 utakmice suspenzije od strane Saveza.
Zaslužio je u potpunosti, igračina je za ovu ligu, ali ima ispada.
Prilika da vidimo na djelu Uglješu i Šećera u tandemu, a ako se takva sredina pokaže dobitnom, možda ga zaboli glava što je pravio glupost.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 16 avg 2016, 17:11

Neko iz kluba vjerovatno zvao ove sa klix-a, dva clanka za jedan dan o Zelji kod njih je nesto nevjerovatno, prvo clanak o Kosticu a sada i o Seferovicu sa pricom kako bh. igraci nisu navikli na "Engleske metode rada" i naravno sve da se opravda prica koja se plasira iz Zvornicke 27. :salut:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 16 avg 2016, 17:12

Qwerty90 je napisao/la:Ja mislim generalno da je vise problem u igracima nego u formaciji, konkretno nedostatku full bekova, al' et vrijeme ce pokazati najbolje.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ma problem jeste u formaciji za koju nemam igrače. Nadam se da neće okrenut na 4-2-4.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 16 avg 2016, 17:17

Hrasno1921 je napisao/la:Neko iz kluba vjerovatno zvao ove sa klix-a, dva clanka za jedan dan o Zelji kod njih je nesto nevjerovatno, prvo clanak o Kosticu a sada i o Seferovicu sa pricom kako bh. igraci nisu navikli na "Engleske metode rada" i naravno sve da se opravda prica koja se plasira iz Zvornicke 27. :salut:
ne znam sta je cudno da se na najcitanijem portalu u BiH pise o najvecem klubu u BiH?
takvi clanci donose klikove i shareove. ;)

mani se teorije zavjera :mrgreen:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 16 avg 2016, 17:21

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Neko iz kluba vjerovatno zvao ove sa klix-a, dva clanka za jedan dan o Zelji kod njih je nesto nevjerovatno, prvo clanak o Kosticu a sada i o Seferovicu sa pricom kako bh. igraci nisu navikli na "Engleske metode rada" i naravno sve da se opravda prica koja se plasira iz Zvornicke 27. :salut:
ne znam sta je cudno da se na najcitanijem portalu u BiH pise o najvecem klubu u BiH?

Ne pratis ocito pomenuti portal dovoljno, za 7.dana ako izbace clanak o Zelji budi zadovoljan, a neka ti Acika ili neko drugi objasni kako neke stvari frceraju kada je ovakva ili slicna situacija u klubu, cemu sluze tada novinari i kako ih svi zivkaju, oba clanka su narucena bez ikakve dileme ;)
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 16 avg 2016, 17:26

Hrasno1921 je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:

Ne pratis ocito pomenuti portal dovoljno, za 7.dana ako izbace clanak o Zelji budi zadovoljan, a neka ti Acika ili neko drugi objasni kako neke stvari frceraju kada je ovakva ili slicna situacija u klubu, cemu sluze tada novinari i kako ih svi zivkaju, oba clanka su narucena bez ikakve dileme ;)
izmisljas.
http://www.klix.ba/tagovi/zeljeznicar/198
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 16 avg 2016, 17:46

Bekric Bekrija Bekro je problemen vec pola godine covjeka beide pa beide Ali on igra pa igra naigro se vise.Pogledajte mu kretanje on trci negdje neznam ni on bit igraca blizu neki medzuprostor.Lazni igrac.Lazna 10.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 16 avg 2016, 17:51

I meni je isto uzasna stvar sto i Zeljo i Sarajevo redovno rade ugovore na osnovu kojih preko djece bukvalno dobijaju opremu za prve timove, kod pitara sam cuo cak da je za djecu ovaj NIKE paket blizu 5 stoja, da Bog sakloni i sacuva ...

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 16 avg 2016, 19:50

Qwerty90 je napisao/la:I meni je isto uzasna stvar sto i Zeljo i Sarajevo redovno rade ugovore na osnovu kojih preko djece bukvalno dobijaju opremu za prve timove, kod pitara sam cuo cak da je za djecu ovaj NIKE paket blizu 5 stoja, da Bog sakloni i sacuva ...

Ovo za opremu omladinaca nije praksa samo kod nas odn da se paketi uzimaju svake god toga ima i van nasih granica, moj sin igra u jednom lokalnom klubu van BiH vjerujte svake godine se mjenja oprema odn sklapaju se drugi ugovori sa drugim sponzorima i sve to kosta nekih 250 /300 e obavezan si uzeti ukoliko djete trenira plus osiguranje 70e pa upis 180 e , prosle sezone bila je Udinese akademija ove godine sam cuo da se mijenja pa ko voli nek izvoli.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 16 avg 2016, 20:18

aleksandar_veliki je napisao/la:Mislim da se od omladinskog pogona ne uzimaju novci iako se preko omladinskog u mnogim klubovima zavrsava oprema za prvi tim. To je zalosno. Dogovoris diadoru ali u dogovoru ti djeca moraju kupiti toliko i toliko paketa. Danas sam cuo da su paketi u Zelji 200 i 350 maraka sto je po meni previse. Takodhe sam cuo da se djeca moraju osigurati u Sarajevo osiguranju 38 km godisnje. Cuo sam i ne znam je li istina pa ako ima neko da nam potvrdi ili demantuje info.
Mora biti skupina najboljih kojima se nista ne treba naplacivati, ne mozes namamiti najtalentovanije klince iz drzave tako sto ces im uzimati pare za opremu i nekakvo osiguranje

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 16 avg 2016, 20:58

Dovukli milion igraca, opalili im plate, kad su vidjeli da su uhljupi, udaraj po plati i ocekujes da igraju i to malo sto znaju. Obecali igracima neki evropski put kluba a klub nam gori od neke propale firme. Nema para, nema generalnog, pare se trose, nema vise igraca kao sto su Amir i Baja. Otjerali Dadu koji je Ronaldo za Ugljesu i Secerovica. Em nase dijete, em odigrao 100 utakmica klub itd. Toliko o sportskom segmentu. Sad udri po platama, svoj nerad lijeci na igracima s argumentom mi vam dali sve a vi tako igrate :P . A nece shvatiti da oni ne znaju bolje jer su limitirani kao trener.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 16 avg 2016, 21:32

amazon je napisao/la:Dovukli milion igraca, opalili im plate, kad su vidjeli da su uhljupi, udaraj po plati i ocekujes da igraju i to malo sto znaju. Obecali igracima neki evropski put kluba a klub nam gori od neke propale firme. Nema para, nema generalnog, pare se trose, nema vise igraca kao sto su Amir i Baja. Otjerali Dadu koji je Ronaldo za Ugljesu i Secerovica. Em nase dijete, em odigrao 100 utakmica klub itd. Toliko o sportskom segmentu. Sad udri po platama, svoj nerad lijeci na igracima s argumentom mi vam dali sve a vi tako igrate :P . A nece shvatiti da oni ne znaju bolje jer su limitirani kao trener.
Daj ba,idi radi nesto,guzi,napij se,setaj psa,usra i sefa i stanicu svojom negativom.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 16 avg 2016, 22:07

Nisam optimista za Zrinjski. Najgori moguci rival za izvaditi se...vidjet cemo sve i necu da pametujem jer ne znam stvarno citavu situaciju. Ugljesa mora poceti i znam samo da je on zateknut izjavom da se ne trudi, a i na klupi je neosnovano totalno poslije dvije odlicne utakmice i ocekujem ga medju 11. Koliko god uprava i struka bili krivi i igraci ne mogu imati onakav pristup i odnos prema dresu.
Za zivot cijeli !

Shumi
Kontakt:

Post Postao/la Shumi » 16 avg 2016, 22:34

Ne znam zasto ovoliko portali pisu o nasoj rezultatskoj krizi,posebno neki.... Kakvi su ovo novinari koji nama navijacima donose neke zakljucke kao da smo mi ovce....Zar samo u Zelji postoji kriza...Kako ljudi ne uzmu sve vrijednosti tog kluba posjete na tekmama,broj clanova,broj prodatih godisnjih ulaznica itd. pa donesu neki zakljucak..Kako bi mi bilo drago da Zeljo svima zacepi usta svojim uspjesima......

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 16 avg 2016, 22:36

Shumi je napisao/la:Ne znam zasto ovoliko portali pisu o nasoj rezultatskoj krizi,posebno neki.... Kakvi su ovo novinari koji nama navijacima donose neke zakljucke kao da smo mi ovce....Zar samo u Zelji postoji kriza...Kako ljudi ne uzmu sve vrijednosti tog kluba posjete na tekmama,broj clanova,broj prodatih godisnjih ulaznica itd. pa donesu neki zakljucak..Kako bi mi bilo drago da Zeljo svima zacepi usta svojim uspjesima......
Tako ti je kad si najtrofejniji i kad se zamjeris s mnogima.
Za zivot cijeli !

Shumi
Kontakt:

Post Postao/la Shumi » 16 avg 2016, 22:47

Za nepovjerovat

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 16 avg 2016, 23:40

Pruža im se Aco, mnogo im se pruža, pogotovo u Želji.

Godinama je Željo gradio brend, i zašto ga sada ne "unovčiti" na svim poljima.

Hoces da ti dijete igra u Želji i da ima mogućnost da napreduje i da se razvija, a poslije da se izbori za mjesto u timu i napokon ode hljeb zarađivati van države gdje su cifre mnogo veće? Pa nece to uraditi iz Hadžića ili Laktaša, već direktno ili iz Želje ili Sarajeva. A to košta...

Tih 200 KM za opremu je ništa, to je jednostavno cijena koju placas da bi uopšte bio u mogućnosti da nosiš dres sa Željinim grbom, pa to bi valjda trebalo da je jednostavno i da se oko toga ne polemiše u okvirima skupo/jeftino.

Drugo, neko spominje premije za osiguranje? Imate li informaciju koliko je roditelja u periodu godina iza nas tužilo klub jer im se dijete povrijedilo?
A povrede se dešavaju svakodnevno i niko od nas nema utjecaja na to osim dragog Boga.
Znači, te pare ne idu Želji, već osiguravajućoj kući, i ne zbog Želje, nego zbog samog djeteta.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 17 avg 2016, 00:14

Jbg tako je kako je Aco druže, bilo puno ili ne, te su se pare za opremu uvijek davale, nekad manje nekad vise, to je krenulo tamo negdje jos od 2004-2005 sa Legeom cini mi se, do tad su se sjecam se nosili neki dresovi i sorcevi koji su bili donacija od opcine. Opet to nekako bude stvar izbora, sta zelis od svog djeteta da bude i sta samo dijete zeli, mozes ga poslati i na tenis pa da vidis tek sta su troskovi majcin sine ... Niko ne razmislja u pravcu da ne mora svacije dijete biti fudbaler, imamo mi manjak molera, keramicara, vodoinstalatera, pa ih mogu usmjeravati u tom pravcu. Takvo je vrijeme jednostavno, da je postalo luksuz baviti se određenim sportom, a roditelji obično po svaku cijenu guraju svoju djecu sa ciljem da im obezbijede egzistenciju, bili oni talenti ili ne, često su neobjektivni uslijed ocekivane subjektivnosti prema svom djetetu, a Bgm i ulozenih sredstava, pa onda imas slučaj kao u subotu da Memijini roditelji na sav glas psuju sve zivo i mrtvo Kostiću jer "nepravedno" izvodi njihovu sinčinu koja je nestala sa terena u periodu izmedju 20:00 - 22:00. Odoh ja na dugo i na siroko, al jbg tako je kako je, do nekih boljih vremena kad nam klubovi budu na stabilnim nogama i u stanju da sami finansiraju opremu za polaznike svojih akademija [emoji2]

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 17 avg 2016, 00:18

Samo mahalu istjerat iz kluba, i mnogo stvari će se riješiti.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 17 avg 2016, 00:35

Slazem se, makar u pogledima infrastrukture mora to bolje. Ako ti ne bude nekad mrsko provjeri molim te ako budes u mogucnosti, da li je istina da cak i u Dinamu djeca placaju masno za Puminu opremu (naravno oni imaju nebeske uslove), dok u Hajduku su sve moguce selekcije besplatno opremljene Macron opremom ? Malo mi nekako cudno da Dinamo ima slabiji ugovor od Hajduka, ili mozda Mamic ima neku specijalnu shemu, svojstvenu samo njemu [emoji2] [emoji2] Necu vise o opremi, vratimo se nasim jadima u Zvornickoj 27 [emoji41]

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, WeekendOffender i 16 gostiju.