Jbg tako je kako je Aco druže, bilo puno ili ne, te su se pare za opremu uvijek davale, nekad manje nekad vise, to je krenulo tamo negdje jos od 2004-2005 sa Legeom cini mi se, do tad su se sjecam se nosili neki dresovi i sorcevi koji su bili donacija od opcine. Opet to nekako bude stvar izbora, sta zelis od svog djeteta da bude i sta samo dijete zeli, mozes ga poslati i na tenis pa da vidis tek sta su troskovi majcin sine ... Niko ne razmislja u pravcu da ne mora svacije dijete biti fudbaler, imamo mi manjak molera, keramicara, vodoinstalatera, pa ih mogu usmjeravati u tom pravcu. Takvo je vrijeme jednostavno, da je postalo luksuz baviti se određenim sportom, a roditelji obično po svaku cijenu guraju svoju djecu sa ciljem da im obezbijede egzistenciju, bili oni talenti ili ne, često su neobjektivni uslijed ocekivane subjektivnosti prema svom djetetu, a Bgm i ulozenih sredstava, pa onda imas slučaj kao u subotu da Memijini roditelji na sav glas psuju sve zivo i mrtvo Kostiću jer "nepravedno" izvodi njihovu sinčinu koja je nestala sa terena u periodu izmedju 20:00 - 22:00. Odoh ja na dugo i na siroko, al jbg tako je kako je, do nekih boljih vremena kad nam klubovi budu na stabilnim nogama i u stanju da sami finansiraju opremu za polaznike svojih akademija [emoji2]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk