Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fk vaso misketov crni
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Vandeta je napisao/la: ↑13 avg 2023, 17:24Bio je sinoc i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.Tifo je napisao/la: ↑13 avg 2023, 16:59
Prica mi komsija pitar, kako je bio sinoc sa rajom zeljovcima na istoku i njegove sjebade od svega vidjenog.
Kao prvo, ponio jaknu misleci da ce se smrznut kao predhodnu vece na Kosevu, a na kraju bio u kratkim rukavima normala.
Najvise ga dojmilo sto nema psovki, seljakluka, a na zapadu visi, te kako ima djevojki, djece i da je atmosfera totalno drugacija, toplija, pozitivnija, itd.
Eh reko, lijepo sto si dozivio na pravi nacin svaku nasu tekmu.
Nasa forumska pudliceAjlah je napisao/la: ↑11 dec 2025, 12:43Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to otici ispred Bosmala i opaliti 4 samara i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- Hrammm1921
- Kontakt:
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Poznat mi taj udarni tacno kao da sam ga vidio u rukama forsa
UZM

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Samo da postavim pitanje :
Postoji li 1 (slovima : jedan) navijač željezničara koji misli da su vam namjerno ovo od kluba uradili da sad kakva god ponuda dođe vi će te istu objeručke prihvatiti. Da li postoji jedan koji misli da je ovo sistemski napravljeno, realizirano, isplanirano ?
Postoji li 1 (slovima : jedan) navijač željezničara koji misli da su vam namjerno ovo od kluba uradili da sad kakva god ponuda dođe vi će te istu objeručke prihvatiti. Da li postoji jedan koji misli da je ovo sistemski napravljeno, realizirano, isplanirano ?
Teško će to priznati.jurisicduska je napisao/la: ↑11 dec 2025, 16:48Samo da postavim pitanje :
Hahahah brini se za svoje kako da plate isplatitejurisicduska je napisao/la: ↑11 dec 2025, 16:48Samo da postavim pitanje :
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Privatna prćija Sanina Mirvića. In
Radnička klasa. Out.
Radnička klasa. Out.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma ne sekiraj se. Mali problem sa transakcijama. Bice do nove sve ok.Tempero je napisao/la: ↑11 dec 2025, 17:04Hahahah brini se za svoje kako da plate isplatitejurisicduska je napisao/la: ↑11 dec 2025, 16:48Samo da postavim pitanje :
Samo me eto cisto zanima jeste li svjesni da su vas SDA kadrovi uradili ko Sipad ? Ima li i jedan toga svjestan ili niko nema g mozga ?
Evo savez eksplicitno nalozio da horde moraju doci u mostar i da se mora organizovati njihov dolazak, u suprotnom kazna za zrinjski. Sta se kaze? Kaze se hvala cika Vico.
No, malo je cika vico i sam sebi uskocio, jer i na nas municipaleu stoji tribina gostujuca vec neko vrijeme spremna, ali gostiju nema.
No, malo je cika vico i sam sebi uskocio, jer i na nas municipaleu stoji tribina gostujuca vec neko vrijeme spremna, ali gostiju nema.
Cucemo se poslije nove. A sto se tice nas, iz godine u godinu dugovi su manji. Stadion se gradi. Sada ide investitor. Pozdrav.jurisicduska je napisao/la: ↑11 dec 2025, 17:34Ma ne sekiraj se. Mali problem sa transakcijama. Bice do nove sve ok.Tempero je napisao/la: ↑11 dec 2025, 17:04Hahahah brini se za svoje kako da plate isplatitejurisicduska je napisao/la: ↑11 dec 2025, 16:48Samo da postavim pitanje :
Samo me eto cisto zanima jeste li svjesni da su vas SDA kadrovi uradili ko Sipad ? Ima li i jedan toga svjestan ili niko nema g mozga ?
Resolute je napisao/la: ↑11 dec 2025, 17:58Evo savez eksplicitno nalozio da horde moraju doci u mostar i da se mora organizovati njihov dolazak, u suprotnom kazna za zrinjski. Sta se kaze? Kaze se hvala cika Vico.
Dosta više. Najveći klub u državi uzima stvar pod svoje
Ja mislim da samo njemu iz nekog razloga smetaju gostujući navijači u BL.Resolute je napisao/la: ↑11 dec 2025, 17:58Evo savez eksplicitno nalozio da horde moraju doci u mostar i da se mora organizovati njihov dolazak, u suprotnom kazna za zrinjski. Sta se kaze? Kaze se hvala cika Vico.
Bili su Kragujevcani. Manijaci su odbili doci zbog policijskih uslova, a Alcohol Boys su najavli dolazak u nedelju.Resolute je napisao/la: ↑11 dec 2025, 17:58Evo savez eksplicitno nalozio da horde moraju doci u mostar i da se mora organizovati njihov dolazak, u suprotnom kazna za zrinjski. Sta se kaze? Kaze se hvala cika Vico.
Od zavrsetka tribine je gostovalo jos Posusje koje nema navijacku grupu.
Trenutno korisnika/ca: BordoArmy88, Cwirek, Giuseppe1, supervizor, Vorovus i 33 gosta.

.png)