Pa odlazili su i prije Mirvica pa dodje neko novi, ne brini se FKS je brend i najveci/najtrofejniji klub u nasoj drzavi, lahko cemo mi.AvantiBL je napisao/la: ↑11 dec 2025, 11:09Jako često pišeš neke činjenice o Borcu, rekao bih da se trudiš da bolje ispratiš poslovanje Borca nego Sarajeva?Vanja8 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 10:04Nisu @Avanti samo duboki dzepovi u pitanju, vi ste dobili nekoliko puta za tekuce poslovanje milionska sredstva za vracanje dugova i od Vlade RS, a nisu naznacena kao bespovratna pomoc poslovanju kluba...
Kad ti politika da novac za tekuce poslovanje je akt koji je i po FIFA-i i po UEFA-a zabranjen, ali ovo je BiH, na celu FS je Vico pa moze sve![]()
Drži se ti vašeg dvorišta i vašeg poslovanja, šta misliš šta vas čeka kada jednog dana kada Mirvić digne ruke, a ako išta pratiš Sarajevo, znaš i sam da nije tako daleko od odlaska?
Premijer liga BiH - aktuelno
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
On se brine za nas, a zna kad im povuku ručnu da im slijedi opet cvajta... Muka je to životna, mogu osvojiti 50 titula niko ih i ne spominje.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 11:20Pa odlazili su i prije Mirvica pa dodje neko novi, ne brini se FKS je brend i najveci/najtrofejniji klub u nasoj drzavi, lahko cemo mi.AvantiBL je napisao/la: ↑11 dec 2025, 11:09Jako često pišeš neke činjenice o Borcu, rekao bih da se trudiš da bolje ispratiš poslovanje Borca nego Sarajeva?Vanja8 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 10:04
Nisu @Avanti samo duboki dzepovi u pitanju, vi ste dobili nekoliko puta za tekuce poslovanje milionska sredstva za vracanje dugova i od Vlade RS, a nisu naznacena kao bespovratna pomoc poslovanju kluba...
Kad ti politika da novac za tekuce poslovanje je akt koji je i po FIFA-i i po UEFA-a zabranjen, ali ovo je BiH, na celu FS je Vico pa moze sve![]()
Drži se ti vašeg dvorišta i vašeg poslovanja, šta misliš šta vas čeka kada jednog dana kada Mirvić digne ruke, a ako išta pratiš Sarajevo, znaš i sam da nije tako daleko od odlaska?![]()
- Combattente87
- Kontakt:
Da baš nas niko ne spominjeN3R3D je napisao/la: ↑11 dec 2025, 11:34On se brine za nas, a zna kad im povuku ručnu da im slijedi opet cvajta... Muka je to životna, mogu osvojiti 50 titula niko ih i ne spominje.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 11:20Pa odlazili su i prije Mirvica pa dodje neko novi, ne brini se FKS je brend i najveci/najtrofejniji klub u nasoj drzavi, lahko cemo mi.AvantiBL je napisao/la: ↑11 dec 2025, 11:09
Jako često pišeš neke činjenice o Borcu, rekao bih da se trudiš da bolje ispratiš poslovanje Borca nego Sarajeva?![]()
Drži se ti vašeg dvorišta i vašeg poslovanja, šta misliš šta vas čeka kada jednog dana kada Mirvić digne ruke, a ako išta pratiš Sarajevo, znaš i sam da nije tako daleko od odlaska?![]()
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Pa nema se tu sta pratiti moj @Avanti, eto sam si rekao "cinjenice "...AvantiBL je napisao/la: ↑11 dec 2025, 11:09Jako često pišeš neke činjenice o Borcu, rekao bih da se trudiš da bolje ispratiš poslovanje Borca nego Sarajeva?Vanja8 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 10:04Nisu @Avanti samo duboki dzepovi u pitanju, vi ste dobili nekoliko puta za tekuce poslovanje milionska sredstva za vracanje dugova i od Vlade RS, a nisu naznacena kao bespovratna pomoc poslovanju kluba...
Drži se ti vašeg dvorišta i vašeg poslovanja, šta misliš šta vas čeka kada jednog dana kada Mirvić digne ruke, a ako išta pratiš Sarajevo, znaš i sam da nije tako daleko od odlaska?
O tome su svi mediji pisali, a vi ste kroz novac od politike htjeli da pokazete da se nedodirljivi, ali jarane nicija ne gori do zore...
Recimo, mnogi klubovi to rade, ali umotano u celofan, preko Omladinskog Pogona, marketinga,infrastrukture, ali nikada za svrhu tekuceg poslovanja jer je to zabranjeno...
A vi, vi ste to javno manifestovali, javno se zahvaljivali Vladi RS-a i sad neka vama ta ista Vlada isto ucini, mislim neka vam se zahvali jer je izgleda i kamate naplatila...
A sto se Mirve tice, tu si u pravu, on ide, zapravo tu je jos vrlo kratko vrijeme, medjutim ime FKS, velicina kluba, istorija, tradicija su i previse veliki da na njegovo mjesto ne dodje jos bogatiji i jaci investitor...
Znas kako ono ti kazes " e u ovakvim stvarima uzivam", samo prati sta ce se desavati u FKS, ali ne znam bas hoces li uzivati...
Ma srećno vama bilo, vi ste baš čist dokaz da nije dovoljno samo finansijski biti jak, mora se imati i koja daska u glavi. Živi bili pa vidjeli, potpuno iste stvari ste pričali i kada je Mirvić dolazio pa ga sada tjerate.Vanja8 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 11:44Pa nema se tu sta pratiti moj @Avanti, eto sam si rekao "cinjenice "...AvantiBL je napisao/la: ↑11 dec 2025, 11:09Jako često pišeš neke činjenice o Borcu, rekao bih da se trudiš da bolje ispratiš poslovanje Borca nego Sarajeva?Vanja8 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 10:04
Nisu @Avanti samo duboki dzepovi u pitanju, vi ste dobili nekoliko puta za tekuce poslovanje milionska sredstva za vracanje dugova i od Vlade RS, a nisu naznacena kao bespovratna pomoc poslovanju kluba...
O tome su svi mediji pisali, a vi ste kroz novac od politike htjeli da pokazete da se nedodirljivi, ali jarane nicija ne gori do zore...
Recimo, mnogi klubovi to rade, ali umotano u celofan, preko Omladinskog Pogona, marketinga,infrastrukture, ali nikada za svrhu tekuceg poslovanja jer je to zabranjeno...
A vi, vi ste to javno manifestovali, javno se zahvaljivali Vladi RS-a i sad neka vama ta ista Vlada isto ucini, mislim neka vam se zahvali jer je izgleda i kamate naplatila...![]()
A sto se Mirve tice, tu si u pravu, on ide, zapravo tu je jos vrlo kratko vrijeme, medjutim ime FKS, velicina kluba, istorija, tradicija su i previse veliki da na njegovo mjesto ne dodje jos bogatiji i jaci investitor...
Znas kako ono ti kazes " e u ovakvim stvarima uzivam", samo prati sta ce se desavati u FKS, ali ne znam bas hoces li uzivati...
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Jesu ova zaista napisali plavo proljeće 
Naravno i tu se s tobom potpuno slazem...AvantiBL je napisao/la: ↑11 dec 2025, 12:00Ma srećno vama bilo, vi ste baš čist dokaz da nije dovoljno samo finansijski biti jak, mora se imati i koja daska u glavi. Živi bili pa vidjeli, potpuno iste stvari ste pričali i kada je Mirvić dolazio pa ga sada tjerate.Vanja8 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 11:44Pa nema se tu sta pratiti moj @Avanti, eto sam si rekao "cinjenice "...AvantiBL je napisao/la: ↑11 dec 2025, 11:09
Jako često pišeš neke činjenice o Borcu, rekao bih da se trudiš da bolje ispratiš poslovanje Borca nego Sarajeva?![]()
A vi, vi ste to javno manifestovali, javno se zahvaljivali Vladi RS-a i sad neka vama ta ista Vlada isto ucini, mislim neka vam se zahvali jer je izgleda i kamate naplatila...![]()
Da je Florentino Perez na celu FKS, apsolutno nista ne bi mogao...
Vico-Sulenta jaci duo od saudijskog prestolonasljednika...
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Malo sam ti editovo post, nhf.AvantiBL je napisao/la: ↑11 dec 2025, 12:00Ma srećno vama bilo, vi ste baš čist dokaz da nije dovoljno samo finansijski biti jak, mora se imati i koja glava u savezu. Živi bili pa vidjeli, potpuno iste stvari ste pričali i kada je Mirvić dolazio pa ga sada tjerate.Vanja8 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 11:44Pa nema se tu sta pratiti moj @Avanti, eto sam si rekao "cinjenice "...AvantiBL je napisao/la: ↑11 dec 2025, 11:09
Sve ok, ništa pogriješio nisiDoktorXabaras je napisao/la: ↑11 dec 2025, 12:04Malo sam ti editovo post, nhf.AvantiBL je napisao/la: ↑11 dec 2025, 12:00Ma srećno vama bilo, vi ste baš čist dokaz da nije dovoljno samo finansijski biti jak, mora se imati i koja glava u savezu. Živi bili pa vidjeli, potpuno iste stvari ste pričali i kada je Mirvić dolazio pa ga sada tjerate.Vanja8 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 11:44
Pa nema se tu sta pratiti moj @Avanti, eto sam si rekao "cinjenice "...
Znas kako ono ti kazes " e u ovakvim stvarima uzivam", samo prati sta ce se desavati u FKS, ali ne znam bas hoces li uzivati...![]()
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ceka se investitor
- ErosViverosViv
- Kontakt:
nikom te ne damo!!!
Kazu da je "ulica" ispregovarala u garazi s Adzemom da ide bez marke
Ali zato Holandjani kad budu isli bice veselo
I da, molite Boga da vam dodje Mirvic upitno vam je sta cete poslije nove godine, marke nemate
Ali zato Holandjani kad budu isli bice veselo
I da, molite Boga da vam dodje Mirvic upitno vam je sta cete poslije nove godine, marke nemate
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Zar je na taj način otišao DNK Željezničara i čovjek koji im je donio posljednji trofej? Ne želim da vjerujem da je to istina
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to otici ispred Bosmala i opaliti 4 samara i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Nisu nasi htjeli da uzmu, rekli mi iz ljubavi igramo dovoljan nam je taj huk sa tribine
Cak razmisljaju da od sebe daju pare u klub sto igraju za FKS
E cuj huk sa tribina kosevo hahahahaa. Desi se jednom godisnje.bvsic je napisao/la: ↑11 dec 2025, 12:49Nisu nasi htjeli da uzmu, rekli mi iz ljubavi igramo dovoljan nam je taj huk sa tribine
I takvi bez plate opet mlatnu Vasu Crnog 4:0.bvsic je napisao/la: ↑11 dec 2025, 12:49Nisu nasi htjeli da uzmu, rekli mi iz ljubavi igramo dovoljan nam je taj huk sa tribine
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ajlah je napisao/la: ↑11 dec 2025, 12:43Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to otici ispred Bosmala i opaliti 4 samara i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga
1946-1987
Trenutno korisnika/ca: Guest1945, Ledara, LondonBlues i 34 gosta.

.png)