FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jel ovo 2 0 vodi olimpic :O
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
- Kontakt:
očekivano,bolji su od nas u ovom momentu...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
- Kontakt:

- mrzim_ulizice
- Kontakt:
niste vi zeljopadobranac1978 je napisao/la:![]()
![]()
sa'š vidjeti preokreta

**** MV, dosta je bilo ! 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Kakva sramota doticnog trenera-glavu dole i ako imas imalo karaktera osvjetlaj se ostavkom!!!
Igrace koji zasluzuju da se zovu fudbalerima trenutno u FK Sa ne mozes na prste nabrojati! Jedan od izuzetaka koji je nazalost usao 15-ak minuta prije, a sto su potvrdili navijaci poslije tekme je Haris H. i isticao se igrom od svih na terenu!Svaka ti cast majstore i da Bog da ti nama opet vanka otisao!!!
Igrace koji zasluzuju da se zovu fudbalerima trenutno u FK Sa ne mozes na prste nabrojati! Jedan od izuzetaka koji je nazalost usao 15-ak minuta prije, a sto su potvrdili navijaci poslije tekme je Haris H. i isticao se igrom od svih na terenu!Svaka ti cast majstore i da Bog da ti nama opet vanka otisao!!!
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
- KB-TM87
- Kontakt:
Žao mi je što ste izgubili od ovih, al opet drago mi je zbog nas što ste izgubili, mjenjajte trenera pod hitno...
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ako čovjek bez obraza ne ode nakon ove utakmice i skandiranja cijelog stadiona, onda stvarno nemam riječi za dotičnog.
MIRZA ODLAZI !
MIRZA ODLAZI !
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Mozda i ovo ne bude lose ako doticni strucnjak ode , tri boda gubitka su nista ako on odstupi ... Uz njega jos par igraca treba dobiti nogu,dosta je vise sprdanja sa dresom FKS !
Nekad je bolje kada Kojasevic drbila i nema te mu ni za sta prigovooriti jedno pet puta je imao loptu i okretao se ali nema kome da doda ... DEFINITVNO ON TREBA U SREDINU IZA NAPADACA , NJEGOVO PODVALJIVANJE LOPTE JE NESTO NAJBOLJE STO SMO IMALI !
Nekad je bolje kada Kojasevic drbila i nema te mu ni za sta prigovooriti jedno pet puta je imao loptu i okretao se ali nema kome da doda ... DEFINITVNO ON TREBA U SREDINU IZA NAPADACA , NJEGOVO PODVALJIVANJE LOPTE JE NESTO NAJBOLJE STO SMO IMALI !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Drina Jedina
- Kontakt:
on da ima gram mozga bi bio dobar igrač, ali uvijek ima potez više i komplikuje stvari i previše. Samo mu treba par Zekinih utakmica da pogleda i da skonta kako treba da doda ili kad treba da dribla, a ovako je veliko ništa i na svakoj utakmici, majka mu se spomena najmanje 5000 puta.
Ljubav za tebe mjere nema !!!
-
- Kontakt:
hajde neka neko kaze nesto o tekmi i sta se desavalo,ako nije neki problem...
@padobranac1978 ma brate nije se imalo sta ni vidjeti... nase balerine se vuku po terenu, al dok sa druge strane nasi odbjegli igraci ginu za svaku loptu, samo se pitam sto li tako za nas nisu igrali....jedna velika katastrofa, pa nisu mogli 2 dodavanaj sastaviti, dok vrli strucnjak u igri drzi avdica **** li mu on svu familiju, iako nisam ljubitelj harisa handzica momak je bas korektno odigrao sto je imao vremena na terenu...ma niko nije vrijedan...jedno veliko fuj.... samo sto je sjever bio na nivou i sto smo im pokazali sta mozemo...
Zadnja izmjena: collector, dana/u 23 apr 2011, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Nema ti se sta reci iskreno ... imali smo par nekih pokusaja , i jednu 100% priliku pored gola i to kad je Amel Handzic sa par metara dodao loptu golmanu Olimpika ... Jednostavno gubimo 2-0 tu nema pritiska sa nase strane, prekidi su nam katastrofalni Belosevic kao da ima top u nogama pa svaki korner prebaci na drugu stranu ... od kompletne ekipe koliko sam ja upratio jedino je Damir pokusao da igra i podvalio nasim napadacima dvije tri lopte ostalo velika nula !padobranac1978 je napisao/la:hajde neka neko kaze nesto o tekmi i sta se desavalo,ako nije neki problem...
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
- Kontakt:
ma ja,ono nase standardno gusenje igre...majke mi nisam ni ocekivao nesto,ali jarane otkako ja pratim Sarajevo nismo nikad bili gori...a sta je to bilo za zalizanog,bilo je nekih prozivki i sto je dobio crveni?Dirk je napisao/la:Nema ti se sta reci iskreno ... imali smo par nekih pokusaja , i jednu 100% priliku pored gola i to kad je Amel Handzic sa par metara dodao loptu golmanu Olimpika ... Jednostavno gubimo 2-0 tu nema pritiska sa nase strane, prekidi su nam katastrofalni Belosevic kao da ima top u nogama pa svaki korner prebaci na drugu stranu ... od kompletne ekipe koliko sam ja upratio jedino je Damir pokusao da igra i podvalio nasim napadacima dvije tri lopte ostalo velika nula !padobranac1978 je napisao/la:hajde neka neko kaze nesto o tekmi i sta se desavalo,ako nije neki problem...
Zadnja izmjena: padobranac1978, dana/u 23 apr 2011, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
- Drina Jedina
- Kontakt:
Jedina svjetla tačka večaras : od igrača Haris Handžič koji je pokazao kako se bori i igra za voljeni klub i naravno HORDE ZLA- svaka čast
a naš Prandeli, ma suvišno je bilo šta pisati.... beze tastaturu trošim
a naš Prandeli, ma suvišno je bilo šta pisati.... beze tastaturu trošim

Da prvi put je prozvan na poluvremenu od istoka, a na kraju tekme od sjevera i istoka zajedno ... a dobio je crveni jer je ocekivao da mu sudija svira kako je on nauciopadobranac1978 je napisao/la:ma ja,ono nase standardno gusenje igre...majke mi nisam ni ocekivao nesto,ali jarane otkako ja pratim Sarajevo nismo nikad bili gori...a sta je to bilo za zalizanog,bilo je nekih prozivki i sto je dobio crveni?Dirk je napisao/la:Nema ti se sta reci iskreno ... imali smo par nekih pokusaja , i jednu 100% priliku pored gola i to kad je Amel Handzic sa par metara dodao loptu golmanu Olimpika ... Jednostavno gubimo 2-0 tu nema pritiska sa nase strane, prekidi su nam katastrofalni Belosevic kao da ima top u nogama pa svaki korner prebaci na drugu stranu ... od kompletne ekipe koliko sam ja upratio jedino je Damir pokusao da igra i podvalio nasim napadacima dvije tri lopte ostalo velika nula !padobranac1978 je napisao/la:hajde neka neko kaze nesto o tekmi i sta se desavalo,ako nije neki problem...

fino vam je gracić govorio da se ujedinite
Realno, sudija je šiljio za njih, trebao je svirati bar jedan penal. Ali , to nam ne smije biti alibi za poraz, a 100% sam siguran da ce zalizani reći : "Vidjeli ste i sami sreća nas nije služila, a i sudija nam nije svirao bar 2 čista penala. Ali, šta je tu je do kraja je u igri još 21 bod, tako da je sve moguće. " 

- Drina Jedina
- Kontakt:
@dženandzenan01 je napisao/la:Realno, sudija je šiljio za njih, trebao je svirati bar jedan penal. Ali , to nam ne smije biti alibi za poraz, a 100% sam siguran da ce zalizani reći : "Vidjeli ste i sami sreća nas nije služila, a i sudija nam nije svirao bar 2 čista penala. Ali, šta je tu je do kraja je u igri još 21 bod, tako da je sve moguće. "
molim te promjeni sliku

sav se naježim kad vidim kloca

Nažalost, gledat' cemo ga jos duzi periodDrina Jedina je napisao/la:@dženandzenan01 je napisao/la:Realno, sudija je šiljio za njih, trebao je svirati bar jedan penal. Ali , to nam ne smije biti alibi za poraz, a 100% sam siguran da ce zalizani reći : "Vidjeli ste i sami sreća nas nije služila, a i sudija nam nije svirao bar 2 čista penala. Ali, šta je tu je do kraja je u igri još 21 bod, tako da je sve moguće. "
molim te promjeni sliku![]()
sav se naježim kad vidim kloca

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Napapijri, SamoDaKazeem i 54 gosta.