Safet Sušić - Pape

Virtu4l
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 06 mar 2014, 20:00

ceze je napisao/la:Ova ekipa nema ni glavu ni rep još od Slovačke, htio ti to priznati ili ne.
Nema se tu šta priznati kad je to tako. Ne znam ko je očekivao da jedna limitirana ekipa gazi u kontinuitetu? Ja nisam. Ipak smo se i kao takvi uspjeli plasirati na SP. Sušić je u određenom trenutku izvlačio maksimum iz ove ekipe, nekad je to moralo prestati.

Sad su problemi poprilično jasni. Misimović, Bešić i Pjanić su prijeko potrebni ovoj ekipi. Moje mišljenje je da je Zahiroviću mjesto u timu, ne zanima me to što u Bochumu dobija deset minuta po utakmici. Protiv Slovačke je dokazao da je zvijer kad igra za reprezentaciju i kao takav nam je potrebniji i od Vršajevića, Sušića ili Hadžića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 mar 2014, 20:00

Postava za Drogbine podanike

slika

Spoj mladosti i iskustva. bla bla
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

filip13

Post Postao/la filip13 » 06 mar 2014, 20:00

Titova-Juga je napisao/la:
unavita je napisao/la: Dakle jedini i iskljucivi krivac za stanje u i oko reprezentaciji je Safet Susic, koji je dobio vec formirano ekipu, odlicne igrace

Trener svih trenera udario temelje, a ovaj gloopson dobio sve zasluge i odveo nas na SP kada je dobio nikada lakšu grupu.[/quote

trener svih trenera poznatiji kao ćiro idiot,ćiro tuđmanova dvorska luda
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 06 mar 2014, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 06 mar 2014, 20:00

Virtu4l je napisao/la: Druže nije sramota kad te jedna Argentina neutrališe u prvoj utakmici nakon najveće pobjede u historiji. Sramota je kad protiv tamo nekog Egipta ne znaš gdje ti je rep, a gdje glava.
Baš me zanima šta ti gledaš.

slika

Evo zadnjih 7 utakmica, zapravo 6, zanemari ovu levatsku ekipu, ja brat bratu ne znam da smo i na jednoj utakmici 90 minuta odigrali dobro.

Tonemo, sve dublje i dublje, a Pape ništa ne radi.

ODLAZI PAPE!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 mar 2014, 20:02

samoposteno je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Opet se okreće priča sa pravih problema, na kraju će opet ispasti da smo eto bili nezainteresovani i da nismo imali sreće, tako je uvijek kod Safeta, đe da on pogriješi u taktici :?
pa bolan sinoc nismo imali misimovica i pjanica pa bez njih dvojice mi nebi mogli ni san marinu gol da dadnemo
Mi smo u zadnjih šest utakmica imali i Misimovića i Pjanića i protiv Lihtenštajna i Litvanije smo se patili igra ****, Slovaci su nas pojeli ni sami ne znamo kako smo dali dva gola, dok protiv Argentine nismo postojali i sinoć bi isto bilo, trkački bi Egipćani pojeli vezni red sa Medunjanin-Pjanić-Misimović bez problem, samo ćorav i ko nema blage veze općenito o sportu to ne vidi, a istu grešku ponavljamo šestu utakmicu zaredom ;)

Glupani okrivljuju Edina i igrače, a zna se koje jedini krivac, selektor i igra bez klasičnog destruktivca
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 06 mar 2014, 20:02

Argument do argumenta, a ovi još svoju priču pričaju... Simpatični ste, nane mi. Da vas nema, trebalo bi vas izmislit :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 mar 2014, 20:03

filip13 je napisao/la:
unavita je napisao/la: Dakle jedini i iskljucivi krivac za stanje u i oko reprezentaciji je Safet Susic, koji je dobio vec formirano ekipu, odlicne igrace

Trener svih trenera udario temelje, a ovaj gloopson dobio sve zasluge i odveo nas na SP kada je dobio nikada lakšu grupu.[/quote

Jes' taj trener. Ja ga ne mogu očima zbog svega što je izjavljivao (izjavljuje) i što se okreće onako kako vjetar puše (gle čuda, mogu na forumu pronaći barem 20 takvih), ali sviđalo se to tebi ili ne - on nosi nadimak "trener svih trenera" i on je taj koji se uhvatio ovog posla kada su svi (pa i navijači) digli ruke od Bosne. Taj trener jeste udario temelje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 06 mar 2014, 20:03

Virtu4l je napisao/la:
Neutral je napisao/la:ofanzivno sterilni.
Što nas opet vraća na Misimovića i Pjanića.
gost je napisao/la:Uopšte ne moraju na klupi sjediti najbolji mogući igrači kao back up.
A to nas vraća na npr. Adnana Zahirovića, koji bi sinoć bio izuzetno koristan, bez obzira na njegov status u Bochumu.
Nemoj njega, on je ovdje dežurni krivac zato što napravi korner nakon kojeg smo mogli primiti gol. Vec dvije godine se ovdje povlaci prica kako je Hadzic miljama ispred Zahirovica i da mu ovaj samo mjestu uzima. Sinoc se pokazalo kako covjek nema ni trunku zalaganja kao Zahirovic, ali izgleda ni kvaliteta.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 mar 2014, 20:04

Selektor u ovakvim situacijama treba preuzeti odgovornost, ali on nju ne preuzima. Naprotiv, vazda ima neki izgovor, a i ti izgovori su mu za zaplakati koliko su ti argumenti bizarni.

On nema plana B, gubi kompas u ovoj ekipi, ne zna nista dalje nego nagurati tehnicare u sredinu i po ko zna koji put jadnog Vedada na krilo, pa sta bude. Pa ne ide to tako vise jbt.. :roll:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 mar 2014, 20:06

Niko tu prcu nije povlacio, osim onih koji su nasjeli na placene tekstove o Hadzicu.

Realnost je takva da ni Zahirovic, a pogotovu ni Hazic i Tinki ne mogu odgovorit zadatku na SP. To ko ne shvata je ili glup ili bezobrazan.Moramo pod hitno naci tog DM. Besic je sada jedino rjesenje.

Jedino je problem sto trenerski mag trazi nekog sa karakteristikama koje je imao Redondo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 mar 2014, 20:06

Pa sta ce s Vedadom, na krilo ili na klupu, bojim se da nema trece opcije trenutno.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 mar 2014, 20:06

filip13 je napisao/la:

To što ti APSOLUTNO sve živo gledaš kroz nacionalno opredjeljenje i ljude ovdje pitaš odakle su i ko su ne znači ništa. Ćiro je htio ti to priznati ili ne, TRENERČINA za ovog bezidejaša.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 06 mar 2014, 20:07

legenda reala je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Opet se okreće priča sa pravih problema, na kraju će opet ispasti da smo eto bili nezainteresovani i da nismo imali sreće, tako je uvijek kod Safeta, đe da on pogriješi u taktici :?
pa bolan sinoc nismo imali misimovica i pjanica pa bez njih dvojice mi nebi mogli ni san marinu gol da dadnemo
Mi smo u zadnjih šest utakmica imali i Misimovića i Pjanića i protiv Lihtenštajna i Litvanije smo se patili igra ****, Slovaci su nas pojeli ni sami ne znamo kako smo dali dva gola, dok protiv Argentine nismo postojali i sinoć bi isto bilo, trkački bi Egipćani pojeli vezni red sa Medunjanin-Pjanić-Misimović bez problem, samo ćorav i ko nema blage veze općenito o sportu to ne vidi, a istu grešku ponavljamo šestu utakmicu zaredom ;)

Glupani okrivljuju Edina i igrače, a zna se koje jedini krivac, selektor i igra bez klasičnog destruktivca
legendo problem je sto mi nemamo ni jednog boljeg igraca od pjanica i misimovica da ih zamjeni a i sa njima nismo neki bum od reprezentacije......previse ocekujemo od prosjek reprezentacije i kad nas spusti na zamlju jedan egipat onda kukamo......moje misljenje da na sp mozemo mozda pobjedit ili igrat nerjeseno sa iranom a ostale utakmice cemo biti nadigrani kakvu god ekipu budemo imali

filip13

Post Postao/la filip13 » 06 mar 2014, 20:09

To što ti APSOLUTNO sve živo gledaš kroz nacionalno opredjeljenje i ljude ovdje pitaš odakle su i ko su ne znači ništa. Ćiro je htio ti to priznati ili ne, TRENERČINA za ovog bezidejaša.[/quote]

nemoj izmišljati i lagati,ne valja ti to

ćiro je idiot,ja o papetu nisam riječ rekao

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 06 mar 2014, 20:10

damir_82 je napisao/la:
drummer je napisao/la:Safete odlazi!
Odlazi u junu...u Brazil! Na Svjetsko prvenstvo!
Papeeee čujemo li seeee :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 mar 2014, 20:10

calcio je napisao/la:Pa sta ce s Vedadom, na krilo ili na klupu, bojim se da nema trece opcije trenutno.
Pa na klupu

Kolašinca i Medunjanin/Salihović ispred odbrane

ispred Pjanić-Misimović-Lulić

Džeko

ekipa koja bez problema prolazi grupu, ako se Zahirović ustali u Cvajti to bi bilo još bolje, Kolu vratiti na beka ovog na njegovo mjesto, a Medunjanina napolje ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 mar 2014, 20:11

Jel ovo @damir novi placenik :mrgreen: Hop dnevnica a juce bila jos veca tarifa, evo calcio se slabo javlja jos uvijek broji zaradjenu lovu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 06 mar 2014, 20:11

DonCorleone je napisao/la:Nakon takticki brilijantno odradjene utakmice protiv Argentine i dva suta u okvir gola tokom 90 minuta, slicna postava jucer ponovo, i naravno slican ako ne i isti ishod dogadjaja. Sto se mene tice, ja bi mu urucio otkaz ponajvise jer je atmosfera u timu poljuljana a on nije taj covjek koji moze to povratiti na stabilne staze, a ni razultati ga vise ne pokrivaju.

Jucer sam mogao da vidim barem pet razloga koje mi daju za pravo da ga nazovem taktickom neznalicom a to su sledece:

1) Barem tri ista profila igraca u prvih II - puki amaterizam po ko zna koji put.
Daj imena alternativa! Bilo koje ime da navedes, osim MOZDA Besica, nije prevaga!
DonCorleone je napisao/la:2) Medunjanin je presao cijele kvalifikacije na zadnjem veznog da bi juce radikalno bio prebacen na poziciju ofanzivnog veznog - dje se od prve minute nije snasao - ipak je odigrao 90 minuta na toj poziicji i bio tokom citave utakmice igrac manje na terenu.
Od prisutnih veznih igraca, nakon sto je iz kombinacija otpao Pjanic, selektor je odlucio da mjesto ofanzivnog veznog preuzme Medunjanin, kao tehnicki najpotkovaniji igrac u Innsbrucku! Ukoliko si pomno pratio utakmicu, primijetio si da je i Susic povremeno isao prema naprijed, a Medunjanin se vracao na svoju poziciju po loptu i prenosio je dalje!
DonCorleone je napisao/la:3) Hadzic i Susic - dakle dvije novajlije drze vise od 35 minuta nas kompletan defanzivni vezni red - Egipcani rade sta hoce, prolaze kud hoce, ne mijenja se nista. Umjesto da je svako od njih dobio jedno poluvrijeme, njih dvojica drze ZAJEDNO nas def. vezni red - nevjerovatno zaista.
Zasto ne kazes realno stvari?! Zasto lijepo ne napises da se Kolasinac povrijedio na poluvremenu, da je Salihovic morao biti iz veze povucen na lijevog beka, te da je samo to otvorilo prostor dvojici debitanata u vezi u isto vrijeme?!
DonCorleone je napisao/la:4) Prvo poluvrijeme igramo katastrofalno, da bi nakon pauze, izbacili naseg najboljeg igraca, ako kombinujemo tacku 3 sa ovom tackom, dobijamo odgovor za debakl.
Ako kombinujemo moj odgovor za tacku broj 3, opet jako pristrasno sa tvoje strane izostavljas cinjenicu da je Kolasinac ostao na klupi jer je POVRIJEDJEN! (Isto kao sto je Spahic izasao protiv SAD-a na Kosevu).
DonCorleone je napisao/la:5) Nakon debakla izjave tipa - nisam zabrinut - ako sada nisi zabrinut onda ne moras biti nikada. Primjera radi Löw izjavljuje nakon pobjede nad Chileom da je jako zabrinut i da ga kratak period do SP stavlja pod ogroman pritisak- dok ovaj ne razmislja previse o SP-u, jer "ima jos vremena do tad, a mi puka baustela na nekoliko pozicija".
Poredis selektora Njemacke koja pretenduje na TITULU svjetskog prvaka, sa selektorom BiH koja je debitant na velikom takmicenju i mozda potajnu nadu i zelju da se prodje grupa??!! Gdje je tu realnost i hladna glava?
DonCorleone je napisao/la:Po meni je atmosfera u timu losa, rezultati duzi period ne valjaju, igra je katastrofalna, raspadamo se naprijed kao i pozadi. Ozbiljne ekipe se sprdaju sa nama, a on, sta on radi...nista. Uvijek ista postava, uvijek iste greske od Portugala pa do danas. Ibisevic na krilu, 3-4 ista profila igraca u prvih II na terenu, def. vezni red nepostojeci itd...

Dakle ovaj put je svaka kritika na mjestu i nema tog cojka koji opravda ove gafove.
"Svaka kritika je na mjestu" ovdje pojedini ponavljaju otkad je Pape selektor! Rezultati ne valjaju u prijateljskim utakmicama! U zvanicnim utakmicama imamo 14 pobjeda 4 remija i 4 poraza (od cega 3 poraza u proslom kvalifikacijskom ciklusu).
Treba kritikovati, ali ne postoji razlog za skidanje skalpa i vrijedjanje selektora Susica!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 mar 2014, 20:12

Ćiro je našoj repki i Safetu taj koji je stvorio temelje da se ova fenomenalna vrsta na kraju i plasira na SP.
Uzimajući u obzir kakvu smo grupu imali, sve osim plasmana je bila tragedija.
Ćiro - idiot.... jeste, brojačima krvnih zrnaca.

Molim Boga da se Švabo digne i kaže sve što misli, ima još dovoljno vremena prije početka mundijala da izaberemo bolje i kvalitetnije rješenje od ovog bezidejaša.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 06 mar 2014, 20:13

Sabinho je napisao/la:Jel ovo @damir novi placenik :mrgreen: Hop dnevnica a juce bila jos veca tarifa, evo calcio se slabo javlja jos uvijek broji zaradjenu lovu.
Lijepo i kulturno, neistomisljenika nazvati "placenikom". Ja tebi nisam davao nadimke, i nemam namjeru! Damir samo reaguje na pokusaje ispiranja mozga!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.