FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
YEBEM TE zeljo!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sta rece onaj "titula pred sto tisuca navijaca u Titovoj "
Tacno sam znao da im to neljava nikako ..... prerano su se poceli radovat ..... prvo skoci pa ....
Mojoj radosti nigdje kraja

Tacno sam znao da im to neljava nikako ..... prerano su se poceli radovat ..... prvo skoci pa ....
Mojoj radosti nigdje kraja

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Ja bih samo u par tačaka...
Koliko vidim Sarajevo je još u igri za titulu. Od tri preostala kluba ima najmanje šanse ali ih ipak ima. To da se mi odričemo kakvih-takvih šansi za titulu nauštrb malo većih šansi drugog je debilno.
Za mene: ako Sarajevo ne osvoji titulu onda mi je svejedno ko je osvojio. Politici i nacionalizmu nije mjesto u sportu, posebno ne u jedinom nadnacionalnom/kozmopolitskom klubu u Bosni i jednom od dva u Bosni i Hercegovini.
Ako hoćemo da se liga izdigne onda ju moramo igrati pošteno do kraja. A ne ko neki. Ligu neka osvaja ko je najbolji na terenu. Bez namiještanja i sportski.
Navijačima Željezničara bih poručio da pokažu dostojanstvo. Njihovo kukanje prelazi mjeru. Za stvari koje vam se dešavaju pogledajte se malo u ogledalo. Tamo ćete naći razloge.
Koliko vidim Sarajevo je još u igri za titulu. Od tri preostala kluba ima najmanje šanse ali ih ipak ima. To da se mi odričemo kakvih-takvih šansi za titulu nauštrb malo većih šansi drugog je debilno.
Za mene: ako Sarajevo ne osvoji titulu onda mi je svejedno ko je osvojio. Politici i nacionalizmu nije mjesto u sportu, posebno ne u jedinom nadnacionalnom/kozmopolitskom klubu u Bosni i jednom od dva u Bosni i Hercegovini.
Ako hoćemo da se liga izdigne onda ju moramo igrati pošteno do kraja. A ne ko neki. Ligu neka osvaja ko je najbolji na terenu. Bez namiještanja i sportski.
Navijačima Željezničara bih poručio da pokažu dostojanstvo. Njihovo kukanje prelazi mjeru. Za stvari koje vam se dešavaju pogledajte se malo u ogledalo. Tamo ćete naći razloge.
-
- Kontakt:
Slazem se.Chlan je napisao/la:Andzusic je igrač koji može još više pokazati samo mu treba dati prostora i malo se strpiti. Momak je bio jedan od najboljih u akademiji. Oni što je on uradio ne nome uraditi neko ko ne zna igrati lopte. Obavezno ga ostaviti i iduću sezonu.Mokes je napisao/la:Ali potez Nemanje![]()
Gdje li je on bio ove sezone. Ono definitivno ne moze neki levat izvesti.
Takodjer, ukoliko se u ovoj sezoni koja za nas pocinje od evrope krene sa projektom prekomandovanja najboljih mladih igraca u seniorski tim, sto trazi strpljenje ali sa nasim omladinskim potencijalom uz manje vremena nego kod drugih klubova, onda ce Andjusic uz vec sada steceno iskustvo biti lider te nove generacije.
Mehmede, ostani. Bolji je od ćelave ublehe duplo, koja je često bila osigurana poslovima ispod žita.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Ima tu nesta u tom Lemdri i njegovoj dominaciji, tih 100 tisuca kako rece, na koga li me podsjeca??? hmmmmmm........
Neko bradat, nosi cale na ozbiljnim sastancima, vodi na date jednu pravu divu iz holywood-a i stvara 100 hiljada radnih mjesta
Neko bradat, nosi cale na ozbiljnim sastancima, vodi na date jednu pravu divu iz holywood-a i stvara 100 hiljada radnih mjesta

Bravo jaro tako je!!!!DenchiNL je napisao/la:Ne mjesajte politiku i sport, prije 2 (dva) dana su ta "braca,rodjaci,kurve,pichoke" u zrak skakali jer smo izgubili kup....
Ko ih **** kad ne znaju ni kad kupuju.....
Arnelv52 je napisao/la: Navijačima Željezničara bih poručio da pokažu dostojanstvo. Njihovo kukanje prelazi mjeru. Za stvari koje vam se dešavaju pogledajte se malo u ogledalo. Tamo ćete naći razloge.

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
E moja Hebiba. Da ga zavuce na prazan go samo pitanje koliko komada do krajA.
23:05 snimak na bht1...
Hvala vam na borbi momci, hvala vam za ovo danas!
Hvala vam na borbi momci, hvala vam za ovo danas!
HORDE ZLA SARAJEVO 1987
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
8 milja danas, ja sam iskreno ocekivao oko 6 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Puna saka brade.MortemHz je napisao/la:8 milja danas, ja sam iskreno ocekivao oko 6

Utakmicu nisam gledao, nisam mogao ni na tv jer sam se sjebo poslije kupa da nisam mogao ni na ispit otici jbg uvijek se tako potrefi kad najvise treba. Vidim po komentarima da smo ih nadigrali sto je naravno samo jedan mali dio nagrade koju smo zasluzili borbom na terenu. Sad se zahvalit Saidu, Rustemu, Bekicima, Balicu a Andusica, Lelica, Livka na posudbu. Sto se tice Cale treba ga zamjenit samo ukoliko Husref dode jer boljeg ne mozemo dovesti. Eto uzivajte braco u pobjedi s kojom smo pokazali obraz i karakter. U buduce vise radit manje pricat a kerovi ce uvijek lajat, mi moramo svoju avliju uredit i manit se seoske politike i seljaka oko kluba koji su jaki samo na rijecima( primjer skretnicara).
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Eh sad ce snimak tekme.
Ja meraka braco draga
Ja meraka braco draga

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- TobeYarabi
- Kontakt:
strah me da u reprizi meljo ne napravi neku akciju, ili nedaj boze upute sut u prema nasem golumiky_hz je napisao/la:Eh sad ce snimak tekme.
Ja meraka braco draga

Al i on je na lijevu steli sebi,a desnjak.J.ebeno nevjerovatno.Da sami sebi ljudi otezavajuSarajlijica1946 je napisao/la:E moja Hebiba. Da ga zavuce na prazan go samo pitanje koliko komada do krajA.

Prisjeticu se jedne izjave jednog trenera "DaBogda oni svaki derbi dobili, a mi trofeje osvajali".Ako cemo po ovom derbiju gledati cijelu sezonu onda smo mi pali bas na niske grane
M.Delac 2
Ako bih već birao koga ostavit za drugog/trećeg špica, ostavio bih prije Amera nego Ahmetovića. A ako ćemo dovest prava pojačanja i ubacit Hadžića, nek' idu obojica.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sto je najgore mogao je ici jos metar sigurno, ali se uspanicio.miky_hz je napisao/la:Al i on je na lijevu steli sebi,a desnjak.J.ebeno nevjerovatno.Da sami sebi ljudi otezavajuSarajlijica1946 je napisao/la:E moja Hebiba. Da ga zavuce na prazan go samo pitanje koliko komada do krajA.

-
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:strah me da u reprizi meljo ne napravi neku akciju, ili nedaj boze upute sut u prema nasem golumiky_hz je napisao/la:Eh sad ce snimak tekme.
Ja meraka braco draga![]()