FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Igraci su puno veci problem barem meni. Odnos prema dresu je stvarno grozan i indolentan. Frajer samo sto ne zaplace i bukvalno nesto govori kroz ovo ne igraju kako mogu, ne bore se, igraju se s ugledom kluba. I on luta, izmislja i vjerovatno mu je zadnja sansa Zrinjski, ali plave dame su opustene kao da je Olimpic ovo.
Za zivot cijeli !
Nista necu vala posebno napisati osim ako stvarno misle napucat Kostica onda moramo vratiti sir Amara Osima. Sad situacija nije dobra ali previse serete i pljujete. Varirate ko pritisak, pogledaj komentara poslije Sirokog pogledaj sad. U PM pa svi igraju lopte mi nismo nesto ekstra ali nismo ni toliko losi.
Ima sigurno nekih stvari na kojima se treba raditi ali sad odpustati trenera ja nisam za to.
Blagoje pa sto ti je ono trebalo bolan cc
Idemo dalje od kukanja nema nista treba se raditi na problemu!
Ima sigurno nekih stvari na kojima se treba raditi ali sad odpustati trenera ja nisam za to.
Blagoje pa sto ti je ono trebalo bolan cc

Idemo dalje od kukanja nema nista treba se raditi na problemu!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Težak poraz, jedan od najbolnijih u posljednjih par sezona, ali došao je na početku sezone pa nije toliko katastrofalan. Kostić već sad radi ono što smo zamjerali Mulaliću, mnogo je tvrdoglav, zapeo je za ovu formaciju sa dva napadača i ne popušta. Na klupi mu je ponovo Radinović, naš najbolji igrač u derbiju, a Husić izgleda da nije kalibar za Željezničar.
Bojim se da ne bude prekasno kad Kostić skonta neke stvari. Možda nije fer prebaciti sav teret na igrače, ali igrači jesu krivi, bar to se vidi golim okom ili jednostavno nemaju kvalitet koji se traži od njih.
Poraz, **** ga, idemo dalje.
O Kostićevom otkazu je smiješno i pričati, to dolazi u obzir samo ako će vratiti Amara ili dovesti Murinja, u suprotnom o tome ne treba ni razmišljati.
Bojim se da ne bude prekasno kad Kostić skonta neke stvari. Možda nije fer prebaciti sav teret na igrače, ali igrači jesu krivi, bar to se vidi golim okom ili jednostavno nemaju kvalitet koji se traži od njih.
Poraz, **** ga, idemo dalje.
O Kostićevom otkazu je smiješno i pričati, to dolazi u obzir samo ako će vratiti Amara ili dovesti Murinja, u suprotnom o tome ne treba ni razmišljati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavanacija
- Kontakt:
Meni nije jasno kako igrac moze potpisati bez ljekarskog pregleda i bez fudbalskih osnova. Nije mi jasno da nema suteva sa distance. Da nema trke. Da ne postoji duel igra. Da sve ide preko Blagojevica i Stevanovica. Itd more pitanja...
Naravno da ima kadar, ali ne za 4-4-2, to jednostavno ne može, evo svi to vidimo samo Kostić ne vidi. Nikolić na klupu brate dragi, jedan veznjak u igru i to je to, evo dvije utakmice se igraju bez veznog reda i samim tim bez Lendrića.aleksandar_veliki je napisao/la:Ne mislim ni ja da bi vam pametno bilo otjerati Kostica. Ne ulijeva on trenutno povjerenje sli pitanje je i da li nakon silnih odlazaka i dolazaka ima kadar koji moze odgovoriti zahtjevima Zeljeznicara.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Kostić je najveće zlo današnjeg Želje, od njega je Faik Kolar stručniji i bolji.Ko je imao dodira sa sportom kolko je trun mogao je shvatiti na početku ove nesretne saradnje s njim da smo u problemu.
Čovjek se nije ni popišo u Želji a počeo sa ublehaškim fazonima tipa dva šlepera pomagala za trening.Kao on če uvesti moderne metode rada u Želju.Željo je prije 10 godina igrao moderniji, ljepsi i na kraju učinkovitiji fudbal.
Naravno, Kostić nije sam došao, neko ga je morao dovesti.Taj neko je neznalica ili taldzija, nema drugog objašnjenja.
Nije ništa izgubljeno ukoliko već ujutro skijaš dobije otkaz, a ako ostane ...ćao ambicije
VTŽ
Čovjek se nije ni popišo u Želji a počeo sa ublehaškim fazonima tipa dva šlepera pomagala za trening.Kao on če uvesti moderne metode rada u Želju.Željo je prije 10 godina igrao moderniji, ljepsi i na kraju učinkovitiji fudbal.
Naravno, Kostić nije sam došao, neko ga je morao dovesti.Taj neko je neznalica ili taldzija, nema drugog objašnjenja.
Nije ništa izgubljeno ukoliko već ujutro skijaš dobije otkaz, a ako ostane ...ćao ambicije

VTŽ
Sta sad treba mu uruciti otkaz odma, mislim da bi to bio los potez. Jesam ljut na rezultat ali posebno na nacin igre.
Disciplina 0 i jos neke stvari koje nikako skontati da se desavaju kad nas kad je na drugom polju krenulo kako treba. Ovo samo moze izvuci Osim ali treba pustiti janeza i kakav otkaz sad, sutamo ih ko probusene lopte mislim na trenere. Izgledalo bi lose za klub.
Disciplina 0 i jos neke stvari koje nikako skontati da se desavaju kad nas kad je na drugom polju krenulo kako treba. Ovo samo moze izvuci Osim ali treba pustiti janeza i kakav otkaz sad, sutamo ih ko probusene lopte mislim na trenere. Izgledalo bi lose za klub.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Miroslave Stevanoviću, ne zaslužujemo te!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ovo je kadar sa kojim bi Amar uzeo titulu pet kola prije kraja.aleksandar_veliki je napisao/la:Ne znam. U ovih pet kola nisam vidio nista spektakularno. Po meni prosjecan kadar koji je pretplacen. Tako sad izgleda, nije nemoguce da nakon tri kola slika bude drugacija.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ne mislim da bi nam promjena trenera donijela bog zna sta dobro..jednostavno su igraci uzas..nikolic izgubljen, odbrana citava katastrofa, blagojevic me razocarao crvenim...
ovo je jedino rjesenje za trenutni igracki kadar
----------------------Lendric------------------
----------------------Bekric--------------------
----------Radinovic-------Blagojevic--------
*********-----------Jahic--------M.Stevanovic
---------Kosoric-Boccacchini-Toskas---------
--------------------Kjosevski-------------------
********* - bolje prazan prostor nego Husic ili Bevab, koliko su to losi igraci to nije normalno, ne bi mogli igrati ni u 5.ligi
Kostic: „...to su stvari koje samo pokazuju kako se igraci spremaju sami za utakmicu i moraju da se zamisle, ne mogu da se igraju s ugledom kluba...i to ce i narednim utakmicama donijeti odredjene sankcije.:“ - ocito je bilo nediscipline, subotnjih izlazaka, opijanja itd
ovo je jedino rjesenje za trenutni igracki kadar
----------------------Lendric------------------
----------------------Bekric--------------------
----------Radinovic-------Blagojevic--------
*********-----------Jahic--------M.Stevanovic
---------Kosoric-Boccacchini-Toskas---------
--------------------Kjosevski-------------------
********* - bolje prazan prostor nego Husic ili Bevab, koliko su to losi igraci to nije normalno, ne bi mogli igrati ni u 5.ligi
Kostic: „...to su stvari koje samo pokazuju kako se igraci spremaju sami za utakmicu i moraju da se zamisle, ne mogu da se igraju s ugledom kluba...i to ce i narednim utakmicama donijeti odredjene sankcije.:“ - ocito je bilo nediscipline, subotnjih izlazaka, opijanja itd
- plavanacija
- Kontakt:
Saslusao Kostica, liku treba dati sansu. Tesko je gdje smo vecina izbaciti nas balkanski mentalitet. Igraci trebaju da se ponasaju sportski. Klub treba da izadje u javnost da stoji iza trenera, i da igraci koji ne postuju klub i klubsku hijerarhiju mogu lagano da se pakuju. Sve sto sam rekao nedostaje, sutevi sa distance, duel igra, itd Stevanovicu svaka cast, donekle i Blagojevicu(profesor fudbala) ovo ostalo show program. I sto kaze Kostic, igrac treba da primi loptu ona se odbije 5m od njega.....ne znam da li da placem ili da se smijem
Gdje hrasno ili bolje poznatiji kao caco jel mu godra sad. Sigurno cuga negdje slavi poraz Zelje.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Kostić stvarno zna o čemu priča, zanimljivo je i ovo za Radinovića. Lopta se sad prebacila na igrače i siguran sam da Kostić ima način da im ovu kurcobolju izbije iz glave, samo se nadam da će uprava stati iza njega.plavanacija je napisao/la:Saslusao Kostica, liku treba dati sansu. Tesko je gdje smo vecina izbaciti nas balkanski mentalitet. Igraci trebaju da se ponasaju sportski. Klub treba da izadje u javnost da stoji iza trenera, i da igraci koji ne postuju klub i klubsku hijerarhiju mogu lagano da se pakuju. Sve sto sam rekao nedostaje, sutevi sa distance, duel igra, itd Stevanovicu svaka cast, donekle i Blagojevicu(profesor fudbala) ovo ostalo show program. I sto kaze Kostic, igrac treba da primi loptu ona se odbije 5m od njega.....ne znam da li da placem ili da se smijem
A Stevanović? Ma to je momčina jedan kroz jedan i sportista od glave do pete, kako ih nije stid pogledati ga.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nek ih sviju sramota bude Miroslava Stevanovića i njegovog zalaganja. Bravo momak svaka ti čast, a ovi ostali nek se malo zamisle nad sobom. Treba se izdići iznad nivoa mahalaštine i seljakluka gdje igrači mogu smjenjivati kako koga hoće, ne trebaju nam slučajevi kao kod komšija, i ako smo im vrlo blizu nažalost. Izmjenismo trenera i trenera, pa šta smo postigli ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Kjosevski uopšte nije krivac za vecerašnje golove, a ni protiv Slobode.aleksandar_veliki je napisao/la:Najveca Kosticeva greska je sklanjanje Fejzica s gola. Momak mu uzme bodove protiv Sirokog on ga skloni s gola. Ne ide to tako.
A svakom laiku je jasno da je momak za klasu bolji golman od Fejzića.
-
- Kontakt:
Kako bolan nije kriv? Prvi gol sinoć Vecin 100%. Pri gol u Tuzli, Vecin.let3 je napisao/la:Kjosevski uopšte nije krivac za vecerašnje golove, a ni protiv Slobode.aleksandar_veliki je napisao/la:Najveca Kosticeva greska je sklanjanje Fejzica s gola. Momak mu uzme bodove protiv Sirokog on ga skloni s gola. Ne ide to tako.
A svakom laiku je jasno da je momak za klasu bolji golman od Fejzića.
- plavousrcu
- Kontakt:
Najbolje receno. Kostica i ove igrace koji ne mogu igrati za Zelju je neko doveo. Najlakse je trenera pustiti niz vodu, ali problemi se s tim nece rijesiti. Glumimo nesto, a u sustini smo nista. Voditi klub i firmu nije isto. Eto pocele su i price da se dijeli po pola plate. Jesu li za to krivi Mulalic i Kostic. Tvrdoglavo izbjegavamo reci sta je pravi problem.aleksandar_veliki je napisao/la:Poraz nije kraj svijeta. Desava se i boljim i mocnijim od Zelje. Ne treba ni na Kostica sve svaljivati. Nije moralno da se ponovi prica kao za Mulalica. Ocigledno je da od odlaska Brke stvari u sportskom smislu u Zelji ne funkcionisu. Ko to ne vidi i pokusava pricu okrenuti na drugi mlin u zabludi je.
- amazon
- Kontakt:
Ne moze svaki trener dovoditi igrace koje on zeli. Neke je trazio Kostic, neke je otjerao, neke je uprava dovela i Kostic treba da od igraca koje ime napravi taktiku i ekipu. Znaci jednostavno je. Procijenis koji igrac sta moze, napravis 11 i nema mijenjanja vise. To je to. Promjene pravis po potrebi, crveni, povreda itd. Imas Bekrica stavis ga blize golu iz spiceva. Igras s Lendricem u spicu. Dovedes lijevo krilo kako Bog zapovjeda i igras. Ne igramo mi u Bundesligi tito te je.bo nas Vitez naguzi na sred Grbavice. Jedna Sloboda koja je do neki dan bila u drugoj ligi dere nam guzove. Koga ba oni zajeb.avaju?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne moze, ali ne mozes ni dovoditi igrace, a da nemas veze sa fudbalom. Ligata je u Oslobodjenju najbolje rekao, youtube ekipa. Komsije vec godinama niz vodu pustaju trenere i vidi gdje su danas. Svi ce biti krivi samo ce stvarni krivci proci bez preuzimanja odgovornosti.
- amazon
- Kontakt:
Niti su igraci krivi, niti je trener. Treba odgovarati onaj ko je procjenio da su kvalitet i da snose odgovornost. Nije kriv Husic sto ne zna realno
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, Hrasno15, lev77, Lokomotifa i 51 gost.