Haris Duljevic.BelminM23 je napisao/la:Ko je dobio nagradu Ismir Pintol?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Daj ko će mi napraviti Lijin slalom za avatara????
Ima u ovoj ekipi dobrih igraca. Mihojevic npr ce biti veliki igrac, Pavlovic je dobar golman, Saric je dobar igrac. Nama treba da dovedemo dva dobra veznjaka i dva dobra napadaca, razbijaca. Ćali dati punu podrsku i strucnom stabu. Navijaci treba da traze sastanak sa upravom i da popricaju kako dalje, da se vrati publika na stadion i pocnu i nastave dobre igre. Da sjever bude jaci nego ikad.
Da se nadamo dobrim igrama u Evropi i mozda nekom ludom rezultatu, nikad se ne zna.
Sarajevo jedno je...
Da se nadamo dobrim igrama u Evropi i mozda nekom ludom rezultatu, nikad se ne zna.
Sarajevo jedno je...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ali potez Nemanje

Gdje li je on bio ove sezone. Ono definitivno ne moze neki levat izvesti.

Gdje li je on bio ove sezone. Ono definitivno ne moze neki levat izvesti.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Joj Bilbije kaže SNIMAJ MENE
Jedna od dražih igrača Sarajeva.

-
- Kontakt:
Jesi vidio one budale što snima hahahahaBelminM23 je napisao/la:Joj Bilbije kaže SNIMAJ MENE![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakva smo mi samo velicina, nevjerovatno. Steta to nije jedan trofej otisao kod nas, zasluzili smo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Iznenadilo me s kojom strasti mrze zelju hahahahahhaBelminM23 je napisao/la:Joj Bilbije kaže SNIMAJ MENE![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Njih citava drzava mrzi jer su pokvareni kriminalci sto rade necasne radnje, ljudi dragi pa njima je najveca legenda neko ko je namjestio utakmicu nakon koje je zeljo ispao iz lige radi namjestanja. To nigdje nema.DenchiNL je napisao/la:Iznenadilo me s kojom strasti mrze zelju hahahahahhaBelminM23 je napisao/la:Joj Bilbije kaže SNIMAJ MENE![]()
Sarajevu nikad nije manjkalo borbenosti. Ove sezone je nas tim pokazao da je fizicki najjaca ekipa ,daleko najjaca u citavoj ligi.
Titulu prvaka, ovo moram nazalost reci, smo izgubili sa onih nekoliko nepotrebnih remija kod kuce.
Ja sam generalno zadovoljan sezonom, jer se nasa ekipa uopste nije pojacala i tako je izgurala citavu sezonu.
Zao mi je takodje Crnkica , a svi oni koji ga pljuju uopste nisu korektni. I najbolji na svijetu su fulali prazan gol i sa metar udaljenosti , pa sta.
A ovi sto mu osporavaju kvalitet u nasoj ligi, malo je reci da se ne razumiju u fudbal.
Crnkic je za nasu ligu igracina.
Titulu prvaka, ovo moram nazalost reci, smo izgubili sa onih nekoliko nepotrebnih remija kod kuce.
Ja sam generalno zadovoljan sezonom, jer se nasa ekipa uopste nije pojacala i tako je izgurala citavu sezonu.
Zao mi je takodje Crnkica , a svi oni koji ga pljuju uopste nisu korektni. I najbolji na svijetu su fulali prazan gol i sa metar udaljenosti , pa sta.
A ovi sto mu osporavaju kvalitet u nasoj ligi, malo je reci da se ne razumiju u fudbal.
Crnkic je za nasu ligu igracina.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- franklampard8
- Kontakt:
Nije.f0rest1946 je napisao/la:Haris Duljevic.BelminM23 je napisao/la:Ko je dobio nagradu Ismir Pintol?
1946
Nisu ni ovi pošteni. Ono nije penal ni u vicu.MortemHz je napisao/la:Njih citava drzava mrzi jer su pokvareni kriminalci sto rade necasne radnje, ljudi dragi pa njima je najveca legenda neko ko je namjestio utakmicu nakon koje je zeljo ispao iz lige radi namjestanja. To nigdje nema.DenchiNL je napisao/la:Iznenadilo me s kojom strasti mrze zelju hahahahahhaBelminM23 je napisao/la:Joj Bilbije kaže SNIMAJ MENE![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Lemdara drhtiSiouxLukavac je napisao/la:
Jesi vidio one budale što snima hahahaha

Šta ti je ba, Hebiboviću ne smije niko ništa, a i da mu nešto kažu on bi konto zajebavaju se.emir79 je napisao/la: Zao mi je takodje Crnkica , a svi oni koji ga pljuju uopste nisu korektni. I najbolji na svijetu su fulali prazan gol i sa metar udaljenosti , pa sta.

ima li negdje snimak tekme ili da cekam Bht
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Ko kaže da neće doći?MortemHz je napisao/la:Kakva smo mi samo velicina, nevjerovatno. Steta to nije jedan trofej otisao kod nas, zasluzili smo.

SARAJEVO
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sta sad? Ne smije niko proslaviti pobjedu na derbiju. Jer eto, ekipa je za k**ac, pa smo trebali izgubiti??? Ne kontam.PitarBordo je napisao/la:Koliko neki mjenjaju stavove i mišljenja dnevno meni je to preslatko.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
cestitke na pobjedi matematicki mozete bit jos prvaci al tesko
od svih ekipa iz vrha vi ste jedini pobjednici ,sacuvali ste ono najvaznije ,a to je obraz po tome se prepoznaju veliki klubovi respekt i sretno
od svih ekipa iz vrha vi ste jedini pobjednici ,sacuvali ste ono najvaznije ,a to je obraz po tome se prepoznaju veliki klubovi respekt i sretno
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
- f0rest1946
- Kontakt:
Trofej "Ismir Pintol" ove sezone je osvojio kapiten FK Sarajevo, Haris Duljević. Podsjećanja radi, navijači Sarajeva svake godine dodjeljuju ovu nagradu najborbenijem fudbaleru Sarajeva u znak sjećanja na mladog navijača Sarajeva, Ismira Pintola, koji je preminuo u cvijetu mladosti.franklampard8 je napisao/la:Nije.f0rest1946 je napisao/la:Haris Duljevic.BelminM23 je napisao/la:Ko je dobio nagradu Ismir Pintol?
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Da nema Željane i Slobodanke, možda bih se i nadao trofeju, ovako nema svrhe.fico je napisao/la:Ko kaže da neće doći?MortemHz je napisao/la:Kakva smo mi samo velicina, nevjerovatno. Steta to nije jedan trofej otisao kod nas, zasluzili smo.
Daleko od tog da mislim da Željezničar može dobiti Radnik i tako biti ispred nas, već zbog toga što Sloboda će vjerovatno sve učiniti da Željezničar ne bude prvak.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma jok to bratefico je napisao/la:Ko kaže da neće doći?MortemHz je napisao/la:Kakva smo mi samo velicina, nevjerovatno. Steta to nije jedan trofej otisao kod nas, zasluzili smo.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bordo10, bosnas_, napoleon72, robertkosar i 55 gostiju.