Combattente87 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 14:41
SHZ82 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 14:02
ovo sta se desava u Bprcu ke samo dokaz da je to politicki klub i da su pare od Europe prosle sezone otisle u privatne djepove.
Onpg trenutka kad snsd padne, a blizi se trenutak rada Borac ispada brzinom munje, mislim steta da su im sportski motivi mogli su napraviti finu pricu al ovako uz kostantno gursnje od strane saveza i politicke elite RS nece dugo, mozda ce biti sampioni ali raspad je neminovan
Gledaj care, ja razumijem da ti legneš u krevet i sanjaš da se Borac raspada, ali moram da te razočaram, to će i dalje da ostanu samo snovi....
Možda jednog dana tvoj klub dođe do nokaut faze jednog evropskog takmičenja pa kad se podvuče refa nakon dolaska u osminu finala i koliko je love potrošeno samo na putovanja, smještaj, i koliko za organizaciju utakmica po evropskim standardima, onda ćeš i moći biti kadar da komentarišeš...
Daće Bog da sutra odu crveni kmeri iz Borca, ali svi su izgledi da će se i oni raspasti kao što najavljujete vi iz federacije ima već 20 i kusur godina, a to je nikada, nažalost
gledaj da za mene je FKSarajevo br1, ali isto tako navijam za bh fudbal. Mozes ti misliti sta hoces ali meni ne smeta titula Borca, Zrinjskog kad su bolji, smeta mi na nacin na koji dolaze do titula. Ti ako vjerujes da je Borac posteno osvojio ko sam ja da te ubjedjujem u suprotno.
Ali isto tako svjestan si da ste iskljucivo politicki klub, i da ce to sve stati prije ili poslije i da vam slijedi propast u finansijskom smislu. Nemam ja sta sanjati, vi ste se vec raspadali vise puta i opet cete jer idete pogresnim putem.
Uzivaj ako stvarno mislis da su vam pare otisle na organizaciju Europe

i mani se price federacija, republika sprska imaju temen za to posebno, ovo je tema Premier liga Bosne i Hercegovine.