A ne tamo nekim grijacima klupe koji sugavi penal ne mogu da zabiju.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sto meni sa ovoliko godina u guzici nikad nije naumpalo da to skontam, imal dje uzet ovi kablovaBordoArmy88 je napisao/la:Koliko vidim, stariji samsung pa nije SmartTV i logično da će utakmicu htjeti gledati na večem ekranu, a očito mu mobitel podržava video out pomoću adaptera pa je pustio stream na mobitelu i spojio isti za TV i uživa! Šta je nejasno?DenchiNL je napisao/la:Vjerujes da i ja sad buljim u to i kontam hebo sebe pametnog nastiklo kablom mob na tvSiouxLukavac je napisao/la:A jel mu ovo i na ajfonu utakmica ili se meni čini??![]()
![]()
![]()
Na zapadu je među našima bilo dosta njihovih ali je većinom sve bilo ok. Osim tog lika koji je sa još jednim sjeo među horde i pravio se dasa, počeo psovati raju, prisli mu momci da mu kaže da ide ili da prestane prvocitati, on opet nešto svoje šta je šta hoćete, e onda ga je jedan lik prvi udario i tako je krenulo 10ak ljudi da udaralo. Čak je i jedan drot stradio u stampedu navijača.haris004 je napisao/la:Fakat, kakva je bila tuča na zapadu ?
Sretno, nemojte nas razocarati!4040deuce je napisao/la:Hvala i volim vas!!!!!!!
baboatif je napisao/la:auuuu
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Nije niko dobio!BelminM23 je napisao/la:Ko je dobio nagradu Ismir Pintol?
Nek mjenjaju bili me neka stvar, znam sta zelim i cemu treba Sarajevo da tezi meni jedna tekma ne mjenja misljenje i ocajnu sezonu bez trofeja,meni pobjeda nad strumfovima nije najbitnija stvar,trofeji su mi bitniji. Neki su ovdje prozivali treba prebit ovog igraca,treba onog i kad se to desi odma moralisu,licno nikad nisam bio da se igrac bije il ako se vec to radi da se opomene samo na ulici il nesto slicno.PitarBordo je napisao/la:Koliko neki mjenjaju stavove i mišljenja dnevno meni je to preslatko.
Prijatelj mi, koji radi u Akademiji, reče da mu je Janjoš nedavno govorio da niko iz našeg kluba marke nije dao za sudije i za poslove ispod žita.HaRakIRi46 je napisao/la:Citajte izmedju redova
http://sportsport.ba/bh_fudbal/svrakic- ... ona/237710
Koga si ono istuk'o na zapaduPitarBordo je napisao/la:Koliko neki mjenjaju stavove i mišljenja dnevno meni je to preslatko.
Selam, džematlijo, i hvala. Govorio sam još odavno da bih volio da ostanete u ligi, nadam se da će tako i biti.BadrHari je napisao/la:Sarajevo danas dokazalo velicinu, selam za @Higha
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Fouzi1, Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, Rokitansky i 54 gosta.