Premijer liga BiH - aktuelno
- LavoviGabela
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dok lokalne zajednice i klubovi vlastitim snagama grade Grbavicu i Arenu Rođeni
čuj vlastitim
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kakvo je sad uzjebavanje u vezi financiranja tribine u Mostaru i natkrivanja tribine u Banja Luci? Jedina dva kluba koji kurcem mrdaju u Europi za ovu drzavu, valjda je red da ih se pogura malo na infrastrukturnom planu
Zadnja izmjena: tutankamon1905, dana/u 10 dec 2025, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
Objektivno novinarstvo saraj sokaklija.LavoviGabela je napisao/la: ↑10 dec 2025, 15:41Dok lokalne zajednice i klubovi vlastitim snagama grade Grbavicu i Arenu Rođeni
![]()
čuj vlastitim
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Sve zavisi hoće li biti isplata dugovanja prema igračima.Navodno čekaju ovaj novac od saveza za tribinu.Kao što sam i već pisao sukob je na relaciji Dodik-grad Banja Luka.Nisam siguran hoće li biti opet spašavanje rupa od vlade RS-a.Iz dobro pouzdanih izvora znam da je otac Luke Juričića nudio usluge HŠK Zrinjski i Danki Šulenti jer u slučaju da im Borac u iduća dva tjedna ne isplati dugovanja tražit će raskid ugovora.N3R3D je napisao/la: ↑10 dec 2025, 15:05A gdje će Savić? Sarajevo?Zaboljesutra je napisao/la: ↑10 dec 2025, 15:03Miloš GigovićBegovicRamiz je napisao/la: ↑10 dec 2025, 13:27
Zbog ovog sam i pitao
al izgleda da su ni tamo ni vamo
ne znaju sta da misle
@zaboljeustra svaka cast na sredjivanju sudija a evo i na tacnim informacijama
nastavi edukovati ove historicare iz manjeg bosanskohercegovackog entiteta
koji je naredni korak ako nije tajnaide mu suđenje na analizu u Sloveniju .
Znam samo da Borac neke pare pokušava za plaće izgurati iz saveza preko Vice Zeljkovića.![]()
Zanimljivo će biti pratiti dešavanja u zimskom prelaznom roku.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
- Combattente87
- Kontakt:
Bitno je da vama Ajla, Ismir i šmrk polažu račune na sedmičnom nivouErosViverosViv je napisao/la: ↑10 dec 2025, 15:15a cuj ga "Da, jeste istina", rekao bi covjek on je to znao samo cuvao dalje od foruma, pa sad potvrdjuje
pokrij se usima mrtvac, da nema portala o borcu bi znao ko i ja
Poslat cemo vam musiju i kapetanovica na posudbu i da se udarate nogom u guzicu
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- Combattente87
- Kontakt:
Ajde reci nam kolika ti je dnevnica? Primjeti se da je neki državni fakultet za botove u pitanju, ovo nije preko štele sigurno!Zaboljesutra je napisao/la: ↑10 dec 2025, 15:52Sve zavisi hoće li biti isplata dugovanja prema igračima.Navodno čekaju ovaj novac od saveza za tribinu.Kao što sam i već pisao sukob je na relaciji Dodik-grad Banja Luka.Nisam siguran hoće li biti opet spašavanje rupa od vlade RS-a.Iz dobro pouzdanih izvora znam da je otac Luke Juričića nudio usluge HŠK Zrinjski i Danki Šulenti jer u slučaju da im Borac u iduća dva tjedna ne isplati dugovanja tražit će raskid ugovora.N3R3D je napisao/la: ↑10 dec 2025, 15:05A gdje će Savić? Sarajevo?Zaboljesutra je napisao/la: ↑10 dec 2025, 15:03
Miloš Gigovićide mu suđenje na analizu u Sloveniju .
Znam samo da Borac neke pare pokušava za plaće izgurati iz saveza preko Vice Zeljkovića.![]()
Zanimljivo će biti pratiti dešavanja u zimskom prelaznom roku.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
vidi momcine iz Seher Banja Luke sto je upucen u radnje glavnog grada i najveceg kluba u drzavi. Bavite se vi s time hoce li vas dodik ugasiti, to vam je preceCombattente87 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 15:54Bitno je da vama Ajla, Ismir i šmrk polažu račune na sedmičnom nivouErosViverosViv je napisao/la: ↑10 dec 2025, 15:15a cuj ga "Da, jeste istina", rekao bi covjek on je to znao samo cuvao dalje od foruma, pa sad potvrdjuje
pokrij se usima mrtvac, da nema portala o borcu bi znao ko i ja
Poslat cemo vam musiju i kapetanovica na posudbu i da se udarate nogom u guzicu![]()
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
opalaopala
- Kontakt:
Ako vam neko ne pokloni ili ne uzurpirate tesko da ce te ista sami uradit. Doduse potrosili ste 3 kante boje za tribinu jedno od većih ulaganja. Pa u 30 godina postojanja trebali ste jednu tribinu napraviti i to niste u stanju uraditi, a dobili ste isto od vlade federacije kao i od grada Mostara kao i mi za infrastrukturu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 15:44Kakvo je sad uzjebavanje u vezi financiranja tribine u Mostaru i natkrivanja tribine u Banja Luci? Jedina dva kluba koji kurcem mrdaju u Europi za ovu drzavu, valjda je red da ih se pogura malo na infrastrukturnom planu
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- LondonBlues
- Kontakt:
Nermin Niksic Arenaopalaopala je napisao/la: ↑10 dec 2025, 16:08Ako vam neko ne pokloni ili ne uzurpirate tesko da ce te ista sami uradit. Doduse potrosili ste 3 kante boje za tribinu jedno od većih ulaganja. Pa u 30 godina postojanja trebali ste jednu tribinu napraviti i to niste u stanju uraditi, a dobili ste isto od vlade federacije kao i od grada Mostara kao i mi za infrastrukturu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 15:44Kakvo je sad uzjebavanje u vezi financiranja tribine u Mostaru i natkrivanja tribine u Banja Luci? Jedina dva kluba koji kurcem mrdaju u Europi za ovu drzavu, valjda je red da ih se pogura malo na infrastrukturnom planu
Kartu za zapad mogu kupit samo sa clanskom
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Farbaju tribinu, pripremaju je za Rapidove
Vlaška posla
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
opalaopala
- Kontakt:
Velez kako klub tj njegovi predsjednici dali su vise para u infrastrukturu nego sto ce te vi ikad u vasoj kratkoj historiji.LondonBlues je napisao/la: ↑10 dec 2025, 16:22Nermin Niksic Arenaopalaopala je napisao/la: ↑10 dec 2025, 16:08Ako vam neko ne pokloni ili ne uzurpirate tesko da ce te ista sami uradit. Doduse potrosili ste 3 kante boje za tribinu jedno od većih ulaganja. Pa u 30 godina postojanja trebali ste jednu tribinu napraviti i to niste u stanju uraditi, a dobili ste isto od vlade federacije kao i od grada Mostara kao i mi za infrastrukturu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 15:44Kakvo je sad uzjebavanje u vezi financiranja tribine u Mostaru i natkrivanja tribine u Banja Luci? Jedina dva kluba koji kurcem mrdaju u Europi za ovu drzavu, valjda je red da ih se pogura malo na infrastrukturnom planu
Kartu za zapad mogu kupit samo sa clanskom
Zamisli napravi ti stadion komunisticki sistem, a ti ga mrzis i lajes na njega ali svaki dolazak na stadion sjetis se petokrake koja ju je pravila i usadila taj komunistički izgled stadiona.
Cuj Niksic arena a clanska sda, momak jesil toliko glup ili ste tek dobili internet u migrantska naselja ortijesa suskova i bobanova
A taj Nikšić kolko je dao velezu dao je i zrinskom mogli ste tribinu istok po njemu nazvat
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 10 dec 2025, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Ma ovo sa "radovima" i gostujucim navijacima, gubi svaki smisao.
Karine obicne, svi koji se vade na to. A savez je najveca ****, zbog svega ovoga.
Karine obicne, svi koji se vade na to. A savez je najveca ****, zbog svega ovoga.
- FKS -
Tragikomično šta rade fudbalu...
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Pa qrcem mrdaju jer niko drugi od njih ni ne moze/ne smije biti prvak.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 15:44Kakvo je sad uzjebavanje u vezi financiranja tribine u Mostaru i natkrivanja tribine u Banja Luci? Jedina dva kluba koji kurcem mrdaju u Europi za ovu drzavu, valjda je red da ih se pogura malo na infrastrukturnom planu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gdje europejci farba li se gostujuci sektor yebo vam jupol sve
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
U zrinskom su trebali znati da je i željo je ovako ciganisao pred derbi, pa im se to žestoko obilo o glavu.
Trebas reci kako dodju do Evrope, da Sarajevo , Zeljo ili Velez ima sudjenje ko vi a da vi imate sudjenje ko ova tri kluba ne bi tako pricao , al dobro nece ni Vico vjecno , pamti pa vrati , nesto zamisljam da je Bosnjak u savezu i da od sredstava fife radi stadion Rodjeni , Grbavica , Kosevo, Banja luka ili negdje u rs , a da izostavi klubove sa H predznakom kakav bi to bio svakodnevni plac o majorizaciji do eu parlamenta bi se doslo i ono nekome govori uzjebavanjetutankamon1905 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 15:44Kakvo je sad uzjebavanje u vezi financiranja tribine u Mostaru i natkrivanja tribine u Banja Luci? Jedina dva kluba koji kurcem mrdaju u Europi za ovu drzavu, valjda je red da ih se pogura malo na infrastrukturnom planu
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Prema neprovjerenim izvorima HŠK Zrinjski i FK Borac bi trebali podijeliti ukupno 3 000 000 USD od Fifa Forwarda . Idući apliciraju FK Velež i FK Željezničar.Koliko imam saznanja FK Sarajevo nije uopće apliciralo za Fifa Forward program.
Nešto mi velik iznos da bi povjerovao u ovo pogotovo jer je to maksimalna pomoć Fife u jednoj godini.Možda je i zato kraj 2025.Znam da iduće 2026. dolaze na red sarajevski plavi i mostarski crveni.
Nešto mi velik iznos da bi povjerovao u ovo pogotovo jer je to maksimalna pomoć Fife u jednoj godini.Možda je i zato kraj 2025.Znam da iduće 2026. dolaze na red sarajevski plavi i mostarski crveni.
Zadnja izmjena: Zaboljesutra, dana/u 10 dec 2025, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-
opalaopala
- Kontakt:
Hinjavi latin nista ne prepusta slucaju, sta mislis sto je u ovom kriznom trenutku delegiran Bandic ? Bandic igrac na platnoj listi kluba uz stan koji mu je kupljen u mostaru
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Jarodwest, successminator i 31 gost.